Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά

Σφήκα μέση είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Δίνει την εικόνα της θηλυκότητας, της αστάθειας και φινέτσα. Σωστή γυναικεία φιγούρα που συνδέονται με μια κλεψύδρα.

απώλεια βάρους πλευρές άσκηση

Όχι μέση μπορεί να προκληθεί από την κακή διατροφή, τον τρόπο ζωής. Προδιάθεση σε παχύ στρώμα στις πλευρές είναι συχνά προκαλούνται από γενετικούς παράγοντες. Αυτό δεν είναι μια πρόταση. Κατάρτιση πλάγια κοιλιακούς μυς, θα δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, για να απαλλαγούμε από το λίπος στη μέση δύσκολο, αλλά είναι δυνατόν. Δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες, σφήκα μέσης μπορεί να γίνει σε μία εβδομάδα. Αδυνατίσματος τις πλευρές - μια μακροχρόνια και επίπονη διαδικασία.

Κανόνες κατάρτισης

Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που ακολουθούν τους κανόνες της κατάρτισης:

 • Πρέπει να ασχοληθεί τουλάχιστον 5 ημέρες την εβδομάδα. Διαφορετικά, δεν θα δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το στομάχι και τα ισχία σας θα παραμείνει στη θέση του.
 • Ακολουθήστε μια σωστή διατροφή. Προσπαθήστε να μην τρώτε μια ώρα πριν και μετά την προπόνηση.
 • Πριν την προπόνηση φρόντισε να ζεσταθεί. Μπορείτε να το σχοινάκι, το Στεφάνι, το Τρέξιμο λίγο.
 • Υπάρχει ένας μύθος: οι περισσότερες επαναλήψεις και προσεγγίσεις, τόσο πιο γρήγορα nakachatsya πατήστε. Επιλέξτε τη βέλτιστη ένταση της κατάρτισης, ώστε να μην υπερκόπωση των μυών της καρδιάς.
 • Κατεβάστε πατήστε σωστά: σε ύπτια θέση, το κάτω μέρος της πλάτης θα πρέπει να αγγίζουν το πάτωμα. Οσφυϊκή επικίνδυνη εξέλιξη με την γούρνα.
 • Προκειμένου να λειτουργήσει το κάτω μέρος του τύπου, να αυξήσει και να μειώσει την ανάγκη πόδια και όχι από τον κορμό.
 • Να είστε προσεκτικοί! Το στρίψιμο, ανελκυστήρες ολόκληρο το κύτος μπορεί να είναι επικίνδυνη για το πίσω.

Αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά

Για να επιτευχθεί το ορατό αποτέλεσμα χρειάζεται ένα πλήρες σετ ασκήσεων για τους κοιλιακούς μυς. Κυρίως, θα πρέπει να συμμετέχουν πλάγιους. Απόθεμα επάνω για την επιμονή και υπομονή. Εκπαίδευση προβληματικές περιοχές θα πρέπει να διεξάγονται καθημερινά.

Στεφάνι. Αυτό είναι αποτελεσματικό για τη διαμόρφωση σφήκα μέση χρησιμοποιηθεί ακόμη και από τις γιαγιάδες μας. Το Στεφάνι είναι να μην χάσει έδαφος. Κάθε μέρα περνούν με τον διδάγματα από 20-30 λεπτά. Μετά από ένα μήνα, θα επιτευχθούν ορατά αποτελέσματα.

Τι είναι το μυστικό; Κατά την περιστροφή του Στεφανιού ένταση όλων των κοιλιακών μυών. Το φορτίο εφαρμόζεται σε ολόκληρη την προβληματική περιοχή. Οι κοιλιακοί μύες σφίγγονται, έρχονται σε τόνο. Κατά την περιστροφή του Στεφανιού, μασάζ, διασπά το λίπος καταθέσεις, έχει μηχανική δράση. Για την άσκηση δεν ήταν βαρετό, ενεργοποιήστε την καλή μουσική. Η περιστροφή του Στεφανιού, επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με την προβολή της σειράς.

Μασάζ. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσει τις πλευρές. Αλλά δεν θα πρέπει να στηρίζονται στο γεγονός ότι ένα μασάζ θα σε απαλλάξει από το λίπος. Η προσέγγιση πρέπει να είναι συνολική. Το μασάζ θα ήταν μια καλή προσθήκη για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή.

Fitball. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές και χρήσιμες ασκήσεις aliquam μπάλα.

Μια μπάλα γυμναστικής δουλεύει τους μυς σε όλα σχεδόν τα μέρη του σώματος. Το φορτίο σε μια μπάλα γυμναστικής απαλό, τα μαθήματα δεν είναι κουραστική.

Ένα διασκεδαστικό — άλμα σε aliquam μπάλα. Πάρτε μια μπάλα και να πηδούν πάνω του, χωρίς να ανυψώνει τους γλουτούς σας από την μπάλα, το ένα πόδι από το πάτωμα. Ενίσχυση των κοιλιακών μυών και των ποδιών.

