Πόσο αποτελεσματικά και γρήγορα να χάσουν βάρος

Το επιπλέον βάρος έφερε σε νευρικό κλονισμό πολλοί άνθρωποι γύρω από το λευκό φως. Βασικά είναι, φυσικά, οι γυναίκες, αλλά και άνδρες που είναι επιρρεπείς σε τέτοια ασθένεια. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι, πρακτικά, δεν νομίζω ότι σχετικά με αυτό το ζήτημα, διότι το χειρότερο πράγμα για τους άνδρες, λεπτό πορτοφόλι, όχι το λίπος του σώματος. Ωστόσο, η ιστορία δεν είναι γι ' αυτό. Το θέμα είναι σοβαρό – πώς να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, χωρίς να καταστρέφει την πολύτιμη υγεία σας. Δεν είναι που προσφέρονται σε εξειδικευμένα βιβλία και σε ιστοσελίδες για το αν πρέπει πραγματικά να χάσετε βάρος, να έχει θετική επίδραση. Ωστόσο, τα πάντα σε τάξη.

Μια παρανόηση σχετικά με την απώλεια βάρους

Σίγουρα θα θυμάστε σχετικά με τις πιο κοινές συστάσεις: να προχωρήσουμε περισσότερο, να τρώτε λιγότερο, να πίνουν περισσότερο νερό. Εντάξει, αυτό μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους, αλλά λίγοι γνωρίζουν τρόπους για να απαιτήσει υπόψη τα ατομικά χαρακτηριστικά και να θυμάστε ότι όλα αυτά θα συμβούν στο σπίτι σας.

Για παράδειγμα, η γυναίκα αποφάσισε να μην τρώτε μετά τις 18.00. Δημοφιλές μέσο για να χάσουν βάρος, αλλά τον βλάψει πολύ περισσότερο από καλή. Η λεπτότητα είναι ότι όλα τρώγονται την ημέρα πριν, αναγκαστικά αναβλήθηκε στις πλευρές και το στομάχι, το επόμενο πρωί, το σώμα, πεινασμένοι, απαιτεί την αναπλήρωση των ζωτικών προμηθειών. Έτσι, δεν θα ήταν όπως να χάσει βάρος, εάν δεν συμμορφώνονται με μια σειρά από συναφείς όρους.

Κίνηση – ζωή, αυτό ειπώθηκε από τους αρχαίους σοφούς. Αλλά τι εάν το πρόσωπο για πολλά χρόνια, διδάσκοντας μια "ντίβα" τρόπο ζωής, και ξαφνικά αποφάσισε να χάσουν βάρος και άρχισε να ασκεί δύο ώρες την ημέρα; Μπορεί να υπονομεύσει την καρδιά, να κερδίσουν αγγειακή νόσο και εντελώς χτυπήσει κάτω από το μεταβολισμό. Χρήση; Είναι απίθανο, αν και το βάρος σίγουρα φύγει.

Η παράδοση είναι να πίνετε τρία λίτρα νερό, όπως συνιστάται από τους διατροφολόγους, η τελευταία για το τι θα είναι να χάσετε βάρος. Και διακεκριμένοι γιατροί υποστηρίζουν ότι αυτά τα τρία λίτρα δεν περιλαμβάνει σούπες, χυμούς και ποτά γάλακτος, μόνο νερό! Αυτή είναι μια άμεση διαδρομή προς το νοσοκομείο, για μια μακροχρόνια θεραπεία, και το βάρος δεν αφήνεις ούτε ένα γραμμάριο, ακόμα και το αντίθετο – την ποσότητα του υγρού που διαταράσσει τον μεταβολισμό, πράγμα που σημαίνει νέο βάρος.

Και τώρα το πιο ενδιαφέρον – αν και για να συμμορφωθούν με πρόσθετους όρους, κάθε μία από αυτές τις μεθόδους είναι σε θέση να χάσουν βάρος, ακόμη και στο σπίτι, και την υγεία σας θα αποθηκευτούν. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε το μέτρο, η απώλεια βάρους δεν αποτελεί εξαίρεση.

