Μετάξι καλαμποκιού για την απώλεια βάρους

Αυτό το προϊόν περιέχει σιτοστερόλη, απαραίτητα (να 0.12%) και λίπος (2.5%) πετρελαίου, Παντοθενικό οξύ, ρητινώδη (2,7%) και άλλοι (3,8%) ουσίες, πικρό γλυκοσίδιο, Ινοσιτόλη, κρυπτοξανθίνη, σαπωνίνες (να 3.18%), ίχνη αλκαλοειδή, καθώς και βιταμίνη C και η βιταμίνη Κ που επηρεάζουν την πήξη του αίματος.

Οι σπόροι περιέχουν άμυλο (σε 61,2%), pentosans (σε 7,4%), λιπαρά πετρελαίου (περίπου 4,7%), και ουσίες που προκαλούν ένα ειδικό χαρακτήρα (κοντά στο 0,2%), πυροσταφυλικό οξύ, παράγωγα φλαβονοειδών ( ζεαξανθίνη, isoquercitrin, quercetin, κ. λπ.), Βιοτίνη.

Αραβοσιτέλαιο περιέχει σιτοστερόλη και άλλες βιολογικά ενεργές θρεπτικά συστατικά.

Το καλαμπόκι περιέχει πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, ανόργανες ουσίες, αιθέρια έλαια, και τη ρητίνη. Μια άλλη βιταμίνη C, b, P, PP, Κ, Ε, αλκαλοειδές και ασκορβικό οξύ.

Τι να αγωνίζονται με έξτρα κιλά;

αδυνάτισμα

Μετάξι καλαμποκιού μπορεί να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, επειδή η χρήση τους προκαλεί ακόλουθες συνέπειες:

 • Η καταστολή της όρεξης. Ένα αφέψημα από το περιγραφόμενο προϊόν παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα για την κανονική λειτουργία της χρήσιμα στοιχεία, δεν περιέχει πολλές θερμίδες. Κατά συνέπεια, το σώμα είναι κορεσμένο, αλλά δεν παίρνετε επιπλέον θερμίδες. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η χρήση του καλαμποκιού μετάξι αναστέλλει την ανθρώπινη έλξη για τα γλυκά, που σημαίνει ότι η διατροφή, η διατροφή των οποίων περιλαμβάνει το συστατικό αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο να κινηθεί, και, συνεπώς, δεν υπάρχει καμία απειλή για την υγεία.
 • Βελτίωση μεταβολισμού. Από πιο γρήγορα το μεταβολισμό τόσο πιο γρήγορα το σώμα αφήνοντας τις τοξίνες. Αυτό με τη σειρά του, ανακουφίζει από τα όργανα (π. χ. νεφρά και το ήπαρ), κακή λειτουργία των οποίων μπορεί να προκαλέσει παχυσαρκία. Μετάξι καλαμποκιού ενεργήσει ως καθαρτικό, το οποίο οφείλεται σε τοξίνες που φεύγει από το σώμα, και τα νεφρά αρχίζουν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.
 • Αποκαθιστώντας την ισορροπία άλατος. Θα διαταραχθεί ισοζυγίου νερού-αλάτι οδηγεί σε αυξημένη όρεξη και την υπερκατανάλωση τροφής. Αποκατάσταση από το σώμα παίρνει όλα η περίσσεια του υγρού, σταμάτα να ενοχλείς το πρήξιμο.
 • Η μείωση του επιπέδου της χοληστερόλης στο αίμα. Η υψηλή χοληστερόλη είναι ένας δείκτης των επικαθίσεων, επιπλέον, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος. Η τακτική χρήση του καλαμποκιού μεταξιού βοηθά να αποφευχθεί αυτό.

Χρήσιμες ιδιότητες του καλαμποκιού και καλαμπόκι μετάξι

Το καλαμπόκι είναι σίγουρα ένα χρήσιμο προϊόν, επειδή περιέχει τεράστια ποσότητα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Το καλαμπόκι αποτελείται από περίπου 40% λίπος, βοηθά στην πρόληψη της αθηροσκλήρωσης, του διαβήτη και της παχυσαρκίας.

Ακατέργαστο ακατέργαστο πετρέλαιο καλαμποκιού απομακρύνει τη χοληστερόλη από το σώμα, βοηθά στην ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων, εμποδίζει το σχηματισμό των αθηρωματικών πλακών.

Μετάξι καλαμποκιού – οι στήμονες στην κορυφή του αυτιά, παρόμοια με ένα topknot. Φυσικά, η γεύση τους δεν είναι η γεύση από το καλαμπόκι, αλλά έχουν την ικανότητα να δρα ως διουρητικό και χολαγωγό, διαλύει τις πέτρες στα νεφρά, την ανακούφιση από το πρήξιμο, ακόμη και στάσιμη.

