Πώς να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα: μέθοδοι, διατροφή

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι αυτό είναι ακριβώς το χρονικό διάστημα που απαιτείται από το σώμα για μέγιστη σαφήνεια να αισθάνονται τα θετικά αποτελέσματα του πειραματισμού με την απώλεια βάρους. Με την πρώτη ματιά, είναι μια βραχυπρόθεσμη, ωστόσο, από ψυχολογική άποψη, έχει μεγάλη σημασία και μας επιτρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικό αποτέλεσμα.

πώς να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα

Εκτός από μονότονες δίαιτες σε μεγάλη ποικιλία από σχέδια για το γεύμα που του επιτρέπουν να χάσει σε μια εβδομάδα τα επιπλέον κιλά, ενώ το φαγητό καταπληκτικό και πλούσιο. Διαφορετικές δίαιτες, ανάλογα με την πολυπλοκότητά τους και τον προσανατολισμό του, σας επιτρέπουν να χάσετε σε επτά ημέρες από 3 έως 10 κιλά υπέρβαρος. Την επιτυχία της εκδήλωσης και μεγάλες εξαρτάται από την επιλογή συγκεκριμένων διατροφικών αναγκών που θα είναι άνετο για σας και θα είναι εφικτή. Για την απώλεια βάρους δεν πρέπει να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ζωής σας και να δεσμευτεί σκόπιμη πράξεις.

Η τιμή της η εβδομαδιαία απώλεια βάρους

Για τις προσπάθειές σας να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα γίνει μια επιτυχία, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά την επιλογή της διατροφής, τότε θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δείκτης απόδοσης δεν είναι μόνο τα κιλά που θα χάσεις, αλλά επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα και δεν βλάπτουν την ποιότητα ζωής και την υγεία.

Όταν το σώμα είναι συνθηκών των χρονικών περιορισμών, η έμφαση είναι στην καθημερινή διατροφή. Κάθε άλλο καλό επιχειρήσεις, όπως η αλλαγή του τρόπου της ημέρας, θετική διάθεση και να ενισχύσει τη σωματική δραστηριότητα επιθυμία δεν θα έχουν το χρόνο να δώσει ορατά αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν τρεις τρόποι που δίνει ένα σαφές αποτέλεσμα για όσους επιθυμούν να περάσουν μια εβδομάδα δίαιτα:

 • Η απότομη περιορισμό της χρήσης των θερμίδων ("πείνα" δίαιτα κάνει το σώμα να δείχνει την απουσία σωματική άσκηση);
 • Μονο-διατροφή, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση των μενού σε ένα προϊόν με ορισμένες ιδιότητες (μονοτονία διαφορετικά επηρεάζει την ψυχολογία της διαδικασίας – κάποιος μπορεί να είναι αηδία να απορροφήσει το φαγόπυρο με το γιαούρτι, ως θεραπεία για τα επιπλέον κιλά και κάποιος που ζυγίζουν στην ομοιομορφία);
 • Διατροφή βασισμένη σε πρωτεΐνες διατροφή, επηρεάζουν τις χημικές διεργασίες και τα διορθωτικά μεταβολισμό (διάσημο για την αποθήκευση του αποτελέσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της έλλειψης του κινδύνου μείωσης της μυϊκής μάζας, σε αντίθεση με τις δίαιτες Express).

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η σπανιότητα και η μονοτονία του φαγητού σας βοηθά να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους. Αλλά δεν είναι τόσο κοντά στην αλήθεια, όπως θα θέλαμε. Μια εβδομάδα είναι πολύς χρόνος για αυστηρούς διαιτητικούς περιορισμούς, κινδύνους για την υγεία, σε αυτή την περίπτωση, υπερβαίνει την αξία του αποτελέσματος.

