Γυμναστήριο αδυνατίσματος

Ένα υγιεινό τρόπο ζωής και η τακτική άσκηση είναι τώρα στη Μόδα. Πολλά κορίτσια, τις γυναίκες, τα αγόρια και οι άνδρες ονειρεύονται το τέλειο σχήμα, έξι pack abs και ελκυστική μυς. Πράγματι, ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα είναι το μυστικό της αρμονίας και της ομορφιάς. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βοηθήσει να γίνει αυτό το γυμναστικής για την απώλεια βάρους.

Γυμναστήριο αδυνατίσματος

Καθημερινή και τακτική άσκηση σε συνδυασμό με την υγιεινή και σωστή διατροφή, άσκηση, γυμναστήριο και καλό κίνητρο θα συμβάλει στην ταχεία απώλεια βάρους. Εάν προσπαθείτε να δικαιολογήσουν την τεμπελιά και την απροθυμία να κάνουν αθλητισμό για προγράμματα γυμναστικής, σκεφτείτε πόσο πιο παραγωγικό θα είναι σε θέση να σας φέρει μια καθημερινή προπόνηση. Συνειδητοποιώντας αυτό, θα επισκεφθείτε το γυμναστήριο με χαρά και ενθουσιασμό, παρακινώντας τον εαυτό σας στην τάξη. Αυτό το άρθρο θα σας πω για τις κύριες πτυχές της φυσικής κατάστασης. Διαβάστε, αν θέλετε, για να καλύψουν τις διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές, μάθετε σχετικά με τους τύπους της φυσικής κατάστασης και επιλέξτε το δικό σας κύκλωμα κατάρτισης.

Οι κανόνες της προσφοράς, όταν κάνει fitness

Αν κύριος στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, στη συνέχεια, το επιλεγμένο σύνολο της φυσικής κατάστασης θα πρέπει να συμπληρωθεί με την κατάλληλη διατροφή. Αυτά τα δύο στοιχεία και μόνο θα κάνει την απώλεια βάρους αποτελεσματική. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ειδικοί προτείνουν όχι μόνο να βρείτε το σωστό πρόγραμμα για την εκπαίδευση, αλλά και να κάνουν το δικό τους μενού, το οποίο πρέπει να επικρατήσει χρήσιμα προϊόντα.

Προσφορά αναγνώστες είναι εξοικειωμένοι με τις συστάσεις διατροφής που θα επιταχύνουν την απώλεια βάρους σας:

 • Εξαλείψει από τη διατροφή της τα ζαχαρούχα, λιπαρά, τηγανητά και το αλκοόλ τρόφιμα. Να θυμάστε ότι η απώλεια βάρους είναι δυνατόν, εάν οι μερίδες να είναι μικρές και θα πρέπει συχνά.
 • Προτιμούν μια ισορροπημένη διατροφή σε μικρές μερίδες.
 • Πίνετε άφθονο καθαρό νερό όταν κάνει τον αθλητισμό, και μετά από αυτούς. Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη δηλητηρίαση και την αφυδάτωση.
 • Μην τρώτε αμέσως μετά το γυμναστήριο, περιμένετε 1-2 ώρες.
 • Να είστε βέβαιος να παρακολουθεί όλα τα τρόφιμα που τρώτε. Αυτό μπορεί να έχει ακόμη και ένα ειδικό ημερολόγιο τροφίμων. Επισημάνετε όλα, ακόμη και τα μικρότερα σνακ. Λίγες μέρες αργότερα, θα είστε σε θέση να αναλύσει τις εγγραφές σας και να καταλάβετε ότι τρώνε πολλά τρόφιμα, όχι από πείνα, αλλά από πλήξη. Σας προτείνουμε να διαβάσετε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο για να υπολογίσετε πόσες θερμίδες χρειάζεστε την ημέρα για να χάσετε βάρος.
 • Κατά τη διάρκεια του αθλητικού προγράμματος του γυμναστήριο, το σώμα σας χρειάζεται υδατάνθρακες. Φάτε κάτι με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά όχι αργότερα από 2 ώρες πριν το γυμναστήριο.
Γυμναστήριο αδυνατίσματος σπίτι

Οι συστάσεις είναι σημαντικές για όλους όσους ενδιαφέρονται για το γυμναστήριο προπονήσεις για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, τηρεί τους, δεν είναι κάθε αδυνατίσματος. Επομένως, το αναμενόμενο αποτέλεσμα της απώλειας βάρους δεν παρουσιάζεται.

