Υγιεινή διατροφή κανόνες για την ταχύτερη απώλεια βάρους

Υγιεινή διατροφή για την απώλεια βάρους θα σας βοηθήσει να δούμε σε φόρμα και όμορφη. Αλλά πέρα από αυτό, τι, πόσο και πότε τρώτε, θα πρέπει να ακολουθούν συνεχώς. Στην καρδιά αυτού του συστήματος είναι καλογραμμένο και πλούσιο μενού για την εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που συμβάλουν σε μια αποτελεσματική χωρίστρα με περιττό βάρος. Η σωστή διατροφή και μια ποικιλία από συνταγές, η εγγύηση της υγείας.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να χάσουν βάρος και να χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους. Αλλά να θυμάστε ότι θα πρέπει να χάσετε βάρος σωστά, χωρίς να βλάπτουν την υγεία σας. Και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να μην φορούν κάτω από το σώμα διαφορετικές δίαιτες, αλλά περιορίζονται σε ορισμένα τρόφιμα, και έξυπνα και λογικά να το φας. Έτσι, τα επιπλέον κιλά, θα πάει μακριά, και η υγεία είναι φυσιολογικό.

σωστή διατροφή

Οι βασικές αρχές της διατροφής

Υπάρχουν ορισμένες αρχές και κανόνες της διατροφής που πρέπει να ακολουθούνται. Θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και θα οδηγήσει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Και θα πρέπει να τηρούνται διαρκώς.

Οι αρχές της διατροφής.

 • Ενεργειακή αξία των τροφίμων σε ένα μενού πρέπει να ανταποκρίνονται στο κόστος της ενέργειας στο σώμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η κατάσταση είναι παραβίαση των δικαιωμάτων τους *
 • Όλες οι ουσίες που εισέρχονται στο σώμα, η χημική σύνθεση πρέπει να είναι σύμφωνες με τις ανάγκες του ανθρώπου.
 • Η διατροφή πρέπει να είναι ποικίλη, και τα προϊόντα χρήσιμο.
 • Η λειτουργία της πρόσληψης τροφής θα πρέπει επίσης να είναι σωστή. Ότι είναι να τρώτε τακτικά. Επίσης, σημαντική είναι η πολλαπλότητα και την ώρα του φαγητού.

Η σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους δεν πρέπει να είναι μόνο νόστιμο, αλλά και υγιεινό και ωφέλιμο. Για αυτό υπάρχουν διάφορες συνταγές που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσει το μενού. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες βιταμίνες. Και για να ελέγχουν αυτή τη διαδικασία, είναι δυνατόν να συνθέσετε το μενού περιλαμβάνει πιάτα που δημιουργήθηκε από την αγαπημένη σας συνταγή.

Συστάσεις για την απώλεια βάρους

Κανόνες της σωστής διατροφής για να χάσουν βάρος και να δείχνουν καλά είναι ως εξής.

