Αποτελεσματικές δίαιτες: ποικιλίες και συνταγές

Σήμερα, υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία από δίαιτες που είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αλλά τι εάν χρειάζεστε μια καλή διατροφή για την απώλεια βάρους, η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι ' αυτό σήμερα, θα διεξάγει ειδική έρευνα και να επιλέξετε ακριβώς το σύστημα, το οποίο στην πράξη αποδείξει την υψηλή αποδοτικότητα και την ασφάλεια. Επειδή το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διατηρήσουν την υγεία τους. Υπάρχει ένα σημαντικό σημείο, ο καθένας μπορεί να είναι μια καλή διατροφή για την απώλεια βάρους, καθώς ο καθένας είναι διαφορετικός. Γι ' αυτό θα κάνουμε μια επισκόπηση από τα πιο δημοφιλή συστήματα έτσι ώστε να έχετε την αφθονία για να επιλέξουν από.

διατροφή για την απώλεια βάρους

Καλή ή γρήγορη δίαιτα

Πράγματι, είναι δύο αλληλοαποκλειόμενες έννοιες. Ωστόσο, η κατανόηση του ανθρώπου που θέλει να γίνει λεπτή, καλή διατροφή για απώλεια βάρους θα πρέπει να βοηθήσει μέσα σε λίγες ημέρες. Σήμερα δεν υπάρχει σύστημα που θα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένα πρότυπο χωρίς να βλάπτουν την υγεία, και μετά για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Και δεν είναι καν ότι στο τέλος της δίαιτας όλα με τη μία επίθεση του κέικ και γλυκά. Μόλις το σώμα, έχοντας περάσει από πολύ άγχος θα αρχίσουν να διατηρεί για μια βροχερή μέρα. Επιπλέον, με τον περιορισμό του ρεύματος του συστήματος του εσωτερικού κανονισμού επιβραδύνει το μεταβολισμό για την εξοικονόμηση ενέργειας. Ως εκ τούτου, η μετάβαση σε μια κανονική διατροφή, ακόμη και εξακολουθούν να τρώνε λιγότερο από το κανονικό, θα κερδίσει το βάρος. Καλή διατροφή για την απώλεια βάρους δεν μπορεί να είναι γρήγορη, ωστόσο, οι ταχείες μέθοδοι είναι οι πιο δημοφιλείς, καθώς δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας δούμε το τοπ γρήγορα, δίαιτες για να είστε σε θέση να κάνει μια επιλογή.

Η καλύτερη δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους

Θα αξιολογηθεί διατροφή από την άποψη της αποτελεσματικότητάς τους και τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τους δοκίμασα στην πράξη. Από ολόκληρο το σύνολο των στοιχείων, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο ευκολότερος ανεκτή χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή, ενώ είναι αρκετά αποτελεσματική. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι η διατροφή εξαλείφει εντελώς τη ζάχαρη. Αλλιώς, παρά τον περιορισμό των υδατανθράκων, το μενού είναι πολύ πλούσιο. Σε 2-3 μέρες μπορείτε να χάσετε μέχρι και 3 κιλά, το οποίο είναι ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Το Πρωινό θα αποτελείται από 30 γραμμάρια σκληρό τυρί, ένα μικρό κομμάτι ψωμί σίκαλης και καφέ χωρίς ζάχαρη. Το μεσημεριανό γεύμα είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά λίγες κουταλιές βρασμένα φασόλια, 200 g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage και καφέ. Το δείπνο θα αποτελούνται από 100 g ψάρι, φρέσκα λαχανικά και φλιτζάνια πράσινο τσάι. Τον υπόλοιπο χρόνο, ποτό, μεταλλικό ή σκέτο νερό. Αν η πείνα είναι πολύ ισχυρή, επιτρέπεται να φάει μια-δυο φέτες γκρέιπφρουτ. Όπως έχουμε πει, η καλύτερη δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους υπάρχουν, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Express δίαιτα