Αν σας ενδιαφέρει στον τομέα της κατάρτισης γυμναστήριο για γρήγορη απώλεια βάρους, να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι πρέπει να πραγματοποιείται σε συνδυασμό με μια ειδική δίαιτα. Προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι περνούν μια δύσκολη περίοδο προσαρμογής. Το σώμα σας δεν χρησιμοποιείται για το άθλημα και την κατάρτιση, ως εκ τούτου, σταδιακά θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και ριζικές αλλαγές από την εμφάνιση. Θα σίγουρα αγαπούν τα σπορ, εάν μπορείτε να προετοιμάσει κατάλληλα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

Θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του σώματός σας:

 • το επίπεδο της ροής του αίματος, η πίεση, η απόδοση μεταφοράς οξυγόνου;
 • την ανάγκη να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα επίπεδα των ορμονών;
 • μεταβολικές διεργασίες *
 • αναπνευστική λειτουργία *
 • η κατάσταση των οστών και των μυών.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, και η εργασία εκτελείται σωστά με το πλήρες φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη και υγρά. Αν η προπόνηση της φυσικής κατάστασης, θα πραγματοποιηθεί χωρίς μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αντί για την ομορφιά και την αρμονία του αθλήματος θα πάρετε την εξάντληση και την κρίσιμη κατάσταση όλων των ζωτικών φυσιολογικών συστημάτων.

Αν η διατροφή είναι καλά μελετημένη, να εκπαιδεύσει με την υψηλή ένταση. Χάρη σε αυτό θα είστε σε θέση να:

 • για να αποφευχθεί η εμφάνιση της κόπωσης?
 • για να βελτιώσει την εστίαση, για τη σωστή απόδοση της γυμναστικής άσκησης;
 • για να υποστηρίξει την αποκατάσταση της ζωτικότητας;
 • για να γεμίσει το σώμα σας με τη δύναμη, να αλλάξετε την αναλογία μεταξύ συσσώρευση λίπους και μυός;
 • για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος στομάχι και πονοκεφάλους;
 • για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού.
Γυμναστήριο αδυνατίσματος αποτέλεσμα

Αν σκοπεύετε να κάνετε στο γυμναστήριο, να είστε βέβαιος να πάρει πριν από την έναρξη της προπόνηση σας διατροφή. Να θυμάστε ότι μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση συμβάλλει στην αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Επιλέξτε ένα είδος γυμναστικής για γρήγορη απώλεια βάρους

Απώλεια βάρους στο εξειδικευμένο πρόγραμμα, καλύτερα να διενεργούν, μαζί με τους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, διότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχετε κανένα λόγο για να παραιτηθεί. Εάν δεν είστε σε θέση να κάνει γυμναστήριο στο διάδρομο, σε θέση να εκπαιδεύσουν στο σπίτι, επιλέγοντας το πρόγραμμα για αυτό το άθλημα στο Διαδίκτυο ή να αγοράσετε ένα CD με τα μαθήματα. Η απόφαση για το τι είδος της άθλησης είναι σωστό για σας, αυτό δεν είναι εύκολο. Ειδικά για σας έχουμε συγκεντρώσει τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής για να χάσουν βάρος και να ξεχάσουμε το πρόβλημα να είναι υπέρβαρα.

Επιλέγοντας μια σειρά από ασκήσεις για την απώλεια βάρους, να καθοδηγείται από τα ακόλουθα κριτήρια:

 • δικές του προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες του σώματός σου
 • το επίπεδο της προετοιμασίας και κατάρτισης (έμπειρος αθλητής ή ένας αρχάριος);
 • για την υγεία.

