Διατροφή "Maggi"

Η διατροφή Maggi είναι μια δίαιτα πρωτεΐνης. Η «ερωμένη» της πιστεύεται ότι είναι η Margaret Thatcher, για την οποία αναπτύχθηκε από τους καλύτερους διατροφολόγους των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ίδια την "Iron Lady", αυτή ήταν η διατροφική επιλογή που την βοήθησε να διατηρήσει το σχήμα της σε τέλειο σχήμα για πολλά χρόνια, εξ ου και το όνομα της διατροφής: το συντομογραφικό όνομα της Margaret.

Αυγό στην κάρτα διατροφής Maggi

Φυσικά, η διατροφή άλλαξε με την πάροδο του χρόνου καθώς πολλά προϊόντα έγιναν διαθέσιμα που δεν μπορούσαν να βρεθούν από τους απλούς ανθρώπους στα χρόνια της βαρόνης. Η πιο σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχή απώλεια βάρους στο Maggi είναι η αυστηρή τήρηση του μενού: μπορείτε να εξαιρέσετε αυτό ή αυτό το προϊόν από αυτό, αλλά να μην το αλλάξετε.

Αυτή η διατροφή ονομάζεται επίσης "αυγά" επειδή οι άνθρωποι που την ακολουθούν τρώνε πολλά αυγά, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες πρωτεΐνες σε αυτό. Η ίδια η Θάτσερ είπε ότι τρώει περίπου τριάντα αυγά κοτόπουλου την εβδομάδα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι πολύ, ώστε να μην πάμε στα άκρα και να εξισορροπήσουμε το μενού με τέτοιο τρόπο ώστε κανένα από τα προτεινόμενα προϊόντα να μην προκαλεί αηδία.
Η αποτελεσματικότητά του στη μείωση του "στρες" των υδατανθράκων, η οποία, ωστόσο, δεν μας πεινάει επειδή είναι ευχάριστο να τρώμε φρούτα, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ένα άλλο μυστικό της δίαιτας που περιγράφεται είναι ότι τα γεύματαλαμβάνονται ταυτόχρονα κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το αν είναι μια άδεια ή μια ημέρα της εβδομάδας. Αν καθίσετε για πρωινό πέντε μέρες την εβδομάδα, πείτε εννέα το πρωί, παραμένετε μαζί του για τις υπόλοιπες μέρες. Το ποσό που καταναλώνεται αντιστοιχεί ακριβώς στο ποσό που καθορίζεται στο μενού. Τίποτα δεν είναι περίπλοκο εδώ: χωρίς μέτρηση θερμίδων, χωρίς απεργία πείνας. Ωστόσο, η δέσμευση και η επιμονή δεν είναι περιττές εδώ.

Αντενδείξεις στη διατροφή Maggi

 • γαστρεντερικές παθήσεις.
 • Η πίεση είναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή.
 • Μητέρες που θηλάζουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Οι πάσχοντες από αλλεργίες, υπό την προϋπόθεση ότι το αλλεργιογόνο περιέχεται σε μία από τις συνιστώμενες τροφές: αυγά, εσπεριδοειδή ή πρωτεΐνη αγελάδας.

Εάν υπάρχει "βλάβη" πρέπει να ξεκινήσετε ξανά τη δίαιτα.
Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη δίαιτα, προτείνω να ασκηθείτε στο γυμναστήριο, να κάνετε μεγάλες βόλτες και να πίνετε άφθονο νερό. Αυτό είναι απαραίτητο για την ενίσχυση των μυών, την επιτάχυνση του μεταβολισμού και, στη συνέχεια, όχι μόνο θα απαλλαγείτε από το λίπος που σας βαράει, αλλά θα γίνετε ιδιοκτήτης μιας αθλητικής φιγούρας και ισχυρής ασυλίας.

Το αρχικό βάρος παίζει μεγάλο ρόλο: όσο περισσότερα κιλά, τόσο περισσότερο θα καταναλώνετε για κάθε εβδομάδα. Αντίθετα, εάν θέλετε να χάσετε περίπου 5 κιλά, θα χρειαστούν περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες, αλλά η απώλεια βάρους δεν θα γίνει απότομη και επικίνδυνη για την υγεία σας και χάρη στη σταδιακή μείωση και την τακτική άσκηση, δεν θα έχετε "επιπλέον" δέρμα, το οποίο μερικές φορέςφαίνεται ακόμη λιγότερο αισθητική από το υπερβολικό λίπος.

