Τα μυστικά για το τέλειο μέση: τι να κάνετε την άσκηση για το στομάχι και τα πλευρά

Πώς να αφαιρέσετε αντιαισθητική πτυχώσεις στο σπίτι και να κάνει στη θέση τους, στα τελειώματα μέση; Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα θα τροποποιήσει τη διατροφή και τη σωματική ασκήσεις για να μειώσει το λίπος και να ενισχύσει τους μυς. Ένα μόνο δίαιτα, αν δεν κάνετε για την υποστήριξη της ασκήσεις για την κοιλιά και την πλάτη, είναι μια κενή πρόταση. Ένα επίπεδο στομάχι δεν είναι μόνο η έλλειψη του λίπους, αλλά επίσης ισχυρή κοιλιακούς μυς. Κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα στο σπίτι σας, θα πάρετε μια πολλά ωραία μπόνους:

 • μείωση του σωματικού λίπους;
 • η αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος;
 • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος;
 • αύξηση της ευλυγισίας, του μυϊκού τόνου.

Επιπλέον, αν κάνετε τις ασκήσεις από την κοιλιά και την πλάτη προς το σύνολο εκπαίδευσης συγκρότημα, το αρχικό αποτέλεσμα θα είναι αισθητή μέσα σε μια εβδομάδα. Για την πρώτη κατηγορία πρέπει να παρακολουθήσουν ένα Πιλάτες ή αερόμπικ, όπου θα είστε σε θέση να κάνετε τις οδηγίες από επαγγελματίες εκπαιδευτές.

Το να κάνεις το τέλειο στομάχι στο σπίτι

Πριν ξεκινήσετε την εκμάθηση ασκήσεις για να εκπαιδεύσει τις πλευρές και την κοιλιά, θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να επιτευχθεί απώλεια βάρους οποιαδήποτε συγκεκριμένα μέρη του σώματος είναι αδύνατη.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα από την προπόνηση για να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές.

Πολύ κοινή παρανόηση ότι το λίπος της κοιλιάς μπορεί να αφαιρεθεί, να κάνει την άντληση των κοιλιακών μυών.

το σπίτι

Πιστεύεται ότι ένα συγκρότημα μαθήματα με pondus θα επιταχύνει αυτή τη διαδικασία, αλλά αυτή η άποψη είναι λάθος. Ενίσχυση των μυών του σώματος θα προκύψει κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά το ποσό του υποδόριου λίπους, που είχε μικρή επίδραση. Εάν χρησιμοποιείτε βάρη κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο όγκος του στομάχου, όχι μόνο δεν θα μειωθεί, αλλά αυξήθηκε λόγω της αύξησης της μυϊκής μάζας. Έτσι, κατά τη διάρκεια της άσκησης για να μειωθεί η μέση, η χρήση της οποιαδήποτε βάρη είναι αυστηρά αντενδείκνυται.

Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε το θέμα συνολικά, συνδυάστε τη σωστή διατροφή και τακτική άσκηση. Οι βασικοί κανόνες της διατροφής είναι:

 • τρώτε μικρές μερίδες 4-5 φορές την ημέρα;
 • πίνετε άφθονο νερό – 1,5 έως 2 λίτρα την ημέρα;
 • μειώστε την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης *
 • το μαγείρεμα με χαμηλά λιπαρά.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις συστάσεις, μπορείτε όχι μόνο δεν θα επιτευχθεί μια τέλεια εικόνα στο σπίτι σας, αλλά επίσης να πάρετε μια υπέροχη διάθεση και μια ισχυρή ώθηση της ενέργειας.

Πώς να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα

Είναι αποδεδειγμένο ότι το πρωί η επίδραση της άσκησης φτάνει στο αποκορύφωμά της, χωρίς να "ταΐζει" το σώμα αρχίζει να ενεργά να κάψετε το λίπος συσσωρεύεται σε προβληματικές περιοχές. Έτσι, είναι δυνατόν να αφαιρέσει το υπερβολικό βάρος πολύ πιο γρήγορα. Μετά από αυτή την καθοδήγηση, το συγκρότημα πρέπει να κάνετε στο σπίτι πριν από το Πρωινό ή μετά από 1,5-2 ώρες μετά από ένα γεύμα.

Κατά την εκτέλεση ασκήσεων για τους μυς από τις πλευρές και την κοιλιά, όπως τα βάρη θα πρέπει να αποτελείται από το σώμα σας, διαφορετικά θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα της απώλειας βάρους.

Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά επιτευχθεί αρκετά γρήγορα, αλλά μόνο με την προϋπόθεση της κανονικότητας των προπονήσεων. Εκτελούν περίπλοκες μέχρι να αισθανθείτε μια μικρή κόπωση, ρυθμίστε την ένταση και τη διάρκεια της απασχόλησης, με βάση τη δική τους εμπειρία. Αλλά μην δώσετε στον εαυτό σας παραχωρήσεις: να λυπάσαι τον εαυτό σου, χάνεις την ευκαιρία να αφαιρέσει το σωματικό λίπος και να χτίσετε το σώμα των ονείρων σας. Για να κάνετε περισσότερες επαναλήψεις και να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να αλλάξετε το εύρος της κίνησης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Κάποιοι, ακόμα και απλές ασκήσεις μπορεί να προκαλέσει πόνο στις γυναίκες. Όταν ένα ισχυρό παλμικό πόνο επείγουσα ανάγκη να σταματήσει την κατάρτιση.

Για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την προπόνηση στο σπίτι, δεν θα πρέπει να παραμελούν το ζεστό-up. Ελαφριά προπόνηση βοηθά να ζεστάνει τους μύες και επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης.

Για να αφαιρέσετε το λίπος στο στομάχι, αρκεί να εκπαιδεύσει 2-3 φορές την εβδομάδα. Σε μια συνεδρία κατάρτισης μπορεί να περιλαμβάνει 4-5 ασκήσεις 2-3 σετ.

να εκπαιδεύσει

Χάστε βάρος με hulahupom

Χούλα-χουπ, ή σε κοινή χούλα Χουπ είναι όχι μόνο αποτελεσματική, αλλά και το πιο προσιτό εργαλείο για την αυτο-εκπαίδευση στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών είναι η εκπαίδευση των μυών της κοιλιάς, των μηρών και τους γλουτούς των γυναικών. Περιστροφή hulahupa όχι μόνο θα σας κάνει να λειτουργήσει τους μυς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, που βοηθά να αφαιρέσει το υποδόριο λίπος. Επιπλέον, παίζοντας με αυτό το κέλυφος του ένα σπίτι, θα βελτιώσει το δέρμα, αποβάλτε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Τι είδους Στεφάνι για να επιλέξετε;

Για να μάθετε την κατάρτιση hulahupom, θα πρέπει να ξεκινήσετε με ελαφρύ αλουμίνιο ή πλαστικό κέλυφος. Με αυτό μπορείτε εύκολα να κυριαρχήσει την τεχνική κινήσεις, θα είναι σε θέση να κάψετε επιπλέον θερμίδες και να αφαιρέσει το στομάχι.

Όταν είστε σίγουροι για να εκτελέσει τις ασκήσεις με ένα ελαφρύ περικάλυμμα, μπορείτε να πηγαίνετε για σταθμισμένη παραλλαγές, το οποίο θα προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση των μυών και να παράγει ένα καλό μασάζ αποτέλεσμα. Σε ένα κοίλο πλαστικό Στεφάνι μπορεί να γεμίσει με άμμο, και μπορείτε να αγοράσετε ένα χούλα Χουπ με μασάζ ανακούφισης. Χρησιμοποιώντας αυτό το προσομοιωτή, θα αποφασισμένοι να εργαστούν στις προβληματικές περιοχές, vytachivaya τέλεια εικόνα κάθε μέρα.

Στεφάνι άσκηση για την απώλεια βάρους

Πρώτη προπόνηση με το Στεφάνι σπίτι θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 5-10 λεπτά. Αύξηση της διάρκειας της κατάρτισης, κάθε χρόνο για 2-3 λεπτά, ανεβάζοντας το συνολικό ώρα και 45 λεπτά.

Πώς να σωστά συστροφή χούλα Χουπ; Για να καταργήσετε το άσχημο ρυτίδες στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης θα πρέπει να στρίψει το Στεφάνι, την περιστροφή του κάτω μέρους του σώματος με ένα μικρό εύρος. Τοποθετήστε τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, ελαφρώς λυγίστε τα γόνατά σας. Όταν κάνετε κινήσεις των μυών της μέσης και πατήστε κρατήσει σε αγωνία, ακολουθήστε την ομοιομορφία της αναπνοής.

Εκτός από τα συνήθη περιστροφής, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις, ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εφαρμογή που θα σας επιτρέψει πολλαπλές μονάδες να επιταχύνει την επίδραση αδυνατίσματος.