Μία από τις δημοφιλείς μεθόδους είναι η δίαιτα της πατάτας. Φαίνεται ότι οι πατάτες είναι συνιστάται να αποκλείσει από το μενού για όσους θέλουν να μειώσουν το βάρος τους. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για εκείνες τις περιπτώσεις όπου τα αμυλούχα λαχανικά χρησιμοποιείται μαζί με την πρωτεΐνη τρόφιμα ή τα γλυκά. Την ίδια στιγμή, είναι κατάλληλο ως ένα προϊόν για μονο. Εντός δύο ημερών επιτρέπεται να έχουν μόνο πατάτες, μπορείτε να το βράσετε ή να τις ψήσετε. Απαγορεύεται να προσθέσετε οποιοδήποτε μπαχαρικά και το αλάτι. Η εξαίρεση είναι ένα μικρό ποσό των φυτικών ελαίων. Σε δύο ημέρες, είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από δύο κιλά επιπλέον βάρος.

Το ποτό ή το χυμό δίαιτα

Αν μιλήσω για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, τότε είναι η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους. Τα σχόλια επιβεβαιώνουν ότι για να διατηρηθεί το πολύ δύσκολο, αλλά αν θέλετε να έρθετε σε σχήμα, εν αναμονή της ένα σημαντικό γεγονός, αξίζει να το δοκιμάσετε. Για να προετοιμάσει το χυμό για μια μέρα, θα χρειαστείτε 8 πορτοκάλια, 2 γκρέιπφρουτ και λεμόνι. Ο χυμός είναι η διατροφή σας για μια μέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3 φορές, και στο μεταξύ να πίνετε πράσινο τσάι ή σκέτο νερό. Τίποτα περισσότερο, είναι αδύνατο. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολο, γι ' αυτό η διατροφή είναι ένα πραγματικό τεστ για τη δύναμη της θέλησής σου. Η δίαιτα διαρκεί 2-3 μέρες, αν μπορεί να το αντέξει, έγκυρη 5 ημέρες, αλλά όχι περισσότερο.

Όχι το δείπνο είναι επίσης διατροφή

Και είναι πολύ αποτελεσματική. Ίσως αυτό θα πρέπει να είναι μια καλή διατροφή για την απώλεια βάρους. Κριτικές για χιλιάδες γυναίκες λένε ότι για να τηρούν ένα τέτοιο σύστημα είναι δύσκολο, αλλά σταδιακά θα συνηθίσετε. Διάρκεια της δίαιτας 2-5 ημέρες, με το τελευταίο γεύμα που θα φάμε το βράδυ. Το πρωί μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα αυγό και ένα Φλιτζάνι καφέ χωρίς ζάχαρη. Περίπου 12 ώρες είστε σε αναμονή για το δεύτερο Πρωινό, μπορεί να είναι 100 g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage ή ένα ποτήρι χυμό λαχανικών. Για το δείπνο, 150 γραμμάρια ψάρι ή στήθος κοτόπουλου με λαχανικά και για επιδόρπιο, χωρίς ζάχαρη, φρούτα ή μερικά μούρα. Μετά από αυτό μπορείτε μόνο να βοτανικό τσάι ή νερό.

υγιεινά τρόφιμα

Αυγό-μέλι διατροφή

Είναι λίγο διαφορετικό, αλλά και πάλι, είναι άλλη μια καλή διατροφή για την απώλεια βάρους. Κριτικές για γυναίκες λένε ότι λόγω της med ανεκτή πολύ καλά. Το σώμα λαμβάνει μεγάλη ποσότητα των θρεπτικών συστατικών. Κρόκος είναι μια πηγή των απαραίτητων αμινοξέων, τα λίπη και τα ανόργανα άλατα, και το μέλι είναι τροφή για το μυαλό μας και μια πηγή των βιταμινών. Πριν από κάθε γεύμα, 3 φορές την ημέρα), πρέπει να πιείτε ένα μείγμα από ένα κρόκο αυγού και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Για Πρωινό με ένα Φλιτζάνι τσάι ή καφέ με μια μικρή φέτα ψωμί σίκαλης. Την πρώτη ημέρα για μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να το 90 γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά, και το δεύτερο - 150 γραμμάρια ψάρι με το βρασμένο λάχανο. Επιτρέπεται να συμπληρώσει το γεύμα τσάι. Για το δείπνο την πρώτη ημέρα, να προετοιμάσει το κοτόπουλο σούπα με ψωμί σίκαλης και τη δεύτερη μέρα, 90 γραμμάρια τυρί με ψωμί σίκαλης. Το δείπνο θα πρέπει να είναι το αργότερο 4 ώρες πριν τον ύπνο.

