Χρησιμοποιήστε την απώλεια βάρους

Το υπερβολικό βάρος αυξάνει τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών που μπορεί να συντομεύσει τη ζωή σου - όπως ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Πρόληψη αυτές τις σοβαρές ασθένειες είναι συχνά το κύριο κίνητρο για την απώλεια βάρους.

χρησιμοποιήστε την απώλεια βάρους

Να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου

Μείωση του κινδύνου για σοβαρές ασθένειες απειλητικές για τη ζωή θα είναι ένα σημαντικό παράγοντα βελτίωσης της υγείας. Πολλοί άνθρωποι, βλέποντας βελτίωση, ξέρεις ότι η καλύτερη ανταμοιβή για την απώλεια βάρους - την αίσθηση της υγείας. Θα αρχίσετε να παρατηρείτε αυξημένη ενέργεια και βελτιωμένη φυσική μορφή.

Μόλις 30 λεπτά την ημέρα

Ακόμη και 30 λεπτά την ημέρα, τρεις μόλις 10 λεπτά προπόνηση μπορεί να είναι αρκετό για να αυξήσει το βασικό μεταβολικό ποσοστό το (BMR), το οποίο επηρεάζει την ταχύτητα της καύσης θερμίδων και, τελικά, είτε θέλετε να χάσετε βάρος, να αποκτήσουν βάρος, ή αν είναι στο ίδιο βάρος. Βασικός μεταβολικός ρυθμός είναι περίπου 60 έως 75% από ό, τι καίτε καθημερινά.

 

Για να αισθάνονται τα οφέλη της άσκησης θα πρέπει να αυξήσει σταδιακά την ένταση και τη συχνότητα της προπόνησής σας. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη συνολική απώλεια βάρους. Έτσι, θα πρέπει να εκπαιδεύσει κάθε μέρα ή τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

Η σημασία του δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ)

Κατάλληλη μάζα σώματος αποτελείται από λίπος και μύες, είναι δυνατόν να προσδιοριστεί, γνωρίζοντας το ύψος, το βάρος, την περιφέρεια μέσης και ισχίου και του πάχους των πτυχώσεων του δέρματος.

Εάν έχετε το υπερβολικό βάρος είναι συνήθως δύο προσεγγίσεις για τον υπολογισμό των επιπλέον κιλά: δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ) και περιφέρεια μέσης. Ο ΔΜΣ σας βοηθά να καθορίσει πόσο ζυγίζουν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Περιφέρεια της μέσης σας δίνει μια ιδέα για το πώς κατανομή του λίπους στο σώμα.

Ο ΔΜΣ είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να προσδιοριστεί η παρουσία των υπέρβαρων ή σημαντικά υπέρβαρα (παχύσαρκα). Μετρά την αναλογία μεταξύ βάρους και ύψους. ΔΜΣ πάνω από 30 δείχνει παχυσαρκία. Η παχυσαρκία κάνει μεγαλύτερη ζημιά για την υγεία από το υπερβολικό βάρος. ΔΜΣ πάνω από 25 με 30 ετών είναι υπέρβαρα. Το υπερβολικό βάρος, ως τέτοια, δεν προκαλεί προβλήματα υγείας, αλλά μπορεί να κάνω εάν το άτομο έχει ήδη ορισμένες ασθένειες, όπως το διαβήτη του δεύτερου τύπου.

Αν και αυτή η μέθοδος για τον προσδιορισμό του ΔΜΣ είναι χρήσιμο και βολικό για τον υπολογισμό, αγνοεί τον τύπο του σώματος και τη μυϊκή μάζα του ατόμου.

Πρόβλεψη του κινδύνου της παχυσαρκίας

Μέτρηση της περιφέρειας του σώματος είναι πιο ακριβές να προβλέψει την ανάπτυξη της παχυσαρκίας. Η κατανομή του λίπους είναι ένα σημαντικό προγνωστικό παράγοντα κινδύνου της παχυσαρκίας. Για να καθορίσει τη σύνθεση του σώματος, λαμβάνει υπόψη την περιφέρεια του χέρια, τη μέση, τους μηρούς, τους γοφούς.

 

Περιφέρεια μέσης σχετικά περιφέρειας του μηρού δίνει μια ιδέα για το πώς κατανομή του λίπους στο σώμα. Εάν έχετε ένα μεγάλο ποσό του λίπους της κοιλιάς, του κινδύνου της νόσου είναι υψηλότερη. Ο λόγος της περιφέρειας μέσης / ισχίων, της μέσης / γλουτών, μέσης ή αυχένα για να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την υπέρταση, το μεταβολικό σύνδρομο, σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, δυσλιπιδαιμία, απόφραξη των στεφανιαίων αρτηριών και πρόωρο θάνατο.

Χρησιμοποιήστε την απώλεια βάρους

  • Την αύξηση της μυϊκής μάζας και την μείωση της μάζας του λίπους
  • Αύξηση της αποτελεσματικότητας της χρησιμοποίησης των λιπών και των υδατανθράκων στα τρόφιμα
  • Υψηλό μεταβολισμό και την ενέργεια δαπανών, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης
  • Βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης
  • Μείωση του κινδύνου για καρδιαγγειακά προβλήματα και ασθένειες του μεταβολισμού.
  • Τα χαμηλότερα επίπεδα της LDL (κακή χοληστερόλη), τα τριγλυκερίδια και η συσσώρευση σπλαχνικού λίπους.
πώς να χάσετε βάρος

Αν σας τακτικά για να μετακινήσετε, να χάσουν βάρος ευκολότερα από τους ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή. Για να προκαλέσει την αποτελεσματική απώλεια βάρους, το πλήρες πρόγραμμα προπόνηση θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο το βάρος και η αερόβια άσκηση για την αύξηση μυών και να φέρει το σώμα σε ήχο, όπως οι μύες απαραίτητο για την καύση θερμίδων και την απώλεια βάρους.