ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΌΓΩΝ: ΠΌΣΟ ΚΑΙ ΠΏΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΊΝΟΥΜΕ ΝΕΡΌ

Από το δικαίωμα το νερό μπορεί να ονομάζεται "ελιξίριο της ζωής". Είναι παρούσα σε κάθε κύτταρο του σώματος. Είναι δύσκολο να υπερεκτιμούν τα οφέλη από αυτό το υγρό:

 • Ενυδατώνει το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητα και βελτιώνει το χρώμα. Χωρίς επαρκή ενυδάτωση, το δέρμα στεγνώνει και ρυτίδες εμφανίζονται υπερβολική.
 • Βοηθά στη μείωση του βάρους. Αν το νερό δεν εισέρχεται στο σώμα στη σωστή ποσότητα, το ήπαρ σταματά να τον κανονικό τρόπο λειτουργίας. Και τελειώνει με ένα επιπλέον ζευγάρι πτυχώσεις στις πλευρές.
 • Είναι ο ελεγκτής θερμοκρασίας. Στη ζέστη του καλοκαιριού ή προπόνηση στο γυμναστήριο, ιδρώτα. Μάτι-αλίευση στην επιφάνεια του δέρματος υγρά σταγονίδια συμβάλει στην ψύξη του σώματος — να μας προστατεύει από την υπερθέρμανση.
 • Φίλτρο – βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και άλλων βλαβών από το σώμα.

Χρήσιμες ιδιότητες του νερού για το σώμα

Γυαλί
 • Αποκαθιστά την ενέργεια και δίνει δύναμη. Συχνούς πονοκεφάλους, λήθαργο, κόπωση και ευερεθιστότητα – όλα τα σημάδια ότι το σώμα χάνει νερό.
 • Διαλύει βιταμινών και ανόργανων στοιχείων, τη μεταφορά τους στα κύτταρα του σώματος. Αν το υγρό πηγαίνει χαμηλό, επιβραδύνει το ρυθμό της μεταφοράς των θρεπτικών συστατικών. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα πεθάνετε από την πείνα. Και αυτό οδηγεί σε προβλήματα με το μεταβολισμό δεν είναι υπερβολικό βάρος.
 • Λίπανση των αρθρώσεων. Αν καθημερινά πίνετε αρκετό νερό, αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα προβλήματα με το μυοσκελετικό σύστημα.

Σύμφωνα με το σώμα μας αποτελείται από 70% νερό. Αυτό είναι ένα σημαντικό επιχείρημα γιατί θα πρέπει να πάτε στην κουζίνα και να πιείτε άλλο ένα ποτήρι H2O

Πόσο νερό προάγει την απώλεια βάρους

Πρόσφατα διάβασα για μια ενδιαφέρουσα μελέτη. Δεν έχει μελετηθεί η επίδραση της αύξησης της κατανάλωσης νερού 1 λίτρο την ημέρα. Διαπιστώθηκε ότι για τις γυναίκες μειώθηκε από 2 κιλά και περισσότερα. Επιπλέον, δεν κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Είναι που άρχισαν να πίνουν περισσότερο νερό. Τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά.

Μπορείτε να επιτύχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αν καταναλώνεται κρύο νερό. Όταν πίνετε δροσερά υγρά, το σώμα χρησιμοποιεί περισσότερες θερμίδες για να το φέρει στη θερμοκρασία του σώματος.

Πίνει μισό λίτρο νερό, μπορείτε να αυξήσετε τις θερμίδες που καίτε ανά ώρα από 23 kcal. Για το έτος περίπου 17 000 θερμίδες απώλεια που υπερβαίνει τα 2 kg βάρος

Σε ένα άλλο πείραμα, οι συμμετέχοντες με το υπερβολικό βάρος πριν από κάθε γεύμα πίνοντας ένα ποτήρι νερό. Το πείραμα έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα! Οι συμμετέχοντες έχασαν 44% περισσότερο βάρος σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου.