Για πολλές από αυτές τις δίαιτες δεν είναι μια θλιβερή τάση να "οροπέδιο", όταν το πρώτο ζευγάρι των ημερών είναι ένα γρήγορο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια, ξαφνικά απώλεια βάρους σταματά, λόγω των περιορισμών του σώματος περιλαμβάνει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να επιβραδύνει την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το βάρος δεν είναι πραγματικά επαναφορά, και τις εξουσίες που φεύγει από το σώμα, το οποίο αρχίζει να αισθανθείτε ληθαργικό.

Θέλοντας για μια ελάχιστη στιγμή για να ρίξει το μέγιστο ποσό κιλά, προσπαθήστε να επιλέξετε το μικρότερο από τα δύο κακά, την εκτίμηση των κινδύνων και τα όρια του σώματος. Σύντομη δίαιτα καλά αποτελέσματα μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μεγάλο κίνητρο για να ακολουθήσει για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Αλλά θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι μετά το "πεινάω" δίαιτες παλιά πίσω το βάρος αρκετά γρήγορα. Για το λόγο αυτό, μετά από μια εβδομάδα της νηστείας για λόγους λεπτή σιλουέτα και την ομορφιά, είναι σημαντικό να συνεχίσουν να απέχουν από την υπερκατανάλωση τροφής.

Επίσης, δεν θα εμποδίζουν την επαρκή αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας τους. Δεν συνιστάται να χάσουν βάρος μόνοι τους, αν το υπερβολικό βάρος υπερβαίνει τα 30 kg * σε αυτή την περίπτωση απαιτεί μια πολυδιάστατη στήριξη από τους γιατρούς. Να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από σκληρά για τη μείωση της ενεργειακής αξίας της διατροφής ή να πάω να το μονο-διατροφή.

Τα πέντε πιο δημοφιλή εβδομαδιαία διατροφή

 • Ιαπωνική διατροφή. Σας επιτρέπει να επαναφέρετε από 4 έως 7 κιλά. η Ουσία της δίαιτας έγκειται στην σχεδόν πλήρη απουσία των υδατανθράκων, και τα γεύματα είναι βαμμένο αυστηρά με την ώρα και γραμμάρια.
 • Κεφίρ διατροφή. Σας δίνει τη δυνατότητα να χάσει 3 έως 5 λίρες την εβδομάδα. Το μενού περιλαμβάνει γιαούρτι και μερικά άλλα τρόφιμα επιτρέπεται.
 • Φαγόπυρο διατροφή. Δίνει ένα ρεκόρ – μέχρι 1 kg ανά ημέρα. Οι Ρώσοι είναι πολύ λάτρης του αυτό το χρήσιμο δημητριακά, αλλά για το μενού διατροφή φαγόπυρο δεν είναι βρασμένο με το συνηθισμένο τρόπο, και ατμού σε βραστό νερό χωρίς αλάτι. Η γεύση από αυτά τα δημητριακά δεν είναι διαφορετική από βρασμένο φαγόπυρο, και το πλεονέκτημά του είναι ότι διατηρεί σχεδόν όλες τις χρήσιμες ιδιότητες.
 • Χυμό μονο-διατροφή. Αυτή η δίαιτα αγάπη "centerfolds", όπως ομαλά λειτουργεί στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από τους χυμούς προκαλεί το σώμα τεράστιο κακό, και μία εβδομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη και πάρα πολύ ακραία ένας όρος για αυτή τη δίαιτα. Θα πρέπει να εγκριθεί μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Κατά το πρώτο σημάδι της ταλαιπωρίας στο σώμα διατροφή θα πρέπει να σταματήσει για λόγους υγείας. Για τους λάτρεις των φρούτων θα του ταιριάζει πολύ πιο απαλή και ισορροπημένη δίαιτα του γκρέιπφρουτ.
 • Η νηστεία διατροφή από τον διαιτολόγο της Ρωσίας Queen Margaret. Αυτή η διατροφή περιλαμβάνει ένα καθημερινό σχέδιο το γεύμα που περιλαμβάνει ένα 2.5 λίτρο νερό, 1 λίτρο άπαχο γιαούρτι, 100 γρ. από το τυρί, 400 γραμμάρια κοτόπουλο, 1 πατάτες και δυο αγγούρια. Την εβδομάδα αυτή η δίαιτα σας επιτρέπει να χάσετε σε μια φειδωλοί λειτουργία 2-3 kg.

