Μια σειρά από αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους

Φυσικές δραστηριότητες και ασκήσεις που έχουν πολύ θετική επίδραση στην υγεία. Αλλά, είναι δυνατόν όχι μόνο να ενισχύσει τη συνολική υγεία, αλλά και για να χάσετε βάρος, χρησιμοποιώντας το ίδιο απλή και γνωστή ασκήσεις. Σκεφτείτε ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους, και το πιο σημαντικό είναι απλό και εύκολο να υλοποιηθεί.

συγκρότημα για την απώλεια βάρους

Τα βήματα με τη σωστή προπόνηση

Πριν κάνετε τις ασκήσεις θα πρέπει να προετοιμάσει το σώμα, θα είναι σωματικά και ψυχικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν πρόκειται να περάσετε μια σειρά από ασκήσεις για την απώλεια βάρους.

 • καλό θα είναι να κάνετε όλες τις ασκήσεις με άδειο στομάχι;
 • warm-up (πριν από κάθε προπόνηση. Για παράδειγμα, το τρέξιμο επί τόπου για πέντε λεπτά είναι μια μεγάλη προπόνηση);
 • ζεστό-up θα πρέπει να αρχίσει σταδιακά να περπατήσω γρήγορα;
 • καθ ' όλη τη διάρκεια, θα πρέπει να πίνουν μη ανθρακούχο νερό;
 • φροντίστε να αερίζετε το δωμάτιο, πριν από μια προπόνηση;
 • λαμβάνουν βιταμίνες, που είναι πάντα χρήσιμη, αλλά κατά τη διάρκεια της άσκησης τόσο ιδιαίτερα;
 • η πιο επιτυχημένη στιγμή της ημέρα κατάρτισης έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 20.00;
 • ασκήσεις που πραγματοποιούνται, το αργότερο 2 ώρες πριν τον ύπνο;
 • άνετα ρούχα είναι ένα σημαντικό συστατικό για μια επιτυχημένη προπόνηση.

Αντενδείξεις πριν την έναρξη της προπόνησης:

 • δεν πρέπει να πάρετε πολλές πρωτεΐνες πριν από την άσκηση;
 • δεν πρέπει να πάρετε υψηλής θερμιδικής αξίας τροφίμων (καλύτερα να φάτε ένα Μήλο ή μπανάνα);
 • δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας, γιατί αντίθετα οδηγεί στο γεγονός ότι το σώμα αρχίζει να απόθεμα επάνω με το λίπος;
 • μην κλείσετε το παράθυρο, θα πρέπει το φως να μπει στο χώρο αυτό συμβάλλει στην καλύτερη μαθήματα;
 • αν έχετε προβλήματα με την καρδιά, κακή πίεση του αίματος, δυσκολία στην αναπνοή ή ασθένειες που σχετίζονται με τα αιμοφόρα αγγεία – ένα συγκρότημα από αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους είναι γιατρός. Είναι δυνατόν να εκτελέσετε ασκήσεις με απλούστερο τρόπο.

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους

Cardio προπονήσεις είναι πιο κατάλληλο για αρχάριους. Εκείνους που έχουν εδώ και καιρό ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι μεγάλη. Μετά από όλα, καρδιο άσκηση ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα, ώστε να κορεστεί το σώμα με οξυγόνο και να αυξήσει το ποσό της καλής χοληστερόλης. Με τα φορτία των καρδιο προθέρμανση να κατέχουν όχι λιγότερο από 10 λεπτά.

Ασκήσεις:

Τρέχοντας τις σκάλες πάνω και κάτω. Μέτριο ρυθμό με λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα κάτω από τις σκάλες. Η σωστή αναπνοή – 1 αναπνοή σε 2 βήματα, εκπνεύστε για 3 βήματα. Για να εκτελέσετε τουλάχιστον 4 φορές σε 20 βήματα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Για την περαιτέρω αύξηση 5-10 βήματα κάθε προπόνηση.

Σχοινάκι. Άλμα, όπως σας αρέσει, αλλά το μεγαλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με σχοινάκι με λεία πόδια μαζί. Για την πρώτη προπόνηση αρκετά 20-40 άλματα. Εξακολουθήσει να αυξάνεται κάθε χρόνο για 10-15 άλματα.