Χάσετε βάρος

Όλες αυτές οι χρήσιμες ιδιότητες του νερού που παρατηρήθηκαν σε ηλικιωμένους και μέσης ηλικίας άτομα. Μελέτες που διεξήχθησαν σε νέους ανθρώπους, που δεν δείχνουν την ίδια εντυπωσιακή μείωση στην κατανάλωση θερμίδων. Έτσι, έχουμε ακόμα να πάρετε την προπόνηση.

Πόσο να πίνετε για την απώλεια βάρους

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, η θεραπεία υγρών που πρέπει να πίνετε σωστά. Δεν νομίζω ότι, εάν χρησιμοποιείτε πολύ νερό 5-6 λίτρα την ημέρα, θα χάσετε βάρος πιο γρήγορα. Αυτή η προσέγγιση είναι λάθος. Επιπλέον, είναι ακόμη και επικίνδυνα για τον οργανισμό. Το αυξημένο φορτίο για τα νεφρά, την καρδιά και το συκώτι. Επομένως αναγκαίο μέτρο.

Εδώ είναι οι βασικοί κανόνες για τη σωστή απώλεια βάρους:

 • Μετά το ξύπνημα ένα πρέπει να πίνετε με άδειο στομάχι ένα ποτήρι ζεστό νερό. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια ένα γεύμα κατά 13%. Plus, βοηθούν το σώμα να Ξυπνήσει και να αρχίσει σημαντικό για τη φυσιολογική διαδικασία της ζωής.
 • Το πόσιμο νερό 20-30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα. Κάθε φορά είναι καλύτερα να μην πίνετε περισσότερο από 1 Φλιτζάνι υγρό. Αν πίνετε πολύ νερό, να τεντώσει το στομάχι σας. Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση του όγκου των τροφίμων που καταναλώνονται. Αν πραγματικά θέλεις να πιεις και, στη συνέχεια, πιείτε ένα ποτήρι νερό και μετά από 10 λεπτά το δεύτερο.
 • Πιείτε αργά με μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ, ακόμα και μέσα από ένα καλαμάκι.
 • Δεν μπορείτε να πίνετε νερό κατά την διάρκεια του γεύματος ή αμέσως μετά τα γεύματα. Περιμένετε 15-20 λεπτά και στη συνέχεια απλά να επαναφορτίσετε με ένα δροσιστικό ποτό.
 • Τον ύπνο πρόσληψη υγρών ελαχιστοποιηθεί. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να κοιμηθεί, αντί να τρέχει ασταμάτητα στην τουαλέτα, και να μην πρήζονται τα μάτια μου το πρωί.
 • Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια της workouts. Επειδή κατά τη διάρκεια της άσκησης έχετε χάσει πολλά υγρά. Αν δεν είναι γεμάτο, μπορεί να προκληθεί αφυδάτωση.

Να οργανώσει μερικά μπουκάλια ή κούπες νερό. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε τι να πιούμε και όχι να τρέχεις στο ψυγείο σε αναζήτηση γρήγορη υδατάνθρακες. Θα εφαρμόσει τον κανόνα αυτό με βοηθάει. Ενώ η κουζίνα είναι σίγουρα αξίζει ένα ποτήρι βραστό νερό. Ήδη αναπτύξει μια συνήθεια να περπατήσει στην κουζίνα, χύνεται ένα ποτήρι, και στη συνέχεια να αρχίσει να σκέφτομαι τι να φάτε νόστιμα. Και, ξέρεις, στην πραγματικότητα εμποδίζει από την περιττή κατανάλωση.

