Ημέρες νηστείας για την απώλεια βάρους: best of the best

Ημέρα νηστείας για την απώλεια βάρους πολλά κορίτσια και γυναίκες είναι ένα είδος "μαγικό ραβδί" που βοηθά να φέρει το σχήμα και το βάρος σε φυσιολογικά μετά από μια γαστρονομική κραιπάλη σε μία μόνο ημέρα. Και αυτό δεν είναι λάθος – και μάλιστα, υπάρχουν συνταγές ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους που σας επιτρέπουν να χάσετε έως και 3.5 kg κρίσιμη βάρους στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Διατροφή

Επιλέγοντας ένα προϊόν για το πιο αποτελεσματικό χειρισμό της ημέρας, καθοδηγείται από τις τροφικές τους προτιμήσεις, καθώς και δυναμικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, αντιλαϊκά αγγούρια μπορεί να δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα την απώλεια έως και 3.5 kg, ενώ το πολύ-αγαπημένο φαγόπυρο στο πλαίσιο του χειρισμού της ημέρας μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από ένα μέγιστο 1.5 kg.

Τι είναι η χρήση της ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους


Ημέρες νηστείας για την απώλεια βάρους είναι συνήθως ασκείται σε τρεις περιπτώσεις:

  • μετά από μια περίοδο άφθονη λαιμαργία όταν σωματικά αισθάνονται τις επιπτώσεις από την υπερκατανάλωση τροφής;
  • ως το τελικό στάδιο μιας μακράς δίαιτα ή πρόγραμμα αποτοξίνωσης;
  • και τέλος – ως τακτική πρακτική της αυτο-παρακολούθηση του βάρους, που είναι ένα είδος πρόληψη του υπερβολικού βάρους.

Για να μην πω ότι το ένα ή το άλλο είδος της απαλλαγής ημερομηνία πιο κατάλληλο για κάθε ένα από αυτούς τους στόχους, και λιγότερο από όλους τους άλλους. Μάλλον, για να καθοδηγήσει την επιλογή των μεθόδων θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο με βάση τις τροφικές τους προτιμήσεις – δεν σας αρέσει το γιαούρτι, το "sit down", το φαγόπυρο, δεν μπορούν να ζήσουν μια μέρα χωρίς λαχανικά – επιλέξτε μια ημέρα νηστείας για τα αγγούρια, κλπ.

Επιπλέον, μπορείτε να προχωρήσετε και να το αποτέλεσμα – αν, για παράδειγμα, πρέπει να επαναφέρετε το μέγιστο αριθμό των κιλά, είναι καλύτερα να επιλέξετε εκφόρτωσης για τα αγγούρια ή μήλα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η απώλεια βάρους μέσω της νηστείας μέρα παρουσιάζεται όχι σε βάρος της απώλειας λίπους, αλλά σχεδόν 95%, λόγω της απόσυρσης από το περιττό υγρό και συσσωρευμένη "τρόφιμα σκουπίδια" (τα προϊόντα διάσπασης των ουσιών, τις τοξίνες, όχι την αφομοίωση των τροφίμων που συσσωρεύονται στο έντερο, κ. λπ.).

Καθαρίζει για την απώλεια βάρους για τα αγγούρια – μείον 3,5 kg


Η δημοτικότητα όλες τις δίαιτες yf juehwf [όπως, στην πραγματικότητα, η νηστεία ημέρα για τα αγγούρια είναι χτισμένη σε δύο μοναδικές ιδιότητες του αυτό το λαχανικό — το πρώτο, περιέχει αμελητέα ποσότητα των θερμίδων. Αλλά τι είναι πιο σημαντικό για όσους κάνουν δίαιτα είναι το γεγονός ότι το αγγούρι είναι μια ουσία που επιβραδύνει τη διαδικασία της μετατροπής των υδατανθράκων σε λίπη. Δεδομένου ότι τα αγγούρια, μπορείτε να χάσετε έως και 3.5 kg - αυτό το είδος της εκκένωσης και καθαρισμού μπορεί να ονομαστεί η πιο αποτελεσματική η νηστεία ημέρα.