Γρήγορα εσθονίας διατροφή

Για να χάσετε 5 κιλά σε μία εβδομάδα είναι δυνατόν με την εσθονική διατροφή, που περιλαμβάνει ένα πολύ περίπλοκο σχέδιο γεύματος, στην πραγματικότητα αποτελείται από αρκετές μονο-διατροφή. Για επτά μέρες, σύμφωνα με την απαγόρευση είναι το αλάτι και τη ζάχαρη, καθώς και τα καρυκεύματα και σάλτσες. Σε αυτό το διάστημα, συνιστάται να μην καταναλώνετε καφέ και τσάι, και να απαλλάξει το σκέτο νερό, χωρίς φυσικό αέριο, το οποίο απαιτείται δεν είναι λιγότερο από 1,5 l ανά ημέρα. Το συγκεκριμένο μενού, την ποσότητα των τροφίμων που διανέμονται ομοιόμορφα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 • Ημέρα 1. 6 Τεμ βρασμένα αυγά.
 • Ημέρα 2. 1 κιλό άπαχο τυρί cottage.
 • 3η μέρα. 300 g ατμού ή μαγειρεμένο κοτόπουλο.
 • 4-ης ημέρας. Σούπα με ρύζι: 100 γραμμάρια δημητριακά, βρασμένο σε 1 λίτρο νερό.
 • 5-ης ημέρας. 6 Τεμ βρασμένες πατάτες με τη φλούδα τους.
 • Την 6η ημέρα. 1 κιλό μήλα.
 • 7η ημέρα. 1,5 λίτρο κεφίρ.

Μια υγιεινή διατροφή

αυγό διατροφή

Μην ξεγελιέστε από τη λέξη "πλούσια", επειδή η διατροφή δίνει καλά αποτελέσματα: κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 3 έως 10 kg (το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις ατομικές ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού και του αρχικού βάρους). Η επίδραση των εβδομαδιαίων αυγό διατροφή βασίζεται στη χρήση του Βιοτίνη, η οποία συμβάλλει στην επιτάχυνση των λιπιδίων και των υδατανθράκων και εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η βιοτίνη έχει μεγάλη σημασία στη διατροφή για τους διαβητικούς.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος γρήγορα, διατροφή για τα αυγά, προτιμότερο, επειδή αυτό το προϊόν είναι καλά διαποτίζει το σώμα. Αυγά αφομοιώνονται σιγά-σιγά, ώστε να μην αντιμετωπίσει το οδυνηρό αίσθημα της πείνας. Μια πολύ χρήσιμη προσθήκη στο μενού, το αυγό, το γκρέιπφρουτ, το οποίο περιέχει μια ειδική φλαβονοειδών naringenin που ρυθμίζουν την έκκριση ινσουλίνης και επιτρέποντας σε σας για να κρατήσει την όρεξή σας υπό έλεγχο.

Κατά την περίοδο της δίαιτας δεν μπορεί να φάει το αλάτι και τη ζάχαρη, σάλτσες από το κατάστημα και άλλα παρασκευασμένα καρυκεύματα, χυμούς, αναψυκτικά και ψωμί. Ανά ημέρα θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.

