Ζώνη αδυνατίσματος belly: σχόλια, χρήση, αποτελεσματικότητα

Να βοηθήσει στην απώλεια βάρους σήμερα έχει γίνει μια ισχυρή βιομηχανία. Διαφήμιση πείθει τους ανθρώπους που χρειάζονται για να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την εικόνα σας, άμεσα και προσφέρουν πολλά χρήματα που το προκάλεσε αυτό. Μεταξύ αυτών είναι οι κρέμες και αλοιφές, χάπια και τα μπαλώματα, ειδικό εξοπλισμό και τα είδη ένδυσης, καθώς και κιτ για την διατροφή. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα αρκετά καλά-γνωστό προϊόν της κατηγορίας αυτής, δηλαδή, η ζώνη αδυνατίσματος κοιλιών. Κριτικές σχετικά αυτό μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία. Σύμφωνα με τους βοηθά πραγματικά, αλλά για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να δημιουργήσετε πρόσθετους όρους.

ζώνη αδυνατίσματος

Χρήσιμο σε ποιον;

Αν συνειδητά προσέγγιση για την επιλογή του ο βοηθός στον αγώνα κατά του υπερβολικού βάρους, είναι μια πολύ καλή επιλογή θα μπορούσε να είναι μια ζώνη για την κοιλιά αδυνατίσματος. Κριτικές τονίζουν το καλό αποτέλεσμα, αν πρακτική ο χρόνος είναι περιορισμένος. Έτσι, το αποτέλεσμα, για να επιτευχθεί η οποία απαιτείται από μια ώρα άσκησης, μπορείτε να επιτύχετε σε 20 λεπτά, χρησιμοποιώντας μια ζώνη. Δηλαδή, είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να κάνει δίαιτα και προκλητική προπόνηση.

Αν σας υποφέρουν από παχυσαρκία και κάνουν καθιστική ζωή, στη συνέχεια, να επιστρέψετε σταδιακά στις μορφή, μπορεί να βοηθήσει στη ζώνη αδυνατίσματος κοιλιάς. Σχόλια γι ' αυτό να πω ότι γίνεται μια πραγματική ναυαγοσώστη, όταν οι γιατροί απαγορεύουν την ενεργό κατάρτιση οφείλεται σε διάφορες ασθένειες. Αύξηση της αποτελεσματικότητας της φυσικής φορτίο, η ζώνη που καθιστά πιο αποτελεσματική, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά την τάξη του χρόνου.

Φανταστείτε μια κατάσταση όπου μια γυναίκα είχε γεννήσει πρόσφατα. Θέλει να φρεσκαριστώ, αλλά ο χρόνος για γυμναστική είναι απολύτως δεν είναι αρκετό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλά-αποδεδειγμένη ζώνη αδυνατίσματος κοιλιάς. Πολλές γυναίκες επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Έτσι, ακόμη και ένα μικρό φορτίο (μια βόλτα με το μωρό, οικιακές εργασίες), που εκτελούνται φορώντας ένα τρέξιμο ζώνη, δίνει το αποτέλεσμα.

Ποικιλίες

  • Το πιο δημοφιλές και προσιτό προϊόν σε αυτή την κατηγορία είναι η ζώνη με την επίδραση του θέρμου. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τα συμβατικά και νεοπρενίου τα προϊόντα. Ο μηχανισμός δράσης είναι να δημιουργήσει σάουνα αποτέλεσμα. Το παχύ ύφασμα δεν είναι αναπνεύσιμο και προωθεί την εφίδρωση. Οποιαδήποτε κίνηση περιλαμβάνει τη θέρμανση το πρόβλημα, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν εκτελείτε ασκήσεις που στοχεύουν ειδικά σε αυτό τον τομέα. Τα σχόλια των ζωνών αδυνατίσματος, επιβεβαιώστε ότι το εργαλείο μπορεί να φορεθεί στη δουλειά και στο δρόμο. Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα και να πάρει ένα μικρό αλλά ωραίο μπόνους με τη μορφή της απώλειας βάρους. Αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν το σώμα λαμβάνει λιγότερες θερμίδες από ό, τι ξοδεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διαφορετικά, καμία μείωση της λιπώδους μάζας. Οπότε να προσέχετε τη διατροφή σας θα πρέπει να είναι τέλος πάντων.
  • Ζώνη επίδραση δόνησης. Έχουν μηχανική επίδραση, που διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς, και, συνεπώς, δεν παρέχουν το υγρό και δεν απαιτεί σωματική άσκηση. Δηλαδή, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η ζώνη το κάνει για σας. Στην πραγματικότητα, τα σχόλια των ζωνών αδυνατίσματος με την επίδραση μασάζ είναι ότι επιπλέον πρέπει να συμμορφώνονται με τη διατροφή. Στην περίπτωση αυτή, η ζώνη, θα σας βοηθήσει να σφίγξει το δέρμα και να αποτρέψει από να κρεμήσει, όπως απώλεια βάρους. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Ζώνη-διεγερτικά.