Χάστε βάρος με τη βοήθεια της φυσικής αγωγής

Ναι, πράγματι, ο αθλητισμός μπορεί να καταστρέψει την υγεία σας, ειδικά όταν πρόκειται για υπέρβαρα άτομα. Αλλά χωρίς αυτό, η απώλεια βάρους είναι σχεδόν αδύνατη. Για να μην έχεις προβλήματα, θα πρέπει να θυμόμαστε πολλά σημαντικά κανόνες, σαφείς τους σύμφωνα με:

  • Δεν μπορείς απλά να τα βάλω με τη σωματική δραστηριότητα! Θα πρέπει να αυξηθεί σταδιακά, όπως την ανάπτυξη των μυών.
  • Αν έχετε καρδιαγγειακή νόσο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον καρδιολόγο πριν από την έναρξη της άσκησης. Θα σας πω ακριβώς πώς να κατανέμει το φορτίο, καθώς και τι ασκήσεις θα πρέπει να αποφεύγεται.
  • Αν νιώθεις ότι το κάνεις δύσκολο, θα πρέπει να μειώσει το φορτίο.
  • Η επίδραση της σωματικής φορτία θα είναι, αλλά μόνο αν εκλεγεί η σωστή λειτουργία της λήψης τροφής ή υγρών.
Σημαντικό: αν ξαφνικά αρρώστησε κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής προπόνησης θα πρέπει να διακοπεί, είναι επικίνδυνο για τη ζωή!

Ασκήσεις με αλτήρες

Αυτές οι ασκήσεις είναι πιο κατάλληλο για να ενισχύσει τους μυς από το να εξαλείψει το υπερβολικό λίπος, αλλά καθώς αυτές οι διαδικασίες είναι στενά συνδεδεμένες, αθλητικός εξοπλισμός πρέπει να είναι στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να ξεσπάς στο αλτήρες σε 10 κιλά, η πρώτη φορά είναι αρκετό φορτίο σε 1-1.5 κιλά ανά χέρι.

Η άσκηση δεν πρέπει να φορούν κάτω και να δώσει υπερβολική πίεση στις αρθρώσεις. Να θυμάστε ότι σπούδασε στη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ; Αυτό είναι ακριβώς τι πρέπει να κάνετε:

  • Άρση αλτήρες στο μήκος του βραχίονα σε όρθια θέση. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με μικρή προσεγγίσεις, 7-10 φορές, επειδή οι μύες δεν χρησιμοποιούνται για φορτία.
  • Στην καθιστή θέση θα πρέπει να κατανοήσουν το βαράκι από την κάμψη αγκώνα σας. Στην ιδανική περίπτωση, τα βάρη θα πρέπει να είναι στο ύψος των ώμων.
  • Σε ύπτια θέση θα πρέπει να άρει τους αλτήρες πάνω από την ίδια και χαμηλώστε αργά τους. Αυτή η άσκηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, δεδομένου ότι όχι μόνο ενισχύει το στήθος αλλά και πατήστε.

Κάθε άσκηση θα πρέπει να γίνεται με σύνεση, για να μην αποτυχία των άκρων. Η δόση θα πρέπει να αυξηθεί σταδιακά. Αν μπορεί να αυξήσει το βαράκι μόνο 10 φορές, στη συνέχεια, προσπαθεί να κάνει την ενδέκατη θα πρέπει να υπάρχει μόνο με τη χρήση 3 ή και 5 ημέρες μετά την έναρξη της κατάρτισης.

Τρέξιμο

Στην πραγματικότητα το τρέξιμο νωρίς το πρωί είναι αρκετά κακό, οι μύες και οι σύνδεσμοι εξακολουθούν να μην είναι τονισμένο μετά το ξύπνημα, και μια αξιοπρεπή φορτίο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ζημιά για τον οργανισμό, εκτελώντας το βράδυ, γι ' αυτό είναι καλύτερα να πάω στο διάδρομο το πρωί, μία ώρα μετά το ξύπνημα.

