Αποτελέσματα απώλειας βάρους: ντόνατς με τους προπονητές

"Η μητέρα μου μαγειρεύει πολύ καλά, είναι επαγγελματίας σεφ ζαχαροπλαστικής και ήταν πάντα με σπιτικά κεράσματα," εξηγεί η κοπέλα αιτίες του υπερβολικού βάρους. Αγαπημένη και μόνο παιδί στην οικογένεια, λουσμένο στο λατρεία και δεν υπάρχει λόγος να αρνηθείς στον εαυτό σου την ευχαρίστηση να φάει η μητέρα μου πίτες.

Η Κέιτ Pylypets

Την απόφαση να αλλάξουν τον εαυτό τους και τον τρόπο ζωής τους, ήρθε με το χρόνο, η Κέιτ κοίταξε τον λεπτό συμμαθητές και κατάλαβα ότι είναι έτοιμος να αρνηθεί από τα υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα για λόγους ευταξίας. Αλλά πώς να το πω στη μαμά μου δεν είναι να προσβάλω;

Η συζήτηση λυθούν όλα τα προβλήματα – Oksana, την Κάτια, την μητέρα του, άκουσε τα επιχειρήματα κόρη και υποσχέθηκε να τη στηρίξει σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Μαζί με το όνειρο

Η μητέρα όχι μόνο αρνήθηκε να κάνει το συνηθισμένο υψηλό σε θερμίδες γεύματα, όχι για να αποπλανήσει την Κάτια άρωμα, αλλά με την υπογραφή επάνω για ένα γυμναστήριο. "Ντρεπόμουν να πάω εκεί, αλλά η μαμά ήταν ήρεμη," – λέει η κοπέλα τα παλιά συστήματα.

Επαναλαμβάνουμε την άσκηση για τη λεπτή εκπαιδευτές, Κάτια panted, ίδρωσε, εκτός ρυθμού, αλλά κρυφά ονειρευτεί ότι μια μέρα θα δείτε τα αποτελέσματα από την απώλεια βάρους... και θα είναι σε θέση να διεξάγει εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, αυτό το όνειρο φαινόταν ανέφικτο κορίτσι. Της σωματικής δραστηριότητας που προκαλείται πόνος. Διατροφικές συνήθειες σκεφτεί ακόμη και να εξαφανιστεί, η επίθεση στο κορίτσι στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Αφήστε την πολύτιμη αρμονία κράτησε για πολλούς μήνες, η Κάτια και η μητέρα της άρχισε, στη συνέχεια στράφηκε και πάλι να χάσουν βάρος.

Μας βοήθησε να πάρουμε τα πρώτα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους;

"Αλλά εγώ πάντα ένιωθα ότι αργά ή γρήγορα το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα," χαμόγελα Κέιτ. Σε αναζήτηση "του" fitness μητέρα και κόρη δοκιμάσει τα πάντα – γυμναστήριο, Pilates, τρέξιμο και ακόμη και γιόγκα. "Και μόνο όταν ήρθα στην τάξη για το βήμα αερόμπικ, κατάλαβα ότι είναι δικό μου!" – χαμογελώντας κορίτσι.

Η αερόβια άσκηση σε συνδυασμό με τη δύναμη στοιχεία της ημέρας έχουν ακονίσει το σχήμα της Κέιτι. Το επιπλέον βάρος άρχισε να τα πόδια, και η εικόνα έγινε σταδιακά sporty chic. Με αυτή τη φορά η Κάτια και η μητέρα της πειραματικά ανεξάρτητα ήρθε στην υγιεινή διατροφή. "Μετά από έντονες προπονήσεις ήταν κρίμα να εκμηδενίσει όλες τις προσπάθειες, να τρως κάτι επιβλαβές, – είπε η Κάτια. Αλλά επειδή ήταν πεινασμένος, άρχισε να ψάξουν για ένα σνακ το προϊόν που θα ικανοποιήσει την πείνα σας, θα συνεχίσετε την δύναμη, αλλά δεν θα μετατραπεί σε λίπος στη μέση".

Εντελώς διαισθητικά, η Κέιτ αρνήθηκε τηγανητά, τα αμυλούχα τρόφιμα και γλυκά, τα οποία προηγουμένως αντιπροσώπευαν σχεδόν το ήμισυ της καθημερινής διατροφής. Ήξερε ότι όλη η προσπάθεια είναι το Θεμέλιο πάνω στο οποίο να οικοδομήσουμε το όνειρό της.

