http://ayakrasivaya.ru/pravilnoe-pitanie-dlya-snizheniya-vesa-sut-i-menyu.html

βάρος

Σήμερα θα μιλήσουμε για polyubivshemsya έτσι, πολλοί οπαδοί του υγιεινού τρόπου ζωής — η σωστή διατροφή. Ποια είναι η κατάλληλη δίαιτα για την απώλεια βάρους, ποια είναι η ουσία; Αυτό είναι ένα σύνολο από μεθόδους και κανόνες που επιτρέπουν να παρέχει το σώμα μας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, βιταμίνες και vitaminopodobnyje ουσίες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, έρμα ουσίες, κ. λπ.) ενώ καταναλώνει ελάχιστη ποσότητα τροφής.

Υποχρεωτική προϋπόθεση για την σωστή διατροφή θα πρέπει να είναι η ενεργειακή ισορροπία, στην οποία η ποσότητα που απορροφάται θερμίδες πρέπει να είναι υψηλότερη από το ποσό που δαπανάται για το βασικό μεταβολισμό.

Τα οφέλη της σωστής διατροφής

• Αντιμετώπιση πεπτικά προβλήματα (ρέψιμο, καούρα, αίσθημα βάρους στην κοιλιακή χώρα, δυσκοιλιότητα).
• Μείωση του σωματικού βάρους.
• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
• Αυξημένη ικανότητα για εργασία.
• Απλά καλή υγεία και θετικά συναισθήματα!

Το πεπτικό σύστημα είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, εκτός από την πέψη, εκτελεί πολλές ζωτικές λειτουργίες, όπως:

1. Ενδοκρινικό (παραγωγή gormonopodobnyh και ρυθμιστικές ουσίες).
2. Ανοσοποιητικό (το Προσάρτημα ή τυφλό έντερο είναι ένα ανοσοποιητικό όργανο. Κατά την αφαίρεση του Προσαρτήματος, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ μειωμένη).
3. Συντήρηση της μικροχλωρίδας (ωφέλιμη εντερική μικροχλωρίδα βοηθά στην πέψη, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα παράγει μια σειρά από βιταμίνες, προστατεύει το σώμα από παθολογικών μικροοργανισμών).

Κατά παράβαση του τουλάχιστον μία από τις παραπάνω λειτουργίες του γαστρεντερικού σωλήνα, όλο το σώμα υποφέρει, μειωμένη ανοσία, μειωμένα επίπεδα σιδήρου στο αίμα, εμφανίζεται αδυναμία, δυσφορία, δυσκοιλιότητα, αυξημένη gszoobrazovanie, υπάρχει μια ποικιλία από χρόνιες ασθένειες.

Τι θα φάμε σήμερα;

Η σύγχρονη ζωή επιβάλλει τους δικούς της περιορισμούς σχετικά με τον τρόπο ζωής, την καθημερινή ρουτίνα, την κατανάλωση προϊόντων. Ας μιλήσουμε για το τι τρώμε. Η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων δεν μπορεί να κάνει χωρίς τα συντηρητικά, πληρωτικά, zagustitelei και ενισχυτικά γεύσης.

Ένα απλό παράδειγμα του πώς μπορείτε να αυξηθεί το σαφράν σε εκατοντάδες εκατομμύρια των ανθρώπων που καθημερινά καταναλώνουμε τρόφιμα με πρόσθετα σαφράν; Η απάντηση είναι να δημιουργήσετε ένα συνθετικό ανάλογο με μια γεύση από το σαφράν και το προσθέτουμε στο φαγητό. Ο χρόνος αποθήκευσης των τροφίμων έχει αυξηθεί πολλές φορές, Μπορείτε να φανταστείτε την πίτα μπορούν να αποθηκευτούν έως και έξι μήνες; Γιατί δεν είναι χαλάσουν; Τι θα συμβεί με το στομάχι σας όταν τρώτε τούρτα;

Καλύτερη φυσική τροφή, δεν υπάρχει τίποτα που να του δίνει υγεία. Κατά την επιλογή προϊόντων, να δώσουν προσοχή στην φύλαξη και η σύνθεση. Αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, το κρέας και ψήνουμε το φαγητό. Θα πάρει περισσότερο χρόνο, αλλά τα οφέλη για την υγεία σας θα πληρώσει για τα πάντα!

Ένα άλλο πρόβλημα του σύγχρονου ανθρώπου διατροφή είναι ένα καθαρισμένο προϊόντα. Για παράδειγμα, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ζάχαρη, κ. λπ. Ξέρεις τι καθαρισμού καθαρίζει τους από τις λιποδιαλυτές βιταμίνες (A, C, D, E) και υγιή πολυακόρεστα λιπαρά οξέα; Τελικά μόνο το καθαρό άχρηστο λίπος. Ραφιναρισμένης ζάχαρης στερείται πολλά βιολογικά ενεργές ουσίες που είναι παρούσες στο σκοτάδι Σαχάρα. Είναι μόνο θερμίδες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση του εξαπλώνεται αντί για βούτυρο, όπως μια εξάπλωση προσθέσετε φθηνή καρύδας και το φοινικέλαιο.

Για το γρήγορο φαγητό να πω πολλά. Φαγητό στο δρόμο, τεράστια κομμάτια των τροφίμων και polusintetichskoi όχι το κέρδος.

вес2

Πώς να το φας

Υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες της δύναμης που θα του επιτρέψει να βελτιώσει την πέψη, την υγεία, την μείωση της μάζας του σώματος, χωρίς να πηγαίνει σε έναν επαγγελματία διαιτολόγο.