Χαρακτηριστικά. Αγγούρι ημέρα νηστείας είναι το λιγότερο θερμίδες, συχνά καθημερινά το ποσό των θερμίδων κάτω από αυτό το καθεστώς με το ζόρι φτάνει τα 300. Καλύτερα, λοιπόν, αν αυτή η μέρα θα περάσετε στο σπίτι, χωρίς μεγάλη σωματική και ψυχική καταπόνηση.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Η πιο προφανής και επιθυμητό συν ημέρα νηστείας για τα αγγούρια – υψηλή αποδοτικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χάσετε έως και 3.5 kg από το περιττό βάρος.

Το μενού για την ημέρα. 1,5 κιλό φρέσκα αγγούρια ισχυρή να διανέμονται σε 5-6 γεύματα. Να φάει χωρίς αλάτι, σάλτσες και μπαχαρικά, αλλά μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές της σούπας πίτουρο και 2 αυγά την ημέρα.

Η νηστεία ημέρα για τα μήλα ή μείον 3 kg


Ευρωπαϊκή μικροβιολόγοι έχουν αποδείξει ότι η συχνή κατανάλωση μήλων αυξήσεις στο έντερο από ένα ειδικό τύπο των βακτηρίων που εμποδίζουν τη διαδικασία της αποσύνθεσης και προωθούν την καλύτερη πέψη. Κατά συνέπεια, δεν το σχηματισμό της λεγόμενης "σπατάλη τροφίμων", η οποία είναι μια άμεση πρόληψη της εμφάνισης υπερβάλλοντος βάρους. Και Αμερικανούς συναδέλφους του, οι επιστήμονες στα πειράματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που τρώνε 3 μήλα την ημέρα (εκτός από τη διατροφή) να χάσουν βάρος γρηγορότερα από εκείνους που αγνοούν αυτό το φρούτο στην καθημερινή διατροφή σας.

Χαρακτηριστικά. Πολλοί επαγγελματίες διατροφολόγοι συνιστούν, εκτός από φρέσκα φρούτα κατά την Apple η νηστεία ημέρα για να φάει, επίσης, και ψητά μήλα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Μήλα, όχι μόνο εμπλουτίζουν τον οργανισμό με σίδηρο και βιταμίνες, αλλά επίσης να βοηθήσει να μειώσει την "κακή" χοληστερόλη. Επιπλέον, τα φλαβονοειδή κερκετίνη και νερανζίνες, το οποίο είναι πολύ πλούσια σε μήλα, βοηθά στην προστασία κύτταρα του πνεύμονα από την ανάπτυξη των κακοήθων όγκων. Τα μειονεκτήματα της Apple εκφόρτωση μπορεί να αποδοθεί σε μια τοποθεσία μήλα την τόνωση της όρεξης.

Το μενού για την ημέρα. Για το χειρισμό της ημέρας απόθεμα επάνω σε 1,5 kg μήλα όξινο ή ουδέτερο ποικιλίες (αλλά όχι γλυκό!). Όλη την ημέρα χρησιμοποιούν το γνωστό τύπο: εάν είστε πεινασμένοι, φάτε ένα Μήλο, αλλά αν δεν θέλεις ένα Μήλο – δεν πεινάς. Εκτός από τα φρούτα, την ημέρα, θα πρέπει επίσης να πίνετε 1,5 λίτρα καθαρό νερό, χωρίς φυσικό αέριο.

Η νηστεία ημέρα για το γιαούρτι – μείον 2 kg

Γιαούρτι

Αυτό το είδος της εκκένωσης και καθαρισμού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, κάθε γυναίκα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, αλλά "έκατσε" για μια ημέρα ή δύο για το γιαούρτι. Γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο 2 κιλά το υπερβολικό βάρος και ομαλοποιεί την λειτουργία του εντέρου (συμπεριλαμβανομένης της – έχει ήπια υπακτική δράση).

Χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι το γιαούρτι είναι η ίδια ένα υγρό κατά τη διάρκεια της νηστείας ημέρα αυτό το προϊόν δεν πρέπει να το πιεις "αγαπημένες" και έτσι υποχρεωτικά σε κάθε δίαιτα 8 ποτήρια νερό. Είναι δυνατόν να περιορίζεται σε 0,5 λίτρα μεταλλικό νερό, χωρίς φυσικό αέριο.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Κεφίρ – ένα πολύ χρήσιμο προϊόν, όχι μόνο όσον αφορά την απώλεια βάρους, αλλά για την υγεία. Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, είναι μια καλή πρόληψη της τερηδόνας, και συχνά συνιστάται από τους γιατρούς ως πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Τα μειονεκτήματα της νηστείας μέρα κεφίρ μπορεί να αποδοθεί μόνο καθαρτική ιδιότητα της αυτό το προϊόν είναι το καλύτερο ή το σχέδιο για την ημέρα για επαγγελματικές συναντήσεις και ταξίδια.

Το μενού για την ημέρα. 1-1,5 λίτρα άπαχο κεφίρ (όχι περισσότερο από 1%) πιείτε 5-6 προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποδεικνύεται για κάθε 2-3 ώρες.

Η νηστεία διατροφή – μείον 1.5 kg


Κάθε κόκκους φαγόπυρο περιέχει πολλές χρήσιμες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Έτσι, η νηστεία διατροφή είναι μια ευχάριστη εξαίρεση του κανόνα, γιατί οποιαδήποτε μονο-διατροφή, ακόμη και μια ημέρα, είναι πάντα μια τρομερή ανισορροπία βασικές ουσίες του σώματος. Στην περίπτωση του φαγόπυρου, η διαφορά δεν είναι τόσο τρομερό.

Χαρακτηριστικά. Το κύριο χαρακτηριστικό του φαγόπυρου εκφόρτωση – η διαδικασία της λήψης αυτό το προϊόν. Δημητριακά, σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται μαγείρεμα. Μόνο στον ατμό! Για παράδειγμα, το βράδυ ρίχνουμε ένα μέρος φαγόπυρο σε δύο μέρη βραστό νερό και αφήστε να φουσκώσει μέχρι το πρωί. Με δίαιτα και νηστεία ημέρες για το φαγόπυρο είναι κατάλληλο μόνο ολικής αλέσεως.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα της νηστείας ημέρες για το φαγόπυρο είναι ιδιαίτερα υψηλή χρήση του ίδιου του προϊόντος. Επιπλέον, το φαγόπυρο για την απώλεια βάρους, είναι μια "αργή υδατάνθρακες" τέλεια θρέφει, αλλά δεν αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα – έτσι θα αισθάνεστε πλήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό, παρεμπιπτόντως, είναι ένας από τους λόγους για την υψηλή δημοτικότητα του μια τέτοια δίαιτα. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν εκτός από το ότι δεν είναι το πιο εντυπωσιακό απώλεια σε χιλιόγραμμα είναι περισσότερα από 1,5 kg ανά ημέρα είναι απίθανο να πάει μακριά.

Το μενού για την ημέρα. Θεωρητικά μπορείτε να φάτε όσο το φαγόπυρο ως "τακτοποίηση". Αλλά όπως πρέπει να είναι χωρίς το αλάτι, το βούτυρο, το γάλα, σάλτσες και τυχόν άλλα καρυκεύματα – μην ανησυχείτε, πολλοί θα είναι απίθανο να χωρέσει. Είναι σκόπιμο να τρώνε 1 Φλιτζάνι βρασμένο φαγόπυρο κάθε 2-3 ώρες. Επιπλέον, την ημέρα πρέπει να πίνετε περίπου 2 λίτρα καθαρό νερό, χωρίς φυσικό αέριο.