Πώς να χάσετε βάρος με τα πόδια: συμβουλές και ασκήσεις

Εντοπισμός του λίπους εξαρτάται από τους λόγους για τη συσσώρευση και τον τύπο του σχήματος. Στις γυναίκες, η υπερβολική παχυσαρκία συχνά εμφανίζεται στο κάτω μέρος του κορμού και επιδεινώνεται από το σχηματισμό μια έντονη "φλούδας πορτοκαλιού" της κυτταρίτιδας. Αλλά το πιο δυσάρεστο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμη και με τους αυστηρούς περιορισμούς της διατροφής συνήθως χάνουν βάρος τελευταία. Ως εκ τούτου, αν το σχήμα αντιστοιχεί στον τύπο του "αχλάδι" και, στη συνέχεια, να χάσουν βάρος είναι καλύτερα σε μια ειδική διατροφή για τα πόδια. Όπως και κάθε άλλες τεχνικές μείωσης του βάρους, δεν παρέχει μια τοπική κατανομή του λίπους καταθέσεις και τα έργα για τη συνολική μείωση της ποσότητας του σώματος. Ωστόσο, η κύρια έμφαση στο φαγητό και άλλα επιπλέον δραστηριότητες θα κάνει κατά κύριο λόγο ασχολείται με τις προβληματικές περιοχές στα πόδια μου.

Αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος στα πόδια – τα καθήκοντα και την εφαρμογή τους

αδυνάτισμα στα πόδια

Παραδόξως, αλλά το ερώτημα είναι πώς να χάσετε βάρος με τα πόδια πιο συχνά από εκείνους που απλά δεν χρειάζεται να το κάψεις πολύ λίπος. Συνήθως. πρώτα και κύρια, της κυτταρίτιδας, του μυϊκού τόνου και λίγο λίπος. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Όσο για την "παγκόσμια" απώλεια βάρους – στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υγιή δράση, και τα πόδια σας θα γίνει πιο λιτή. Λοιπόν, το δημοφιλές γυμναστήριο ιστορίες τρόμου σχετικά με το επίμονο λίπος που δεν πάει με τα πόδια για ό, τι ποτέ, είναι πιο ανταγωνιστική αισθητική, που απαιτεί το συνολικό σχήμα και την ομορφιά, και τον ορισμό των μυών και χαμηλό σωματικό λίπος. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και απλά μέτρα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την εμφάνιση, ακόμα και το πιο επίμονο λίπος φαίνεται, το μόνο που χρειάζεται να κάνει μια μικρή προσπάθεια.

Τι πρέπει να κάνω για να έχουν λεπτότερη πόδια

Για να ξεκινήσετε να ξεχάσουμε όλα τα είδη της λαϊκής σοφίας, όπως "από το χορό, τα πόδια να χάσουν βάρος, αλλά το ποδήλατο – όχι, όχι". Το American College of sports medicine δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνας πειστικά αποδείξει ότι 50 λεπτά από την κάθε δραστηριότητα μέτριας έντασης 5 φορές την εβδομάδα είναι αρκετά για να ομαλοποιήσει το σωματικό λίπος. Λοιπόν, θα add – όχι απαραίτητα εντελώς ιδρώτα στο health club, μπορείτε να περπατήσετε με τα πόδια και κάνει μπαλέτο ασκήσεις στο σπίτι.

Για λεπτά πόδια, θα πρέπει να κάνετε μόνο 4 πράγματα:

  • να ομαλοποιήσει τη διατροφή, αφαιρούμε τα στοιχεία του συνολικού κόστους ενέργειας ανά ημέρα 300-500 θερμίδες και να τρώνε ούτε μία θερμίδα. Μην κάνεις τα γλυκά και τα φρούτα με βάση τη δίαιτα τρώνε τους ως μια λιχουδιά, και να αφήσει την ιδέα να καθίσει για μια εβδομάδα, το γιαούρτι, δεν βοηθά. Το "πρόβλημα" περιοχές που επιδέχονται μόνο για μακροχρόνια διατροφή με μικρό θερμιδικό έλλειμμα και όχι το άγχος επιθέσεις στη διατροφή;
  • για να βρείτε μια αποδεκτή καρδιο, το οποίο θα μπορούσε να πραγματοποιήσει 200 λεπτά την εβδομάδα – το τρέξιμο, το κολύμπι, το περπάτημα, το χορό, ακόμη και παίζοντας με τις πλάκες, όσο αυξάνει το ρυθμό της καρδιάς και διήρκεσε περισσότερο από 20 λεπτά ανά συνεδρία. Καρδιο να κάνει κυρίως το πρωί, κατά προτίμηση 5-6 φορές την εβδομάδα.
  • για να ενισχύσει τους μυς τι να κάνω στο σπίτι ασκήσεις του σώματος-μπαλέτο ή οποιαδήποτε άλλη γυμναστική. Αν είστε αρχάριος στο γυμναστήριο, πιο γρήγορος κλασική προπόνηση δύναμης με βάρη;
  • να είστε υπομονετικοί – μην περιμένεις τα πόδια θα γίνει λεπτή σε μια-δυο εβδομάδες, να αναζητήσετε μια θετική κλάση, και να αποσπούν την προσοχή από το "για να χάσει το βάρος, το συντομότερο δυνατόν," και να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο.