Βήμα προς τα εμπρός. Θα χρειαστείτε μια καρέκλα, ένα βήμα ή το ίδιο βήμα. Πάρτε ένα βήμα προς τα εμπρός στο βήμα, βάζει το δεύτερο πόδι. Πάρτε ένα βήμα πίσω με το ίδιο πόδι, χωρίς να αφαιρέσετε το πρώτο από το βήμα. Επαναλάβετε 7-10 φορές σε κάθε πόδι. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμίδα, τόσο μεγαλύτερη είναι η αποτελεσματικότητα σε αυτήν την άσκηση, θα πετύχετε.

Η έμφαση θέσει. Σηκωθείτε (stand με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων), οκλαδόν κάτω, βάλτε τα χέρια σας στο πάτωμα. Στηρίζεστε στα χέρια, αφήστε το στη θέση που βρίσκεται. Επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε την άσκηση 5 έως 10 φορές, με συνέπεια να αυξηθεί άσκηση για 3-4 φορές.

Άσκηση για απώλεια βάρους

άσκηση για απώλεια βάρους

Για να αποτρέψει το δέρμα χαλάρωση και άσχημες πτυχές, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, μια άσκηση για γρήγορη απώλεια βάρους θα είναι πολύ χρήσιμη. Αυτό θα σας επιτρέψει να τηρούν αρκετές κανονισμούς για την ενίσχυση της σωματικής υγείας, να χάσουν βάρος και να αφαιρέσει το κρεμώντας δέρμα. Το καλύτερο θα ήταν ένας συνδυασμός της καρδιο workouts με δύναμη ή εναλλαγή αυτών των δραστηριοτήτων.

Καταλήψεις. Τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων, τα χέρια για να κρατήσει μπροστά του. Κάτω χωρίς να σηκώσετε τις φτέρνες σας από το πάτωμα και 10 φορές. Κάθε μάθημα αυξάνει κατά 5 καταλήψεις. Η άσκηση δυναμώνει τους μυς των ποδιών, τα χέρια, την πλάτη, τους κοιλιακούς. Κατάληψη, έτσι ώστε οι μηροί να είναι παράλληλοι με το πάτωμα (όχι πάνω ή κάτω) και επιστρέψτε στην αρχική θέση.

Η γέφυρα. Ξαπλώστε στην πλάτη σας, τα χέρια κατά μήκος του σώματος, σήκωσε τον κώλο, vygeboom πόδια, μπούτια, κώλο όσο το δυνατόν ψηλότερα. Δυναμώνει τους μυς της πλάτης, τη λεκάνη, τα πόδια, το λαιμό.

Άσκηση με την μπάλα. Την ίδια κατάληψη, αλλά με έμφαση στο πίσω μέρος. Πατήστε όσο πιο δυνατά μπορείς, μπάλα γυμναστικής, από την πλάτη μου στον τοίχο και squat. Σημαντικό: κρατήστε την πλάτη σας ίσια. Ενισχύει τη σπονδυλική στήλη. Ασκήσεις με μπάλα για την απώλεια βάρους πιο αποτελεσματική.

Το Star. Το άλμα από μια μόνιμη θέση. Πόδια ενωμένα, τα χέρια στο πλάι. Για να πεταχτούν, Μάχι τα χέρια και τα πόδια σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Γη στην αρχική θέση. Σας επιτρέπει να τεντώσει τη σπονδυλική στήλη και όλους τους μυς που ενεργά καίει θερμίδες.

Κάνοντας αυτές τις ασκήσεις γυμναστικής για την απώλεια βάρους, σίγουρα θα είναι το κάψιμο θερμίδων, την ανάπτυξη των μυών, να ενισχύσει τη φυσική κατάσταση του σώματος και να αισθάνονται μεγάλη. Η άσκηση πρέπει να γίνεται 2-4 φορές την εβδομάδα. Μην κάνετε κατάχρηση λιπαρά και υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα, οι Βέδες, χωρίς δίαιτα όλα τα φορτία θα είναι μάταια. Η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση για την απώλεια βάρους θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα, πιο σίγουροι και πιο άνετα, όπως θα αφήσει αυτά τα επιπλέον κιλά.