Περιτυλίξεις σώματος για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Περιτυλίξεις σώματος για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Κοσμετολόγους αναπτύσσουν συνεχώς νέες μεθόδους για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Και δεν είναι όλοι τους δείξει ένα καλό αποτέλεσμα, όπως το τύλιγμα ταινιών, με διαφορετικές συνθέσεις.

Για να εκτελέσετε τη διαδικασία στο σπίτι ή κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

Σε κάθε περίπτωση, θα είστε σε θέση να πάρει ένα αποτέλεσμα γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια.

Σας ενδιαφέρει; Στη συνέχεια, διαβάστε το υλικό μας σχετικά με το πώς να αναδιπλώνεται για την απώλεια βάρους, έτσι ώστε σε ένα χρόνο για τη μείωση του όγκου του στομάχου, τα πλευρά, τους γοφούς και τα πόδια.

Απλά πρέπει να το απόθεμα επάνω σε ταινία, επιλέξτε τη σύνθεση, την επιλογή, τις συνταγές για τις οποίες προσφέρουμε και να περάσετε μια χαλαρωτική και αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Γενικές πληροφορίες

Το περικάλυμμα ονομάζεται καλλυντική διαδικασία, η ουσία της οποίας είναι να προκαλέσει ορισμένες ενώσεις στο δέρμα, μετά την οποία το σώμα ταινία κάλυψης.

Ο χρόνος της διαδικασίας είναι 30 έως 60 λεπτά. Αν θέλετε να πάρετε καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι μπορεί να παρατείνει το χρόνο περιτυλίξεις σώματος για την απώλεια βάρους για όλο το βράδυ.

Εκτός από την απώλεια βάρους, βοηθά να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος, λειαίνει και κάνει ελαστική.

Η ιστορία του τυλίγεται πηγαίνει πίσω στον πολιτισμό της Αρχαίας Αιγύπτου.

Ακόμα και εκείνη την εποχή ήταν γνωστή διαδικασία, η οποία πήρε μέρος και πολλά κορίτσια και γυναίκες που θέλουν να επιστρέψουν το δέρμα σας καθαρό, την ομορφιά και την εξυπνάδα τους.

Όπως το ρεύμα, το μείγμα που εφαρμόζεται ιλύς από τον πυθμένα του ποταμού Νείλου.

Μετά την εφαρμογή με το σώμα της μάζας, η κοπέλα ήταν τυλιγμένα σε ύφασμα και έχουν αφεθεί στον ήλιο.

Γενικές πληροφορίες

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το ύφασμα με τα σταθεροποιημένα ιλύος καταργήθηκε και η τελευταία διαδικασία που η γυναίκα επέστρεψε στο δέρμα σας ευαισθησία και την ομαλότητα. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, σχετικά με αυτήν τη διαδικασία να το ξεχάσω.

Την παραλλαγή ήταν μουστάρδα περιτύλιγμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το μεσαίωνα για τη θεραπεία από δερματικές παθήσεις και τα κρυολογήματα.

Καλλυντικά σκοπός της διαδικασίας είναι ανέκτησε μόνο στα μέσα του εικοστού αιώνα. Ένα από τα σαλόνια ομορφιάς που τροφοδοτηθεί Αμερικανοί αποφάσισαν να θυμηθείτε τα μαθήματα της ιστορίας.

Κατά την πρώτη, επιτρέψτε στον εαυτό σας περιτυλίξεις σώματος για την απώλεια βάρους θα μπορούσε να είναι μόνο οι πλούσιοι άνθρωποι.

Ωστόσο, στο 70-ες του ΧΧ αιώνα στην τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση έδειξε πως η διαδικασία αυτή είναι αποτελεσματική.

Και μετά η γυναίκα στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ήταν σε θέση για 1η φορά μειωθεί κατά 2,5 cm, τυλίξτε ταινία έγινε δημοφιλής και πάλι. Και τελικά διαθέσιμα.

Σήμερα αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σαλόνι ομορφιάς ή να αγοράσει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να κάνει ένα wrap σώματος στο σπίτι.

Τι είναι το περικάλυμμα

Πριν από την αναδίπλωση διαδικασία, δεν πρέπει απλά να επιλέξετε ένα συνδυασμό (τις συνταγές που θα βρείτε παρακάτω), αλλά για να προσδιορίσετε τις απόψεις τους.

Η σύγχρονη κοσμετολογία διαθέτει αναδιπλώνεται ζεστό ή κρύο.

Εάν χρειάζεστε το πιο αποτελεσματικό μέσο για την απώλεια βάρους, τότε θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο ζεστό περιτύλιγμα.

Αλλά πριν από την ψηφοφορία, να είστε βέβαιος να διαβάσει τις αντενδείξεις. Επειδή η διαδικασία αυτή έχει μια ισχυρή επίδραση στο σώμα, το οποίο με την παρουσία της τα προβλήματα υγείας μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας βασίζεται στην ικανότητά της να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Κατά τη διάρκεια αυτών των αναδιπλώνεται λιπώδη ιστό αρχίζει να σπάσει προς τα κάτω, και μέσα από τους πόρους τοξίνες και οι τοξίνες.

