Πώς να χάσετε βάρος: οι 10 χρυσοί κανόνες της απώλειας βάρους

Το μυστικό για την απώλεια βάρους, τελικά, δεν είναι μια αυστηρή δίαιτα, και ακόμη και σε αυξημένη φυσική δραστηριότητα. Ή μάλλον, όχι μόνο τους

ΒΉΜΑ 1: ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΎΣΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ

"Εξαιρετικά αποτελέσματα απαιτούν εξαιρετικές δράσεις, που απαιτούν τακτική δράσεις κάθε μέρα" είναι το σύνθημα του Lee Τζόρνταν, Αμερικανός γυμναστής, που ειδικεύεται στη βοήθεια των ανθρώπων με υπερβολικό βάρος.Κατά τη γνώμη του, το κύριο λάθος από αυτούς που αποφάσισε να χάσουν βάρος, είναι λάθος τρόπος σκέψης. Ο άνθρωπος σκέφτεται: "θα πρέπει να ρίξει ένα τεράστιο αριθμό από τα περιττά κιλά, θα πρέπει να οδηγούν τον εαυτό τους στο άκαμπτο πλαίσιο". Αλλά, δεν οδηγεί πουθενά.

Διατροφή

ΒΉΜΑ 2: ΤΑ ΛΑΧΑΝΆΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ ΒΟΎΤΥΡΟ

Ναι, το εστιατόριο, το φαγητό πολύ υψηλή σε θερμίδες. Αλλά να δειπνήσει στο εστιατόριο μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα στο σπίτι δεν θα προκαλέσει την παραμικρή όρεξη. Για παράδειγμα, τα παντζάρια, το οποίο μισείς.Γευσιγνωσία υγιεινά τρόφιμα στο πλαίσιο της μη-υγιή σάλτσα, θα αλλάξει τη στάση σας και να αρχίσουν να μαγειρεύουν στο σπίτι πιο διαιτητικές επιλογές εστιατόριο πιάτα.

ΒΉΜΑ 3:ΒΡΕΊΤΕ ΈΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉ ΤΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ

βρείτε έναν προπονητή που έχει εργαστεί με τους πελάτες σας επίπεδο φυσικής κατάστασης. Διαφορετικά, μπορεί να βρείτε ότι ο εκπαιδευτής έχει οριστεί για σας είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή μπαρ. Ρωτήστε το Διευθυντή της στο γυμναστήριο για να σας συστήσει ένα καλό προπονητή, που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

ΒΉΜΑ 4: ΚΑΘΟΡΊΣΤΕ ΤΟ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΌΡΙΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΊΔΩΝ

Το πιο δύσκολο μέρος θα πρέπει οι άνθρωποι που θέτει υψηλούς στόχους. Μειώνοντας δραστικά τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνονται, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο μεταβολισμό. Αυστηρή δίαιτα και σοβαρή απώλεια βάρους μπορεί να οδηγήσει σύντομα σε βάρος και για να τα αντίθετα αποτελέσματα.Ένα σοβαρό λάθος των αρχαρίων είναι να φέρετε τον εαυτό σας σε μια πεινασμένη λιποθυμίας. Μειώστε τις θερμίδες κατά 500 ή 1000 από το συνηθισμένο αριθμό, υπολογίστε τις θερμίδες ανά ημέρα και υπολογίζεται ο μέσος. Συγκρίνετε τις μετρήσεις για τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορεί να διαφέρουν οι αριθμοί.

ΒΉΜΑ 5: Η ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΊΨΩ ΤΟ ΞΗΡΌ

Αν ο Τζόρνταν λέει ότι είναι αρκετό για να ξεκινήσει μια-δυο λεπτά την ημέρα. Στη συνέχεια, προσθέστε στις 30 δευτερόλεπτα σε κάθε προπόνηση. Και να θυμάστε, το πιο χρήσιμο ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε με ευχαρίστηση. Αυτό μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο με τα πόδια. Κοινή πίεση είναι η ελάχιστη, και μπορείτε πάντα να αυξήσει το ρυθμό αν νιώθεις έτοιμος για αυτό.Πάμε μια βόλτα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο και το φορτίο. Αλλά στην αρχή, να θέσει ρεαλιστικούς στόχους.

ΒΉΜΑ 6: ΧΆΣΟΥΝ ΒΆΡΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΎΝ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΤΟ ΚΡΕΜΏΝΤΑΣ ΔΈΡΜΑ

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι έχουν πέσει από 250 γραμμάρια σε ένα κιλό σε μια βδομάδα. Ζυγίζουμε τον εαυτό σας κάθε εβδομάδα την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.Αν χάσετε περισσότερα από ένα κιλό ανά εβδομάδα, θα πρέπει να σκεφτείτε για την αύξηση της θερμιδικής πρόσληψης. Αυτή η ιδέα μπορεί να φαίνεται ιεροσυλία, αλλά η απότομη απώλεια βάρους υποδεικνύει ότι θα χάσουμε μόνο λίπος αλλά και μυική μάζα. Το αποτέλεσμα θα είναι τεράστιες πτυχώσεις του κρεμώντας δέρματος στην κοιλιά, το στήθος, τα χέρια.Αν χάσετε τουλάχιστον 250 γραμμάρια την εβδομάδα, ελέγξτε ξανά τους υπολογισμούς σας. Ίσως ξέχασες να μετρήσει τις θερμίδες από τα κεράσματα στο Γραφείο του Γραμματέα.

ΒΉΜΑ 7: ΣΝΑΚ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ

Να φάτε κάθε τρεις έως τέσσερις ώρες. Αν είχε δείπνο στο 6, και τώρα 10, να απολαύσουν ένα ελαφρύ σνακ όπως το γιαούρτι. Θα σας ηρεμήσει, μέχρι το πρωί, θα Ξυπνήσεις τη νύχτα, που υποφέρουν από την πείνα, ενώ από το Πρωινό δεν θα συμμοριών ζαμπόν και αυγά.

ΒΉΜΑ 8: ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΊΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ

Αντί να μειώσουν την ποσότητα των γλυκών, αυξήστε την ποσότητα των λαχανικών που θέλετε να φάτε για δείπνο, θα κρατήσει το αίσθημα του κορεσμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν έχετε συνηθίσει να πίνει χυμό ή σόδα, αρχίστε να πίνετε περισσότερο νερό, και στη συνέχεια, μπορείτε απλά δεν μπορούν να πιουν την ίδια ποσότητα επιβλαβών ζαχαρούχα ποτά.

Προπόνηση για απώλεια βάρους

ΒΉΜΑ 9: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΈΝΤΟΝΗ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ

15-λεπτά προπόνηση με απλές κινήσεις και να εμπλέκουν μεγάλες μυϊκές ομάδες που εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα (τις μέρες, όταν μπορείτε να έχετε τα πόδια), μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσουν να εκτελούν τις ασκήσεις με μεγαλύτερη ένταση, να κάνουμε βαθύτερες καταλήψεις και lunges και να άρει βαρύτερο βάρη.

ΒΉΜΑ 10: ΠΆΝΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΌ

Για αρχή, να εξαλείψει από τη διατροφή τι ο ευκολότερος τρόπος για να αφήσει, όπως σόδα νερό, που θα πιείτε το μεσημέρι από συνήθεια και όχι γιατί αγαπούν τη σόδα.Η επιτυχία που επιτεύχθηκε με μικρά βήματα που θα σας εμπνεύσουν για μια πιο σοβαρή επιτεύγματα.