Οι πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουν βάρος στο σπίτι

Για να χάσετε βάρος στο σπίτι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, διότι τα μαθήματα στο γυμναστήριο υπό την επίβλεψη του προπονητή είναι σημαντικά πιο αποτελεσματική από την αυτο-εκπαίδευση στο χώρο. Αλλά αν υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία για την επίτευξη αποτελεσμάτων είναι δυνατόν. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι η πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουν βάρος στο σπίτι. Όλες οι προτεινόμενες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή ταυτόχρονα ‒ κάθε άλλο, να μην εμποδίζουν.

αδυνάτισμα

Τι θα πρέπει να απαλλαγούμε;

Προτού να το ξέρετε ποια είναι η πιο αποτελεσματική τρόπους για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να προετοιμάσει το σώμα για την απώλεια λίπους διαδικασία, αλλά εδώ δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες απλά δεν θα κάνει.

 1. Το αλκοόλ. Το αδυνάτισμα δεν είναι δυνατή με την ταυτόχρονη λήψη οινοπνευματωδών ποτών και όλα τα προϊόντα με βάση ζύμης, τα οποία περιλαμβάνουν kvass και μη αλκοολούχα μπύρα.
 2. Εξάλειψη επεξεργασμένα τρόφιμα και fast food. Υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών περιεχόμενο δεν θα επιτύχει αποτελέσματα.
 3. Φυσιολογικό ύπνο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα.
 4. Ο αποκλεισμός τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και ανθρακούχο νερό, αναψυκτικά τύπου Κόλα, τσάι και καφέ, σοκολάτα και άλλα γλυκά στη διατροφή κατά τη διαδικασία της απώλειας του βάρους, θα πρέπει να απουσιάζει.

Η εκπλήρωση των όρων που καθορίζονται στη λίστα, απλά για λίγες μέρες θα αναγκάσει το σώμα να αναπροσαρμόσουμε σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το βάρος θα αρχίσει να πέσει αισθητά, αλλά σε κάποιο σημείο να σταματήσει, να οργανώνει τις εργασίες στο νέο καθεστώς. Να συνεχίσει να χάνει βάρος, χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα.

Έλεγχο της πρόσληψης τροφής

Όχι δίαιτες! Δεν χρειάζεται να καταστρέψεις το σώμα σου, να φλερτάρεις μαζί του, προσπαθώντας να καταλάβει τις δυνατότητές του. Αντίληψη του υποσιτισμού, με την πρώτη ευκαιρία τόσο απογραφής αυτό το βάρος, αντί για τη μείωση θα πάει. Για την απώλεια βάρους χρειάζεται μια λεπτή προσέγγιση που θα επιτρέψει σε σας για να βάλει στο σώμα τροφές με λίγες θερμίδες, με λίγο λίπος και πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η αντικατάσταση αυτή οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν είναι απρόσκοπτη, και το βάρος του είναι αργά αλλά σταθερά να μειώνεται.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος στο σπίτι σας είναι να μάθετε πώς να μετρήσει τις θερμίδες. Πολλές επιλογές: ξεκινήστε ένα ημερολόγιο, και να εκτυπώσετε έναν πίνακα με τις θερμίδες και να επιθέτει το σήμα, και μπορεί να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο ένα πρόγραμμα γυμναστικής που όλα θα γίνουν ανεξάρτητα. Σε κάθε περίπτωση, για τη σωστή υπολογισμούς ανάγκη εισαγωγής δεδομένων, με την οποία να γνωριστούμε.

Λίγα μαθηματικά

Οι πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσετε βάρος, ξεκινήστε με υπολογισμούς που είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί γνώσεις ανώτερων μαθηματικών. Απλά πρέπει να γνωρίζουν το ακριβές βάρος και να το αντικαταστήσεις στον τύπο για να υπολογίσει.

 1. Για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος, ο άνθρωπος θα πρέπει να καταναλώνει 30 θερμίδες ανά κιλό βάρους, και η γυναίκα – 25.
 2. Για άνδρες ανάγκη για υδατάνθρακες και πρωτεΐνες είναι 4 και 3 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους, αντίστοιχα. Οι γυναίκες έχουν ελαφρώς μικρότερη από – 3 και 2 γραμμάρια ανά κιλό.
 3. Θερμίδες ενώσεις είναι αρκετά απλή: ένα γραμμάριο πρωτεΐνης περιέχει 4 θερμίδες, 1 g υδατάνθρακες – 4 θερμίδες, ενώ ένα γραμμάριο λίπους 9 kcal.
διατροφή

Στη συνέχεια, υπάρχει το απλό μαθηματικό που μπορεί να εφαρμοστεί για παράδειγμα. Για παράδειγμα, οι είσοδοι είναι: φύλο, γυναίκες, βάρους 80 kg.