Σύμφωνα με τις κριτικές των ατόμων που κράτησαν για ένα μήνα έως το τέλος του "Maggi" (με υψηλό αρχικό βάρος), μπορείτε να απαλλαγείτε από δεκαπέντε, ή και είκοσι κιλά. Δεδομένου ότι αυτό θεωρείται πολύ δραματική απώλεια βάρους, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τη διατροφή, για παράδειγμα, μία φορά το χρόνο για να χάσετε βάρος μέχρι το καλοκαίρι. Μια ικανή «έξοδος» από οποιαδήποτε δίαιτα είναι επίσης πολύ σημαντική: εάν μετά από λίγο επιστρέψετε στον προηγούμενο καθιστικό τρόπο ζωής σας και σε ακατάλληλη δίαιτα, τα κιλά σας θα επιστρέψουν και θα «φέρνουν φίλους». Εάν ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες "εξόδου", όχι μόνο το βάρος δεν θα επιστρέψει, αλλά θα μειωθεί επίσης λίγο.

Λοιπόν, η έξοδος από τη διατροφή Maggi:

 • Μία από τις επιλογές, είναι η καλύτερη, πιο αποτελεσματική και σωστή - είναι να πάτε κατευθείαν στη σωστή διατροφή. Συμμόρφωση με όλους τους κανόνες και κανονισμούς. Τότε μπορείτε να ξεχάσετε να είστε υπέρβαροι για πάντα.
 • Αποφύγετε το αλκοόλ
 • Η δεύτερη επιλογήείναι να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις τροφές που τρώτε κατά τη διάρκεια της διατροφής. Ένα ή περισσότερα - δεν έχει σημασία. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε γκρέιπφρουτ, μανταρίνια και τυρί cottage. Συμπεριλάβετε τα στο μενού σας για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και το βάρος θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο.
 • Και η τρίτη επιλογή:αρχίστε να ακολουθείτε τη διατροφή σύμφωνα με το σύστημα απώλειας βάρους "μείον 60". Αλλά για το επόμενο δεκαπενθήμερο μετά τον μαραθώνιο απώλειας βάρους, πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας σε καραμέλα και επιβλαβή χρήση.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το αλκοόλ πρέπει φυσικά ναεξαλειφθεί πλήρως.

Αυτή η δίαιτα ανήκει στη "χημική ουσία": ένας συγκεκριμένος συνδυασμός τροφών προκαλεί το σχηματισμό χημικών διεργασιών στο σώμα που καίνε ενεργά το διαθέσιμο λίπος.

Εξαιρούμε εντελώς όλα τα ψημένα προϊόντα, τα ζυμαρικά, τα δημητριακά και τις πατάτες από το μενού - πρόκειται για υδατάνθρακες που δεν επιτρέπουν στον οργανισμό να χρησιμοποιεί λίπος. Φυσικά αποκλείουμε το λιπαρό κρέας.

Στη συνέχεια δίνω ένα μενού για ένα μήνα, το οποίο συγκεντρώνεται βάσει προσωπικής εμπειρίας. Σε είκοσι οκτώ ημέρες, έχασα 9 κιλά, παρόλο που δεν είμαι πολύ υπέρβαρος. Αγοράστε μια ζυγαριά κουζίνας και μην αποκλίνετε από τη μάζα του τελικού πιάτου που έχω καθορίσει. Εάν το βάρος δεν είναι στο μενού, μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε ποσότητα φαγητού.

Μενού διατροφής Maggi για 4 εβδομάδες

Έχουμε πρωινό για τις πρώτες δεκατέσσερις ημέρες με μερικά βραστά αυγά και μισό μεγάλο εσπεριδοειδές.

μία εβδομάδα.

Ημέρα 1.
Μεσημεριανό: Τα φρούτα που αναφέρονται παρακάτω.
Δείπνο: τηγανητό, βραστό, ψητό λευκό κρέας, 250 γραμμάρια.