"Στη διαδικασία της απώλειας του βάρους δεν έχω ζυγιστεί στο σπίτι ποτέ δεν είχε κλίμακες," λέει η Κέιτ. Απώλεια βάρους αποτελέσματα είδε ρούχα – το συνηθισμένο φόρεμα φούντωσε χάλυβα της ξεδιάντροπα υψηλή. Η κέιτ κοίταξε τα ρούχα της και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν έκρηξη στο ραφές.

Τώρα δεν ξέρω το νέο "slim" βάρος – εξωτερική μονάδα και δεν έχει εμφανιστεί στο σπίτι τους. Αλλά συνειδητοποίησε ότι η αρμονία δεν είναι ένας αριθμός στη ζυγαριά και την αίσθηση της πτήσης και την ευχαρίστηση από την ίδια της τη φυσική μορφή.

"Έχω μεγαλώσει τόσο λάτρης της βήμα-αερόμπικ κατάλαβα τι ακριβώς θέλω να κάνω στο μέλλον. Το όνειρό μου είναι να γίνει ένας εκπαιδευτής, κάθε φορά όλο και πιο κοντά στην καρδιά μου θα ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους να αγωνίζονται με το υπερβολικό βάρος και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και ένα "όπλο" του αγώνα ήταν αερόμπικ βήμα".

Τα αποτελέσματα αδυνατίσματος: ms. fitness

Αφήνοντας την Κέιτ κάνει μια βουτιά – ένα λεπτό, αυτοπεποίθηση, έχει προσελκύσει τα βλέμματα θαυμασμού από τους συμμαθητές μου. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι σε αντίθεση με τους συμμαθητές του, ήξερε ακριβώς που θέλει να είναι. Και η επιλογή αυτή εξέπληξε πολλούς η χθεσινή τηγανίτα θέλει να γίνει προπονητής;! Κάτια μόνο χαμογέλασε μυστηριωδώς – έχει ήδη γράψει η εφαρμογή για την εκπαίδευση στο γυμναστήριο του σχολείου.

Από τότε πέρασαν πέντε χρόνια και η Kate απέδειξε ότι δεν ήταν λάθος η επιλογή του. Σήμερα είναι πέντε προπονήσεις την ημέρα, καταπληκτική σύνθεση και μια εντυπωσιακή λίστα από εκείνους τους οποίους βοήθησε να αλλάξετε την εικόνα σας προς το καλύτερο. "Ξέρω τι είναι σαν να είναι υπέρβαροι, το κορίτσι λέει. Και ξέρω πώς να παρακινήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, να ξεπεράσουν τα συμπλέγματα και τις αμφιβολίες. Είναι πολύ δύσκολο να χάσετε βάρος, αν δεν υπάρχει υποστήριξη. Θα ήταν πολύ υποστηρικτική μητέρα, και τώρα την υποστήριξη των ανθρώπων στις προσπάθειές τους."

Το αστείο, προκλητικό και θετική, η Κάτια βρίσκει προσέγγιση για κάθε πελάτη και 22 χρόνια, είναι δικαίως περήφανοι να σας βοήθησε για να βρείτε την αρμονία πολλές πτέρυγες.

Προπονητής διατροφή

"Το Πρωινό μου είναι υγιείς υδατάνθρακες. Τρώω 4-5 φορές την ημέρα σε μικρές μερίδες. Γλυκά, προσπαθήστε να το αποφύγετε, αλλά αν θέλετε, επιτρέψτε στον εαυτό σας το κομμάτι στο πρώτο μισό της ημέρας. Το μεσημέρι τρώμε ένα ψημένο κρέας, λαχανικά στον ατμό ή σούπα λαχανικών με ζωμό. Για φαγητό προτιμήστε το ψάρι και σαλάτα από λαχανικά εποχής. Αλλά αν θέλω κάτι επικίνδυνο για το σχήμα, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα παράδειγμα για τους πελάτες της, είναι το καλύτερο κίνητρο για να κρατήσει σε φόρμα".

Και τέλος, η Κέιτ αναγνωρίζει ότι μπορείτε να εκτιμήσετε το επιπλέον βάρος, επειδή ήταν στη ζωή της. "Χάρη σ' αυτόν έμαθα να θέτω στόχους και να τους πετύχουμε, και πιστεύω ότι κάθε όνειρο είναι δυνατόν να συνειδητοποιήσουν, αν θέλετε."