Η απόσταση που θα πρέπει να ξεπεραστούν στα πρώτα στάδια, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δεκαπέντε χιλιόμετρα. Ωστόσο, αν έχετε μεγάλη εμπειρία στον αθλητισμό, και η υγεία είναι καλή, μπορείτε να αυξήσετε το εύρος 2,5–3 χιλιόμετρα. Δεν χρειάζεται να καλύπτουν όλα απόσταση μονομιάς, πρέπει να τρέξει με τα διαλείμματα, για παράδειγμα κάθε 250 μέτρα.

Κάμψεις

Αυτή η άσκηση πάνε καλά με αλτήρες, συμπληρώνοντας τη δράση τους. Δυναμώνει τους κοιλιακούς και το στήθος και τα χέρια. Η αρχή εκτελεί τα push UPS είναι το ίδιο με την εργασία με ελεύθερα βάρη.

Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε pushups, που υπερβαίνει τις φυσικές δυνατότητες, για παράδειγμα, ή γροθιές στο ένα χέρι. Έτσι, είναι πιθανό τραυματισμό, και αν το αποτέλεσμα θα είναι ελάχιστη. Κύριο καθήκον σας – όσο το δυνατόν χαμηλότερα κάτω μέρος του σώματος, και σιγά-σιγά τον. Τα καθήκοντα είναι πολύ πραγματικό και στο σπίτι.

πραγματική απώλεια βάρους

Η αποτελεσματικότητα της με τα πόδια

Δεν μιλάμε για τα επαγγελματικά με τα πόδια, και το ημερήσιο φορτίο, το οποίο είναι διαθέσιμο ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας στη δουλειά. Αντί της ιππασίας σε ένα αποπνικτικό λεωφορείο λίγες στάσεις, με τα πόδια από μια καθορισμένη απόσταση με τα πόδια. Αυτό, φυσικά, έχει σημασία μόνο όταν στο χώρο εργασίας, σε άλλες περιπτώσεις να μην κάνουν τίποτα ηλίθιο.

Συνιστάται να λάβει μια μέρα σε απόσταση 4,5–5 χιλιόμετρα. Αν είστε χρησιμοποιώντας ένα βηματόμετρο, τον αριθμό των βημάτων που θα πρέπει να είναι 10-12 χιλιάδες, όχι περισσότερο. Ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, να μη διαταραχθεί η καρδιά, η οποία είναι ήδη υπερφορτωμένο με το υπερβολικό βάρος.

Εκτός από αυτά τα είδη των φορτίων, για να μην αναφέρουμε το κολύμπι. Τέλεια αναπτύσσει όλες τις μυϊκές ομάδες και σας βοηθά να χάσετε το περιττό βάρος. Τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να παρατηρήσει μετά από μια εβδομάδα από εκδρομές στην πισίνα. Ωστόσο, πριν από την αγορά μια συνδρομή, θα πρέπει σίγουρα να πάει για διαβούλευση με το γιατρό – το φορτίο της καρδιάς είναι τεράστια, μπορεί να αναπτύξουν μια συγκεκριμένη ασθένεια.

Απώλεια βάρους με δίαιτα

Τρώτε λιγότερο – ζυγίζουν λιγότερο, να το θυμάσαι αυτό τον ισχυρισμό; Έτσι, δεν είναι εντελώς αλήθεια. Το ποσό των τροφίμων, φυσικά, επηρεάζει το βάρος, ωστόσο το κύριο ρόλο παίζει η ποιότητα και η σύνθεση. Πιο αποτελεσματικές δίαιτες που επιτρέπει πραγματικά να χάσετε βάρος, βασίζεται, κυρίως, στην αλλαγή της ποσότητας των λιπών και των υδατανθράκων που καταναλώνονται τρόφιμα. Οποιαδήποτε ρύθμιση της λειτουργίας λήψης των τροφίμων που είναι διαθέσιμα στο σπίτι, αυτή είναι η πρόσθετη αξία της σωστής διατροφής.