Ημέρα 2.
Μεσημεριανό: οποιοσδήποτε τύπος λευκού κρέατος, 200 γραμμάρια.
Δείπνο: απλή σαλάτα: αγγούρια, ντομάτες, πιπεριές, φύλλα μαρουλιού, μόνο 150 γραμμάρια. Γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι, κρουτόν, μερικά αυγά.

Ημέρα 3.
Μεσημεριανό: ένα κρουτόν, όχι πολύ λιπαρό τυρί, μερικές ντομάτες, φύλλα μαρουλιού.
Δείπνο: κρέας, μαγειρέψτε όπως θέλετε, 250 γραμμάρια.

Ημέρα 4.
Μεσημεριανό: αποτελείται από φρούτα.
Δείπνο: σαλάτα από αγγούρι, ντομάτες, πιπεριές, συνολικά 150 γραμμάρια.
κάθε είδους φιλέτο πουλερικών, 250 γραμμάρια.

Ημέρα 5.
Μεσημεριανό γεύμα: το πολύ 2 βραστά αυγά, βραστά με νερό λαχανικά όπως αρακά (μπορεί να καθαριστεί), φασόλια σε λοβούς, κολοκύθα, καρότα. Μόνο 250 γραμμάρια.
Δείπνο: βραστά ψάρια, 250 γραμμάρια. Η σαλάτα είναι η ίδια όπως παλιά, σήμερα είναι 150 γραμμάρια. Φράπα.

Ημέρα 6.
Μεσημεριανό: φρούτα. Ο, τι θέλεις.
Δείπνο: κρέας στον ατμό, 200 γραμμάρια. Μια ροζ ντομάτα.

Ημέρα 7.
Μεσημεριανό: Διατροφή κρέατος, 250 γραμμάρια, με μαγειρεμένα λαχανικά που μπορούν να καταναλωθούν μόνο 150 γραμμάρια. Μεσαίο γκρέιπφρουτ.
Δείπνο: καρότα βραστά ή στον ατμό, κολοκυθάκια, αρακά. 150 γραμμάρια.

δεύτερη εβδομάδα.

Ημέρα 1.
Μεσημεριανό: κρέας, μαγειρεμένο όπως θέλετε, 250 γραμμάρια. Ακόμα, μαρούλι, 200 γραμμάρια.
Δείπνο: δύο βραστά αυγά, ένα γκρέιπφρουτ.

Ημέρα 2.
Μεσημεριανό: 200 g μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου, 200 g αγγούρι, ντομάτα και πιπεριά.
Δείπνο: δύο βραστά αυγά, ένα γκρέιπφρουτ.

Ημέρα 3.
Μεσημεριανό: 200 γραμμάρια ψημένου κρέατος, μια ντομάτα.
Δείπνο: δύο βραστά αυγά, ένα γκρέιπφρουτ.

Ημέρα 4.
Μεσημεριανό: 200 g τυριού με χαμηλά λιπαρά, 150 g μαγειρεμένων λαχανικών.
Δείπνο: δύο βραστά αυγά, ένα πορτοκάλι.

Ημέρα 5.
Μεσημεριανό: βραστά ή τηγανητά θαλασσινά (ψάρι, καλαμάρια, γαρίδες) 200 γραμμάρια.
Δείπνο: δύο βραστά αυγά, μία ντομάτα.

Ημέρα 6.
Μεσημεριανό: 200 γραμμάρια βραστό ή ψημένο κρέας (κατά προτίμηση βοδινό), σαλάτα.
Δείπνο: φρούτα (μπορείτε να φάτε όσα θέλετε και οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτά που απαγορεύονται αυστηρά σε αυτήν τη διατροφή. Θα δώσω παρακάτω μια λίστα απαγορευμένων φρούτων και λαχανικών μαζί με συνταγές)

Ημέρα 7.
Μεσημεριανό: Κάθε μέρος του κοτόπουλου σε κάθε επιλογή μαγειρέματος, 250 γραμμάρια. Δύο ντομάτες, ένα πορτοκάλι.
Δείπνο: ένα μεγάλο εσπεριδοειδές, βραστό κρέας 150 γραμμάρια, βρασμένο αρακά 50 γραμμάρια.

τρίτη εβδομάδα.