 • Ημέρα 1. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Για το δείπνο: ντομάτα, δυο αυγά, το τσάι από βότανα. Για το δείπνο: σαλάτα, βούτυρο, παντζάρια, πατάτες και καρότα, δυο αυγά, γκρέιπφρουτ και τσάι χωρίς ζάχαρη.
 • Ημέρα 2. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Μεσημεριανό: γκρέιπφρουτ και μερικά αυγά. Βραδινό: 150 γραμμάρια άπαχο μαγειρεμένο κρέας, δυο αυγά και μια πράσινη σαλάτα.
 • 3η μέρα. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Για μεσημεριανό: το σπανάκι, τα δύο αυγά και το τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο: σαλάτα χωρίς λάδι, δυο αυγά, τσάι από βότανα και 100 g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage.
 • 4-ης ημέρας. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Για μεσημεριανό: το σπανάκι, τα δυο αυγά και καφέ. Δείπνο: βινεγκρέτ χωρίς λάδι, 150 γραμμάρια ψάρι στη θάλασσα, δύο αυγά και το τσάι.
 • 5-ης ημέρας. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Για μεσημεριανό: το σπανάκι, τα δυο αυγά και καφέ. Δείπνο: σαλάτα λάχανο, 150 γραμμάρια ψάρι, το τσάι ή μαύρο καφέ.
 • Την 6η ημέρα. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Μεσημεριανό γεύμα: σαλάτα φρούτων (φρούτα είναι επιθυμητό). Βραδινό: 150 γρ. βραστό άπαχο κρέας, δυο αυγά, σαλάτα σέλινο, αγγούρι και ντομάτα, τσάι από βότανα.
 • 7η ημέρα. Για Πρωινό: γκρέιπφρουτ, δύο αυγά, καφέ χωρίς γάλα και ζάχαρη. Για μεσημεριανό: το κρύο μαγειρεμένο κοτόπουλο, δυο αυγά, γκρέιπφρουτ και ντομάτες. Βραδινό: 150 γρ κρύο μαγειρεμένο κοτόπουλο, δυο αυγά, σαλάτα λάχανο, καρότο και ντομάτα, μαύρο καφέ χωρίς ζάχαρη.

Κατά το αυγό δίαιτα, είναι προτιμότερο να πίνουμε ορυκτό αλκαλικό νερό που περιέχεται στο γκρέιπφρουτ το οξύ είχε εξουδετερωθεί.

Το μενού αυτού του τύπου αναφέρεται σε "χημική" λόγω μειωμένης περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Το αυγό διατροφή είναι καλή, επειδή στη διαδικασία της απώλειας του βάρους το άτομο δεν χάνει την πρωτεΐνη που διατηρεί. Μειώνοντας το επίπεδο των διαθέσιμων "καυσίμων", με τη μορφή των υδατανθράκων, ο οργανισμός αρχίζει να καταναλώνουν τα αποθέματα λίπους.

Υγιεινή διατροφή δείπνο – 5 κιλά την εβδομάδα!

Όπως μπορεί να έχετε μαντέψει, το επόμενο διατροφή είναι με βάση τις αρχές της υγιεινής διατροφής, και το κύριο όπλο είναι η έλλειψη δείπνο. Τελευταία τα τρόφιμα που λαμβάνονται, όχι αργότερα από τις 18:00. Ένα δευτερεύον όφελος σε αυτή τη δίαιτα είναι να γίνει νωρίς για ύπνο χωρίς άδεια και ανθυγιεινά αιωρείται μπροστά από τον υπολογιστή ή την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.

Γενικά, δεν συνιστάται να σπάσει απότομα την συνηθισμένη ρουτίνα της ημέρας. Επιπλέον, θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τον κατάλογο των προϊόντων για την ημέρα και δεν αλλάζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και την διάθεση.

Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας να μην τρώνε το αλάτι και τη ζάχαρη, θα πρέπει να αποφεύγεται το αλκοόλ. Φρούτα μενού δεν είναι απαραίτητο να τρώνε το κύριο γεύμα, θα πρέπει να έχουν μισή ώρα πριν από ένα γεύμα ή 30 λεπτά αργότερα. Επιπλέον, κάθε μέρα πρέπει να πίνουμε μεγάλη ποσότητα απλών μη-ανθρακούχο νερό.

