24 αποτελεσματική asanas για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Τώρα υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των ανθρώπων που οι συζητήσεις και οι σκέψεις που περιστρέφονται μόνο γύρω σαν να έχουν πολύ περιττό βάρος και πώς να ξεκινήσετε να χάσουν βάρος, εάν τίποτα δεν λειτουργεί. Έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό δίαιτα, διαβάστε 5 φορές όλα τα άρθρα για το σώμα και την αξιολόγηση σε όλα τα βίντεο για προπονήσεις. Ξέρεις τι; Τίποτα δεν δούλεψε! Αλλά χαίρομαι που έγινε, γιατί στην απελπισία του, θα μετατραπεί σε γιόγκα και ασκήσεων. Και Ναι, έχασα πολλά από το περιττό βάρος.

γιόγκα για την απώλεια βάρους

Πολλοί άνθρωποι αμφιβολία, αν η γιόγκα βοηθά να χάσετε βάρος...

Αλλά, όπως πολύ σωστά είπατε σχετικά με τη γιόγκα

Μπορώ να χάσω βάρος με τη γιόγκα; Φυσικά! Ας μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο για τα asanas που θα σας βοηθήσουν να σφίξετε το σώμα και να χάσετε βάρος.

Γιόγκα για την απώλεια βάρους για αρχάριους

Εάν δεν έχετε καμία εμπειρία και δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πώς να το κάνουμε, έχουμε κάποιες βασικές asanas για αρχάριους, με εικόνες, τα ονόματα, και την τεχνική περιγραφή.

Ασκήσεις γιόγκα για το πρόσωπο αδυνατίσματος (περίπου 2 λεπτά)

1. Simhasana

Επίσης, η στάση του λιονταριού

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτή η στάση είναι γνωστή για να τονώσετε τους μυς του προσώπου. Αυτή είναι η βασική και απλή πόζα, και έτσι ο καθένας μπορεί να το κάνει ανεξάρτητα από την ηλικία. Όταν παίρνετε τη στάση του ένα λιοντάρι, και θα πρέπει να χώσεις τη γλώσσα σου, τους μυς του προσώπου σας, μαζί με το στήθος και τη σπονδυλική στήλη σας ευθεία. Αν χρειαστεί να αφαιρέσετε το δεύτερο πηγούνι, τότε αυτό είναι το τέλειο asana.

Προφυλάξεις

Δεν υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι. Αν έχετε οποιαδήποτε ενόχληση σε αυτή τη στάση, είναι δυνατόν να μετεγκατασταθεί σε μια καρέκλα για να την ολοκληρώσει.

2. Τζαλαντάρ' Bandha

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή asanas για αρχάριους. Θα πρέπει να βάλετε το πηγούνι σας προς το στήθος σας, μεταξύ σας κλείδες, κρατώντας την αναπνοή του. Αυτό γιόγκα θέτουν, επίσης, λειτουργεί σε acuendo σαγόνι.

Προφυλάξεις

Εάν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, κάνει αυτό asana υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου εκπαιδευτή γιόγκα. Μην το επιχειρήσετε αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή καρδιακά προβλήματα.

Το συγκρότημα ασκήσεις γιόγκα για την απώλεια βάρους (περίπου 5-6 λεπτά)

3. Mucha Shvanasana Adho

γιόγκα για την απώλεια βάρους simhasana

Επίσης — προς τα κάτω το σκυλί

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτό το λεγόμενο "βάρος" πόζα. Θα πρέπει να μετακινήσετε το βάρος του άνω μέρους του σώματος με τα χέρια του. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σφίξετε τους μυς των όπλων και τους δικέφαλους μυς.