Σας παρουσιάζουμε περισσότερα λαχανικά και φρούτα αυτήν την εβδομάδα. Θα τα τρώμε σε τακτά διαστήματα όλη την ημέρα.

Ημέρα 1.
Φρούτα σε οποιαδήποτε ποσότητα.

Ημέρα 2.
Λαχανικά. Δεν χρειάζεται να ξεπεράσετε την πείνα όσο θέλετε. Αν θέλατε να φάτε ένα κιλό μήλα, το φάγατε. Μαγειρεμένα λαχανικά ή σε σαλάτες.

Ημέρα 3.
Λαχανικά και φρούτα. Σαλάτες, μαγειρευτά, ό, τι θέλετε.

Ημέρα 4.
Σαλάτα βιταμινών (λάχανο, αγγούρι, καρότο), 250 γραμμάρια μαγειρεμένου λευκού κοτόπουλου. Μαγειρεύοντας λαχανικά.

Ημέρα 5.
250 γραμμάρια μαγειρεμένα ψάρια, 150 γραμμάρια μαγειρεμένα λαχανικά.

Ημέρα 6.
Τρώμε γκρέιπφρουτ και μήλα όλη την ημέρα.

Ημέρα 7.
Ένα κομμάτι φρούτων. Αλλά σε απεριόριστες ποσότητες.

Εβδομάδα 4.

Την τελευταία εβδομάδα τρώμε όποτε θέλουμε και στην ποσότητα που χρειάζεστε προσωπικά. Ωστόσο, ακολουθούμε αυστηρά τι είδους τρόφιμα πρέπει να τρώγονται μια δεδομένη ημέρα. Δεν αξίζει να αντικαταστήσετε προϊόντα κατά την κρίση μας, ακόμη και με παρόμοια.

Ημέρα 1.
200 γραμμάρια μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου, 600 γραμμάρια αγγούρι και σαλάτα ντομάτας, πομέλο ή γκρέιπφρουτ, ένα μικρό κρουτόν.

Ημέρα 2.
200 g κρέατος βρασμένο σε αλατισμένο νερό, κρουτόν, φρούτα, εάν επιθυμείται, σαλάτα από αγγούρι και ντομάτα 600 g.

Ημέρα 3.
Σαλάτα: αγγούρι και ντομάτα, σήμερα 300 γραμμάρια. Ένα εσπεριδοειδές, κρουτόν, 150 γραμμάρια λαχανικών στον ατμό, 150 γραμμάρια τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά.

Ημέρα 4.
Ένα μεγάλο στήθος κοτόπουλου, αγγούρι και σαλάτα ντομάτας: 150 γραμμάρια, ένα εσπεριδοειδές.

Ημέρα 5.
Δύο ντομάτες, φύλλα παγόβουνου, ένα εσπεριδοειδές και φυσικά αυγά.

Ημέρα 6.
300 γραμμάρια μαγειρεμένο φιλέτο κοτόπουλου, περίπου 100 γραμμάρια τυρί cottage χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, ένα κρουτόν, αγγούρι, 200 ml κεφίρ 0, 1%, ένα εσπεριδοειδές.

Ημέρα 7.
200 γραμμάρια ψαριών, απλά όχι λιπαρά. Έτοιμος για γεύση. Γνωστή σαλάτα: αγγούρια και ντομάτες, μόνο 300 γραμμάρια, κρουτόν, εσπεριδοειδή.

Αναφέρθηκε παραπάνω σχετικά με την έξοδο από τη διατροφή, τώρα περισσότερο με τις αποχρώσεις του μαγειρέματος: αλάτι και άλλα φυσικά μπαχαρικά, κρεμμύδια, σκόρδο μπορούν να προστεθούν στα πιάτα. Όλες οι σαλάτες είναι ντυμένες με τίποτα, μαγειρεύουμε τα πάντα ζεστά χωρίς λάδια και άλλα λιπαρά. Τα προϊόντα αφήνονται να βράσουν σε υδατόλουτρο έτσι ώστε να διατηρούν τέλεια τις χρήσιμες ιδιότητές τους.

Τα επιτρεπόμενα λαχανικά είναι:Κολοκυθάκια, καρότα, αγγούρι, ντομάτες, φασόλια, μπιζέλια, μελιτζάνες. Χωρίς πατάτες και καλαμπόκι!

