Απώλεια βάρους - τρόπους, σχόλια

Τρόποι για να χάσετε βάρος θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές, αναποτελεσματικό και επικίνδυνο. Το τελευταίο μπορεί να αποδοθεί τόσο αποτελεσματικές μεθόδους, και δεν είναι τόσο καλή. Αν δεν είστε σε μια βιασύνη για να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, δεν έχετε κανένα κίνητρο να αλλάξουν τρόπο ζωής, να επιστήσω την προσοχή σας τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αναζητήσει τρόπους για να χάσετε βάρος για τις γυναίκες και να τα δοκιμάσετε στην πράξη.

πώς να χάσετε βάρος

Γιατί θα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτη

1. Θα είναι πιο υγιείς. Έχει από καιρό αποδειχθεί ότι τα υπέρβαρα άτομα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη, του καρκίνου και ασθένειες του δέρματος κ. λπ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα άτομα που είναι υπέρβαρα μεγαλύτερο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα, αθηροσκλήρωση, υπέρταση. Και αυτό δεν είναι ολόκληρη η λίστα.

2. Σε σχέση με την προηγούμενη παράγραφο προτείνει ένα απλό συμπέρασμα — υπέρβαροι άνθρωποι ζουν λιγότερο.

3. Σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Σε αυτά, μπορούμε να περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή, αδυναμία να εκτελέσει σωματική δραστηριότητα. Για παράδειγμα, μια πλήρης άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να πάει στα βουνά με τα πόδια. Ολοκληρωμένη γυναίκα πάντα φαίνεται μεγαλύτερος από την ηλικία του και είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα για τους άντρες από λεπτή κυρία. Πλήρης οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πιθανό να πάσχουν από υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση).

Αυτό είναι απλά μέρος του τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να γνωρίζετε τους καλύτερους τρόπους για να χάσετε βάρος από επαγγελματίες με εξειδικευμένες (ιατρική) εκπαίδευσης.

Όταν είναι χρόνος να σκεφτεί για την απώλεια βάρους; Όταν αισθάνεστε αδιαθεσία, λόγω του βάρους τους, και αν ο δείκτης μάζας σώματος πάνω από το φυσιολογικό. Για τον υπολογισμό του ΔΜΣ θα πρέπει να διαιρέσουμε το σωματικό σας βάρος σε χιλιόγραμμα για την ανάπτυξη στην πλατεία. Για παράδειγμα, οι γυναίκες που έχουν ύψος 172 cm, βάρος 85 kg.

1,72 x 1,72 = 2,96

85 : 2,96

Αποδεικνύεται 28,71

Και τις αξίες της, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

18,5-24,9 φυσιολογικό βάρος:

25.0 και 29.9 πριν από την παχυσαρκία;

30,0-34,9 – 1 ο βαθμός της παχυσαρκίας;

35,0-39,9 – 2 ο βαθμός της παχυσαρκίας;

40 και άνω — 3 το βαθμό της παχυσαρκίας.

Έτσι, μελετήσαμε τις γυναίκες πριν παχύσαρκα, και οι αριθμοί τους είναι ήδη κοντά στον 1 βαθμό. Και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ψάξουν για ένα γρήγορο τρόπο για να χάσουν βάρος πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Και σε κάθε περίπτωση να μην ακούς όσους λένε ότι το λίπος γυναίκες ιδιαίτερη γοητεία! Έτσι, θα αρχίσετε να χάνετε βάρος!