 • για τη λειτουργία του σώματος πρέπει να καταναλώνουν 25 x 80 = 2000 kcal
 • οι πρωτεΐνες πρέπει να λάβει 2 x 80 = 160 γραμμάρια (ή 160 x 4 = 640 θερμίδες);
 • υδατάνθρακες - 3 x 80 = 240 γραμμάρια (ή 240 x 4 = 960 θερμίδες);
 • λίπη υπολογίζονται μαθηματικά, αφαίρεση των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων της συνολικής κατανάλωσης: 2000 – (640+960) = 400 kcal (ή 400 / 9 = 44 γραμμάρια).

Κοπή την πρόσληψη θερμίδων σας για όχι περισσότερο από 2-3% καθημερινά για αρκετούς μήνες μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ροφήματα πρωτεΐνης

Ο πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος, προσφέρουν εταιρείες που παράγουν πρωτείνες. Μελέτες που διεξήχθησαν σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Ούτε απάτη, ούτε οι εκπρόσωποι, ούτε σε ουσίες και εκεί δεν ήταν. Αν κρίνουμε από τα πολυάριθμα σχόλια, απώλεια βάρους πρωτεϊνούχα ροφήματα πολύ δύσκολο, ακριβό, αλλά αποτελεσματική.

Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που πρέπει να συμμορφώνονται με όλες τις απαιτήσεις που καθορίζονται στις οδηγίες χρήσης. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την απώλεια βάρους πρωτεΐνες. Ο έλεγχος των μερίδων είναι γρήγορα βαριούνται και να κάνει μια χαμηλή σε θερμίδες τρόφιμα για να σνακ. Πολύ λίγοι άνθρωποι να φτάσει μέχρι το τέλος. Αν κρίνουμε από τα πολυάριθμα σχόλια, να συγκρατήσει παρορμήσεις να τρώνε παχυντικά φαγητά σε θέση μήλα. Κιλά τρώει δεν είναι απαραίτητο, καθώς έχουν πολλή ζάχαρη, αλλά για να περιορίσετε την όρεξή σας μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.

Υγιεινά τρόφιμα και ζωντανό νερό

Αναφέρονται για το ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος στο σπίτι, πολλοί άνθρωποι ξεχνούν σχετικά με την πηγή της ζωής, το νερό. Όπως γνωρίζετε, Bracer ελέγχει το μεταβολισμό, και τι είναι πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά καεί το λίπος. Εύκολη κατανάλωση νερού περίπου 3-4 λίτρα την ημέρα (βάρος 80-100 kg) θα αναγκάσει το σώμα να καίει τα λίπη. Μιλάμε για ζωντανό νερό, το οποίο εξάγεται από πηγάδια ή το νερό από τη βρύση που είναι ήδη σε θεραπεία. Το τσάι, τον καφέ, το χυμό, το βραστό νερό για το μεταβολισμό δεν θα ξεκινήσει.

Είναι σαφές ότι η χρήση των άγευστο νερό για να πάρει γρήγορα βαριούνται. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να του δώσετε μια γεύση – φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, πιπερόριζα ή μέντα αφήνει απόλυτα αντιμετωπίσει αυτό το έργο. Η μόνη προειδοποίηση, η οποία θα πρέπει πάντα να θυμάστε: μην καταπίνετε το φαγητό με νερό. Καλό θα είναι για το νερό μην αγγίζετε για 30 λεπτά πριν και μετά τα γεύματα.

τυλίξτε

Απώλεια βάρους περικαλυμμάτων

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα προσφέρουν οι δημιουργοί γυμναστήριο Στεφάνι. Μεγάλες Στεφάνι με αιχμές στο πρώτο, μόλις σήκωσε το γέλιο μεταξύ των αγοραστών. Ωστόσο, μετά από λίγα χρόνια, στα μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια για την αποτελεσματικότητά του στη διαδικασία της απώλειας του βάρους.

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να απαλλαγούμε από το λίπος, ψάχνουν για εύκολες λύσεις, που απλά δεν υπάρχει. Εργασία με το χούλα upupam στο αρχικό στάδιο (πρώτη εβδομάδα) πολύ επώδυνη – που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα στη μέση Στεφάνι αγκάθια τραυματίσουν την επιδερμίδα, ακόμα και μέσω των ρούχων σας. Ως αποτέλεσμα, πολλοί αρχάριοι, έχοντας δει τις μελανιές στην μέση και την κοιλιακή χώρα, αρνούνται να προπόνηση με το Στεφάνι, ελπίζοντας να βρει κάτι πιο εύκολο για τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αξίζει τον κόπο. Απλά πρέπει να αντέξει τον πόνο, που σε μια εβδομάδα θα ξεχαστεί, επειδή το σώμα είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε πόνο, και τα νούμερα στη ζυγαριά θα πέσει δραματικά ‒ για να μην τις μελανιές.