Και βιταμίνες από ό, τι σε καλαμποκιού, κόκκων. Παρασκευάσματα καλαμπόκι στίγματα χρησιμοποιούνται στην επίσημη ιατρική στην ηπατίτιδα, χολοκυστίτιδα, χολολιθίαση, η στασιμότητα της χολής, του συκωτιού και του προστάτη.

Μετάξι καλαμποκιού έχουν μια τεράστια λίστα με θεραπευτικές ιδιότητες, που επηρεάζουν τα νεφρά, τη χοληδόχο κύστη και το μεταβολισμό. Η θεραπευτική επίδραση που ασκείται κυρίως για: 1) τα νεφρά (κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, ολιγουρία, οίδημα, πέτρες στα νεφρά, ενούρηση, λοίμωξη της ουροδόχου κύστης, κατακράτηση υγρών);

 1. Έχει αποδειχθεί ότι η έγχυση του καλαμποκιού στίγματα κατέχει ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες. Σε μελέτες σε ζώα παρατηρήθηκε διέγερση της ιντερφερόνης παραγωγής (μια βασική ουσία η αντίδραση του οργανισμού στις λοιμώξεις), και μια αύξηση στην "μετανάστευση των μακροφάγων" (που σημαίνει αυξημένη δραστηριότητα και την κυκλοφορία των εξειδικευμένων τα λευκά κύτταρα του αίματος που απορροφούν ξένα σωματίδια).
 2. Φαρμακολογικές μελέτες (in vivo και in vitro) έδειξαν ότι το καλαμπόκι μετάξι αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνουν την υπεργλυκαιμία, είναι ένα αντικαταθλιπτικό, ανακουφίζει την κούραση, και την αποτελεσματική διουρητική δράση. Ορισμένες μελέτες επιβεβαίωσαν τα προηγούμενα αποτελέσματα ότι αυτό το εργαλείο είναι ασφαλές και μη τοξικό.
 3. Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι το καλαμπόκι είναι σε θέση να αναστέλλουν ορισμένα βακτήρια από την προσκόλληση στα κύτταρα της ουροδόχου κύστης. Επιπλέον, το εργαλείο αυτό να αποκλείει ορισμένες καρκίνου, σχηματίζοντας ενώσεις – παράγοντας νέκρωσης των όγκων-άλφα-προκληθείσα.
 4. Διουρητικό φαρμακευτικές ιδιότητες του καλαμποκιού μετάξι έχει επίσης αποδειχθεί σε διάφορες μελέτες.

Πολύ λαμπερά μεταξένια ίνες πάνω από το καλαμπόκι που ονομάζεται "μεταξωτά" και έχουν πολλές χρήσεις ως θεραπευτικό μέσο. Για αιώνες, μετάξι καλαμποκιού χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορα λαϊκά φάρμακα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αγιουρβέδα και την Κινέζικη ιατρική.

Μετάξι καλαμποκιού χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος, φλεγμονή του προστάτη, πέτρες νεφρών, της παχυσαρκίας και ενούρηση. Μετάξι καλαμποκιού έχουν επίσης θεραπευτικές ιδιότητες σε παθήσεις όπως καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, την κούραση και την υψηλή χοληστερόλη.

Συνήθως τρώνε τους σπόρους καλαμποκιού και να ρίξει μακριά τις ίνες, λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα άχρηστα. Αλλά το μετάξι καλαμποκιού περιέχουν πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Μπορούν επίσης να περιέχουν χημικές ουσίες που λειτουργούν σαν το νερό χάπια (διουρητικά), μειώνει το σάκχαρο του αίματος και βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής.

Μετάξι καλαμποκιού χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος, φλεγμονή του προστάτη, πέτρες νεφρών, της παχυσαρκίας και ενούρηση. Μετάξι καλαμποκιού έχουν επίσης θεραπευτικές ιδιότητες σε παθήσεις όπως καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, η κούραση και η υψηλή χοληστερόλη

τρόποι για να χάσετε βάρος

Μετάξι καλαμποκιού έχουν διουρητικές θεραπευτικές ιδιότητες. Φρέσκο καλαμπόκι μετάξι περιέχει φυσικές καλά λίπη και αιθέρια έλαια, ρητίνη, ελαστικό, αλκαλοειδές, το οποίο έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σκλήρυνσης των αγγείων, η χλωροφύλλη, το φωσφορικό οξύ και τα μέρη του καλίου και μαγγανίου.

