Τρέξιμο για απώλεια βάρους: εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα, το πώς και το πότε να τρέξει;

Το τρέξιμο είναι ένας από τους θεμελιώδεις παράγοντες που διατηρούν το πνεύμα και το σώμα σε αρμονία. Αυτή η απλή σωματική άσκηση έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα, ενεργοποιώντας πολλές διαδικασίες, εκθετική αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού.

τρέξιμο για απώλεια βάρους

Μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: το πρωί, όταν το αίμα, αυξημένα επίπεδα των ορμονών, το τρέξιμο είναι ένα φυσικό εργαλείο για την απαλλαγή και την ικανότητα να επιστρέψει το σώμα σε αρμονία.

Το βράδυ τρέχει είναι η ιδανική πρόληψη καθημερινά από το άγχος, να χαλαρώσετε, να αναζωογονήσει και θα κοιμηθείς μια ισχυρή υγιή ύπνο. Λοιπόν, πώς ακριβώς το στρες και την κούραση συσσωρεύεται στο σώμα, προϊόντα διάσπασης που οδηγούν σε κόπωση.

Μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος: στο σπίτι, στο γήπεδο, στην παραλία, στο δάσος ή στο Πάρκο. Η γύρω φύση και το τραγούδι των πουλιών προσφέρει πολλά θετικά συναισθήματα.

Εξάλλου, μακροπρόθεσμα συμβάλλει στην απελευθέρωση στο αίμα της σεροτονίνης — η ορμόνη της ευτυχίας, μια συγκεκριμένη συγκέντρωση, η οποία οδηγεί σε μια μικρή κατάσταση ευφορίας.

Άλλα οφέλη από το τρέξιμο;

Συνεχή εκπαίδευση αναπτύσσει προσωπικές δεξιότητες: αύξηση φιλοδοξία, τον αυτοέλεγχο, τη δύναμη της θέλησης. Τέτοιοι άνθρωποι έχουν επαρκή νηφάλιος αυτο-αξιολόγηση,δεν είναι περίεργο που λένε ότι ένα υγιές σώμα υγιές μυαλό!

Αυξάνει την πνευματική δραστηριότητα, όπως και αν από μόνο του έρχεται σε σημαντικά ζητήματα. Κατά τη διαδικασία της λειτουργίας το αίμα οξυγονώνεται, aktiviziruyutsya την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό. Με αποτέλεσμα πιο ενεργό λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου.

Το συστηματικό Τρέξιμο ενισχύει την ασυλία, λόγω της αύξησης της αρτηριακής αιμοσφαιρίνης και των ερυθροκυττάρων. Η σωματική δραστηριότητα, ενώ το τρέξιμο, τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, ομαλοποίηση του μεταβολισμού, βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης, η οποία μειώνει το αίσθημα της πείνας που οδηγεί σε απώλεια βάρους, το σώμα και αναζωογονεί το δέρμα.

Το τρέξιμο αυξάνει την ικανότητα του οξυγόνου του αίματος σε όλα τα όργανα και τα κύτταρα στους ιστούς πάρει ένα μεγάλο ποσό του αίματος εμπλουτισμένο με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με την οποία:

 1. Βελτιώνει την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία — ενισχύει τον καρδιακό μυ.
 2. Το φορτίο απομακρύνεται από τους νεφρούς, η οποία βοηθά να βελτιωθεί η λειτουργία τους.
 3. Υπάρχει μια μερική αναγέννηση του ήπατος. Αλλά η κατανομή των τοξινών από το αίμα που λαμβάνει χώρα όχι μόνο μέσω του συκωτιού.

Ενώ το τρέξιμο, που αφορούν σχεδόν όλα τα όργανα και το αποτέλεσμα του κάθε λειτουργία, όπως και κάθε σωματική δραστηριότητα, είναι η εφίδρωση, η οποία βοηθά να καθαρίσει ολόκληρο το σώμα από τις τοξίνες.

Συνεχή εκπαίδευση και αποσκοπεί στην ενίσχυση επίμονα μυοσκελετικό σύστημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ηλικιωμένους, καθώς απέτρεψε την εκφυλιστικές αλλοιώσεις του μυϊκού και οστίτη ιστού.

Όλως περιέργως, αλλά ακόμη και σημαντικές βλάβες του δέρματος, δακρύρροια ιστό και τα τριχοειδή αγγεία, μώλωπες και εσωτερικά αιματώματα αντιμετωπίζονται από την αυξημένη κυκλοφορία του αίματος στη διαδικασία για Τζόκινγκ.

Τρέχει επίσης βοηθά να απαλλαγούμε από υπέρταση, δύσπνοια, κρυολογήματα και ακόμη και επίπεδη πόδια, αλλά το μάθημα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ειδικά παπούτσια.