Προφυλάξεις

Μην το κάνεις αυτό asana αν πάσχετε από σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

4. Chaturanga-Dandasana

Επίσης η θέση του προσωπικού σε τέσσερις πυλώνες, θέτουν χαμηλή σανίδα

Η αρχή της λειτουργίας

Η θέση αυτή απαιτεί από εσάς να είναι πάνω από το έδαφος, την υποστήριξη του σώματος για τα χέρια και το τέντωμα των μυών. Το μόνο που δεν τους ήχους των όπλων, αλλά επίσης ενισχύει και τονώνει τους δικέφαλους και τρικέφαλους. Αυτή η στάση μπορεί να γίνει ακόμη και στο σπίτι για την αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Προφυλάξεις

Μην επιχειρήσετε αυτή τη στάση αν είστε αρχάριος ή αν έχετε ένα τραυματισμό ώμου ή του ισχίου. Καλύτερα να δουλέψεις με ένα πιστοποιημένο εκπαιδευτή γιόγκα που μπορεί να σας βοηθήσει με παραλλαγές.

5. Πρέζα Mayurasana Ardha

Επίσης — Δελφίνι πόζα

Η αρχή της λειτουργίας

Τα χέρια σας θα είναι η βάση για το υπόλοιπο του ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματος, ενώ εσείς προσπαθείτε να "επιβιώσει", δηλαδή να κρατήσει την ισορροπία. Αυτή η στάση βοηθάει να ενισχύσει και τον τόνο τους δικέφαλους μυς, triceps σας και τα χέρια.

Προφυλάξεις

Αυτό είναι ένα απλό asana που μπορεί να κάνει τα πάντα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν έχετε τραύματα στο λαιμό ή τους ώμους.

6. Urdhva Mucha Shvanasana

Επίσης — το σκυλί θέτουν πρόσωπο

Η αρχή της λειτουργίας

Γιόγκα στο σπίτι — αυτό είναι ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο χόμπι. Και αυτό το asana είναι ένα από τα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό για τον τόνο τα χέρια σας, τους δικέφαλους μυς και triceps σας. Αυτό περιλαμβάνει το τέντωμα των μυών στα χέρια και ισορροπώντας το βάρος του σώματος, και μπορεί να γίνει ακόμη και στο σπίτι.

Προφυλάξεις

Είναι καλύτερο να αποφευχθεί αυτό το asana εάν είχατε σοβαρό τραύμα στο λαιμό ή τον ώμο.

Ασάνες για την απώλεια βάρους από τους ώμους και την πλάτη (περίπου 4-6 λεπτά)

7. Bharadvajasana

Επίσης — συστροφή Bharadwaja'

Η αρχή της λειτουργίας

Asana προϋποθέτει μια βαθιά περιστροφής, έτσι ώστε το επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά μέσο όρο. Ο καθένας μπορεί εύκολα να κυριαρχήσει με την πρακτική. Η θέση αυτή βελτιώνει την φυσική ευελιξία του άνω μέρους του σώματος και, επίσης, τονώνει την περιοχή των λεπίδων.

Προφυλάξεις

Μην προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό, αν έχετε πονοκέφαλο, αϋπνία ή την έμμηνο ρύση.

8. Ardha Matsyendrasana

Η αρχή της λειτουργίας

Η θέση αυτή απαιτεί την ταυτόχρονη κίνηση των ώμων, του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης. Εντατική περιστροφής (μία πλευρά κάθε φορά) βοηθά στην τόνωση των πλευρών, πάνω μέρος του σώματος και τους κοιλιακούς μυς.

Προφυλάξεις

Μην προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό, αν έχετε πονοκέφαλο, αϋπνία ή την έμμηνο ρύση.

Γιόγκα θέτει για το αδυνάτισμα στην κοιλιά και το διάφραγμα (περίπου 5-7 λεπτά)

9. Naukasana

Επίσης η θέση του σκάφους

Η αρχή της λειτουργίας

Να περάσετε ένα παράλληλο με το πλοίο, όταν εκτελείτε αυτό το asana. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, και η περιοχή του διαφράγματος γίνεται η βάση για την εξισορρόπηση του σώματος. Εάν δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το επίμονο λίπος, αυτό θα σας δώσει ορατά αποτελέσματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα στο δρόμο για μια επίπεδη κοιλιά.