Άσκηση 1

Όρθια θέση, τα πόδια μαζί. Χέρι εισελκόμενο στο κάστρο πίσω από το κεφάλι, τους αγκώνες, είναι απαραίτητη για να διαλυθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Κάνει ομαλή κυκλική κίνηση του σώματος και τους γοφούς σας, περιστρέψτε αργά το Στεφάνι. Ενώ την εισπνοή, κρατήστε την αναπνοή σας για 2 γύρους, καθώς εκπνέετε, σχεδιάστε την κοιλιά στο μέγιστο. Για να το κάνετε 50 επαναλήψεις στο ένα και στο δεύτερο κατεύθυνση. Με κάθε μέρα την προσθήκη 5 επαναλήψεις, φέρτε αυτόν τον αριθμό μέχρι το 100.

Άσκηση 2

Τοποθετήστε τα πόδια σας κοντά μεταξύ τους, τα χέρια στο κάστρο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Περιστρέψτε τη Στεφάνη προς τα δεξιά. Κάνοντας στροφές, αρχίζουν να γυρίζουν μετά την κυκλοφορία του το Στεφάνι γύρω από τον άξονά της. Κάνετε 10 επαναλήψεις δεξιά και αριστερά.

Άσκηση 3

Η εκπαίδευση αυτή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά απαιτεί μια σίγουρη σωματική άσκηση το σώμα μιας γυναίκας. Σταθεί στις μύτες των ποδιών, σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και προσπαθήστε να τεντώσει. Νιώθω σαν ένα προβάδισμα σφαίρα. Σε αυτή τη στάση, να ξεδιαλύνω το Στεφάνι χωρίς να κρατάτε την αναπνοή. Χρόνο για να εκτελέσει — 5 λεπτά.

Άσκηση 4

Συναρμολόγηση χέρια πίσω από το κεφάλι, πιέστε τα πόδια προς το άλλο. Περιστρέψτε τη Στεφάνη έτσι ώστε συμμετείχαν αποκλειστικά την υπόθεση. Η περιοχή των γλουτών και των γοφών θα πρέπει να παραμείνει στάσιμο. Οι 50 επαναλήψεις σε κάθε κατεύθυνση.

Κάνοντας ένα σχέδιο μελέτης στο σπίτι, δώστε προσοχή για την υγεία. Να θυμάστε ότι το περικάλυμμα πρέπει να είναι μακριά κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, κατά τη διάρκεια της έξαρσης των ασθενειών των οργάνων στην κοιλιακή κοιλότητα.

τυλίξτε

Άσκηση για απώλεια βάρους

Αν αποφασίσετε να αφαιρέσετε το μισούσε πτυχώσεις στην κοιλιά χωρίς τη χρήση αθλητικού εξοπλισμού, μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ασκήσεις στο σπίτι:

 • Πάρτε τη θέση του "πόδια πλάτος των ώμων". Σφίξτε τους κοιλιακούς μυς σας και ελαφρώς λυγίστε τα πόδια σας. Βεβαιωθείτε ότι οι ώμοι να ισιώσουν. Κάνει την ομαλή κορμού ανατροπές στο πλάι, στο ακραίο σημείο να χαλαρώσετε για μερικά δευτερόλεπτα. Για αρχάριους βέλτιστη φορτίο — 2-3 σετ από 10 φορές προς κάθε κατεύθυνση.
 • Για την άσκηση "σανίδα" θα πρέπει να εστιάσουμε στα χέρια και στα πόδια, για τον καθορισμό του σώματος σε θέση παράλληλη προς το δάπεδο. Αν αυτό το μάθημα μου φάνηκε πολύ δύσκολο, τότε μπορείτε να ασκήσετε poluplanku, το υπόλοιπο συγκρατείται από τα χέρια και τα γόνατα. Κρατήστε το βάρος του σώματος για 20-30 δευτερόλεπτα, αυξάνοντας σταδιακά τη διάρκεια της κατάρτισης.
 • Δημιουργώντας ένα κενό στην κοιλιακή κοιλότητα με μια τάση των κοιλιακών μυών, αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την εξάλειψη του λίπους. Μπορείτε να πρακτική οπουδήποτε, όρθια ή ξαπλωμένη. Εισπνεύστε το μέγιστο ποσό αέρα, τραβήξτε το στομάχι σας. Προσπαθήστε να μείνετε σε αυτή τη θέση όσο το δυνατόν περισσότερο. Κάνεις 5-6 επαναλήψεις πάνω από την κατάρτιση.

Φυσικά, ασκήσεις που αποσκοπούν στη δημιουργία μια όμορφη μέση και στο σπίτι, και πολλά άλλα. Μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές από επαγγελματίες γυμναστές για να επεκτείνετε το συγκρότημα κατάρτισης και στη διαμόρφωση των επιμέρους προγράμματα. Μεγάλη εμφάνιση τόσο αποτελεσματική εκπαίδευση, όπως άρσεις με χαμηλό βάρος, και στατική καταλήψεις, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες και να επιταχυνθεί η διαδικασία του μεταβολισμού.