για να χάσετε βάρος με μια ζώνη

Είναι ένα άλλο είδος ζώνες, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον δραστηριότητας στο μέρος του προσώπου. Στα προϊόντα αυτού του είδους το ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιείται για να σπάσει λιπώδη ιστό. Επιπλέον, η τρέχουσα προκαλεί τους μυς να συμβληθούν. Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι με τον τρόπο αυτό, να αυξήσει την ενέργεια του σώματος και τους μυς. Αλλά να έχετε κατά νου ότι, αν θα κάνουν κατάχρηση αυτών των νόστιμα, αλλά υψηλή σε θερμίδες και βλαβερά προϊόντα, όλη την ωφέλιμη επίδραση της ζώνης, θα έρθει στο μηδέν. Σε Γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται αυτές οι ζώνες ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψει την χαλάρωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της ταχείας απώλειας βάρους, αλλά η απώλεια βάρους είναι το αποτέλεσμα της επιπλέον προσπάθεια και περιορισμούς.

Οι εμπειρογνώμονες

Αν δείτε τι λένε για τους γιατρούς και γυμναστές, γίνεται σαφής, αποτελεσματική και σοβαρή απώλεια βάρους χρήση αυτής της ζώνης είναι προφανώς δεν είναι αρκετό. Γιατί να το παχύ κύτταρο έχει λάβει το σήμα ότι το σώμα χρειάζεται επιπλέον ενέργεια, θα πρέπει να είναι η προϋπόθεση. Μόνο μια αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας και τη μείωση της κατανάλωσης, θα αναγκάσει το σώμα να καταφύγουν στο αποθεματικό. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με μια απλή άθροιση της τρέχουσας ή ακόμα και αυξημένη μυϊκή συστολή.

Η βάση για την απώλεια βάρους είναι μια λογική, δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες. Η άσκηση μπορεί να αυξήσει την απόδοση κατά 10%, την τόνωση των μυών κατά περίπου 7%. Με άλλα λόγια, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, μπορείτε να ρίξει 10 κιλά σε ένα μήνα. Plus, αν πάτε στο γυμναστήριο, τότε η ισορροπία είναι μείον 11 kg για το ίδιο χρονικό διάστημα. Διατροφή χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή θα δώσει ισχύ στο μείον 10, 7 κιλά.

Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ένα διεγερτικό, θα γίνει ένας βοηθός στον αγώνα για μια λεπτή σιλουέτα, αν το γυμναστήριο για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι διαθέσιμη.

Αποδεικνύεται ότι η ζώνη άχρηστο;

Δεν είναι αρκετά. Θα σας πω όλα γι ' ζώνη αδυνατίσματος, για να το κάνει πιο εύκολο στην πλοήγηση. Πράγματι, χωρίς σωματική προσπάθεια λίπος δεν πάει μακριά, δεν είναι απαραίτητο να ελπίζουμε. Ωστόσο, η ζώνη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Ο χρήστης είναι συνήθως ενδιαφέρονται για το θέμα είναι το λίπος με τον ιδρώτα που προκύπτουν από τη χρήση της ζώνης. Μια οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να δοθεί. Έτσι, από τη μία πλευρά, το λίπος δεν θα πάει πουθενά, επειδή c, στη συνέχεια, πηγαίνει μόνο το νερό, τα άλατα και τα μέταλλα. Εφίδρωση χωρίς άσκηση, μπορείτε να χάσετε βάρος, το σώμα στη συνέχεια θα αποκαταστήσει, σας κοστίζει τίποτα να πιω.

Εντελώς διαφορετική θα είναι η αντίδραση κατά την οδήγηση (αν περπατάμε σε μακρινή απόσταση, το τρέξιμο, το άλμα, το τρέξιμο γύρω από το σπίτι ή στο γυμναστήριο). Σε αυτή την περίπτωση, η θερμοκρασία του σώματος αυξάνει, τον ιδρώτα, το λίπος καίγεται. Αυτή η ζώνη βοηθά να αυξηθεί η θερμοκρασία πάνω από την πληγείσα περιοχή, και με το ζέσταμα του μυϊκού ιστού θα αρχίσει να παρουσιάζεται η κατανομή του λίπους. Μετά εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και εξαπλώνεται στους μυς για να τροφοδοτήσουν τους κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οξειδώνεται, το λίπος διασπάται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Ως εκ τούτου, στη δεύτερη περίπτωση, θα είναι πολύ αποτελεσματική για την απώλεια βάρους. Σχόλια πελατών δείχνουν ότι βοηθά να ενισχύσει τη διαδικασία για την παχιά μείωση κατά το αρχικό στάδιο. Αλλά ο καθένας που έχασαν βάρος με τη βοήθεια των διαφόρων ζωνών, τονίζουν ότι θα πρέπει να εξετάσει την αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει το φορτίο στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Κριτικές πελατών

ζώνη

Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε όλα όσα καταναλωτές πω για τις ζώνες για την απώλεια βάρους. Σχεδόν όλοι οι καταναλωτές συμφωνούν ότι η ζώνη του υπερβολικού λίπους δεν θα σε σώσει. Ως εκ τούτου, αυτός που ελπίζει για τη θαυματουργή επίδραση αυτού του προϊόντος, συνήθως, έφυγε απογοητευμένος. Όσοι συνδυάστε το φορώντας το με τη διατροφή και τον αθλητισμό, να σημειωθεί ότι για να χάσετε βάρος, έχει γίνει πολύ ευκολότερη. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για σοβαρές σωματικές ασκήσεις, επειδή, για παράδειγμα, ένα πολύ πλήρες άνθρωπος για να αντισταθεί τους μπορεί να μην είναι κάτω από τη δύναμη. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να αρχίσει με μια απλή βόλτα, προσθέτοντας σταδιακά το φορτίο. Η ζώνη θα σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος κατά την αρχική φάση της απώλειας βάρους.