Μονο

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή για γρήγορη απώλεια βάρους. Να υπομείνει είναι δύσκολο, επομένως, να σταθμίζουν τις δυνάμεις τους. Η διατροφή σας μπορεί να αποτελείται από 250 g βραστό ρύζι, τον Ηρακλή ή το φαγόπυρο χωρίς αλάτι και λάδι. Υπάρχουν επιλογές όταν οι σπόροι αντικατασταθεί με γιαούρτι, την ημέρα μπορείτε να πιείτε ένα λίτρο λίπους-δωρεάν ποτό. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές δίαιτες που προσφέρουν για να επιβιώσουν αρκετές ημέρες, μήλα, μανταρίνια, ανανάδες, αγγούρια, κολοκυθάκια, γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλια. Σε κάθε περίπτωση, μονο συνιστάται μόνο ως ημέρες νηστείας, ακολουθήστε τους για περισσότερο από 2 ημέρες είναι αδύνατο.

Σήμερα θα τελειώσω την αναθεώρηση των ταχέων μεθόδων που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει. Ας κάνουμε το χρόνο για πιο ισορροπημένη συστήματα που τρέχουν πιο αργά, αλλά σας επιτρέπει να παγιωθεί το αποτέλεσμα και δεν προκαλεί βλάβες στην υγεία σας. Θα επικεντρωθεί στην έρευνα και την κοινωνική έρευνες, σύμφωνα με το οποίο επέλεξε δέκα από τις καλύτερες δίαιτες.

"Έξι πέταλα" είναι μια καλή διατροφή για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Αυτό το σύστημα αναπτύχθηκε από τη σουηδική διατροφολόγος, κάθε χρόνο κερδίζει δημοτικότητα. Πράγματι, το εντυπωσιακό, οκτώ στις δέκα γυναίκες ήταν σε θέση να επιτύχει τους στόχους σας. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υποφέρουν από την πείνα και να κερδίσουν χρόνιες παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα. Κατρακυλούν σε αυτή τη δίαιτα κυμαίνεται από 500 έως 800 g ανά ημέρα. Έτσι, 10-15 kg, μπορείτε να χάσετε εύκολα σε δύο εβδομάδες. Η ομορφιά αυτής της διατροφής είναι ότι μετά την ολοκλήρωση ενός γύρου, θα μπορεί αμέσως να προχωρήσει στο δεύτερο, και ούτω καθεξής, για να επιτύχει το στόχο της.

Στην πραγματικότητα, αυτή η δίαιτα βασίζεται στις αρχές της διάκρισης των εξουσιών. Έξι πέταλα – έξι μονο-διατροφή, η οποία ακολουθούν το ένα το άλλο. Αυτό δεν είναι μόνο ένα σύστημα απώλειας βάρους, αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι. Πριν από την έναρξη θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα λουλούδι με έξι πέταλα που θα κόψετε ένα-ένα. Το πρώτο πέταλο είναι το ζώδιο των ιχθύων. Όταν η μέρα τελειώνει, το πέταλο. Η δεύτερη ονομάζεται λαχανικά. Την τρίτη μέρα, θα βρείτε ένα κοτόπουλο, το ένα τέταρτο των σπόρων, την πέμπτη κουάρκ, το έκτο φρούτα.

Είναι μια πολύ ελαφριά διατροφή, όπως τα γεύματα δεν έχουν το χρόνο να βαρεθείτε. Ακόμα και αν δεν σας αρέσει το ψάρι, μια μέρα εντελώς το να μουλιάσει.