γιόγκα για την απώλεια βάρους urdhva Mukha

Προφυλάξεις

Μην εκτελέσετε αυτό το asana εάν υποφέρετε από αϋπνία, κήλη ή τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης.

10. Θέτουν Matsyasana

Επίσης, τα ψάρια θέτουν

Η αρχή της λειτουργίας

Είναι όλα στο τέντωμα κάτω μέρος του σώματος, δηλαδή τους μηρούς, το έντερο, το στομάχι και τους μυς. Όλες οι asanas που περιλαμβάνουν το στρίψιμο και το τέντωμα, να βοηθήσει στο κάψιμο του υπερβολικού λίπους που είναι αποθηκευμένο σε το πιο γνωστό και το "πρόβλημα" περιοχές όπως η κοιλία και οι μηροί.

Προφυλάξεις

Είναι καλύτερο να αποφευχθεί αυτό το asana, αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, κήλη ή ημικρανία, η έμμηνος ρύση.

11. Anantasana

Επίσης η στάση του Βισνού

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτή τη στάση τονώνει και ενδυναμώνει τους κοιλιακούς μυς. Η εστίαση μετατοπίζεται προς τις δύο πλευρές του σώματος, ενώ μπορείτε να tractum. Αυτό το asana, επίσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την πέψη.

Προφυλάξεις

Αν αισθανθείτε δυσφορία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν να εκτελέσετε αυτό το asana.

12. Bhujangasana

Επίσης — Cobra θέτουν

Η αρχή της λειτουργίας

Η βασική στάση του σώματος στο Surya Namaskar Σε αυτό το κομψό asana που λειτουργεί στο άνω μέρος του σώματος. Δίνει τους κοιλιακούς μυς ένα μεγάλο τέντωμα και δρα ως καταλύτης για την καύση του ανεπιθύμητου λίπους.

Προφυλάξεις

Μην επιχειρήσετε να εκτελέσετε αυτό το asana εάν είστε έγκυος ή έχετε μια κήλη.

Για τους μηρούς (περίπου 6-8 λεπτά)

13. Baddha konasana

Επίσης, η στάση της πεταλούδας

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτό το asana έργων στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών. Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή αυτή τη στάση είναι να μετακινήσετε τα πόδια σας, που μιμείται τις κινήσεις των φτερών μιας πεταλούδας είναι ο λόγος που είναι επίσης ονομάζεται πεταλούδα Πόζα. Αυτή η στάση είναι πολύ καλό για χαλάρωση πόδια.

Προφυλάξεις

Δεν συνιστάται να εκτελέσετε, εάν έχετε έναν τραυματισμό στο γόνατο ή την έμμηνο ρύση.

14. Malasana

Επίσης η στάση του γκάρλαντ

Η αρχή της λειτουργίας

Η πιο κατάλληλη θέση για εκείνους που κάθονται όλη την ημέρα. Τεντώνει τους γοφούς, τη βουβωνική χώρα και τους μηρούς. Επίσης, βελτιώνει την ευελιξία και τονώνει την εσωτερική / εξωτερική τους μηρούς.

Προφυλάξεις

Δεν συνιστάται να εκτελέσετε με πόνο στο γόνατο ή το ισχίο.

15. Anjaneyan

Επίσης, η πόζα είναι χαμηλή lunge προς τα εμπρός

Η αρχή της λειτουργίας

Πώς να χάσετε βάρος με την γιόγκα; Απλό! Και αυτή τη στάση θα σε βοηθήσει. Είναι τεντώνει τα πόδια, τους δικέφαλους μηριαίους και τους γοφούς, συμβάλλοντας έτσι στη τόνωση των μυών, από τους μηρούς μέχρι τους αστραγάλους. Και, επίσης, απελευθερώνει το στρες και κάνει πιο ευέλικτη.