Πώς να πίνετε νερό για την απώλεια βάρους

Σχήμα

Με τις μπλε οθόνες είμαστε διαρκώς είπε ότι το πιο υγιεινό νερό είναι μεταλλικό. Δεν πρόκειται να πείσει για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μόνο που είναι πολύ αλάτι. Και αν είναι να πίνετε καθημερινά και σε μεγάλους αριθμούς – πέτρες στα νεφρά. Επιτρέπεται να καταναλώνουν όχι περισσότερο από 1 Φλιτζάνι την ημέρα, εάν υπάρχουν προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα (γαστρίτιδα ή έλκος). Σε Γενικές γραμμές, για την απώλεια βάρους, αυτό το ποτό δεν θα το κάνει.

Το πιο χρήσιμο είναι το υγρό με ελάχιστη περιεκτικότητα σε αλκάλια και ουδέτερο pH. Αυτή είναι η τήξη και η κανονική φιλτραρισμένο νερό

Για να προετοιμάσει το νερό από την τήξη είναι εύκολο. Παραλείψτε το νερό βρύσης, μέσω να πίνει το φίλτρο και να της δώσει μισή ώρα για να εγκατασταθούν. Στη συνέχεια, το ρίχνουμε σε ένα μπουκάλι και κατάστημα στο ψυγείο. Μετά από περίπου μια ώρα, αφαιρέστε το δοχείο από την κατάψυξη. Αν η επιφάνεια θα δείτε την κρούστα απαλλαγούμε από αυτό (δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες).

Και πάλι για μια-δυο ώρες, βάλτε το μπουκάλι στο ψυγείο. Στη συνέχεια, τραβήξτε, αποστράγγισης δεν παγωμένο υγρό υπόλειμμα. Και αφήστε τον πάγο να φυσικά να λιώσει μακριά. Μην προσπαθήσετε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία, τοποθετώντας το δοχείο σε λουτρό νερού. Έτσι, το νερό από την τήξη θα χάσει όλες τις χρήσιμες ιδιότητες.

Το αδυνάτισμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αγοράσει εμφιαλωμένο νερό. Μόνο να προτιμούν προϊόντα από αξιόπιστους κατασκευαστές.

Αλλά την άνοιξη νερό για να πιει, δεν αξίζει τον κόπο.

Λίγα λόγια θέλω να πω για το διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο είναι κορεσμένο με το ποτό, την επίδραση στο τοίχωμα του στομάχου (εκτείνεται). Έτσι, ένα μεγαλύτερο όγκο των τροφίμων θα πρέπει να απορροφηθεί. Επίσης, το διοξείδιο του άνθρακα επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης των τροφίμων. Μετά μια ώρα μετά το φαγητό, το άτομο μπορεί να αντιμετωπίσετε ξανά το αίσθημα της πείνας. Είναι, επίσης, συνδέεται με το γεγονός ότι σε σόδα προστίθεται ζάχαρη. Και παίρνουμε από τις τροφές με φυσικό τρόπο. Πόση ζάχαρη σε μια μέρα λεπτομέρειες

Το νερό δίαιτα

Η συνιστώμενη διάρκεια της εν λόγω adipem ardens του προγράμματος είναι 3-4 εβδομάδες. Πλέον, αλλιώς ένα ισχυρό μεγάλο φορτίο για το σύστημα απέκκρισης. Αν το επιθυμείτε, ένα μήνα αργότερα, μπορείτε να επαναλάβετε τη διάρκεια.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να υπολογίσετε πόσο νερό πρέπει να πίνετε κάθε μέρα σε αυτή τη δίαιτα:

 • Η πρώτη επιλογή είναι το βάρος δια του 20. Για παράδειγμα, εάν ζυγίζετε 60 kg, τότε το επιτόκιο είναι 3 l
 • Η δεύτερη επιλογή — για ένα κιλό βάρους βασίζεται 30-40 ml υγρού. Σύμφωνα με αυτό το καθεστώς, με βάρος 60 kg ανά ημέρα πρέπει να πίνετε 2.4 l νερό.