αδυνατίσματος τις πλευρές

Κάθεται πάνω στην μπάλα, να αρχίσει να εξαλείψει το υπερβολικό λίπος στην περιοχή της μέσης. Χρειάζεται μόνο να ανοίξουν τα πόδια του έξω προς τα πλάγια, τα πόδια από το πάτωμα, να μη διακόπτετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εκτελέσετε βαθιές ανατροπές του κορμού προς τα δεξιά, μετά αριστερά.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάμε πίσω στο πάτωμα. Με τα πόδια του στο fitball, είναι απαραίτητο να αυξήσει και να μειώσει τη λεκάνη. Άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρικά για τις γυναίκες είναι το "στρίψιμο". Μπορούν επίσης να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας μια μπάλα γυμναστικής. Για να το κάνετε αυτό, στην ίδια θέση που διαχωρίζει το σώμα από το πάτωμα. Τα χέρια πίσω από το κεφάλι του. Προσεγγίστε το αριστερό αγκώνα προς το δεξί γόνατο σας, επιστρέψτε στο πάτωμα. Αλλάζοντας πλευρές.

Άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρές στο σπίτι

Ιδιαίτερη προσοχή στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση θα πρέπει να δοθεί πλάγια κοιλιακούς μυς. Έτσι:

 • Σε ύπτια θέση με τα πόδια ενωμένα (ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα), τα χέρια πίσω από το κεφάλι "στο κάστρο". Για να αναπτύξετε τα πόδια στη δεξιά πλευρά, πίσω πρέπει να βρίσκονται σε επίπεδη θέση. Εκπνεύστε. Εισπνέετε όταν επιστρέφουν στην αρχική θέση. Επαναλάβετε την άσκηση, μετατρέποντας τα γόνατά σας προς τα αριστερά. Όταν εκτελείται σωστά αυτήν την άσκηση, θα παρατηρήσετε την ένταση των λοξών κοιλιακών μυών. Κάνε 2 σετ των 30 επαναλήψεων.
 • Ξαπλώστε στην αριστερή πλευρά σας με το αριστερό σας χέρι μπροστά του, το δεξί χέρι πίσω από το κεφάλι σας. Λυγίστε τα γόνατά σας, σηκώστε το κεφάλι σας και τα πόδια. Ο αγκώνας πρέπει να τεντώσει για να την πλευρά. Γυρίστε στα δεξιά σας πλευρά και επαναλάβετε. Κάνε 2 σετ των 30 φορές.
 • Τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Κάνει πλαγιές με τη σειρά του προς τα δεξιά και προς τα αριστερά. Προσπαθήστε να κάμψει όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Κάνει 40 κάμψεις σε κάθε πλευρά. Το φορτίο μπορεί να αυξηθεί, να σηκώνει βάρη. Τα βάρη μπορεί να αντικατασταθεί με πλαστικά μπουκάλια γεμάτα με νερό.
 • Σταθείτε με τα πόδια σας ώμο πλάτος χώρια. Τα χέρια αλυσοδεμένοι στο κάστρο στο αριστερό ισχίο. Πρέπει να καθίσεις όσο πιο βαθιά γίνεται. Τα χέρια για να κάνουν ένα ημικύκλιο πάνω από το κεφάλι του προς το δεξί ισχίο. Κάνε δύο σετ των 30 φορές. Αυτή η άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρικά για γυναίκες.
 • Δεξιά πλευρά βρίσκονται στην μπάλα. Τα πόδια ίσια, το δεξί χέρι στο πάτωμα. Σηκώστε το αριστερό πόδι πάνω από 25 φορές. Στροφή στα αριστερά σας πλευρά, 25 σηκώνει το αριστερό πόδι.
 • Το Ποδήλατο είναι μια αποτελεσματική άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρικά. Ξάπλωσε στο πάτωμα. Σηκώστε ελαφρά τα πόδια σου και πεντάλ, προσομοιώνοντας την Ποδηλασία. Τα κάτω πόδια πάνω από το δάπεδο, το μεγαλύτερο είναι το φορτίο.
 • Αργό τρέξιμο. Τα πόδια θα πρέπει να αρθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτή η άσκηση για τους κοιλιακούς μυς και τους γλουτούς. Παρατηρήστε τη σωστή αναπνοή.

Παχιού καψίματος τυλίγει σε συνδυασμό με την άσκηση, θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του στο αδυνάτισμα. Το κάψιμο του λίπους για τα πλευρά και η κοιλιά θα πάει πιο γρήγορα αν διαδώσεις την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και, στη συνέχεια, τυλιγμένο σε μεμβράνη. Μια θερμική επίδραση θα κάνει έναν επιτυχημένο αγώνα με το ίζημα στις πλευρές.

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το γυμναστήριο ή το γυμναστήριο, για να βοηθήσει στον αγώνα για την αρμονία θα έρθει άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρικά στο σπίτι. Να θυμάστε ότι το σώμα που χρησιμοποιούνται κύτταρα του λίπους ως καύσιμο, θα πρέπει να κάνετε τουλάχιστον 30 λεπτά. Η κανονικότητα των ασκήσεων για τις πλευρές επιτυχία.