Θα πρέπει να αγοράσετε τον εξοπλισμό άσκησης για την απώλεια βάρους στα πόδια

Για να είμαι ειλικρινής, σπιτικά συσκευές δεν είναι πιο αποτελεσματική από την άσκηση για την απώλεια βάρους στα πόδια του Pilates ή το μπαλέτο. Όλες αυτές οι ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για εκείνους που:

  • για λόγους υγείας δεν μπορεί να τρέξει, κάνουν καταλήψεις και lunges;
  • πολύ τεμπέλης για να μάθουν τις ασκήσεις μόνοι τους και προτιμούν να κινούνται σε προκαθορισμένη διαδρομή κάτω από τη σειρά.

Σε κάθε περίπτωση, η exerciser αδυνατίσματος ποδιών τύπος Πόδι Μαγεία ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια θα δώσει πρόοδο για περίπου 1-2 μήνες, ώστε να μην είναι η πιο λιτή αγορά στον κόσμο. Θέλω "αιώνια διάδρομο" – να αγοράσει ένα μίνι stepper ή ακόμα και ένα ολοκληρωμένο stepper για καρδιο, και με fitball, καθώς και ένα σύνολο αλτήρες για να εκτελέσει δύναμη κινήσεις.

Το σωστό πρόγραμμα άσκησης για να χάσουν βάρος σε πόδια και μηρούς

Στην πραγματικότητα, οι αρχές του εν λόγω προγράμματα είναι απλή – τους πρώτους μήνες μαθαίνουμε να εκτελέσετε, άλμα, με τα πόδια, ή το πεντάλ με επαρκείς για καύση λίπους ένταση, συν το να κάνει το φως τόνωση ασκήσεις για να ενισχύσει τους μυς. Για τους επόμενους μήνες – τρέχει ένα πιο σύνθετο δύναμη κίνησης και "γρήγορα" cardio. Συμβατικά παραγόμενα 2 επίπεδα.

Επίπεδο 1

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους στα πόδια

Σχοινί άλμα για την απώλεια βάρους πόδια ή αργό τρέξιμο 5-6 φορές την εβδομάδα για 20-30 λεπτά. Αν άλμα, επιλέξτε το φως πηδώντας από το ένα πόδι στο άλλο, δεν τα διπλά ή τίποτα τέτοιο. Η σωστή λειτουργία για την απώλεια βάρους τα πόδια – μόνο στο έδαφος ή το κομμάτι στάδιο, και όχι στο πεζοδρόμιο. Πρέπει να τρέξει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πρόσεχε τα γόνατά σου. Το έργο καρδιο το πρωί, μετά από μια μικρή μερίδα της πρωτεΐνης φαγητό ή με άδειο στομάχι.

Ασκήσεις αντοχής για το αδυνάτισμα ποδιών

Μάθετε τις παρακάτω ακολουθία:

  • Κατάληψη για να χάσουν βάρος σε πόδια, χωρίς βάρη, πόσες επαναλήψεις για 20 δευτερόλεπτα που ακολουθείται από 10 δευτερόλεπτα ανάπαυσης και επαναλάβετε ολόκληρο τον κύκλο 7 φορές είναι TABATA διάστημα της κατάρτισης.
  • Lunges με αλλαγή ποδιών – το ίδιο.

Επίπεδο 2

Δεν θα πω ψέματα για να επιτευχθεί αξιοπρεπή ένταση μη-αρχάριος, μπορείτε να το κάνετε μόνο βάρη και το διάστημα που τρέχουν. Για το πρώτο, ακόμα καλύτερα, να πάτε στο γυμναστήριο και να πάρει μερικά μαθήματα σε τεχνική από έναν επαγγελματία εκπαιδευτή. Για το δεύτερο – να επιστρατεύσει την υποστήριξη της οθόνης και να μην σκεφτείτε για το πώς καιρό μπορείτε να εκτελέσετε και πόσο γρήγορα.

Πώς να χάσετε βάρος στις γάμπες των ποδιών

Και πάλι, αν οι γάμπες είναι μεγάλα και μυώδη από τη φύση – όλα όσα μπορείτε να διαβάσετε για τους συρρίκνωση είναι ένα ψέμα. Το κάψιμο των μυών μπορεί να είναι επικίνδυνο για το ορμονικό σύστημα και δεν μπορούσε να θεωρηθεί ένα υγιές ύφος της κατάρτισης. Αφαιρέστε τον τόνο συνεπής εκτείνεται από τους τένοντες και τους μύες της γάμπας, και "το καταργήσετε εντελώς" αποτυγχάνουν. Λοιπόν, αν αυτή η ζώνη λίπος – θα πρέπει απλώς να ακολουθήσετε το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας και να μην βιαστούμε διόρθωση σε απευθείας σύνδεση μυθικό απώλεια βάρους αποτελέσματα μοσχάρι για 2 εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται να χάσετε το βάρος με τα πόδια, να θυμάστε τον βασικό κανόνα της φυσικής κατάστασης είναι να χάσουν βάρος, να χάσει το λίπος του σώματος, ο οργανισμός ως σύνολο, και κάθε κόλπα δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να "χάσεις βάρος στα πόδια και τους μηρούς", έτσι ώστε να είναι ψυχικά προετοιμασμένοι να τη Γενική μείωση των όγκων.