Για παράδειγμα, για τις γυναίκες (κορίτσια) που έρχονται στο γυμναστήριο για πρώτη φορά, να πάρει μια προπόνηση για όλες τις μυϊκές ομάδες. Επειδή η απώλεια βάρους εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της έντονης ενέργειας δαπανών, για να επιτευχθεί η οποία μπορεί να είναι μέσω του αθλητισμού με ελεύθερα βάρη (αλτήρες ή kettlebells). Μάλλον θα θέλετε να ξέρετε τι είδος γυμναστικής είναι η πιο αποτελεσματική για την απώλεια βάρους; Υπάρχουν πολλές περιοχές του αυτό το άθλημα, αλλά σε αυτό το άρθρο, αναγνώστες είναι το πιο σημαντικό και δημοφιλές. Εξετάστε τη λίστα των τύπων της φυσικής κατάστασης στον παρακάτω πίνακα.

Πίνακας χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων της φυσικής κατάστασης

Είδος της γυμναστικής Χαρακτηριστικά
Αερόμπικ Βήμα

Προωθεί την ταχεία απώλεια βάρους. Προπόνηση φυσικής κατάστασης αυτή η μέθοδος βοηθήσει να ενισχύσει τους μυς των ποδιών και τις κνήμες και επίσης αρθρώσεις. Με τη βοήθειά τους είναι και μια καλή πρόληψη της αρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης. Αν έχετε υποστεί έναν τραυματισμό στο γόνατο του αθλητισμού με τη μορφή αερόμπικ βήμα. Να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους fitness είναι καλύτερα σε μια ειδική πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας επιβαρυντικό φορτίο (π. χ. αλτήρες βάρους έως 2 kg).

Αθλητικό βήμα η τεχνική περιλαμβάνει απλές κινήσεις που μπορούν να γίνουν σε άτομα κάθε ηλικίας. Να εξισώνουν το φορτίο από το βήμα αερόμπικ που δημιουργείται όταν καρδιο exercitium, με την εναλλαγή καταβάσεις και αναβάσεις στην πλατφόρμα για το γυμναστήριο, αλλάζοντας την ένταση και την κατεύθυνση των κινήσεων.

Φωτογραφική διαφάνεια Αν θέλετε να ενισχύσει τους μυς των ποδιών και των γλουτών πρόγραμμα άσκησης διαφάνεια αερόμπικ. Αυτά γυμναστήριο προπονήσεις, είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να απομακρυνθεί η περίσσεια σωματικού λίπους στην περιοχή των μηρών. Για να εκτελέσει την άσκηση που χρειάζεται σε ένα κινούμενο κομμάτι διαφάνεια (με συρόμενο αποτέλεσμα). Η κίνηση πρέπει να είναι παρόμοια με αυτά τι κάνει ένα σκέιτερ ή σκιέρ. Φυσικά, αυτό το είδος της γυμναστικής απαιτεί την τοποθέτηση σε ειδικό έντυπο.
Χορός Χορός θα βοηθήσει να αρχίσει τη διαδικασία της απώλειας βάρους, να κάνει το σώμα πιο ευέλικτη και πλαστικό, για τη βελτίωση του συντονισμού, την ευθυγράμμιση της στάσης του σώματος. Γυμναστήριο, με τη μορφή του χορού αερόμπικ είναι κατάλληλο για εκείνους που τους αρέσει να κινείται στο χορό.
Αερόμπικ νερού Το γυμναστήριο του είδους παρουσιάζει ήπια ασκήσεις που διατηρούν την υψηλή αποδοτικότητα. Να κάνετε αεροβική γυμναστική επιτρέπεται ακόμη και για τις έγκυες γυναίκες. Ένα άθλημα κατάλληλο για ανθρώπους όλων των ηλικιών που το όνειρο για γρήγορη απώλεια βάρους. Αύξηση του σωματικού βάρους συμβαίνει ωραία και εύκολα, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων και την ευελιξία των μυών. Μασάζ σε όλο το σώμα, το οποίο βοηθά να βελτιώσει τη γενική υγεία.

