Ασκήσεις για τη γρήγορη απώλεια βάρους στο σπίτι

άσκηση για απώλεια βάρους

Κάθε άνοιξη θα αρχίσει την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Στην σκληρή διατροφή και προπόνηση "για να φορέσει." Μερικοί έχουν ακόμη και θαυματουργά χάπια. Αλλά ακόμα και βρέφη ξέρω ότι τον κύριο ρόλο στον πόλεμο με το μισητό κιλά παίζει, φυσικά, ασκήσεις για γρήγορη απώλεια βάρους.

Μεγάλη, αν μπορείτε να επισκεφθείτε το club σε μόνιμη βάση. Δυστυχώς, πολλοί δεν έχουν το χρόνο/χρήμα/υπομονή. Εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα δώσει τις ασκήσεις στο σπίτι.

Βέλτιστη (συνιστάται από τους γιατρούς) διάρκεια της εκπαίδευσης – 20-30 λεπτά.

Δοκιμάστε την παρακάτω άσκηση και να καταπλήξει τους φίλους σας με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Προπόνηση και την άσκηση για γρήγορη απώλεια βάρους

Κάθε προπόνηση πρέπει να αρχίζει με προθέρμανση. Οι μύες και οι αρθρώσεις θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Αυτό θα σας σώσει από διαστρέμματα και τραυματισμούς ποικίλης σοβαρότητας.

Το ζέσταμα είναι συνιστάται στην αρχή της "πάνω-κάτω". Με άλλα λόγια, στο πρώτο warm-up το λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και ούτω καθεξής. Τελειώστε το warm-up ασκήσεις για τα πόδια.

Έτσι, αρχίζουμε. Πρώτα, ΤΡΊΨΤΕ τις παλάμες μέχρι να θερμαίνεται. Η θερμότητα του προσώπου, τα αυτιά και το λαιμό. Στη συνέχεια, κάνει ένα ζευγάρι από εναλλασσόμενες κινήσεις του κάθε κοινό και στις δύο κατευθύνσεις.

Προθέρμανση τους ώμους και τα χέρια. Εκτελούν κυκλικές κινήσεις τους ώμους προς τα εμπρός αρκετές φορές και, στη συνέχεια, προς τα πίσω. Τα χέρια ίσια, παλάμες παράλληλα με το πάτωμα και κοίταξε προς την αντίθετη πλευρά (σαν πιγκουίνος). Στη συνέχεια, περνάμε διαφορετικές πλευρές, με τους αγκώνες, που ακολουθείται από τις Κάμερες.

Να σταθεί επάνω κατ ' ευθείαν, ίσιωσε την πλάτη σου. Στροφές σε αντίθετες κατευθύνσεις, αφήνοντας το κάτω μέρος του σώματος. Το κεφάλι του όλη την ώρα κοιτάζοντας μπροστά του. Πλήρης 25 επαναλήψεις.

ασκήσεις για την απώλεια βάρους άλμα

Στη συνέχεια, κάνει μια κυκλική κίνηση του σώματος. Το 10 περιστροφές σε κάθε κατεύθυνση. Τα πόδια είναι ακόμη στάσιμα.

Στη συνέχεια, χαλαρώστε το πόδι. Βάλτε κάθε κάλτσα στο πάτωμα και συστροφή σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Στη συνέχεια, μετακινήστε τα δάχτυλα των ποδιών πάνω-κάτω. Το τακούνι δεν πρέπει να αγγίξει το πάτωμα.

Ασκήσεις για γρήγορη απώλεια βάρους στο σπίτι

Άσκηση για το αδυνάτισμα των γλουτών

Τοποθετήστε τα πόδια σας ελαφρώς ευρύτερο από τους ώμους σας, λυγίστε τα γόνατά τους (το πιο αποδοτικό σε ορθή γωνία). Μείνετε σε αυτή τη στάση όσο μπορώ.

Άσκηση "Καταλήψεις"

Κάνουμε 2-3 σετ των 25-35 επαναλήψεις. Κατά τη διάρκεια της κατάληψης τα γόνατα θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω από τα πόδια.

Η Άσκηση "Άλμα"

Καθίστε στις φτέρνες σας. Από αυτό το σημείο, πήδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να επιστρέψετε στο σημείο εκκίνησης. Επαναλάβετε 20 φορές.

Άσκηση "Ψαλίδι"

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας να ισιώσει, και βάλτε τα χέρια σας κάτω από το κάτω μέρος της πλάτης. Σταυρώστε τα πόδια σας και απομακρύνετέ τα για όσο το δυνατόν ευρύτερα. Μόλις 10 επαναλήψεις.

Άσκηση για λεπτά πόδια

Πέσε στα γόνατα, χέρια απλωμένα μπροστά του. Σε ένα γρήγορο ρυθμό κάθισε σε κάθε γλουτό, γέρνοντας το σώμα σε ισορροπία. Επαναλάβετε 20-30 φορές.