Προφυλάξεις

Δεν συνιστάται να τρέξει, αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, πόνος/τραυματισμοί του γόνατος. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τα άτομα με πόνο στο λαιμό και τους ώμους.

16. Ardha bhekasana

Επίσης, — το μισό βάτραχος πόζα

Η αρχή της λειτουργίας

Μισό βάτραχος πόζα είναι ένα από τα πιο δύσκολα, αλλά θα σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τεντώνει και δυναμώνει τους μηρούς, του τετρακεφάλου και των οπισθίων μηριαίων μυών. Θα αισθανθείτε φρέσκο, καθώς, επίσης, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.

Προφυλάξεις

Είναι καλύτερο να αποφευχθεί αυτό το asana, αν πονάει το λαιμό, τους ώμους ή την πλάτη. Επίσης θα είναι καλό να πάρουν ένα μάθημα γιόγκα πριν το κάνεις μόνος σου.

Ασάνες για την απώλεια βάρους στο σπίτι για τις γάμπες, τις κνήμες και τους δικέφαλους μηριαίους

17. Padangusthasana

Επίσης, η στάση του σώματος κλίση με την κατάληψη των δακτύλων

Η αρχή της λειτουργίας

Η στάση του σώματος, η οποία εντελώς εκτείνεται μπλοκάρει και τονώνει τους μυς της κνήμης. Δυναμώνει τα ισχία, τα πόδια και την πλάτη, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τα νεφρά και το συκώτι.

Προφυλάξεις

Αυτή είναι μία από τις πιο βασικές πόζες, και μπορεί να γίνει από κανέναν. Ωστόσο, οι αρχάριοι θα χρειαστείτε μερικά πρακτικά μαθήματα πριν θα είναι σε θέση να τεντώσει εντελώς σε όλο το εύρος.

18. Parsvottanasana

Επίσης, η στάση της πυραμίδας

Η αρχή της λειτουργίας

Λέγεται, επίσης, θέτουν έντονα το τέντωμα, διότι προϋποθέτει βαθιά εκτείνεται και στις δύο πλευρές του σώματος. Αυτό το asana δυναμώνει τους τετρακέφαλους, μοσχάρι μύες και τους τένοντες. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά δυναμώνει και τονώνει τους μύες των ποδιών.

Προφυλάξεις

Αυτή τη στάση δεν συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες και τα άτομα με προβλήματα με τους τένοντες κάτω από τα γόνατα.

19. Virabhadrasana 2

Επίσης — πολεμιστής πόζα 2

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτή η στάση, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν αντοχή, διατάσεις όλων των μυών των ποδιών. Αυτό είναι το δεύτερο επίπεδο η πολεμική στάση, η οποία συνοδεύεται από πολλά οφέλη, εκτός από την τόνωση και την ενίσχυση των ποδιών σας.

Προφυλάξεις

Αποφύγετε αυτό το asana, αν έχετε χρόνιο πόνο στο γόνατο, αρθρίτιδα, υψηλή αρτηριακή πίεση, ή διάρροια.

20. Upavishta konasana

γιόγκα για απώλεια βάρους matasano

Επίσης, η κλίση του στην καθιστή θέση με τα πόδια της ανοιχτά

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτή η στάση θυμίζει σπάγκο, και διαφέρει μόνο προς τα εμπρός κάμψη. Βαθιά τέντωμα απελευθερώνει την ένταση στους μυς του κορμού και του ισχίου τόνωση του μηρού.

Προφυλάξεις

Αυτή είναι μια προηγμένη πόζα, αλλά δεν έχουν τους ενδεχόμενους κινδύνους. Ωστόσο, αν έχετε μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης, τοποθετήστε ένα μαλακό μαξιλάρι ή κουβέρτα κάτω από τον κορμό.