Επίσης το μεταβολισμό. Αυτή η διαδικασία είναι συχνά πραγματοποιείται με στόχο να απαλλαγούμε από ραγάδες, ουλές και τα σημάδια. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είναι το πρωί ή το απόγευμα.

Κρύα πακέτα παράγει μια μικρότερη επίδραση, αλλά είναι πιο ασφαλής. Εδώ η αντίδραση συμβαίνει το αντίθετο – τα αιμοφόρα αγγεία να συστέλλονται.

Πώς να εκτελέσει τη διαδικασία στο σπίτι

Τοξίνες και τα απόβλητα μέσω της λέμφου να κινηθεί γύρω από το σώμα σε μέρη όπου θα είναι για αποτοξίνωση. Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για τη σκλήρυνση δερμάτων, αναζωογόνηση του δέρματος.

Επίσης, η διαδικασία έχει ένα τονωτικό αποτέλεσμα.

Πώς να εκτελέσει τη διαδικασία στο σπίτι;

Για να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να προετοιμάσει σωστά και να μεταφέρετε αυτό το καλλυντική διαδικασία.

Πρώτα θα πρέπει να προετοιμάσει το δέρμα.

Διεξαγωγή περικάλυμμα για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές, και, επίσης, σε άλλα μέρη, θα πρέπει να γίνεται μόνο με καθαρό και στεγνό δέρμα.

Θα πρέπει πρώτα να πάρετε ένα ντους, ως συνήθως. Η περιοχή που σκοπεύετε να απλωθεί το μείγμα, θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά τρίψτε.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκουπίστε με μια πετσέτα και μόνο στη συνέχεια να προχωρήσει η διαδικασία. Πρώτα ετοιμάστε ένα μείγμα στις αναλογίες, όπως περιγράφεται στις συνταγές.

Εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος που σας ενοχλεί, και το επάνω κάλυμμα και το όλο θέμα με το πλαστικό περικάλυμμα ή σακούλες σκουπιδιών σε ρολά.

Τη διεξαγωγή της διαδικασίας στο σπίτι, να είστε προσεκτικοί ότι το μείγμα προκλήθηκε σε ομοιόμορφα. Να τυλίξτε τον εαυτό σας με μια ταινία θα πρέπει να είναι όχι πολύ σφιχτά.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να είναι σίγουρος για να φόρεμα σε κάτι ζεστό. Αυτό μπορεί να είναι μια ρόμπα, παντελόνια, πιτζάμες ή άλλα ρούχα που φοράτε στο σπίτι.

Τώρα έχετε 30-60 λεπτά για να κάνετε με ασφάλεια τις δουλειές του σπιτιού ή να ξαπλώσει και να ξεκουραστεί.

Στο τέλος κάνε ένα ντους και πλύνετε καλά από όλα τα υπολείμματα του μείγματος. Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θρεπτική κρέμα.

Το μέλι το περικάλυμμα για την απώλεια βάρους

Το μέλι wrap

Το μέλι και τα προϊόντα της έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό, όχι μόνο στην ιατρική αλλά και στην κοσμετολογία.

Αυτό το προϊόν έχει ένα σύμπλεγμα θρεπτικών ουσιών που είναι ευεργετικές για το σώμα μας.

Να κάνει το μέλι wrap σώματος αδυνατίσματος μπορείτε και στην καμπίνα.

Αλλά πολλές γυναίκες δεν προτιμούν να ξοδεύουν τα χρήματα και να πραγματοποιήσει τη διαδικασία στο σπίτι.

Επειδή μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα. Θα χρειαστείτε 15 κουταλιές της σούπας. φρέσκο, κατά προτίμηση σπιτικό μέλι, πολυαιθυλένιο και μια ζεστή κουβέρτα (για ζεστό περιτύλιγμα).

Αν αποφασίσετε να κάνετε το μέλι περικάλυμμα για την απώλεια βάρους, τότε καλύτερα να επιλέξετε την καυτή διαδικασία. Αυτό το προϊόν θα πρέπει να είναι ελαφρώς ζεστό (25 °C) σε ένα λουτρό νερού.

Μετά την προετοιμασία, το δέρμα, θα πρέπει να την εφαρμόσετε μέλι. Κάνει μια ειδική έμφαση στις προβληματικές περιοχές.

Ομοιόμορφα διανείμετε το μέλι. Στη συνέχεια, τυλίξτε το wrap σώματος. Το πρώτο στροφές θα πρέπει να πέσει στη μέση, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε με τα πόδια.

Τώρα να πάρει κάτω από τα σκεπάσματα και το υπόλοιπο του προβλεπόμενου χρόνου. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να πάρετε ένα ντους και πλύνετε το κολλώδες προϊόν που θα σας αφήσει μερικά κιλά βάρος.

Υπάρχουν επίσης συνταγές όπου το μέλι πρόσθεσε το γάλα, τη μουστάρδα, το πιπέρι, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα.

