Αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά

Μάλλον δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι το λίπος στις πλευρές σχηματίζονται λόγω λάθος διατροφή. Η υπερβολική κατανάλωση γλυκά και αμυλούχα τρόφιμα επηρεάζει κυρίως την πλευρά του σώματος και την κοιλιά. Αυτή είναι αισθητή λόγω της εμφάνισης του λίπους καταθέσεις που στρεβλώνουν την γυναικεία φιγούρα. Ως εκ τούτου, το ποσό των υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα στη διατροφή θα πρέπει να μειωθεί. Επιπλέον, συνιστάται να αναθεωρήσει τη διατροφή σας ως σύνολο, σταδιακά τη μείωση του αριθμού των θερμίδων που καταναλώνονται, προσπαθώντας να συμπεριλάβει στο μενού του φωτός τρόφιμα.

Οι βασικοί κανόνες της διατροφής για την απώλεια βάρους στις πλευρές

Για να χάσετε βάρος μόνο στις πλευρές του από τη σωστή διατροφή είναι αδύνατη. Μειώνοντας τις θερμίδες που τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή, μπορείτε να χάσετε λίγα κιλά, αλλά η πλευρά του σωματικού λίπους, δεν έχει σημασία πόσο την προσπάθειά σας, δεν θα εξαφανιστεί. Ως εκ τούτου, μόνο μια σωστή διατροφή δεν είναι αρκετή, πρέπει να συνδυάζεται με ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά.

Για να απαλλαγούμε από επιπλέον πόντους στην κοιλιά και την πλάτη, θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στα νωπά λαχανικά και φρούτα, πιείτε άφθονο νερό. Να είστε βέβαιος να σφιχτά το Πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα, αλλά το δείπνο είναι καλύτερα να φάτε κάτι με χαμηλές θερμίδες. Το τελευταίο γεύμα – όχι αργότερα από 6-7 μ.μ.

Ασκήσεις

Άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρές στο σπίτι

Κάνω γυμναστήριο ή αερόβια δεν έχουν αθλητικά κέντρα. Μερικές γυναίκες είναι σε θέση να παρακολουθήσουν μαθήματα σε γυμναστήρια και κέντρα ικανότητας, επειδή από αμηχανία, η έλλειψη χρόνου ή Οικονομικών. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά στο σπίτι, το οποίο είναι αρκετά απλό για να δώσει το σχήμα στο επιθυμητό σχήμα. Οι πιο συχνές είναι: συστροφή, κάμψη, αναρρίχηση, και, επίσης, ορισμένα στοιχεία του Pilates. Ενισχύουν το ορθό, πλάγια και εγκάρσια κοιλιακούς μυς.

Μόνο 10 λεπτά την ημέρα για να ενισχύσει τους κοιλιακούς μυς και να μειώσει την πλευρά του λίπους. Εδώ είναι οι βασικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά.

Η πιο αποτελεσματική στοιχεία είναι κάμψη. Αρχική θέση – να στέκεται ίσια, τα πόδια πλάτος των ώμων. Κάνουμε τις πλαγιές σε κάθε κατεύθυνση πάνω από 50 φορές. Σταδιακά η ανάγκη να αυξηθεί ο αριθμός 100. Στη συνέχεια, κάνει την κάμψη προς τα εμπρός εναλλάξ αγγίζετε τα δάχτυλα των ποδιών του κάθε ποδιού.

Ένα άλλο σημαντικό άσκηση είναι η συστροφή του κύτους. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες από αυτούς. Εδώ είναι ένα από αυτά. Ξαπλώστε στην πλάτη σας, τα πόδια σας λυγισμένα τα γόνατα. Η περίφραξη θα πρέπει να αυξηθεί κατά 5-10 cm πάνω από το πάτωμα και εναλλάξ το τέντωμα κάθε πόδι. Εκτελέστε 2 σετ των 20 με ένα διάλειμμα 30 δευτερολέπτων μεταξύ τους. Το στομάχι πρέπει να ανασυρθεί.

