Το νόημα της απώλειας του βάρους, ενώ η δίαιτα

Στο σημερινό κόσμο, υπάρχει το πρόβλημα του υπερβάλλοντος βάρους και επηρεάζει άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Φτωχό περιβάλλον, σπασμένα τροφίμων, καθιστική εργασία, το στρες και μια σειρά από άλλους λόγους που οδηγούν σε αυτό το πρόβλημα. Όταν το πρόβλημα είναι ορατό, θα αρχίσουν να αναζητούν διάφορους τρόπους και μεθόδους για τη λύση. Μία από αυτές τις λύσεις είναι συχνά διατροφή, το υπερβολικό βάρος, όχι μόνο χαλάει την εμφάνιση, αλλά επίσης επηρεάζει αρνητικά την υγεία.

Η σημασία της διατροφής

Τα φρούτα και τα λαχανικά κοιλιών αδυνατίσματος

Δίαιτες έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Αλλά πολλά, χάνει το βάρος απερίσκεπτα, δεν σκέφτομαι τις συνέπειες. Διατροφή είναι μια πρόκληση για κάθε ζωντανό οργανισμό, επειδή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ο περιορισμός σχετικά με τη διατροφή, το οποίο σημαίνει ότι το σώμα δεν έχει αυτά τα στοιχεία, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που καταναλώνονται στην κανονική διατροφή. Ως εκ τούτου, πριν από την προσφυγή σε μια διατροφή, συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να βρει μια πιο βιώσιμη επιλογή.

Ο βασικός κανόνας για κάθε σύστημα απώλεια βάρους - περιορισμός θερμίδων. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι να πάρει το λίπος από το λίπος, αλλά δεν είναι. Η κύρια πηγή είναι το υποδόριο λίπος - υδατάνθρακες. Για να χρησιμοποιήσετε το ίδιο λάδι στη διατροφή, αλλά μόνο φυτικής προέλευσης.

Θετικές και αρνητικές πλευρές της δίαιτας

Αναλύοντας την ουσία της δίαιτας, είναι προφανές ότι είναι χρήσιμο ή όχι:

Πρωτεΐνες διατροφή

Το κύριο συστατικό είναι πρωτεΐνη (πρωτεΐνη τροφίμων): αυγά, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ψάρια, το κρέας. Τα φρούτα και τα λαχανικά επιτρέπονται σε μικρές ποσότητες

Πλεονεκτήματα: εύκολα να παρατηρηθεί, κατά τη διάρκεια της δίαιτας, όχι η πείνα. Έπεσε το βάρος δεν επιστρέφεται.

Μειονεκτήματα: απώλεια βάρους είναι αργή. Η δίαιτα δεν περιέχουν απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε ισορροπία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συνιστάται, το σώμα θα αρχίσει να εμφανίσουν έλλειψη σε μέταλλα, υδατάνθρακες, βιταμίνες, λίπη απαραίτητα για την υγεία. Αυτή η διατροφή επιβαρύνει τα νεφρά και το ήπαρ λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη. Αυτή η δίαιτα δεν συνιστάται περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Την παχιά διατροφή

Το κύριο προϊόν διατροφής των ζώων και προϊόντων πουλερικών, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (λίπος), τα αυγά. Δεν επιτρέπεται σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες (γλυκά, το ψωμί, τα δημητριακά και το πίτουρο). Τα φρούτα και τα λαχανικά επιτρέπονται σε περιορισμένες διαστάσεις. Θα πρέπει να πίνετε άφθονο καθαρό νερό.

Πλεονεκτήματα: αρκετά αποτελεσματική δίαιτα, λίπη και ζωικές πρωτεΐνες είναι εύπεπτο, το σώμα λαμβάνει μια καλή παροχή ενέργειας.

Μειονεκτήματα: πολύ χοληστερόλη, το φορτίο για τα νεφρά, δυσκοιλιότητα λόγω έλλειψης φυτικών ινών. Ανεπαρκή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα.

Δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες είναι το κύριο συστατικό της διατροφής, και αυστηρά ελεγχόμενη. Δεν επιτρέπεται αυτή η διατροφή της τη ζάχαρη, τα αμυλούχα τρόφιμα, τα λαχανικά και τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ψημένα αγαθά γίνονται με λευκό αλεύρι. Η διατροφή αποτελείται από "αργούς" υδατάνθρακες: δημητριακά (το φαγόπυρο), ζυμαρικά, αλεύρι, ψωμί (ολικής αλέσεως). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φυτικό λάδι, αλλά το πετρέλαιο είναι σχετικά με την διατροφή που επιτρέπονται ή απαγορεύονται, κάντε κλικ εδώ.

Τροφές με υδατάνθρακες

Πλεονεκτήματα: αν καλογραμμένο μια ποικίλη διατροφή μπορείτε να χάσετε γρήγορα βάρος και να νιώθετε υπέροχα που υποστηρίζουν το κανονικό σας βάρος.

Μειονεκτήματα: Αν το μενού ισορροπημένη αρνητικές πλευρές δεν υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να μάθουν να κάνουν χωρίς το γλυκό.

Για να είναι υγιές και να φαίνεται καλή διατροφή πρέπει να είναι τρόπος ζωής με μεθοδευμένο ρουτίνα, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.