Μουστάρδα περικάλυμμα για την απώλεια βάρους

Κρατήστε τη μουστάρδα περικάλυμμα για την απώλεια βάρους, μπορείτε εύκολα στο σπίτι.

Αν κάνεις την διαδικασία τακτικά, τότε θα πρέπει να είστε σε θέση να δείτε γρήγορα το αποτέλεσμα.

Αυτό θα συμβεί λόγω της απώλειας των συσσωρευμένων υδάτων και επιταχύνει το μεταβολισμό.

μουστάρδα περικάλυμμα για την απώλεια βάρους

Η μουστάρδα έχει ένα υπέροχο αποτέλεσμα αύξηση της θερμοκρασίας, που βοηθά να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος.

Και αν προσθέσετε μέλι και μερικά άλλα συστατικά, μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο μίγμα για να χάσουν βάρος και να φέρει το δέρμα σας είναι σε τάξη.

Για τη διαδικασία του ταιριάζει καλύτερα το μαγείρεμα στο σπίτι μουστάρδα.

Θα πρέπει μουστάρδα σε σκόνη (2 κουταλιές της σούπας), λίγο αλάτι (1/2 κουταλάκι του γλυκού), το ξύδι, το κρασί ή μηλόξυδο (1/2 κουταλάκι του γλυκού) και μια-δυο κουταλιές της σούπας ζάχαρη.

Όλα αυτά θα πρέπει να ανακατεύουμε, αραιώστε με ζεστό νερό και βάλτε σε ένα ζεστό μέρος.

Η συνέπεια μουστάρδα θα πρέπει να υπενθυμίσω κρέμα.

Μετά την προετοιμασία του δέρματος θα πρέπει να εφαρμοστεί και μουστάρδα στην κορυφή για να καλύψει το σώμα περιτύλιγμα.

Διεξάγεται η διαδικασία πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 40 λεπτά, καθώς η ουσία σοβαρά μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα.

Αν έχετε υπερευαισθησία, τότε μην χρησιμοποιήσετε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε με μέλι και το ελαιόλαδο σε αναλογία 2:2:1.

Αν αισθάνεστε ότι το δέρμα είναι σκληρό, να υπομείνει, δεν αξίζει τον κόπο. Πράγματι, σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε σοβαρά εγκαύματα.

Για να κάνετε μουστάρδα περικάλυμμα για την απώλεια βάρους, καλύτερα στο σπίτι σας σε μια ημέρα ή δύο για να δώσει στο δέρμα μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε.

Το ξύδι το περικάλυμμα για την απώλεια βάρους

Μια άλλη δημοφιλής διαδικασία που λάτρης της ομορφιές και fashionistas – αυτό είναι ένα ξίδι περικάλυμμα για την απώλεια βάρους.

Χάρη σε αυτόν, θα είστε σε θέση να επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, να βελτιώσει τη διατροφή του δέρματος και το σχηματισμό των ινών κολλαγόνου, μείωση της κυτταρίτιδας και να απελευθερώσει το σώμα σας από την περίσσεια υγρού.

Διενεργεί τη διαδικασία στο σπίτι. Θα πρέπει να λαμβάνει φυσικό ξύδι Μήλου μηλίτη και το διάλυμα αραιώνεται με νερό σε αναλογία 1:3.

Ξύδι wrap

Στην προκύπτουσα υγρό νερό ένα ευρύ λωρίδα υφάσματος ή επίδεσμο φαρμακείο.

Τυλίξτε τα σε ένα σώμα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύδι για να κρατήσει το περικάλυμμα για το αδυνάτισμα ποδιών.

Ύφασμα και επιδέσμους σε αυτή την περίπτωση, είναι πληγή από τον αστράγαλο προς τον μηρό, έτσι ώστε το δέρμα δεν παρουσιάζει μέσα από. Περιμένετε έως ότου το ύφασμα (επίδεσμοι) ξηρά, και μόνο μετά από αυτό να λάβει ένα ντους.

Για να το κάνετε αυτό, η διαδικασία είναι συχνά συνιστάται. Το μάθημα αποτελείται από 15 συνεδρίες, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω της ημέρας.

Αντενδείξεις

Τυλίγει την ταινία, ειδικά όταν πρόκειται για την καυτή διαδικασία έχει μια σειρά από αντενδείξεις. Δεν θέλετε, αν είστε έγκυος ή έχετε γεννήσει πρόσφατα.

Όσοι έχουν όγκους, διάφορες γυναικολογικές παθήσεις, δερματικά προβλήματα (αλλεργίες, εξανθήματα, πληγές), η υπέρταση, είναι καλύτερα να εγκαταλείψουμε αυτή τη διαδικασία.

Δεν πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, γιατί μπορεί να επηρεάσει τον κύκλο.

Εάν έχετε μια θερμοκρασία, επιδείνωση της υγείας, ζάλη, στη συνέχεια, μεταφέρετε την τυλίγοντας ταινία για μια άλλη ημέρα.

Αν αφού έχετε εφαρμόσει τις συνταγές, μπορείτε να έχετε μια αλλεργική αντίδραση, να επαναλάβετε τη διαδικασία είναι, επίσης, δεν συνιστάται.