Τροφίμων

Πιστεύεται ότι σε υπέρβαρα (ΔΜΣ μεγαλύτερο του 25, αλλά λιγότερο από 30) θα είναι αρκετό για να αλλάξετε τη διατροφή σας. Και η απώλεια βάρους δεν θα σας κρατήσει σε αναμονή. Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι η "θεραπεία" θα πρέπει να είναι, αν μπορώ να το πω έτσι, χρόνια. Ότι είναι η σωστή διατροφή χωρίς υπερβολές δεν πρέπει να είναι ένα προσωρινό μέτρο, και να γίνει ένας τρόπος ζωής, ένα σύνηθες φαινόμενο, δεν θα πρέπει να προκαλούν ψυχολογική δυσφορία. Γι ' αυτό και η πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουν βάρος — δεν είναι ισορροπημένη, και μερικές φορές ακόμη και επικίνδυνο σε μια αυστηρή δίαιτα. Είναι απλά μια αλλαγή στη διατροφή, σύμφωνα με τους κανόνες που οι διατροφολόγοι. Πρώτα απ ' όλα — μειώνοντας το θερμιδικό περιεχόμενο. Για να μάθετε θερμιδική θα πρέπει να είναι στη διατροφή σας (ανά ημέρα) για να ξεκινήσετε να χάσουν βάρος πολύ εύκολα. Πολλαπλασιάστε το 20 το επιθυμητό ποσό από λίρες (επιθυμητό βάρος σας). Για παράδειγμα, θέλετε να ζυγίζει 60 κιλά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώνε όχι περισσότερο από 1200 kcal.

Και τότε θα έχει να αντιμετωπίσει μια επιλογή για να μειώσει τη θερμιδική πρόσληψη ταυτόχρονα ή σταδιακά. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το πόσο θα χρησιμοποιηθεί για να τρώνε και διατροφικές συνήθειες. Μπορείτε να μειώσετε τις θερμίδες σταδιακά, αλλά στη συνέχεια η διαδικασία για την απόκτηση της τέλειο σχήμα δεν είναι γρήγορη.

Δεν πρέπει να υπάρχει:

τρόποι για να χάσετε βάρος
  • τα ζωικά λίπη (βούτυρο, βούτυρο, ψάρια, λάδι, λαρδί, κ. λπ.) *
  • γλυκό;
  • προϊόντα αρτοποιίας;
  • καπνιστά.
  • τηγανητό;
  • τα καρύδια.

Το όριο για 2 φορές:

  • φασόλια?
  • πατάτες;
  • ζυμαρικά;
  • φυσικούς χυμούς.

Προκειμένου να καθορίσει τη διατροφή, κόψτε όλες τις πιθανές αιτίες της πληρότητας, να κρατήσει ένα ημερολόγιο και γράψτε ό, τι τρώτε, το ποσό φάει και το χρόνο.

Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή. Ψυχολογικοί παράγοντες

1. Μην τρώτε όταν δεν βιώνει την πείνα. Αναφέρεται σνακ. Αν πραγματικά θέλετε να φάτε — φάτε ένα αγγούρι ή ένα Μήλο, αλλά δεν σάντουιτς και τα παρόμοια.

2. Για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής, προσπαθήστε να τρώτε λίγο, αλλά 5-6 φορές την ημέρα, κάθε 2.5-3 ώρες).

3. Βάλτε το φαγητό σε μικρό πιάτο.

4. Μην τρως όταν διαβάζεις, να μιλάς στο τηλέφωνο ή βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. Αυτό είναι πολύ επιβλαβές για την εικόνα του συνήθειες.

Τρόπους για τη γρήγορη απώλεια βάρους είναι πολύ αποτελεσματική για τους ανθρώπους με όχι πάρα πολύ το υπερβολικό βάρος (ΔΜΣ μικρότερο από 30). Οι άνθρωποι με την παχυσαρκία 1 και 2 μοίρες, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με δίαιτα να περιλαμβάνει σε μια συνήθεια, την άσκηση και τα φάρμακα.

Σωματική δραστηριότητα

Ως σωματική άσκηση πλήρους ανθρώπους πιο κατάλληλο για αερόβια άσκηση. Αυτές περιλαμβάνουν Ποδηλασία, γρήγορο περπάτημα, και τα διάφορα αθλητικά παιχνίδια. Ένα πολύ σημαντικό κανονικότητα της άσκησης (ή πίεση) — όχι λιγότερο από 3-4 φορές την εβδομάδα. Άρεσε άνθρωπο με τη βία δεν μπορείτε να πάρετε το αποτέλεσμα, να είσαι σίγουρος. Εάν έχετε σημαντικό παχυσαρκίας ή καρδιαγγειακών παθήσεων, πριν την προπόνηση καλό θα είναι να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Και κατά τη διάρκεια των φορτίων είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση της πίεσης του αίματος και σφυγμού. Όσο για το σφυγμό, είναι δυνατή η αξία υπολογίζεται σύμφωνα με τον τύπο: 220 — πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, για ένα άτομο 50 ετών το μέγιστο καρδιακό ρυθμό σας κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 170 ανά λεπτό.