Απώλεια βάρους δίαιτα σημαίνει ένα αξιοπρεπές ποσό των ψαριών. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι αυτό το προϊόν περιέχει μικρό αριθμό θερμίδων, όχι παχιά, αλλά ταυτόχρονα παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες ουσίες. Η καλύτερη εκδοχή μαγειρέματος είναι να βράσει. Έχασε ένα ελάχιστο αριθμό των χρήσιμων αντικειμένων, και σε θερμίδες γεύματα μειώνεται. Είναι επίσης καλό να προσθέσετε τα ψάρια πιάτα από βρασμένο και καλύτερα φρέσκα λαχανικά. Χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε υψηλής θερμιδικής αξίας, τη θέση τους στο πλάι. Τα λαχανικά είναι όλα χρήσιμα, ώστε να αισθάνονται ελεύθεροι να αναμίξετε τα αγγούρια, τις ντομάτες, τις πιπεριές και το υπόλοιπο στο σωρό, και καλή σας όρεξη!

Η ποσότητα που καταναλώνεται γλυκά θα πρέπει να διατηρείται στο ελάχιστο. Ωστόσο, ο πλήρης απόρριψη της, επίσης, είναι απαράδεκτο το γεγονός – ότι για το συκώτι, χρειάζεται ζάχαρη! Πώς να μειώσει την κατανάλωση των γλυκών δεν είναι επιβλαβή για την υγεία:

  • Εξάλειψη του κέικ, ειδικά το λίπος. Τόσο πολύ ζάχαρη, πόσα περιέχουν τα γλυκά, δεν χρειάζεται καν το ήπαρ. Επιπλέον, το κέικ είναι πολύ λιπαρό, αυτό θα επηρεάσει το βάρος εγγυημένη.
  • Candy είναι επίσης καλύτερο να περιορίσετε την ζάχαρη πολύ, η περιεκτικότητά τους σε θερμίδες είναι υψηλή. Κατ ' εξαίρεση, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα κομμάτι της καραμέλας χωρίς επικάλυψη σοκολάτας, κατά προτίμηση με γέμιση φρούτων. Αλλά όχι πιο συχνά από μία φορά σε επτά ημέρες!
  • Τσάι και καφές είναι αυστηρά απαγορευμένο για να προσθέσετε ζάχαρη. Είναι δύσκολο να φανταστείτε πόσες θερμίδες μπορείτε να καταναλώνετε μαζί του. Αν δεν μπορούμε να πιούμε χωρίς ζάχαρη ποτά, την αγορά ένα υποκατάστατο της ζάχαρης, είναι ανέξοδη, τα επιπλέον κιλά δεν επηρεάζουν, και η γεύση θα δώσει εξαιρετική.

Προφανώς θα νομίζετε ότι τα γλυκά στη διατροφή πρέπει να είναι δωρεάν. Μην ανησυχείς, η ζάχαρη πηγή είναι η – πικρή σοκολάτα. Γλυκό κεραμίδια, τα οποία εκδίδονται για ένα νόστιμο ζαχαροπλαστικής προϊόν δεν ταιριάζει, είναι τα ζαχαρούχα και περιέχουν πολλά λιπαρά. Η μαύρη σοκολάτα είναι αρκετά ακριβά και να πάρει περισσότερο ή λιγότερο αξιοπρεπή καταστήματα, αλλά αξίζει τον κόπο! Αλλά να θυμάστε – θα πρέπει να μην καταναλώνουν περισσότερα από 3 μικρά κομμάτια πιο συχνά από μία φορά σε 4 ημέρες.