Για να απαλλαγούμε από τις πλευρές πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα και τα πόδια. Ξαπλώστε στο πάτωμα, τα πόδια σας σε μια γωνία 90 μοιρών. Να αυξήσει τις λεπίδες και ελαστικό κινήσεις που να του τύπου. Πολύ αποτελεσματική είναι η "γραμμή" πλευρά και το αντίθετο, περιλαμβάνει τους μυς σε ολόκληρο το σώμα. Πλευρά των σανίδων είναι: ξαπλώστε στο πλάι σας, στηρίξτε τον αγκώνα. Με ενωμένα τα πόδια πιέζεται στο πάτωμα. Δεν βοηθάς τον εαυτό του με το ελεύθερο χέρι του, έθεσε πάνω από το δάπεδο της λεκάνης. Ο αριθμός των επαναλήψεων – 20-30 φορές. Εκτέλεση σε κάθε πλευρά.

Αντίστροφη σανίδα. Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση, να καθίσει στο πάτωμα, λυγίστε τα πόδια στα γόνατα, να αποδεχθεί την έμφαση στα χέρια. Σηκώστε τους γλουτούς σας και να κλειδώσετε αυτή τη θέση. Στη συνέχεια, ξεκινήστε εναλλάξ σηκώστε το πόδι λυγισμένο στο γόνατο. Εκτελέστε 10-15 φορές.

Επίσης, το συγκρότημα αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλαγίως να είστε βέβαιος να περιλάβει το Στεφάνι. Συστροφή χρειάζεται 20 λεπτά την ημέρα και τακτικά, ώστε να μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μια λεπτή μέση και όμορφα τις καμπύλες του σχήματος.

Λεπτό

Απλές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρές και πίσω

Κατά την επιδίωξη ενός ιδανικού σχήμα κάθε γυναίκα πληρώνει πολύ προσοχή από τη μέση και τον τύπο, ξεχνώντας για το πίσω. Όταν χάνει βάρος με την δίαιτα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα, καθώς μπορεί να διπλώνει και το χαλαρό δέρμα. Επιπλέον, επειδή η λανθασμένη στάση του σώματος μπορεί να εμφανιστούν στην κοιλιά, η οποία δεν είναι σε θέση να αφαιρέσετε οποιαδήποτε άσκηση. Η σωστή άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρές και πίσω, όχι μόνο τράβηξε το δέρμα και να κάνουν την περιοχή πιο ελκυστική, αλλά θα ενισχύσει επίσης την πλάτη, πρόληψη της εμφάνισης πολλών ασθενειών της σπονδυλικής στήλης.

Άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρές και το πίσω μέρος δεν πρέπει να είναι πολύ έντονες και πολύπλοκες, καθώς ακόμη και χωρίς την συνήθη σωματική δραστηριότητα σε αυτήν την περιοχή μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ζημιά στη σπονδυλική στήλη. Εδώ είναι τα απλά στοιχεία για την πλάτη:

  • Καθίστε στο πάτωμα, τα πόδια ίσια. Στηρίζεστε στα χέρια, σηκώστε το ολόκληρο το σώμα και διατηρείται σε αυτή τη θέση. Εκτελείται 20 φορές.
  • Πεσμένος μπρούμυτα, με το κεφάλι προς τα κάτω, ταυτόχρονα σηκώστε το σώμα και τα πόδια. Για να το επιτύχετε 20 φορές.
  • Ξαπλώστε στο στομάχι, τα χέρια πίσω από το κεφάλι στο κάστρο, κοίτα μπροστά μου και να αρχίσει σιγά-σιγά να αυξήσει το σώμα, τη διαμονή στην υψηλότερη θέση.

Αυτή η προπόνηση θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά την ημέρα, και το αποτέλεσμα θα είναι ορατά πολύ σύντομα. Είναι σημαντικό να κάνετε όλες τις ασκήσεις αργά, ούτε πολύ τεντώνοντας τα πίσω για να αποφύγετε πιθανό τραυματισμό.

Διεξαγωγή ένα συγκρότημα με ειδικές ασκήσεις, και ακολουθώντας τις αρχές της υγιεινής διατροφής, θα νιώσετε θετικές αλλαγές στο σώμα σας.
Αν μετά από 3-4 εβδομάδες δεν έχετε παρατηρήσει την πρόοδο στη μείωση του βάρους, σας συμβουλεύουμε να δώσουν προσοχή στις ασκήσεις αεροβικής στο νερό. Αυτό το σύνολο των μαθημάτων είναι σε θέση να σας κάνει λεπτό και γυμνασμένο.