Και το πιο σημαντικό, το Τρέξιμο είναι χρήσιμο για τις γυναίκες, ιδιαίτερα για το στήθος. Έτσι, Michelle Norris είναι ένας ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth του ηνωμένου βασιλείου, κατά τη διάρκεια της επιστημονικής έρευνας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η έντονη κίνηση του θώρακα, ένα σύνολο έως και 15 εκατοστά σε κάθε βήμα, επιτρέπει όχι μόνο να την ενισχύσει (διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις ασκήσεις για το στήθος lift), αλλά επίσης εμποδίζει τον καρκίνο του μαστού.

Το πρωί ή το βράδυ για Τζόκινγκ τι είναι καλύτερο;

Στο ερώτημα: Ποια εκτέλεση είναι καλύτερη: το πρωί ή το βράδυ; Μπορεί να μην είναι μια σαφή απάντηση. Τρέξιμο το πρωί — η τέλεια ευκαιρία για να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει το σώμα. Αλλά η υπερβολική σωματική φορτίο δεν είναι πλήρως αφυπνισμένο σώμα μπορεί να είναι γεμάτη με προβλήματα, ειδικά αν το άτομο πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να εγκαταλείψει για Τζόκινγκ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρει εφικτό φορτίο και ένα καλό ζέσταμα, εναλλασσόμενο περπάτημα και το τρέξιμο.

το όφελος από την λειτουργία

Σκούντημα βράδυ, κατά τη γνώμη του οι περισσότεροι προπονητές, είναι πιο χρήσιμο, όπως οι διεργασίες του σώματος ενεργοποιούνται, και όλο το φορτίο κατευθύνεται προς την μυϊκή μάζα, το Τρέξιμο είναι μόνο σας επιτρέπει να ανακουφίσει το άγχος και να χαλαρώσετε το σώμα σας.

Αλλά υπάρχει και μια "άλλη πλευρά" — μια μεγάλη συγκέντρωση των αυτοκινήτων που ρυπαίνουν το περιβάλλον και είναι ακόμη πιο επιβλαβείς για την υγεία. Εκείνη την εποχή, όπως καθαρό αέρα το πρωί έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα και δίνει ενέργεια για όλη την ημέρα.

Τι είναι καλύτερο το τρέξιμο ή το περπάτημα;

Το τρέξιμο και το ενεργό το περπάτημα, είτε σε εξωτερικούς χώρους ή στις σκάλες στο σπίτι σας, είναι εξίσου χρήσιμο για το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα, να ενισχύσει τους μυς των ποδιών και των γλουτών, να απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος και το αδυνάτισμα στην κοιλιά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις.

Το τρέξιμο είναι συνιστάται αν θέλετε να αναπτύξει τους μυς των ποδιών και των γλουτών. Αλλά, αν θα πρέπει να ενισχύσει τους μυς του θώρακα και πίσω μύες της ωμικής ζώνης και των χεριών, το αδυνάτισμα του στομάχου ή να μειώσει τη μέση — θα πρέπει να εναλλάσσονται στυλ με κίνηση: λειτουργία με την υψηλή ανελκυστήρες γόνατο, και το βήμα zahlest.

Έτσι, εάν θέλετε να έχετε ένα ισχυρό σώμα, ενισχύει το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σύστημα, τότε είναι απαραίτητο ένα βαρύ φορτίο, δηλαδή, προτιμότερο το τρέξιμο.

Ωστόσο, το τρέξιμο περιλαμβάνει την στιγμή που και τα δύο πόδια είναι επιπλέει στον αέρα, προσγείωση και να λειτουργήσει εναλλακτικά, το σύνολο της μάζας του σώματος σε ένα, τότε το άλλο πόδι. Με το υπερβολικό βάρος, αυτή η κίνηση ασκεί ένα συγκεκριμένο φορτίο στη σπονδυλική στήλη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό της σπονδυλικής δίσκο. Το τρέξιμο, όπως καλά, δεν είναι σκόπιμο για τους ασθενείς:

 • αίμα και την πίεση των ματιών
 • το άσθμα και το καρδιαγγειακό σύστημα
 • σοβαρό πόδι τραυματισμούς, ασθένειες των οστών και των αρθρώσεων
 • άλλες σοβαρές ασθένειες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να το περπάτημα, τα πόδια του να είναι συνεχώς σε επαφή με το έδαφος — της σπονδυλικής στήλης και άλλα όργανα δεν αντιμετωπίζει βαριά φορτία. Και μόνο μετά από το σώμα, τους μυς και τις αρθρώσεις σας θα πάρετε ισχυρότερη, μπορείτε να εναλλάσσονται το περπάτημα με Τρέξιμο για μικρές αποστάσεις, και στη συνέχεια, μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Η αποτελεσματικότητα της περπάτημα και το τρέξιμο για απώλεια βάρους, είναι σχεδόν ισοδύναμες, ώστε να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος και όταν εκτελείτε μια καθημερινή βόλτα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τρέχει πιο γρήγορα καίει το λίπος, και να περπατήσει πιο αργά.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι συστηματική, τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα και, στη συνέχεια, κάθε μέρα. Πρόγραμμα για αρχάριους τουλάχιστον μισή ώρα, τότε η διάρκεια της απασχόλησης θα πρέπει να αυξηθεί.

Η σωστή διατροφή, ενώ για Τζόκινγκ

Λειτουργία παρέχει ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου, αν αποφασίσετε να γυμναστείτε, είναι εξίσου σημαντικό να δοθεί προσοχή στη διατροφή σας. Πρέπει να είναι ισορροπημένη, να περιλαμβάνουν περισσότερο λίπος και φυτικές τροφές, πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία:

 • λαχανικά και χόρτα: ντομάτες και τις πιπεριές, το λάχανο και το σέλινο, τα καρότα και τα παντζάρια, το μαϊντανό και τον άνηθο, και άλλα
 • αποξηραμένα φρούτα: ημερομηνίες, σταφίδες, δαμάσκηνα, ξηροί καρποί, φυστικοβούτυρο, μέλι
 • τα φρούτα και τα μούρα: τα εσπεριδοειδή, τα μήλα, τις σταφίδες, αυξήθηκαν τα ισχία, το ιπποφαές, το κράνμπερι και άλλοι
 • ψάρια και θαλασσινά, φυτικά έλαια: ελαιόλαδο, Λιναρόσπορος, ηλίανθος, ανεπεξέργαστο, ψυχρής έκθλιψης.

Όλες αυτές οι τροφές είναι πηγές: κάλιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, σίδηρο, βιταμίνες A, B, Και E. έχουν ιδιαίτερη αξία για την απώλεια βάρους, την υγεία και νεανικό δέρμα και το σώμα, και να αποκαταστήσει τα οστά και τις αρθρώσεις.

Πώς να τρέξει;

Πριν από την έναρξη της κατάρτισης, διαλέξτε άνετα παπούτσια και βαμβάκι αναπνοή αθλητικά ρούχα, γιατί εκτός από την εύκολη λειτουργία, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα της υγείας σας.

Παρά τη σχετική απλότητα της λειτουργίας, εδώ είναι οι κανόνες:

Φυσικό επιτάχυνση. Πριν ξεκινήσετε το Τρέξιμο, δοκιμάστε να περπατήσει γρήγορα, τότε ο πιο φυσικός τρόπος να το μεταφράσει σε λειτουργία, αυτή η κίνηση θα πρέπει να είναι λεία και ομοιόμορφη, χωρίς τραντάγματα και απότομες κινήσεις.

Η θέση του σώματος. Το πάνω μέρος του σώματος ελαφρώς προς τα εμπρός, τα χέρια λυγίσει στον αγκώνα και πιέστε απαλά στο σώμα, όταν λειτουργεί, μπορείτε να εκτελέσετε το φυσικό έντονη κίνηση εμπρός και πίσω. Ωστόσο, δεν είναι αναγκαίο να μειωθούν τα χέρια κατά μήκος του κορμού ή να κάνει μια "σαρωτική" κίνημα. Προσπαθούν να μειώσουν κάθε πόδι.

Η ανάσα. Η αναπνοή πρέπει να είναι χαλαροί και φυσικά, προσπαθήστε να αναπνέετε από τη μύτη. Αν και πολλοί αθλητές κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης, πρακτική την εισπνοή μέσω της μύτης, θορυβώδη εκπνεύστε από το στόμα σας. Αν έχετε δυσκολία στην αναπνοή, προσπαθήστε να επιβραδύνει και να ομαλοποιήσει την αναπνοή.

Το τέλος της διαδρομής. Τελειώνει το τρέξιμο, καθώς και σταδιακά, η μετάβαση σε γρήγορο αγωνιστικό χώρο, και στη συνέχεια σε τακτά χρονικά με τα πόδια. Να αποκατασταθεί η αναπνοή και οι παλμοί της καρδιάς.

μέθοδοι run

Το τρέξιμο θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό, χωρίς άγχος και μυρμήγκιασμα στο πλευρό του. Ξεκινήστε το μικρό, αυξάνοντας σταδιακά το φορτίο, και να θυμάστε, το σώμα μας είναι απεριόριστες.