Το πραγματικό ερώτημα

Και αν το λίπος μέσης, για να διώξει από τα πόδια του, παίρνει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα ενός κινητικότητα δεν είναι αρκετό, χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε το βάρος με τα πόδια είναι οι καταλήψεις. Πολλοί κάνουν αυτή την άσκηση στην αρχή είναι πολύ δύσκολο, έτσι ώστε το γυμναστές, συνιστάται να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας προπόνηση για να ανεβείτε τις σκάλες. Κατά τον πρώτο μήνα των μαθημάτων, συνιστάται να λάβει 100 βήματα, χωρίς διακοπή.

Διασπορά αίματος στις αρτηρίες μετά από ένα μήνα Πεζοπορία από τις σκάλες, μπορείτε να ξεκινήσετε καταλήψεις. Αυτό θα απαιτήσει μια στερεά υποστήριξη (πόρτα, για παράδειγμα) και μία έδρα. Στη διαδικασία του να αποφεύγουν το σημαντικό σημείο είναι ότι για να καθίσει σε μια καρέκλα που δεν είναι απαραίτητο – δεν προστατεύει μόνο από μια πτώση. Η άσκηση είναι περιορισμένη απαγωγή της πυέλου πίσω και λυγίστε τα γόνατα 90 μοίρες (πίσω παραμένει επίπεδη). Αίσθημα κάτω από την καρέκλα, θα πρέπει να γρήγορα να ισιώσει.

Στατική άσκηση

Στατική άσκηση "σανίδα" είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος. Κριτικές σχετικά με το μόνο θετικό. "Σανίδα" είναι αρκετά απλή. Θα πρέπει να ξαπλώστε στο πρόσωπο πάτωμα κάτω. Τα πόδια ευθυγράμμιση, για να βάλει μαζί και να ξεκουραστούν στο πάτωμα tibialia. Αγκώνες πιέζεται στο σώμα, να εστιάσει τους πήχεις στο πάτωμα και σηκώστε το σώμα. Ευθυγραμμίζοντας την πλάτη και τα πόδια να παραμένουν σε σταθερή κατάσταση το μέγιστο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πολλά σχόλια, το πρώτο λεπτό το "λουρί" φαίνεται σαν μια αιωνιότητα.

Καθώς η απώλεια βάρους αυτή η άσκηση θα είναι πιο εύκολο, έτσι ώστε να μάθουν να σταθεί στο "όριο" για μερικά λεπτά, μπορείτε να αυξήσετε το φορτίο, αυξάνοντας την περίπτωση παραπάνω, πρέπει να ξεκουραστείς τις παλάμες σας στο πάτωμα.

ασκήσεις

Το τέντωμα για να βοηθήσει

Πολλοί εκπαιδευτές, χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουν βάρος περιλαμβάνουν το σύνολο των ασκήσεων από το τέντωμα. Κατά την πρώτη του αποστολή φαίνεται αδύνατο, αλλά αυτή η εντύπωση είναι παραπλανητική. Στην πραγματικότητα, το ανθρώπινο σώμα κάθε ηλικία και κάθε τύπο σώματος σας επιτρέπει να γρήγορα να τεντώσει τη σωστή τους μυς, συμπεριλαμβανομένων των χωρίζει. Φυσικά, αυτό απαιτεί την καθημερινή εκπαίδευση.

Βασική άσκηση, την οποία θέλετε να μάθετε πώς να κλίση με το άγγιγμα των χεριών του δαπέδου. Όχι απότομες κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Να γίνει σε μια θέση αρκετά για να χαλαρώσετε για λίγα λεπτά, οι μύες τους θα τεντώσει όσο το δυνατόν. Μαθαίνοντας να αγγίξει το πάτωμα, μπορείτε να προχωρήσουμε σε πιο πολύπλοκες ασκήσεις – πεταλούδα, γέρνει με το άγγιγμα του στήθους της γόνατα και άλλες γυμναστικές τεχνικές, η οποία μπορεί να βρεθεί στο μέλλον.

Εν κατακλείδι

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι είναι αρκετά αποτελεσματική για αρχάριους που θέλουν να χάσουν βάρος στο σπίτι. Η ταυτόχρονη χρήση όλων των μεθόδων θα δώσει ένα καλό αποτέλεσμα κατά τους πρώτους μήνες της κατάρτισης, αλλά και στο μέλλον δεν θα είναι αρκετή για την αποτελεσματική απώλεια βάρους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πηγαίνετε για Τζόκινγκ ή να επισκεφθούν το γυμναστήριο. Αρχάριους που ψάχνουν για την πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα είναι απίθανο να βρει μια λύση, ακόμη και με τη χρήση χημικών ουσιών. Αν αυτό ήταν δυνατό, κανείς δεν θα αναζητήσει τρόπους. Για να επιτύχει αποτελέσματα, θα πρέπει να έχετε μια μεγάλη επιθυμία και τη σκληρή δουλειά του ‒ ο μόνος τρόπος για να λύσει τα προβλήματα βάρους τους.