Εξωτικά τρόπους για να χάσετε βάρος

Συμβαίνει ότι οι συμβατικές μέθοδοι απώλειας βάρους δεν βοηθούν καθόλου, και δεν μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που ένα ελάχιστα γνωστό κατοίκους της χώρας μας, ωστόσο, είναι εξωφρενικά δημοφιλές στις χώρες της ΚΑΚ. Έτσι, είναι δυνατόν να χάσουν βάρος χρησιμοποιώντας μεθόδους που εφαρμόζονται στις υπερπόντιες χώρες;

Ιταλική διατροφή

Μεσογειακές γυναίκες πιστεύουν ότι η δέσμευση σε καλή κατάσταση – ένα τεράστιο ποσό των ινών. Στην πραγματικότητα, κλασική ιταλική κουζίνα και περιέχει σχεδόν όλα τα πιάτα. Χρήση είναι αναγνωρισμένο όχι μόνο στην Χερσόνησο των Απεννίνων, αλλά ακόμη και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.

το πραγματικό βάρος απώλεια μενού

Ίνα καθαρίζει το σώμα, την απομάκρυνση των αποβλήτων προϊόντων, ομαλοποιεί το μεταβολισμό και ευνοεί την πέψη. Αυτό το σύνολο των δράσεων που βοηθά στην ελαχιστοποίηση του σωματικού λίπους μαζί με τον κορεσμό του σώματος με τα απαραίτητα στοιχεία.

Ιαπωνικά πείνα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Ιαπωνία είναι μια χώρα των ψαριών δίαιτες. Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια, αλλά οι γυναίκες σε μια μακρινή χώρα, ποτέ δεν τρώνε αρκετά. Σηκώνεται από το τραπέζι, οποιαδήποτε Ιαπωνική γυναίκα θα αισθάνονται μια αίσθηση του φωτός πείνα.
Σύμφωνα με τη φιλοσοφία των ιαπώνων, θα πρέπει πάντα να θέλω να φάω, έστω και λίγο. Έτσι, η συνήθεια να τρώνε λιγότερο και ως εκ τούτου, το στομάχι θα είναι λεπτότερο. Για μας, αυτή η διατροφή δεν είναι πολύ καλή – θα χρησιμοποιηθεί για να τρώνε σφιχτά, αυτή η εθελοντική υποσιτισμό διαταράξει τις μεταβολικές διεργασίες. Ωστόσο, είναι δυνατό για την πρόληψη του υποσιτισμού από περίπτωση σε περίπτωση, για παράδειγμα, μερικές φορές τον μήνα.

Ινδική πνευματικές πρακτικές

Οι Ινδιάνοι ξέρετε πώς να χάσουν βάρος, αλλά η τεχνολογία είναι αρκετά περίπλοκη. Έχουν μάθει να συνδυάζουν δίαιτα με το διαλογισμό και την έκσταση, και μαζί δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, που διατίθεται σε μεγάλες πόλεις και στο σπίτι. Το δόγμα που ονομάζεται Ayurveda και Βεδικής ιατρικής.

Στην καρδιά της διδασκαλίες βρίσκεται ο κανόνας ότι το σώμα είναι σε θέση να επεξεργαστεί τα τρόφιμα αποτελεσματικά μόνο στο φως του ήλιου. Έτσι, τρώνε το απόγευμα, αφήνοντας το βράδυ ένα ελαφρύ σνακ. Και το βραδινό γεύμα είναι πολύ ελαφρύ, σχεδόν μη-θερμίδας. Αυτό το μίνι-δείπνο σερβίρεται σε λιγότερο από τρεις ώρες πριν από το ζεστό κρεβάτι.

Δεν έχει σημασία ποια μέθοδο πραγματική απώλεια βάρους θα επιλέξετε. Το κύριο πράγμα – την ειλικρινή επιθυμία για την επίτευξη αποτελεσμάτων, και την ικανότητα να αντέξει. Τίποτα δεν έρχεται αμέσως. Όλα τα κάνει δίαιτα και την άσκηση προκαλέσει μια θετική τάση μόνο μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Ο στόχος σας – για να μην κολλάει τη μύτη, για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη μορφή της ένα τέλειο σχήμα!