 • Ημέρα 1. Για Πρωινό: 50 g ψάρια για μερικά φύλλα μαρουλιού με λίγο ελαιόλαδο, πλήρες ποτήρι του 1% κεφίρ. Για μεσημεριανό: μερικές φέτες ψωμί ολικής άλεσης, ένα βραστό αυγό 90 γρ κοτόπουλο ή Γαλοπούλα.
 • Ημέρα 2. Πρωινό: 80 γρ. βρασμένο βόειο κρέας, 1 βραστή πατάτα, το σέλινο, χωρίς περιορισμό, βρασμένο καρότο και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Μεσημεριανό: 100 g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage, ένα ποτήρι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, 5 σύκα και πλιγούρι, βρασμένο σε νερό.
 • 3η μέρα. Πρωινό: 3 ψωμί, 50 γρ. βραστό στήθος κοτόπουλο και μια πλήρη Φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου, χωρίς αλάτι. Γεύμα: 50γρ βρασμένο βόειο κρέας, μια-δυο φέτες ψωμί σίκαλης, το πορτοκάλι, το σπανάκι και Μήλο.
 • 4-ης ημέρας. Πρωινό: ένα ποτήρι του 1%, κεφίρ, βρασμένο φαγόπυρο, τις ντομάτες με το ελαιόλαδο. Για μεσημεριανό: ένα ποτήρι φρέσκο χυμό εσπεριδοειδών, μαγειρεμένο ρύζι, 100 γρ. cottage cheese με δαμάσκηνα, ακτινίδια και γκρέιπφρουτ.
 • 5-ης ημέρας. Πρωινό: ένα βραστό αυγό, 60 g βραστό κρέας, μερικές γλυκές πιπεριές και το αγγούρι. Μεσημεριανό: μια βραστή πατάτα, με βραστό στήθος κοτόπουλου, δύο καρύδια, 3 κομμάτια αποξηραμένα βερίκοκα, πορτοκάλι και Μήλο.
 • Την 6η ημέρα. Για Πρωινό: 100 γρ. κόκκινο ψάρι για ένα ζευγάρι, 100 ml ανάλατο ζωμό κότας, 3 κουταλιές της σούπας αρακά, μια φέτα ψωμί σίκαλης και πράσινο τσάι με μέλι (1 κουταλάκι του γλυκού). Μεσημεριανό: ντομάτα και μαρούλι, καρυκευμένο με σουσάμι και το χυμό λεμονιού, το καφέ ρύζι βρασμένο * η ώρα για το επιδόρπιο: μπανάνα, ακτινίδιο, ένα ποτήρι άπαχο γάλα.
 • 7η ημέρα. Πρωινό: μπολ από φαγόπυρο με 60 γρ. βραστό στήθος κοτόπουλο, 2 κουταλιές της σούπας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage με πιπέρι, μαύρο τσάι με 1 κ. γλυκού μέλι και ένα επιδόρπιο χούφτες σταφίδες. Μεσημεριανό: 100 g βραστό κρέας με φακές, 125 g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γιαούρτι, 30 γρ αμύγδαλα.

Άλλοι τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς πόνο

Παρά το γεγονός ότι το "χρυσό πρότυπο" θεωρείται απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές δίαιτες που δίνουν καλά αποτελέσματα σε όρους που αποκλίνουν από το πρότυπο ως προς τα κάτω και προς τα πάνω. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

 • Ελαφριά και θρεπτική διατροφή για την κολοκύθα για 12 ημέρες. Σχετικές για το φθινόπωρο, όταν το φρέσκο συγκομιδή πεπονιού.
 • Διατροφή "6 πέταλα". Είναι μια σειρά από μονο-διατροφή. Ως επιπλέον κίνητρο, χρησιμοποιήστε το λουλούδι, το οποίο στο τέλος της άλλη μια επιτυχημένη ημέρα με μια αίσθηση της ολοκλήρωσης που έρχεται από το πέταλο.
 • Τυρί Cottage διατροφή πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες. Είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να ρίξει μερικά κιλά.
 • Κοτόπουλο διαίτης σε τρεις ή το πρότυπο επτά ημέρες. Αυτό μονο-διατροφή είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της.