5 αρχές της διατροφής για την απώλεια βάρους

Αυτό το άρθρο δεν μιλάει για το τι ακριβώς, σε τι ποσότητα και πόσα έχετε. Εδώ είναι βασικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να χάσετε βάρος, ενώ η διατήρηση της μυϊκής σας. Δεν είναι αυτό το συγκρότημα.

Αδυνάτισμα

Καταναλώνουν το 20% λιγότερες θερμίδες από ό, τι έχετε δαπανήσει

Αυτή είναι η πρώτη και πιο σημαντική αρχή. Χωρίς συμμόρφωση να χάσετε βάρος, δεν θα λειτουργήσει στην αρχή. Για να υπολογίσετε τη σωστή ποσότητα θερμίδων για την ημέρα, να χρησιμοποιήσετε τις θερμίδες αριθμομηχανή.

"Γιατί δεν το 50%; - ρωτάς; Επειδή το τρώω λίγο, πιο γρήγορα μπορείτε να χάσετε βάρος". Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια. Αλλά αν φάτε πολύ λίγο, πήγαινε σε βάρος όχι μόνο το λίπος αλλά και μυς σας. Εσύ δεν το θέλεις; Και να καταναλώνουν μόνο το 15-20%% (μέγιστο 25%) λιγότερο, θα χάσετε βάρος περίπου 1 κιλό κάθε εβδομάδα. Αυτό πολύ καλά. Γιατί σε 3 μήνες θα φύγω για 13 kg. για άλλη μια φορά: γρήγορα χάστε το βάρος – είναι πολύ κακή.

Τρώτε συχνά, αλλά σταδιακά

Συχνά, αυτό σημαίνει 4 – 5 φορές την ημέρα. Γιατί; Το γεγονός ότι οι όλο και περισσότερο το σώμα μας αισθάνεται την πείνα, τα περισσότερα είναι "προσαρμοσμένη" για να την αποθήκευση του λίπους. Χρησιμεύει ως ένα είδος προσαρμογής στις εξωτερικές συνθήκες. Έτσι, θα πρέπει να τρώτε συχνά σε λιγότερες πεινασμένοι. Να πάρει ένα μενού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή πρόσληψη θερμίδων.

Επιπλέον, όσοι τρώνε σπάνια, συνήθως για το ποσό των τροφίμων που καταναλώνονται σε μια στιγμή. Τρώνε σπάνια, αλλά πολλά. Σε αυτή την ενσάρκωση, το στομάχι τοίχο με την πάροδο του χρόνου, τεντώνεται και αρχίζει να διογκώνεται στο στομάχι. Κατά κανόνα, στη συνέχεια να επιστρέψετε το στομάχι στο αρχικό του μέγεθος σχεδόν αδύνατο.

Τρως αμέσως μετά την προπόνηση σας

Ανεξάρτητα από το αν έχετε χάσει βάρος ή αύξηση του σωματικού βάρους – διατροφή μετά την προπόνηση είναι απαραίτητο, το συντομότερο δυνατό. Διαφορετικά, σε κάθε ευκαιρία, το σώμα θα αρχίσει και πάλι να αναβάλει το λίπος. Για τους λόγους που περιγράφονται στην παράγραφο Νο 2.

Ακόμα και αν η πράξη που έληξε στις 10 μ. μ. – πρέπει ακόμα να φάει!

Πρωτεΐνη

Τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη

Και πώς να τρώτε περισσότερες πρωτεΐνες, αν το 15% μείωση δίαιτα; Είναι αρκετά απλό. Το ποσό του λίπους που καταναλώνεται έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Ενέργεια 1 γραμμάριο λίπους είναι περίπου 2 φορές περισσότερο από ό, τι σε 1 γραμμάριο πρωτεΐνης. Μειώνοντας τα λίπη, αυξάνοντας την πρόσληψη πρωτεΐνης πώς να φάτε για να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μυών).

Αυτό γίνεται για να αποτρέψει τους μυς σας να κάψει μαζί με το λίπος. Για τους υδατάνθρακες: αριθμός τους δεν μειώνεται. Διαφορετικά, δεν θα έχετε χρόνο για να ανακάμψει. Επειδή για την απώλεια βάρους θα πρέπει να αρκετά συχνά και εντατικά τρένο 4 αρχή της επιτυχούς απώλειας βάρους).

Μην πίνετε χυμούς και τα υγρά, όπου πολλούς υδατάνθρακες

Ποτό του νερού. Φυσικά, μπορείτε να πιείτε χυμούς, αλλά είναι δύσκολο να εκτελέσει το στοιχείο No. 2. Όσο για το λόγο αυτό θα αυξήσει τη συνολική θερμιδική πρόσληψη. Ότι ήπιε κατά τη διάρκεια της προπόνηση ποτήρι χυμό. Όπως αν δεν φάω και πεινάω. Αλλά για 250 kcal έχετε ήδη λάβει.

Ιδέες

Περιποίηση διατροφή 15% και 25% της ημερήσιας κατανάλωσης θερμίδων. Να απαλλαγούμε από το λίπος της δίαιτας. Άπαχο σε πρωτεΐνες. Μην πιέζετε το σώμα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και συχνά την εμπειρία της πείνας. Τρώτε τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα. Από τα υγρά και να πίνετε πολύ νερό. Και να χάσουν βάρος!