Γενικοί κανόνες: • Υπάρχουν συχνά καλύτερα, αλλά λιγότερο. Η καλύτερη λύση είναι να χωρίσετε την καθημερινή ποσότητα των τροφίμων στις 5 δεξιώσεις. Παρακάτω είναι μια κατά προσέγγιση καθημερινή διατροφή η σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους.
• Να τρώτε καλύτερα, την ίδια στιγμή. Το καθεστώς προωθεί την παραγωγή των στερεοτύπων, το οποίο βοηθά την πέψη, στις αρχές του κορεσμού, και, κατά συνέπεια, τη μείωση της συνολικής ποσότητας των τροφίμων. Δεν συνιστάται να καθυστερήσει το γεύμα για περισσότερα από 40 λεπτά.
• Για να βελτιώσει την πέψη, συμβάλλει σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, χωρίς την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ και τα βιβλία! Απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο.
• Μασάτε καλά το φαγητό σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς το σάλιο αρχίζει η επεξεργασία των ενζύμων τροφίμων και την προετοιμασία για την πέψη στο στομάχι. Ο αριθμός των μασητικές κινήσεις για στερεές τροφές δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 20. Ακόμα και τα υγρά τρόφιμα είναι καλύτερα να μην το καταπιεί και λίγο "μασάτε". Πιο αργά το φαγητό μειώνει σημαντικά τον συνολικό όγκο των τροφίμων, βοηθά να αυξήσει την αποδοτικότητα της πέψης.
• Πριν από ένα γεύμα δεν συνιστάται να καταναλώνουν διάφορα ποτά, κυρίως το αλκοόλ.
• Μετά από ένα γεύμα, είναι καλύτερα να απέχουν από την πρόσληψη υγρών για τουλάχιστον 40-50 λεπτά, για να την πέψη του στομάχου ήταν πιο αποτελεσματική.

Ποια προϊόντα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται

• Εξευγενισμένα έλαια. Είναι απλά χοντρός. • Κόκκινο λουκάνικο. Συχνά βάφονται nitritami, η οποία από μόνη της είναι δηλητήριο.
• Το αλκοόλ. Την καλύτερη ποιότητα των το αλκοόλ θεωρούνται ηλικίας κονιάκ και ξηρό κρασί. Σε αυτά τουλάχιστον ποσό sivyshnyh έλαια.
• Λαχανικά θερμοκηπίου. Συχνά στη διαδικασία της καλλιέργειας θερμοκηπίου λαχανικά χρησιμοποιήστε ένα σημαντικό ποσό των ανόργανων λιπασμάτων, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη σύνθεση των καλλιεργειών. Συνήθως, αυτό το υπερβολικό επίπεδο των νιτρικών και νιτρωδών.
• Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με διάρκεια ζωής μεγαλύτερη των 5 ημερών. Τα εν λόγω προϊόντα δεν φέρουν καμία βιολογική αξία, ακόμη και αν δεν μπορεί να περιέχει συντηρητικό.
• Προσοχή εξωτικά φαγητά. Το φαγητό δεν είναι τυπική για την περιοχή της κατοικίας τους μπορεί να φέρει το κακό. Παραδείγματα είναι το καφέ και το αλκοόλ.
• Αποφύγετε την κατανάλωση προϊόντων αρτοποιίας που γίνονται με άσπρο αλεύρι. Θα προωθήσει την ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους και οφέλη για το σώμα φέρει.

Τι προϊόντα να προτιμούν

• Ψωμί που γίνεται από αλεύρι σίτου. Περιέχει ένα μεγάλο ποσό από το έρμα ουσίες και βιταμίνες της ομάδας Β.
• Γάλα με κουάκερ. Ένα υπέροχο Πρωινό!
• Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με διάρκεια ζωής λιγότερο από 5 μέρες ή σπιτικό (συνταγή επισυνάπτεται).
• Μπαχαρικά (τζίντζερ, κανέλα, μαύρο και κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά). Υπάρχουν ακόμη και θεραπευτικά βότανα. Φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί.
• Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας σούπες.
• Λιπαρά ποικιλιών κρέατος (βοδινό, μοσχάρι, κοτόπουλο).
• Θάλασσα τα ψάρια περιέχουν επαρκείς ποσότητες ασβεστίου, φωσφόρου και πολλά άλλα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
• Το πράσινο τσάι, τους χυμούς φρούτων.
• Σπιτικό γάλα. Ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα!

Σωστή διατροφή: το δείγμα μενού για την ημέρα και την εβδομάδα

Πρωινό
Πλιγούρι βρώμης
Μερικά κομμάτια ψωμί σίκαλης
Ελαφρύ τσάι ή καφέ.
Το Δεύτερο Πρωινό
Η Apple (μια μπανάνα ή δύο μανταρίνια)
Γεύμα
Με χαμηλά λιπαρά σούπα λαχανικών
Τα ψάρια ή το κρέας με γαρνιτούρα
Ένα ποτήρι χυμό
Απογευματινό τσάι
Ένα Φλιτζάνι γιαούρτι ή ζεστό γάλα
Δείπνο
Σαλάτα λαχανικών ή φρούτων κοκτέιλ
Ελαφρύ τσάι

Φρούτα, μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οποιαδήποτε ποσότητα σε κάθε γεύμα, εκτός από το δείπνο.