Αερόμπικ νερού είναι ένα άθλημα με ελάχιστο κίνδυνο τραυματισμού, που πρέπει να συμμετάσχουν στην πισίνα. Το νερό μειώνει την πίεση στη σπονδυλική στήλη που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης.

Κύκλος Η διαδικασία της απώλειας του βάρους σε κύκλο-αερόμπικ ξεκινά με την εκτέλεση έντονες προπονήσεις για το γυμναστήριο, μαθήματα αεροβικής. Βάρος λιώνει πολύ γρήγορα, δυναμώνει τους μύες των ποδιών σας, αποτελεσματικά να εκπαιδεύσετε τα αγγεία και την καρδιά. Υπάρχει μια αύξηση της μυϊκής μάζας και του σώματος του αθλητή είναι μια ανακούφιση και την τακτοποίηση. Παρά την απόκτηση του το λεπτό σχήμα του σώματος και το βάρος του μπορεί να παραμείνει αμετάβλητη, λόγω του γεγονότος ότι αυξάνει τον όγκο των μυών (ως υποκατάστατο για το αποθηκευμένο λίπος).
Διαμόρφωση Το είδος της γυμναστικής που σας επιτρέπει να επιτευχθεί ένα όμορφο σώμα και να αφαιρέσετε όλα τα κενά στοιχεία. Αρχικά οι ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί με σκοπό το σχηματισμό των γυμνασμένων και όμορφο σώμα. Ασκήσεις στο συγκρότημα για τη διαμόρφωση αναπτύξουν διαφορετικές ομάδες μυών. Instructor στα γυμναστήρια προτείνω να ενισχύσει το αποτέλεσμα να συνδυάσει το αθλητικό μασάζ ή ένα ειδικά επιλεγμένο διατροφή.
Pilates Ωραία θέα γυμναστικής για τους μυς της πλάτης, του τύπου, της πυέλου και της κοιλιάς. Μια σειρά από ασκήσεις που εκτελούνται σε ειδικούς προσομοιωτές. Η τακτική πρακτική του αθλητισμού συμβάλλει στην αποτελεσματική τέντωμα των μυών των διαφόρων ομάδων (συμπεριλαμβανομένων – και το πιο αδύναμο) και την απώλεια βάρους.

Η μέθοδος Pilates συνδυάζει τις βέλτιστες πρακτικές της Ανατολικής και της Δυτικής εκπαίδευσης. Για τη σωστή άσκηση είναι απαραίτητη για να επιτευχθεί μια υψηλή συγκέντρωση, γι ' αυτό είναι καλύτερα για την άσκηση αργά και ομαλά. Το συγκρότημα είναι ιδανικό για όλους όσους δεν έχουν συνηθίσει σε ξαφνικές κινήσεις, προτιμά μια μετρημένη και αργό ρυθμό.

Εξοπλισμός Pilates θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν αντοχή δύναμη, την ευελιξία και την ελαστικότητα των αρθρώσεων. Μια τέτοια κατάσταση είναι συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από διαταραχές της στάσης του σώματος με την εικόνα του τύπου "Apple".

Το Pilates είναι μια μεγάλη επιλογή για τις μέλλουσες και νέες μητέρες. Λόγω της χαμηλής πιθανότητα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της άσκησης Pilates επιτρέπεται να ασχοληθεί με τους ανθρώπους που αναρρώνουν από τραυματισμούς. Γυμναστήριο αδυνατίσματος συστάσεις

Ταινία χορού και λουρίδες, από πλαστικές Αυτά τα είδη γυμναστικής για να αναπτύξουν την πλαστικότητα των κινήσεων, ευελιξία, συμβάλλουν στην αποτελεσματική επεξεργασία πόδι μυς (ειδικά στην περιοχή παντελόνια μέχρι το γόνατο). Το συγκρότημα περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές ασκήσεις που βασίζεται στην βαθιά καταλήψεις.
Callanetics Ένα ευέλικτο είδος της γυμναστικής, όπως η γιόγκα. Callanetics είναι ομαλή και αβίαστη κινήσεις του σώματος, αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό αμήχανες πόζες που ο αθλητής θα πρέπει να μάθουν και να προσπαθήσουν να παραμείνουν σε αυτά για 1 λεπτό.