Όπως μπορείτε να δείτε, την καθημερινή δείκτες είναι διαφορετικοί. Δεν πρέπει να συγχέεται με το πρότυπο θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές ενός διατροφολόγου. Πριν πάτε νερό και τη διατροφή, τότε επισκεφθείτε κάποιον ειδικό. Ότι, δεδομένων των χαρακτηριστικών του σώματός σας, να υπολογίσετε τη βέλτιστη ημερήσια ποσότητα πρόσληψης υγρών.

Το νερό δίαιτα υπόσχεται ένα καλό αποτέλεσμα – να-3 κιλά σε 4 εβδομάδες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο φαγητό και τη φήμη percusserit!

Μόλις το πιει το πρωί αναζωογονητικό υγρό. Επίσης θα πρέπει να πίνετε πριν από τα γεύματα για μισή ώρα και μετά από 1,5-2 ώρες μετά από ένα γεύμα. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία μειώνεται ο όγκος που καταναλώνεται μερίδες των τροφίμων και την επιτάχυνση του μεταβολισμού. Τα οφέλη αυτής της διατροφής σημαντική. Διαβάστε περισσότερα γι ' αυτήν θα σας πω σε αυτό το βίντεο:

Ωστόσο, αν θέλετε να χάσετε ένα σημαντικό ποσό του βάρους, θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα από το πόσιμο νερό. Αυτό είναι μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι του παζλ. Δεν υπάρχουν μέτρια σωματική δραστηριότητα δεν είναι αρκετά.

Για να υποστηρίξει τα λαμβανόμενα αποτελέσματα, πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό την ημέρα. Είναι 6-8 ποτήρια. Η απορρόφηση του ζωή-δίνοντας νερού πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως όταν κάνετε δίαιτα. Αυτό είναι το πρωί με άδειο στομάχι, μισή ώρα πριν από το φαγητό, κ. λπ.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Το νερό διατροφή, και άλλα νηστίσιμα πρόγραμμα, έχει αντενδείξεις. Θα πρέπει να εγκαταλειφθεί σε παθολογικές καταστάσεις:

 • νεφρά;
 • καρδιά;
 • διαβήτη;
 • υπέρταση;
 • χολολιθίαση (πέτρες στη χολή).

Επίσης, αυτή η διατροφή δεν είναι προϋπόθεση για τις μέλλουσες μητέρες. Και έτσι έχουν στο σώμα του ένα βαρύ φορτίο. Και αν αυξήσετε την κατανάλωση νερού, θα προσθέσει το φορτίο για τα νεφρά και άλλα όργανα και συστήματα.

Αν μπορείτε να χάσετε βάρος, αν ξαφνικά αισθανθείτε λιποθυμία ή ζάλη, σταματήστε την δίαιτα. Να θυμάστε ότι για να χάσετε το βάρος του νερού θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Για παράδειγμα, μόλις ήπιε κατά τη διάρκεια της ημέρας 2-3 φλιτζάνια υγρού. Και τότε ξαφνικά αρχίσεις να πίνεις 2 λίτρα, το πρήξιμο που σας παρέχονται. Εκτός αυτού, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά και τα νεφρά. Δεν πείραμα! Είναι πιο συνετό να αυξήσει την ποσότητα του υγρού σταδιακά.

Ταυτόχρονα με τις βλαβερές ουσίες του νερού πλυσίματος σώματος θα είναι χρήσιμα στοιχεία. Αυτό είναι το κάλιο, το ασβέστιο, κ. λπ. Έτσι, όταν aqua studios είναι σίγουρος για να πάρετε βιταμίνη-ορυκτό συγκρότημα.

Πώς να κάνει μια "βιταμίνη ποτό"

Αν η γεύση του καθαρού νερού βαριέσαι πολύ, προσπαθήστε να αντικαταστήσετε μέρος της βιταμίνης ποτό. Είναι δυνατόν να προετοιμάσει στο σπίτι.

