Σημαίνει δισκία που μειώνουν την όρεξη και να κάψει το λίπος

Ναρκωτικά δισκία, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να καταστείλει την όρεξη και το κάψιμο του λίπους, είναι τεράστιες. Πολλοί άνθρωποι κυνηγούν το όνειρο να πάρει μια όμορφη εικόνα χωρίς πολλή προσπάθεια για να απευθύνω έκκληση προς τα μέσα.

Ειδικοί προειδοποιούν ότι πριν την εφαρμογή θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τις πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων δισκία.

Η αρχή της δράσης τους μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες:

απώλεια βάρους και στον έλεγχο της όρεξης κάψουλες
 • Το λίπος καυστήρες - split τα κύτταρα του λίπους σε λιπαρά οξέα, επιταχύνει το μεταβολισμό και να αυξήσει την θερμοκρασία του σώματος. Λειτουργούν μόνο κατά την έντονη σωματική άσκηση. Συν της εφαρμογής είναι ότι την καύση του λιπώδους ιστού, δεν μυ;
 • Πληρωτικά αυξήσει σημαντικά σε μέγεθος στο στομάχι, δημιουργώντας ένα αίσθημα κορεσμού. Λόγω σε αυτό, μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται και θερμιδική πρόσληψη. Αρκετά ασφαλές, αλλά έχουν παρενέργειες, δυσφορία και ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα, αλλεργίες;
 • Αναστολείς λίπους χάπια δεσμεύει τα λίπη στο στομάχι και επηρεάζει αρνητικά τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την απορρόφηση και την αφομοίωση των λιπιδίων. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή. Τα μειονεκτήματα - μπορεί να προκαλέσει διάρροια, δυσφορία του πεπτικού σωλήνα, και εμποδίζει την απορρόφηση σημαντικών λιποδιαλυτών βιταμινών. Καλά σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες;
 • Καταστέλλει την όρεξη - αυτά τα χάπια δρουν σε κέντρα του εγκεφάλου που ευθύνεται για την πείνα. Θέλω να τρώνε πολύ λιγότερο, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να διατηρήσει μια δίαιτα. Είναι από τα πιο επικίνδυνα χάπια που μειώνουν την όρεξη και το κάψιμο του λίπους, μπορεί να οδηγήσει σε ψυχικές διαταραχές.

Υπάρχει επίσης και προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες και χρήσιμα ιχνοστοιχεία. Από μόνα τους δεν προάγουν την απώλεια βάρους, αλλά και να υποστηρίξει το σώμα κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, που κάνει για την έλλειψη θρεπτικών ουσιών.

Κανόνες για την επιλογή των δισκίων για τη μείωση της όρεξης

Χάπια που μειώνουν την όρεξη και το κάψιμο του λίπους, τα τελευταία χρόνια, να προκαλέσει μια μεγάλη ζήτηση, ως εκ τούτου, αυτά τα φάρμακα δεν παράγουν μόνο φαρμακευτική εταιρεία με ισχυρή φήμη, αλλά αμφιβόλου επιχειρήσεις, πρόσφατα εμφανίστηκε στην αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του χάπια και βεβαιωθείτε ότι δεν βλάπτουν την υγεία.

Είναι απαραίτητο:

 • Διαβάστε τις οδηγίες, μελέτη η αρχή της δράσης, ανεπιθύμητες ενέργειες και αντενδείξεις;
 • Κοίτα για μαρτυρίες από εκείνους που έχουν ήδη χρήση.
 • Να συζητήσουμε επιλεγμένο το δισκία με το γιατρό σας ή το διαιτολόγο σας. Σε κουβέντα να δώσουν προσοχή, δεν έχει ηλικία, τα ατομικά χαρακτηριστικά και οι γενετικοί παράγοντες με τη λήψη αυτών των φαρμάκων.

Πολλά δισκία που μειώνουν την όρεξη και να κάψει το λίπος σχεδιαστεί για την απώλεια βάρους τα άτομα με τη μάζα του σώματος. Ή ταμπλέτες που συμπεριλαμβάνονται σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία για την παχυσαρκία, το διαβήτη και άλλες σοβαρές ασθένειες.

