Απώλεια βάρους: οδηγίες χρήσης

Θέλετε να χάσετε βάρος και να πάρει πιο υγιεινό; Άρθρο σχετικά με το πώς να αρχίσει να χάσουν βάρος και τι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε για εύκολη αλλαγή των συνηθειών και του τρόπου ζωής.

Προσοχή! Εάν είστε έτοιμοι να πάρετε από τον καναπέ και θέλω ένα μαγικό χάπι, τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για σας.

Έννοια-κλειδί – για να εφαρμόσετε

Σίγουρα γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει μαγικό χάπι θαύμα αλοιφές και κρέμες, χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να πάρετε εντελώς να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα κιλά και επιπλέον ίντσες. Αλλά γιατί ένα τόσο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν σε τέτοια κεφάλαια, να αγοράσετε και να περιμένετε για ένα θαύμα; Είναι ένας μύθος που αποσκοπεί στην άντληση χρήματα, και, ακόμη χειρότερα, αυτές τις μεθοδεύσεις, μπορεί να βλάψει σημαντικά το σώμα. Να θυμάστε, μην πέσει για τα κόλπα.

Λίγα βήματα στο δρόμο για την απώλεια βάρους:

Οδηγίες για την απώλεια βάρους
  1. Μια απόφαση.Τώρα, έχοντας διαβάσει το άρθρο, να δούμε στον καθρέφτη και να απαντήσουμε με ειλικρίνεια στο ερώτημα "αν είχα την αντανάκλασή μου;" Αν η απάντηση περιλαμβάνει τη λέξη "Όχι", τώρα είναι η ώρα να δράσουμε. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για τη δευτέρα, τις διακοπές, την πρώτη σεληνιακή ημέρα ή όταν είναι καλοκαίρι. Αρχίζουν να δράσουμε τώρα. Θυμηθείτε, η καλύτερη μέρα είναι σήμερα.
  2. Επιλέξτε δραστηριότητα. Ό, τι ο καιρός είναι έξω, μπορείτε πάντα να απολαύσετε μια βόλτα στον καθαρό αέρα. Κάθε εποχή έχει και τα πλεονεκτήματά του. Βόλτες στο Πάρκο, Ποδηλασία ή πατίνια – μια πολύ καλή λύση για να εξετάσει και να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά του μια οδυνηρή ημέρα. Μόλις αρχίσουν να κάνουν σπορ και να πάρει ευχαρίστηση από τη διαδικασία. Το σώμα σας θα σας ευχαριστώ.
  3. Να είναι πάντα σε καλή διάθεση. Απολύτως δεν μπορεί να κατηγορείς τον εαυτό σου και το φταίξιμο για την αποτυχία. Να επαινέσω τον εαυτό σας για το εμφανής αποτελέσματα και το σώμα σας θα σας αγαπούν πίσω. Δεν έχει σημασία τι ρυθμούς κινούνται, το κύριο πράγμα - να μην σταματήσει.
  4. Ξεκινήστε το Ημερολόγιο της επιτυχίας. Να γράψετε ακόμα και τα μικρότερα επιτεύγματα. Είναι σημαντικό! Είναι η νίκη σου. Ποτέ μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τα αστέρια και δεν φιλοδοξούν να τις παραμέτρους του 90-60-90. Κάθε άτομο είναι μοναδικό. Σημαντικό μόνο το σκορ ΣΟΥ. Ο κόσμος έχει αρκετά μοντέλα. Θα πρέπει να είναι άνετα. Προσπαθούμε να αγαπάς τον εαυτό σου κάθε μέρα και περισσότερο. Ανακοίνωση για τις αλλαγές στο χθες. Το ημερολόγιο θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη, ειδικά σε εκείνες τις στιγμές, όταν φαίνεται ότι έχεις κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Re-διαβάστε την πρόοδό σας, και θα έχετε την ενέργεια για να δράσει, να συνεχίσει και να μην σταματήσει.
  5. Μη με μαλώνεις τον εαυτό σου για τις αποτυχίες. Δεν είναι λάθος, μόνο εκείνος που δεν κάνει τίποτα. Μερικές φορές μπορεί να δώσει μια αδυναμία. Δεν είναι τρομακτικό και είναι κάτι που διορθώνεται, το κύριο πράγμα - να σταματήσει το χρόνο. Να είστε βέβαιος να αγαπάς τον εαυτό σου!

Είναι σε αρμονία με τον εαυτό σας και το σώμα σας και να εμπιστεύονται μόνο τους εμπειρογνώμονες και αξιόπιστες πληροφορίες. Είναι σημαντικό όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά και να εδραιώσει το αποτέλεσμα, ενώ δεν υπονομεύει την υγεία του εξουθενωτικές δίαιτες.

Αναλάβετε δράση σήμερα, και σίγουρα θα πετύχει!