Την κατανάλωση αυτού του τσαγιού 3 φορές την ημέρα εγγυάται την αύξηση της παραγωγής ούρων, χωρίς βλαβερές συνέπειες, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτές τις ασθένειες κατά την οποία η συσσώρευση του νερού έχει αρνητική επίδραση στο σώμα.

Στην Κινεζική ιατρική, μετάξι καλαμποκιού (mi yu xu) χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιετίες. Έχουν μια φυσική γλυκιά γεύση και ουδέτερη φύση. Βοηθά να μειώσει την εσωτερική θερμότητα, το νερό και την υγρασία στο σώμα.

 1. Επιπλέον, μετάξι καλαμποκιού έχουν μια θεραπευτική επίδραση στο πεπτικό σύστημα, βοηθώντας την να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, θρεπτική και εξισορροπητική λειτουργία του στομάχου και του ήπατος. Στην Κινεζική ιατρική, μετάξι καλαμποκιού χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λίθων στη χοληδόχο κύστη και τα νεφρά και για το διαβήτη.
 2. Μετάξι καλαμποκιού προώθηση της ούρησης, να μειώσει το πρήξιμο (ειδικά jade). Είναι αποτελεσματική στην επώδυνη ούρηση που συνοδεύεται από μια αίσθηση καψίματος κατά την έξοδο της άμμου από τα νεφρά. Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του διαβήτη.
 3. Επίσης, μετάξι καλαμποκιού να έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες στην ηπατίτιδα, χολολιθίαση, χολοκυστίτιδα, και υπέρταση με σημάδια υγρασίας.

Στην Κινεζική ιατρική πιστεύεται ότι αντενδείξεις και παρενέργειες του καλαμποκιού στίγματα δεν υπάρχουν. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα κατά τη χρήση διουρητικών.

 1. Ιατρική έρευνα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο αραβόσιτος αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Ως εκ τούτου, το βάμμα δεν πρέπει να ληφθεί ως ένα Γενικό τονωτικό για την πρόληψη του καρκίνου.
 2. Καλαμποκιού μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, περιέχει βιολογικά ενεργές ουσίες και ιχνοστοιχεία. Η έγχυση χρησιμοποιείται θέλετε να χάσετε βάρος, εκείνοι που πάσχουν από διαβήτη. Αυτό το ακατέργαστο υλικό που χύνεται βραστό νερό. Στη συνέχεια πιείτε το μισή ώρα πριν το κάθε γεύμα. Η επίδραση του φυτού δεν είναι χειρότερο από το φαρμακείο τα φάρμακα.
 3. Μετάξι καλαμποκιού είναι καλύτερο να καταναλώνεται φρέσκια για την απώλεια βάρους. Για να το κάνετε αυτό, συλλέγουν τις τρίχες, κόψτε, τοποθετείται σε ένα δοχείο και ρίχνουμε το μέλι. Φάτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε 25 λεπτά πριν από το φαγητό. Αποθηκεύστε το μίγμα στο ψυγείο.
 4. Αφέψημα βοτάνων παραγωγή χολής. Χρησιμοποιήστε το βάμμα από πέτρες στα νεφρά, ασθένειες της χοληδόχου κύστης. Αραιώνεται για έγχυση με το νερό και το ποτό.
 5. Επιπλέον, το φυτό δυναμώνει τα μαλλιά. Μετάξι καλαμποκιού είναι συνδυασμένο με τσουκνίδα και το γάλα ορός, απορρυπαντικό, ξεπλύνετε το κεφάλι, αποτρέπει την φαλάκρα. Χρησιμοποιείται για την παχυσαρκία, αρτηριοσκλήρυνση, ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία, αφαιρεί τη χοληστερόλη.
 6. Εκχύλισμα χρησιμοποιείται σε ηπατίτιδα, χολοκυστίτιδα, προστάτη, ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος, υπέρταση, οίδημα. Έχει αντιφλεγμονώδεις και αιμοστατικές ιδιότητες.
 1. Από το υπερβολικό βάρος. Πάρτε ωμό, το βράζουμε, αφήστε το να ετοιμάζω. Λιγότερο από το μισό του γυαλιού. Αλλά να δεις την αντίδρασή του να λάβει ένα εργαλείο.
 2. Νεφρική νόσο. Εξαλείφει πέτρα, ανακουφίζει από τη φλεγμονή των νεφρών. Η πρώτη ύλη, καλύψτε με νερό, αφήνουμε να πάρει βράση. Στέλεχος και ποτό όλη την ημέρα. Μετά από αυτό, είναι σκόπιμο να λάβει ένα ζεστό μπάνιο ή ένα μαξιλάρι θέρμανσης για τη θέση της κύστης.
 3. Νεφρολιθίαση. Την προετοιμασία του ζωμού είναι το ίδιο όπως παραπάνω, πάρτε 2 κουταλιές της σούπας ζωμό 3 φορές την ημέρα.
 4. Η πήξη του αίματος. Ψιλοκομμένο ωμό υλικό χύνεται βραστό νερό και φιλτραρισμένο. Μετά την κατανάλωση κάθε ώρα, σε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ.
 5. Χολοκυστίτιδα αντιμετωπίζεται με το υγρό εκχύλισμα. Χρησιμοποιείται ως αφέψημα.
 6. Σε ασθένειες του ήπατος. Το πυκνό διάλυμα μειώνει το ιξώδες της χολής, αυξάνοντας την έκκριση. Την προετοιμασία της έγχυσης του καλαμποκιού στίγματα: η πρώτη ύλη είναι χύνεται βραστό νερό, αφήστε το να σταθεί. Στη συνέχεια στέλεχος και πάρτε 1-2 κουταλιές της σούπας. l. έγχυση αρκετές φορές την ημέρα.