Αν ο σκοπός της εφαρμογής τους είναι η απαλλαγή από ένα μικρό βάρος, μπορεί να είναι στην καλύτερη περίπτωση άχρηστη, και το χειρότερο, δεν είναι κακό.

Πιθανές παρενέργειες δισκία

Οποιαδήποτε δίαιτα χάπια είναι γεμάτη συνοδευτικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων:

 • Το άγχος;
 • Ευερεθιστότητα;
 • Κατάθλιψη;
 • Η αύξηση του βάρους;
 • Η υψηλή αρτηριακή πίεση και αίσθημα παλμών της καρδιάς;
 • Εναλλαγές της διάθεσης;
 • Ναυτία;
 • Ζάλη.

Μερικά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση των εν λόγω ταμείων δεν είναι ο καλύτερος τρόπος επηρεάζει το σώμα:

 • Η καφεΐνη αυξάνει τη νευρικότητα, ευερεθιστότητα. Επιταχύνει το ρυθμό της καρδιάς και αυξάνει την αρτηριακή πίεση;
 • Ο αιθέρας κυτταρίνης έχει αρνητική επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος *
 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού - προκαλεί σπασμούς, αρρυθμία, εντερικές διαταραχές και μείωση της χοληστερόλης.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Χάπια για γρήγορη απώλεια βάρους δεν συνιστάται από τη Διοίκηση υπό τον έλεγχο πάνω από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, επειδή μπορεί να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη.

δισκία που μειώνουν την όρεξη και να κάψει το λίπος

Τι λίπος που καίει τα φάρμακα μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία

Οποιαδήποτε δίαιτα χάπια μπορεί να παρέχει στο σώμα μια συγκεκριμένη επιρροή. Αρχικά είχαν σχεδιαστεί για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, π. χ., η παχυσαρκία ή ο διαβήτης.

Η επιβλαβής δράση των φαρμάκων που εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Δισκία που μειώνουν την όρεξη και να κάψει λίπος (η αρχή της δράσης) Επιβλαβείς επιδράσεις
Η συντριπτική αίσθηση της πείνας; Την αϋπνία, την απάθεια, την ψυχική εξάρτηση, ευερεθιστότητα;
Καθαρισμός του σώματος, καθαρτική επίδραση; Μειώθηκαν τα επίπεδα του καλίου, μειωμένη κινητικότητα του εντέρου, παγκρεατίτιδα;
Γεμίζει το σώμα, δημιουργώντας μια αίσθηση κορεσμού; Προβλήματα με την καρέκλα, ευερεθιστότητα;
Με ένα διουρητικό αποτέλεσμα * Η αναστάτωση της καρδιάς, αδυναμία των μυών, την ταχεία επιστροφή βάρη μετά τη χρήση;
Λιποδιαλύτες και αναστολείς απορρόφηση του λίπους. Η εμφάνιση των κοπράνων προβλήματα, μετεωρισμός, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Θέα από διαιτολόγους για τα χάπια που μειώνουν την όρεξη

Σύμφωνα με τους περισσότερους διατροφολόγους για να μειώσει την όρεξη και να κάψει το λίπος χάπια στην καλύτερη περίπτωση άχρηστη, και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να προκαλέσει μια αισθητή επίδραση στην υγεία του σώματος.

Την ανησυχία των εμπειρογνωμόνων, είναι το γεγονός ότι πολλά από τα συστατικά της βάρος-απώλειας φάρμακα έχουν σοβαρές παρενέργειες, και μερικοί, για παράδειγμα, sibutramine, και έχει απαγορευτεί σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Χάπια, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, τα οποία είναι ασφαλή, αλλά έχουν χαμηλή απόδοση. Χωρίς περιορισμούς στη διατροφή, μπορείτε να χάσετε όχι περισσότερο από 2-3 κιλά.

Ο καλύτερος και πιο φυσικός τρόπος για να χάσετε βάρος είναι μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα.

Για να ενισχύσει την επίδραση και να επιταχύνει τη διαδικασία, μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα μέτρα, η χρήση των δισκίων που μειώνουν την όρεξη και το κάψιμο των λιπών. Είναι απαραίτητο ότι η σύνθεσή τους ήταν φυσικά συστατικά, βιταμίνες και χρήσιμα ιχνοστοιχεία.