Διατροφή "Η Μάγισσα"

διατροφή

Σε έρευνες, το σύστημα αυτό βρίσκεται στη δεύτερη θέση, είναι μια άλλη καλή διατροφή για την απώλεια βάρους στο σπίτι. Θα αγάπη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στις δευτέρα, οπότε το μενού είναι ζωγραφισμένα στις ημέρες της εβδομάδας. Πρώτη μέρα στη "μαύρη δευτέρα", όταν μπορείτε να φάτε το τυρί και το γιαούρτι, το γάλα και το γιαούρτι χωρίς φρούτα πρόσθετα. Δεύτερη ημέρα - "γλυκό τρίτη." Ήταν μια μέρα δίαιτα, μπορείτε να απολαύσετε γλυκά φρούτα και λαχανικά (καρότα, παντζάρια), επιτρέπονται τα αποξηραμένα φρούτα και το μέλι, μούρα, ζελέ φρούτων χωρίς ζάχαρη. Αν θέλετε πραγματικά γλυκό, αποδεκτή πιατέλα με φρούτα μαρμελάδα και 50 γρ. πικρή σοκολάτα. Την τρίτη μέρα του κρύου, που ονομάζεται "πλούσιο περιβάλλον". Μπορείτε να φάτε άπαχο κρέας, τα πουλερικά, τα αυγά, τα θαλασσινά και τα ψάρια. Πέμπτη – "ημέρα της σούπα". Μαγειρέψτε τα λαχανικά, κρέας και ψάρι, ζωμοί και σούπες διάφορες χωρίς τηγανητά λαχανικά. Πέμπτη μέρα σας με δημητριακά, επιτρέπεται οποιαδήποτε κουάκερ χωρίς βούτυρο. Το σάββατο, σας περιμένουμε για την ημέρα εκκένωσης. Η ημέρα θα είναι δωρεάν τσάι και καφέ, ποτά φρούτων, νερό, αλλά όλα τα ποτά, θα πρέπει να είναι χωρίς ζάχαρη. Τελευταία μέρα του "σαλάτα". Μπορείτε να κάνετε το αγαπημένο σας μεταφέρουν ή μια σαλάτα Λάχανο, σαλάτα με αρακά. Το πιο σημαντικό, μην προσθέτετε την μαγιονέζα και την κρέμα γάλακτος. Η περιεκτικότητα σε λίπος τυρί δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 20%. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να απαλλαγείτε από 3-5 kg, αν θέλετε να χάσετε περισσότερο βάρος, στη συνέχεια, απλά επαναλάβετε τη διάρκεια. Δύο συστήματα είναι η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους. Τα σχόλια επιβεβαιώνουν ότι το ραβδί τους εύκολα, τα συναισθήματα της πείνας.

Διατροφή "Σκάλα"

Πέντε ημέρες – πέντε βήματα για μια νέα εμφάνιση. Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να παρακαμφθεί, συζητώντας για την καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους. Σχόλια γι ' αυτό δεν είναι καλό, γιατί το να βάλεις να είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα δύο. Αλλά τα αποτελέσματα είναι αξίζει τον κόπο. Η πρώτη μέρα είναι να καθαρίσει το βήμα, όταν μπορείς να πιεις νερό, να φας μήλα και να πιείτε ενεργού άνθρακα. Η δεύτερη μέρα της αποκατάστασης βήμα, είναι απαραίτητο για την ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας. Μπορεί να φάει το τυρί, το ποτό, το κεφίρ και το νερό. Την επόμενη μέρα – ενέργειας βήμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μειώσει το άγχος από αυτό το πρόγραμμα. Αυτή την ημέρα μπορείτε να φάτε τους ξηρούς καρπούς και μέλι. Στη συνέχεια, ακολουθεί η κατασκευή βήμα είναι μια μέρα αφιερωμένη στα προϊόντα πρωτεΐνης (κοτόπουλο και Γαλοπούλα). Το τελευταίο βήμα για την καύση του λίπους, μπορείτε να τρώτε πλιγούρι και λαχανικά και τα φρούτα, που είναι πηγές φυτικών ινών. Σε πέντε μέρες μπορείς να χάσεις από 2,5 έως 5 κιλά. Πιστεύεται ότι αυτή είναι η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους.