Άσκηση "Μεσαίου amplitudo"

Σταθείτε με τα πόδια σας εξαπλωθεί ελαφρώς ευρύτερο από τους ώμους, τα δάχτυλα των ποδιών με αντίθετες κατευθύνσεις. Κάνει ημι-consumandam με αργό ρυθμό, σταματώντας στο κάτω μέρος, το συντομότερο μπορώ περισσότερο. Με τον ίδιο ρυθμό πίσω στην αρχική του θέση. Πλήρης 20 επαναλήψεις, 2 προσέγγιση.

Άσκηση "πόδι"

Ξαπλώστε στη μία πλευρά. Λυγίστε το ένα πόδι στο κάτω μέρος. Ανώτερο πόδι κάνει την ομαλή ανελκυστήρες με μέγιστο πλάτος. 20 κούνιες. Επαναλάβετε στην αντίθετη κατεύθυνση.

Άσκηση για την κοιλιά

Ξαπλώστε στην πλάτη σας, βάλτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου, τα πόδια ίσια. Τραβήξτε τα γόνατά σας μέχρι το στήθος σας, τους ώμους και το κεφάλι σήκωσε από το πάτωμα και τραβήξτε τα γόνατα. Πηγαίνετε πίσω στην αρχική του θέση. Εκτελέστε 20 φορές για 2 σετ.

Άσκηση "Πλάγια ανατροπές"

Ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας, τα πόδια. Φέρε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Τώρα να φτάσει πάνω με τον αγκώνα το αντίθετο γόνατο. Επαναλάβετε 20 φορές. Τώρα στην αντίθετη πλευρά.

Άσκηση για το κάτω τύπο

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην πλάτη σας, τεντώστε τα πόδια σας ευθεία σε γωνία 450 στο πάτωμα και να κρατήσει όσο πιο πολύ μπορείς. 10 προσεγγίσεις.

Άσκηση για την εξέταση όλων των κοιλιακών μυών

Αρχική θέση – το ίδιο. Το σημείο χέρια προς τα πλάγια και καταλήγω στο πάτωμα με τις παλάμες κάτω. Ισιώστε τα πόδια κατ ' ευθείαν επάνω. Χαμηλώστε αργά τα πόδια ψηλά, εναλλάξ αριστερά και δεξιά. Κάνει 12 φορές σε όλες τις κατευθύνσεις.

Άσκηση "Dimidium-pontem"

άσκηση για την απώλεια βάρους συστροφή

Συνεχίζουν να βρίσκονται στην πλάτη του. Πόδια λυγισμένα τα γόνατα στηρίζουν το πάτωμα, τα χέρια εκτείνονται κατά μήκος του σώματος. Ανασηκώστε τη λεκάνη και κάτω. Ακολουθήστε το κίνημα 20-30 φορές.

Άσκηση για τους μυς πίσω

Ύπτια θέση τα χέρια και τα πόδια κάθετα προς το πάτωμα. Εναλλακτικά αποσπάσει την προσοχή από το δάπεδο του μηρού και της ωμοπλάτης, όπως και αν προσπαθεί να τους πάρει για να το ταβάνι. Κάνετε 20 επαναλήψεις.

Άσκηση "Καταπιούν τα ψέματα"

Γυρίστε πάνω στο στομάχι σας. Ταυτόχρονα σηκώστε ίσια πόδια και τα χέρια στο μέγιστο ύψος. Σύρετε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Επαναλάβετε 30 φορές.

Άσκηση "Push-UPS"

Στάση στο "μπαρ". Χαμηλώστε τα γόνατά σας στο πάτωμα. Πατήστε από το πάτωμα και 10 φορές.

Η άσκηση "Αντίστροφες κάμψεις"

Σταθείτε με την πλάτη σου στην καρέκλα. Κάτσε στην άκρη και καταλήγω τα χέρια στις πλευρές του κορμού. Λυγίστε τα πόδια σας σε ορθή γωνία και τοποθετήστε τις φτέρνες σας στο πάτωμα. Λεκάνη για να ωθήσει σε 5 cm από την άκρη της έδρα, η πλάτη θα πρέπει να παραμείνει ευθεία. Λυγίστε τους αγκώνες σας σε γωνία 900. Ανεβείτε. Οι αγκώνες είναι αυστηρά απαγορευμένο για να αναπαράγονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Επαναλάβετε 15 φορές.

Άσκηση χέρι

Σταθείτε ίσια, τα χέρια μπροστά του. Κρατήστε αυτή τη θέση όσο μπορείτε περισσότερο.

Άσκηση "Χιτς"

Για να ολοκληρωθεί η αναγκαία εκπαίδευση από το τέντωμα. Καθίστε στο πάτωμα, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος μέγιστο ήπια κίνηση του σώματος προς τα εμπρός, αριστερά, δεξιά. Ξάπλωσε στο πάτωμα και να φτάσει με τα χέρια και τα πόδια περάσουν στην απέναντι πλευρά (που είναι, τραβήξτε το αριστερό χέρι και το δεξί πόδι και αντίστροφα).

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους στο σπίτι υποστηρίζει τον μυϊκό τόνο και βελτιώνει την ποιότητα του έργου του οργανισμού ως σύνολο. Θα επιτύχετε γρήγορα αποτελέσματα, αν εφαρμόσει όλα τα τακτικά.

άσκηση για την απώλεια βάρους καταπιεί