Οι τεχνικές του αθλήματος στην κατεύθυνση της callanetics περιλαμβάνει πολλές μυϊκές ομάδες (των γλουτών, μηρός, αστράγαλος, σπονδυλικής στήλης, τους ώμους και τους κοιλιακούς μυς και τα χέρια). Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι ασκήσεις κάνουν την εργασία ακόμα και τα βαθιά τους μυς που δεν συμμετέχουν στην καθημερινή ζωή. Ώρα προπόνηση στο kallanetika ίσο με τις ημέρες της γυμναστικής.

Παρακαλούμε να απέχουν από αυτή τη δραστηριότητα, αν πάσχετε από καρδιακές παθήσεις, άσθμα ή δεν έχουν εκπαιδευτεί για το σώμα σας.

Αν σας ταλαιπωρεί πάνω από την επιλογή μιας αποτελεσματικής κατάρτισης, που λειτουργεί για την απώλεια βάρους, και δεν φοβούνται βαριά σωματική φορτία, επιλέξτε callanetics.

Οι Τεχνικές Του T-Tapp Αυτό το συγκρότημα αναπτύχθηκε από το αθλητικό γυμναστή και διατροφολόγο Τερέζα Tapp (ο Δημιουργός ήταν το όνομά του). Κατάλληλος για τις γυναίκες ηλικίας άνω των 30 ετών. Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, το ανθρώπινο σώμα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια μηχανή. Για να το φέρει στο φυσιολογικό με τη βοήθεια των δραστηριοτήτων, κάνοντας κλικ σε ορισμένα "μοχλούς", "πεντάλ" και "κουμπιά".

Η σωστή εκτέλεση της μια ολοκληρωμένη άσκηση εγγυάται την απώλεια βάρους και την απώλεια του όγκου στους μηρούς από 2 cm το πολύ για 1 εβδομάδα. Το συγκρότημα χωρίζεται σε ξεχωριστές ομάδες εργασίας για τους γλουτούς, την κοιλιά, τα πόδια, τη μέση, τα όπλα. Μία μονάδα είναι συνιστάται να εκτελέσετε 15 λεπτά. Περιέχει πολλές ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για ορισμένες ομάδες μυών, καθένα από τα οποία πρέπει να επαναλάβετε 8-20 φορές.

Χορού κοιλιών

Για να ξεκινήσει η διαδικασία της απώλειας του βάρους στους γοφούς και την κοιλιά για να λειτουργήσει των κοιλιακών μυών θα βοηθήσει χορού της κοιλιάς. Αυτό το άθλημα δημιουργεί όμορφη στάση του σώματος και της βάδισης. Κατά τη διάρκεια του χορού κοιλιών δουλειά τους βαθύτερους κοιλιακούς μυς και βοηθά στην καλύτερη προετοιμασία του γυναικείου σώματος για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και μια ταχεία ανάρρωση μετά τον τοκετό.

Μαθήματα γυμναστικής για την απώλεια βάρους απαιτούν όχι μόνο έναν συνδυασμό δραστηριοτήτων με μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά επίσης να αναπτύξουν μια θετική στάση απέναντι στην εκπαίδευση. Η αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους εξαρτάται επίσης από το αν το σύνολο σας δουλειά να σταματήσει να χάσετε βάρος.

Εξετάστε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές και τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με γυμναστήριο προπονήσεις και θα είναι σε θέση να χάσουν βάρος και να κάνει τη σιλουέτα σας λεπτή, όμορφη, γυμνασμένη. Αγαπούν τα σπορ και καθημερινές προσπάθειες θα σας παρακαλώ.