Διατροφή Pushinka

Η θεραπεία για εκείνους που θέλουν να χάσουν πολλά. Ο συγγραφέας αυτής της μεθόδου απαλλαγούμε από 35 κιλά. Για εκείνη είναι η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους, αλλά πολλοί θα πουν ότι το σύστημα είναι πολύ αυστηρή δύναμη του καθεστώτος. Ωστόσο, αυτή η δίαιτα έχει εγκρίνει μια σειρά από διατροφολόγους. Θα χρειαστείτε τρία προϊόντα, το κριθάρι, τα ψάρια και το γιαούρτι. Μπορείτε να προσθέσετε το λάχανο. Το βράδυ, απολαύστε 100 g μαργαριτάρι κριθάρι, και το πρωί να το ορίσετε για να μαγειρέψουν για μία ώρα. 400 γραμμάρια δημητριακά, τα οποία θα πρέπει να διαιρείται με το 5 γεύματα. Το πρωί για να κουάκερ, μπορείτε να προσθέσετε ένα Φλιτζάνι γιαούρτι, το μεσημεριανό γεύμα ένα κομμάτι από το ψάρι και το απογευματινό τσάι – ένα πιάτο με τριμμένο σε χοντρό τρίφτη για το λάχανο. Δεν υπάρχει αμφιβολία σήμερα έχουμε συμπεριλάβει σε μας σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους. Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

"Κάθαρση" δίαιτα

Και συνεχίζουμε το εκτεταμένο θέμα. Πράγματι, η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους σήμερα μόνο οι τεμπέληδες δεν περιγράφει, αυτή τη διαφορετικότητα εμείς θα προσπαθήσουμε να απομονώσουμε μόνο το καλύτερο και αποτελεσματικό σύστημα. Αυτή η δίαιτα που συνιστάται από τους γιατρούς, διατροφολόγους, καθώς βοηθά να καθαρίσει το σώμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χάσει περίπου 10 κιλά. την Πρώτη ημέρα του πόσιμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφεψήματα από αποξηραμένα φρούτα ή σούπες, νερό και πράσινο τσάι. Δεύτερη μέρα – σαλάτες λαχανικών, να είναι σίγουρος για να προσθέσετε το λάχανο. Την τρίτη μέρα και πάλι να πίνει. Το τέταρτο φρούτα, φροντίστε να συμπεριλάβετε στη διατροφή γκρέιπφρουτ. Την πέμπτη ημέρα της πρωτεΐνης, μπορεί να καταναλώνουν κοτόπουλο ή αυγά. Την έκτη ημέρα του πόσιμου. Την έβδομη ημέρα του τελικού, το Πρωινό είναι δύο αυγά, τρώνε φρούτα, μεσημέρι ένα ελαφρύ ζωμό, το απόγευμα, τα φρούτα, και το δείπνο σαλάτα λάχανο. Αυτή είναι η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους 10 kg.

Διατροφή "Montignac"

Είναι, μάλλον, ένα νέο ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο βοηθά να απαλλαγούμε από 10 κιλά σε 30 ημέρες, χωρίς πολλή προσπάθεια. Οι συγγραφείς δεν έχουν βαμμένο το μενού για τα βήματα, αλλά προσφέρουν Γενικές κατευθυντήριες γραμμές που μπορείτε να ακολουθήσετε. Θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση της ζάχαρης σε καθαρή μορφή και περιέχουν τα προϊόντα. Είναι αναγκαίο να αποκλείσετε από την διατροφή σας με μια ποικιλία από σάλτσες και καρυκεύματα: μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα. Απορρίψτε το σιτάρι ψωμί, είναι καλύτερα να λάβει πίτυρο σίκαλης. Εξαλείψει εντελώς τα τρόφιμα που περιέχουν πολύ άμυλο: πατάτες, το καλαμπόκι, το κεχρί, το λευκό ρύζι. Σε ένα χρόνο δεν μπορείτε να το συνδυάσετε λίπος και υδατάνθρακες (ψωμί με βούτυρο). Θα πρέπει να ακολουθήσετε το γεύμα, το ποτό 2 ή περισσότερα λίτρα νερό και εντελώς απέχουν από το αλκοόλ. Αυτή είναι μια πολύ καλή διατροφή για την απώλεια βάρους για ένα μήνα.

συνταγές

Μιλάμε για δίαιτες απείρως. Κάθε άτομο μπορεί να κάνει το σύστημα και το άλλο είναι απαράδεκτη. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναθεωρήσει τις 10 καλύτερες δίαιτες για την απώλεια βάρους για την μεταξύ αυτής της ποικιλίας θα μπορούσατε να επιλέξετε τι ακριβώς θα είναι πιο κοντά σε εσάς.