Γιόγκα στο σπίτι για απώλεια βάρους γλουτούς (περίπου 5-6 λεπτά)

21. Garudasana

Επίσης, ο αετός θέτουν

Η αρχή της λειτουργίας

Αετός θέτουν — αυτή τη στάση η οποία εξετάζει τα ισχία, τα πόδια και τα χέρια, πιέζοντας το σώμα πέρα από το σώμα. Εξισορρόπηση του χρόνου σας βοηθά να βρείτε την ισορροπία και, στη διαδικασία, δυναμώνει την καρδιά, τους μυς και τους μυς των γοφών. Μπορείτε να χάσετε βάρος, να κάνει γιόγκα; Φυσικά! Και αυτή η στάση είναι η κύρια βοηθός.

Προφυλάξεις

Αποφύγετε αυτό το asana εάν έχετε πόνο στο γόνατο, τον ώμο ή τον αστράγαλο αρθρώσεις. Επιπλέον, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος.

22. Ananda balasana

Επίσης, η πόζα είναι ευτυχισμένο μωρό

Η αρχή της λειτουργίας

Κάνει γιόγκα, φυσικά, θα χάσετε βάρος, αλλά αυτή η στάση είναι ένα από τα καλύτερα για αυτό το σκοπό, επειδή εκτείνεται σε όλη την πλευρά του σώματος. Focus σχετικά με το μηριαίο οστό, επειδή είναι κάθετο προς το δάπεδο. Το εσωτερικό των μηρών, στη βουβωνική χώρα και τους οπίσθιους μηριαίους είναι επίσης ενισχυμένο κατά τη διαδικασία.

Προφυλάξεις

Αποφύγετε αυτό το asana εάν είστε έγκυος ή έχεις περίοδο.

23. Rajakapotasana

Επίσης το περιστέρι

Η αρχή της λειτουργίας

Το ισχυρό τέντωμα των ποδιών, της σπονδυλικής στήλης και το στήθος ενισχύει τους μύες του μηρού. Σε αυτό το asana ολόκληρο το σώμα είναι μπροστά, και η άρθρωση του ισχίου είναι το μόνο μέρος του σώματος που μένει πίσω.

Προφυλάξεις

Αυτό το asana είναι ενδελεχής και φαίνεται αδύνατο, οπότε είναι καλύτερο να το εκτελέσει υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου εκπαιδευτή, ειδικά αν έχετε ένα όχι και τόσο καλό τέντωμα.

γιόγκα για την απώλεια βάρους για τα ισχία

24. Elit Baddha konasana

Επίσης, είναι μια στάση γωνία με μια απόκλιση πριν

Η αρχή της λειτουργίας

Αυτό το asana εκτείνεται στους μηρούς, καθώς και το σημείο λαμβάνοντας υπόψη το εσωτερικό μέρος των μηρών. Ισορροπώντας τη στιγμή της αποταμίευσης των Ηνωμένων πόδια, ενώ ταυτόχρονα instans χέρια διεγείρει τους μύες της άρθρωσης του ισχίου. Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό asana — ανακουφίζει από την ένταση στους μυς των μηρών.

Προφυλάξεις

Παρακαλούμε να απέχουν από αυτό το asana, αν έχετε το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη ή τον τραυματισμό στο γόνατο ή στη βουβωνική χώρα.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι κάνοντας γιόγκα, μπορείτε να χάσετε βάρος; Η γιόγκα δεν είναι θρησκεία, είναι τρόπος ζωής που πρόκειται να λάβει. Για τη ζωή. Βελτιώνει την ψυχική και σωματική του ανοσοποιητικού συστήματος. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι η γιόγκα δεν είναι γυμναστική, αλλά και για το άθλημα που απαιτεί τη διαβούλευση με εμπειρογνώμονες.

Έτσι, καλή τύχη στο ταξίδι σας μέσα από τον κόσμο της γιόγκα!