Αν η πληρότητα δεν επηρεάζει την υγεία είναι εντάξει, οι γυναίκες μπορούν να συμμετάσχουν σε Oriental dance (υπάρχει πληρότητα ακόμα και κατά κάποιο τρόπο ενθαρρύνεται). Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ανατολικής χορός (ειδικά χορός της κοιλιάς) βελτιώνει το συντονισμό των κινήσεων. Ταχύτερη απώλεια βάρους στην κοιλιά, τους μηρούς, τα χέρια. Η άσκηση σας βοηθά να κάψετε λίπος, ενώ παράλληλα σέβεται τη δίαιτα και τη φυσική δραστηριότητα, τα επιπλέον κιλά εξαφανίζονται πολύ πιο γρήγορα, δεν υπάρχει καμία διακοπή στην μείωση του βάρους, το οποίο δεν είναι ασυνήθιστο σε ανθρώπους να χάσουν βάρος μόνο με την αλλαγή διατροφής.

Είναι δυνατόν να κάνουμε μια ολοκληρωμένη άσκηση σε όλα τα μέρη του σώματος. Αλλά αν είναι δύσκολο, τότε, όπως έχουμε αναφέρει παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο είδος του φορτίου. Το ίδιο το γρήγορο περπάτημα βοηθά στην καύση θερμίδων. Ξεκίνα με 15 λεπτά την ημέρα και σταδιακά να αυξηθεί σε μια ώρα.

Θεραπεία με το φάρμακο

Όχι, δεν είναι το κλύσμα και όχι Συμπληρώματα διατροφής. Κλύσματα δεν βοηθήσει να μειώσει το βάρος, να απαλλαγούμε από το λιπώδη ιστό. Συμβάλλουν μόνο στην παραγωγή υγρών και κοπράνων από τα έντερα. Και το τεχνητό "κάθαρση" του σώματος με ένα υγιές σύστημα απέκκρισης δεν απαιτείται, αντίθετα με τις ιστορίες του "παραδοσιακούς θεραπευτές". Συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους είναι η συνήθης καθαρτικά. Τα καθαρτικά, τα οποία είναι επίσης αβάσιμη με την κανονική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση.

Ιατρική τρόπους για να χάσετε βάρος στο σπίτι είναι μερικά από τα πιο αποτελεσματικά. Αλλά σε κάθε περίπτωση μην αρχίσετε να παίρνετε το φάρμακο χωρίς διαβούλευση με ένα γιατρό. Μην ξεχνάτε ότι αυτά τα φάρμακα, εκτός από τις παρενέργειες, υπάρχουν επίσης πολλές αντενδείξεις.

Φαρμακευτική θεραπεία συνιστάται για τα άτομα με ΔΜΣ 30-35.

σωστή διατροφή

Χειρουργικές μεθόδους

Σε ορισμένες περιπτώσεις, να μην το κάνουμε χωρίς σημαντική χειρουργική επέμβαση για να μειώσει το στομάχι του όγκου. Μια τέτοια ανάγκη σε άτομα με σοβαρού βαθμού παχυσαρκία, όταν ο ΔΜΣ είναι πάνω από 40. Η χειρουργική επέμβαση βοηθά τους ανθρώπους σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του υπερβάλλοντος βάρους από ό, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής. Διατροφή σε σοβαρή στάδια της παχυσαρκίας είναι συνήθως άχρηστα. Σε συνδυασμό με χειρουργική επέμβαση μπορεί να απαιτούν τη βοήθεια ενός θεραπευτή.