Κάθε φάρμακο έχει αντενδείξεις. Δεν συνιστάται να πίνετε το καλαμπόκι θεραπεία για τέτοιες παραβιάσεις, όπως:

 • η υψηλή αρτηριακή θρόμβωση;
 • η έλλειψη όρεξης;
 • κιρσώδεις φλέβες;
 • ατομική δυσανεξία;
 • κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου;
 • άτομα με ανεπάρκεια του καλίου;
 • η παρουσία των χρόνιων ασθενειών *
 • πέτρα στα νεφρά και χολολίθων νόσο.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα βότανα για να πάρει σε συνδυασμό. Πριν από τη χρήση καλαμποκιού φάρμακα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

καλαμπόκι για την απώλεια βάρους

Καλαμπόκι όλο και περισσότερο άρχισαν να εμφανίζονται στα ράφια των καταστημάτων. Το καλοκαίρι μπορείτε να βρείτε προμηθευτές ζεστό καλαμπόκι στους δρόμους. Χρόνια αργότερα επιστρέφει στο τραπέζι μας. Και για καλό λόγο. Πίσω στις ημέρες όταν πληροφορίες σχετικά με το ποια θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε ένα συγκεκριμένο προϊόν, απλά δεν υπάρχουν, οι πρόγονοί μας γνώριζαν τις ιδιότητες του καλαμποκιού, και ιδιαίτερα το καλαμπόκι στίγματα.

Είναι ξερά, κοπανισμένα και χρησιμοποιείται για να προετοιμάσει το ζωμό φρέσκο. Παρά το γεγονός ότι τότε οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι το καλαμπόκι είναι μια πηγή οξύ, συν τις βιταμίνες β, Α, Ε, Κ και Ρ, η θετική επίδραση της χρήσης του ήταν προφανής.

Το αφέψημα του καλαμποκιού τρίχες δεν είναι μόνο ευεργετική για την πέψη, αλλά επίσης να βοηθήσει με τέτοια προβλήματα υγείας, όπως:

 • ανεπαρκή σχηματισμό της χολής;
 • ηπατίτιδα;
 • παχυσαρκία *
 • χρόνια χολοκυστίτιδα;
 • υπερβολική αιμορραγία;

Η τακτική κατανάλωση των προϊόντων αραβοσίτου ομαλοποιεί την όρεξη, επιταχύνει το μεταβολισμό, καθαρίζει το πεπτικό σύστημα και επίσης να ευθυγραμμιστεί με το ποσοστό των αλάτων στο σώμα και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Επιπλέον, ένα αφέψημα που παρασκευάζεται από τα στίγματα του καλαμποκιού, το τέλειο συμπλήρωμα σε μια δίαιτα. Διατροφή σχεδιαστεί για να προκαλέσει απώλεια βάρους, συχνά σε μεγάλο βαθμό να μειώσει την πρόσληψη των ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των νεφρών και του ήπατος.

Συνήθως, τα φαρμακευτικά προϊόντα και θρεπτικά φυτικά συμπληρώματα δεν θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να βρείτε τα αποτελέσματα των μελετών σχετικά με την επίδραση αυτών των φαρμάκων στο σώμα. Αλλά από μετάξι καλαμποκιού είναι επίσημα αναγνωρισμένο ως θεραπευτικό μέσο, όπως και με κάθε φαρμακευτική αγωγή, έχουν αντενδείξεις.