 • Η βάση της διατροφής πρέπει να είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Το τελευταίο θα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο, καθώς η σύνθεσή τους είναι μικρότερη από τη σακχαρόζη. Τα λαχανικά περιέχουν την απαραίτητη ποσότητα ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Όμως, τα φρούτα για το σκοπό αυτό δεν είναι κατάλληλο για όλους. Στα μήλα, αχλάδια και μπανάνες είναι πλούσια σε θερμίδες, γι ' αυτό πρέπει να τρώνε με μέτρο. Αλλά τα εσπεριδοειδή μπορούν να καταναλωθούν σε απεριόριστες ποσότητες. Τα πορτοκάλια, ανανά, γκρέιπφρουτ θα κάνει το κόλπο.
 • Συχνή κατανάλωση. Το νερό είναι η πηγή της ζωής. Αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να πιουν στις σωστές ποσότητες. Μιλάμε για καθαρό νερό, όχι χυμό, τσάι ή άλλα ποτά. Για να το χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, περίπου δύο λίτρα. Όλα ξεχωριστά. Εάν έχετε την επιθυμία να πίνουν περισσότερο νερό. Αλλά δεν πρέπει να ξεχάσεις το πρήξιμο που μπορεί να προκύψουν. Αλλά επιβλαβείς ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα ποτά είναι καλύτερα να ξεχαστεί. Είναι όχι μόνο χρήσιμη, αλλά και επιβλαβής. Καλό είναι να πίνετε φυσικό ποτά φρούτων, ζελέ, φρούτα και ποτά.
 • Το πρωινό τέλειο κουρκούτι. Είναι απαραίτητο για να μαγειρέψουν στο νερό, χωρίς έλαια. Υπάρχουν διαφορετικές συνταγές για κουρκούτι, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε με το γούστο σας. Μια μεγάλη επιλογή είναι η βρώμη, το ρύζι, το φαγόπυρο. Θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε έναν οργανισμό με ενέργεια και να μην αισθάνεστε πεινασμένοι.
 • Μικρότερο το μενού των γλυκών υδατανθράκων. Όλα τα είδη των Καλούδια πρέπει να εξαλειφθούν από τη διατροφή, αν θέλετε να έχετε μια λεπτή μέση και όμορφο σχήμα. Από κέικ, σοκολάτες, κέικ πρέπει να εγκαταλειφθεί. Αλλά μια φορά την εβδομάδα να κάνει μια εξαίρεση και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι νόστιμο. Αλλά όχι συχνά. Αλλά για να βελτιώσει τη διάθεση, μπορείτε να φάτε ένα γκρέιπφρουτ.
 • Κίνηση πιο συχνά. Αυτό είναι ιδιαίτερα συνιστάται για εκείνους που έχουν μια καθιστική ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε χρόνο για το γυμναστήριο και προπόνηση τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Είναι χρήσιμο να ξεκινήσετε το κολύμπι, το Τρέξιμο, αερόμπικ, γυμναστήριο. Όλα ξεχωριστά. Και για όσους δεν αρέσουν τα σπορ ή δεν είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε λόγο, είναι επιθυμητό να Πεζοπορία.
 • Μην καταναλώνετε αλκοόλ ή να μειώσει την ποσότητα στο ελάχιστο. Κάθε εβδομάδα, η χρήση του δεν συνιστάται.
 • Να εξαλείψει όλα τα επιβλαβή τρόφιμα από τη διατροφή και την αντικατάστασή τους με χρήσιμο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να εξερευνήσετε ενδιαφέρουσες συνταγές για να προετοιμάσει υγιεινά τρόφιμα και να προσπαθήσει να αναδημιουργήσει αγαπημένα σας πιάτα.
 • Μειώστε τις μερίδες των τροφίμων. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τρώτε λιγότερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τέχνασμα: τρώνε από μικρά πιάτα. Έτσι, φαίνεται ότι τρώει περισσότερο;
 • Μην πηγαίνετε για ψώνια με άδειο στομάχι. Σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε πάντα να θέλετε να αγοράσετε περισσότερα περιττά προϊόντα.
 • Η διατροφή πρέπει να είναι ποικίλες. Για αυτό υπάρχουν όλα τα είδη των συνταγών. Είναι χρήσιμο να κάνουμε ένα μενού για την εβδομάδα.
 • Μετά τις επτά το βράδυ. Φυσικά, αυτός ο κανόνας δεν μπορεί πάντα να ακολουθούνται. Σε κάθε περίπτωση, το δείπνο θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο.
 • Υπερκατανάλωση τροφής είναι επιβλαβής. Καλύτερα να σηκωθείτε από το τραπέζι πεινασμένοι, έτσι ώστε το σώμα σας καλύτερα να χωνέψει το φαγητό σας.
 • Να παρακολουθεί την συναισθηματική τους κατάσταση και να αποφύγει το άγχος. Άγχος πολύ επιβλαβείς, τότε είναι δύσκολο να ανακάμψει. Οι καλύτερες συνταγές για την εσωτερική ειρήνη – ξεκούραστο ύπνο, θετική διάθεση και καλά-όντας.

Σωστή διατροφή για εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα μήλα, το τζίντζερ, τα αχλάδια, τις σαλάτες, τα λαχανικά, τα γκρέιπ φρουτ, τα σύκα, το τσάι, τα βότανα, τα καρότα, οι φράουλες, το σκόρδο. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται δύσκολο να κάνει δίαιτα και να δώσει το παλιό μενού και συνήθειες. Αλλά εάν έχετε ένα στόχο πρέπει να προσπαθούμε. Αυτή η σωστή διατροφή θα σας βοηθήσει να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και υγεία. Και πάντα έρχονται με διαφορετικά μενού για την εβδομάδα, νέες συνταγές θα είναι πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι μπορείτε να ξέρετε καλύτερα στο γούστο σας και τις προτιμήσεις σας.