Φρούτα: όλα εκτός από μπανάνες, σταφύλια, μάνγκο, αποξηραμένα φρούταΒάζουμε εσπεριδοειδή.

Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε εντελώς τα δημητριακά και τα ζυμαρικά.

Μην ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να πίνετε νερό ή τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Αυτό πρέπει να γίνεται μεταξύ των γευμάτων χωρίς να προσθέτετε ζάχαρη, μέλι και άλλα γλυκά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη.

Ψητά ψάρια - ένα πιάτο διατροφής

Συνταγές διατροφής

Ψητά ψάριαστο φούρνο είναι μια εξαιρετική επιλογή μαγειρέματος για όσους κάνουν δίαιτα, ειδικά πρωτεΐνες. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πρέπει να ξεφλουδίσετε, να πλύνετε, να αλάτι και να τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο. Ψήστε για σαράντα λεπτά έως μια ώρα, ανάλογα με το μέγεθος των ψαριών σας. Χυμός λεμονιού μπορεί να προστεθεί αν θέλετε.

Στήθος κοτόπουλουΜαγειρέψτε ακόμη πιο γρήγορα και πιο εύκολα: χτυπήστε καλά με ένα σφυρί και τηγανίστε σε ένα στεγνό τηγάνι για 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά.

Λαχανικάμπορεί να βράσει μόνο σε νερό. Επιπλέον, επιλέγετε μόνο έναν τύπο για κάθε γεύμα. Κόβουμε τα κολοκύθια σε κύβους, προσθέτουμε αλάτι και λίγο μείγμα πιπεριού και τοποθετούμε στη σόμπα. Μπορείτε να αλλάξετε ελαφρώς τη γεύση με φρέσκα βότανα.

ΦρουτοσαλάταΘα απολαύσουμε τις μέρες που δεν ορίζεται ότι μπορείτε να φάτε μόνο εσπεριδοειδή: κόψτε ένα αχλάδι, χωρίστε σε τετράγωνα ένα μήλο, κόψτε μανταρίνι σε φέτες, προσθέστεΠροσθέτετε πεπόνι σεζόν, ταιριάζουμε τα πάντα με χυμό λεμονιού. . .

Το κρέαςμαγειρεύεται καλύτερα όταν είναι βόειο κρέας. Και ψήνουμε αν είναι χοιρινό. Δεδομένου ότι το βόειο κρέας είναι σκληρό και ξηρό κρέας, το χοιρινό, ακόμη και τα άπαχα μέρη του, είναι πιο μαλακό. Τρίψτε τη χοιρινή μπριζόλα με μείγμα αλατιού και πιπεριού και τηγανίστε σε τηγάνι χωρίς λάδι. Ή ψητό σε αλουμινόχαρτο στο φούρνο.

Η διατροφή είναι πολύ αποτελεσματική, απλώς θέλετε να είστε λεπτός και να τηρείτε αυστηρά τους κανόνες.

Διατροφή "Maggi" - για άλλη μια φορά σχετικά με τον τερματισμό της διατροφής

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν; Απλά πρέπει να ολοκληρώσετε σωστά τη διατροφή "Maggi". Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα σημεία και το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 • Αφού ολοκληρώσετε τη δίαιτα, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και κατά προτίμηση να τρώτε λιγότερο.
 • Τα προϊόντα που σας αρέσουν πρέπει να προστεθούν σταδιακά στη διατροφή.
 • Για τις πρώτες 1-2 εβδομάδες μετά τη δίαιτα, προσπαθήστε να φάτε τα τρόφιμα που φάγατε στη διατροφή Maggi.
 • Σταματήστε γλυκά, λιπαρά, αλευρώδη και πικάντικα τρόφιμα ακόμη και 1-2 εβδομάδες μετά τη δίαιτα.
 • χρησιμοποιήστε την ίδια ποσότητα νερού με τη διατροφή Maggi.
 • Προσπαθήστε να μην τρώτε τίποτα τρεις ή τέσσερις ώρες πριν από το κρεβάτι.
 • Εάν είναι δυνατόν, κάντε σωματική δραστηριότητα και πάρτε λίγο καθαρό αέρα.