Δεν πρέπει να συγχέεται με: νερό – δεν είναι τσάι και καφέ, ακόμα και χωρίς ζάχαρη. Και ειδικά τα ανθρακούχα ποτά. Το σώμα αναγνωρίζει ως τροφή

Από αυτούς κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους διαιτολόγοι συμβουλεύουν να αρνηθεί. Ωστόσο, εάν πάρα πολύ θέλω να πιω έναν καφέ, να αντέξουν οικονομικά μια τέτοια ευχαρίστηση. Αυτός ο όγκος του υγρού θα πρέπει να είναι συμπληρωματικές προς την ημερήσια τιμή, γιατί ο καφές αφυδατώνει το σώμα.

Παρακάτω υπάρχουν τρεις η πιο πρωτότυπη συνταγή για να διαφοροποιήσει την κατανάλωση του νερού βρύσης. Πιστέψτε με, είναι πολύ νόστιμο και δροσιστικό

Πώς να μαγειρέψουν Sassi

Ανά λίτρο νερού, ρίξε:

 • 1/3 από ένα λεμόνι;
 • 1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ ρίζα;
 • μισό αγγούρι ξεφλουδισμένο;
 • 5-7 φύλλα μέντας;
 • 1.5-2 λίτρα νερό (προαιρετικό).

Λεμόνι, τζίντζερ, αγγούρι και μέντα φλερτ σε ένα πολτό με ένα μπλέντερ. Για να προσθέσετε νερό σε αυτό το ευωδιαστό μάζα. Το ποτό και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Μόνο προ-καλύψτε το δοχείο στο οποίο βρίσκεται, ένα καπάκι. Διαφορετικά, όλα τα πολύτιμα συστατικά αρώματος θα εξατμιστεί.

Τζίντζερ ποτό

Θα πρέπει 2-2,5 λίτρα νερό, 1/2 λεμόνι και 2 κ. γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ ρίζα. Το νερό πρέπει να βράσει. Εσπεριδοειδή φρούτα μαζί με το δέρμα, κόβουμε σε φέτες. Στείλτε σε ένα θερμός λεμόνι και τζίντζερ και ρίχνουμε όλα ότι το ζεστό νερό.

Μετά από 4-6 ώρες βιταμίνη ποτό είναι έτοιμο για κατανάλωση. Πίνετε 150 ml 20 λεπτά πριν από τα γεύματα. Στην πραγματικότητα, αυτό το ποτό για να χάσουν βάρος, ούτε καν αμφιβολία. Επειδή τζίντζερ επιταχύνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη και καίει τα λίπη. Και το λεμόνι ενισχύει τις ευεργετικές του ιδιότητες. Τα σχόλια από εκείνους που έπιναν ένα ποτό που το επιβεβαιώνουν. Το μόνο πράγμα για να αποτρέψει την αϋπνία, το τελευταίο τμήμα gingiber νερό, ποτό 4 ώρες πριν τον ύπνο.

Κάνω cucumis νερό

Αυτό το δροσιστικό ποτό επιταχύνει το μεταβολισμό και μειώνει την όρεξη. Και cucumis νερό, που παρασκευάζονται σύμφωνα με αυτή τη συνταγή, είναι ένα αντικαρκινικό παράγοντα. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να χάσετε βάρος, αλλά, επίσης, θεραπεύει.

Η συνταγή της είναι:

 • 2 λίτρα νερό;
 • 1 αγγούρι;
 • μερικά φύλλα μέντας;
 • 1 λάιμ;
 • μια δέσμη των Βασίλειος.

Όλα τα συστατικά εκτός από το νερό που αποστέλλονται στο μπολ του μπλέντερ και πολτοποιήστε. Στη συνέχεια, προσθέστε το με νερό, και ανακατεύουμε όλα καλά. Ένα δοχείο με ένα ποτό σκεπάζουμε με το καπάκι και έστειλε μια νύχτα στο ψυγείο.