Πώς να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το επιπλέον βάρος

Γιατί δεν λειτούργησε και τώρα

Πώς να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το επιπλέον βάρος

Μόλις έχετε αποφασίσει για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, έχετε ήδη ένα ψυχολογικό κίνητρο: είστε δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή σας, και θα θέλατε να βελτιώσουν την υγεία τους. Τέτοιες επιθυμίες είναι αξιέπαινη και μπορεί πάντα να σας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου σας, αλλά μόνο λίγο. Πιθανώς ήδη προσπαθήσει να χάσουν βάρος, αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Ας αναλύσουμε τα σημαντικότερα λάθη στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Δυστυχώς, συνήθως αυτή η μάχη με τις συνέπειες, και πρέπει να ξεκινήσουμε με το λόγο.

Προκειμένου να χάσουν βάρος αποτελεσματικά και να συνεχίσει να διατηρεί πάντα το κανονικό σας βάρος, είναι απαραίτητο να αναδιαρθρώσει τη σκέψη τους.

Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά είναι δυνατόν να αποφασίσει για τον εαυτό σας μία φορά και για όλα.

Το γεγονός ότι η τροφή είναι το φάρμακο για τον οργανισμό. Πηγαίνετε σε μια κανονική διατροφή μετά από μια παρατεταμένη πλούσια τρόφιμα, όπως δύσκολο όσο η μανιώδης καπνιστής να κόψει το Κάπνισμα.

Πρώτα θα πρέπει να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση: τρώμε για να ζούμε ή ζούμε για να τρώμε;

Όσο εσύ ζεις για να τρως, να τρως και να τρως, δεν θα το πετύχει με την εκκαθάριση του υπερβάλλοντος βάρους. Επειδή πεινάω, επειδή πάντα πεινασμένοι, ή επειδή θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι νόστιμο, ή λόγω του γεγονότος ότι η ψυχή είναι κακό, ή πρέπει να ηρεμήσεις και να μην ανησυχείτε ή να επικεντρωθεί...

Σκέψεις δημιουργούν τον κόσμο. Γίνεσαι αυτό που είσαι. Ο σωκράτης είπε ότι θα πρέπει να σκεφτούμε για το πώς ζούμε, και να εξάγει τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Να βελτιώσει τις σκέψεις σας και η ζωή σας θα βελτιωθεί.

Η καταπολέμηση της υπερβολικής τροφίμων απαιτεί όχι μόνο αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου, αλλά την ενεργό δέσμευση για την πνευματική ζωή. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι πνευματικοί άνθρωποι είναι πολύ σπάνια λίπος.

Μόλις έχετε τα ανώτερα πνευματικά συμφέροντα, που έχουν χάσει την επιθυμία να τρώνε πολύ και να απολαύσετε την λαιμαργία. Παρεμπιπτόντως, οι Ορθόδοξοι μπορεί εύκολα να ανεχθεί ακόμη και η μακρά και αυστηρή νηστεία, ακριβώς επειδή στην περίοδο μετά τις σκέψεις τους, αφιερώνουν στο Θεό και την προσευχή, χωρίς να αποσπούν την προσοχή από κοσμικούς πειρασμούς.

Να τρώτε λιγότερο, να μελετήσει τη συμπεριφορά τους, απαντώντας PA ερώτηση, και όταν είστε που για άλλη μια φορά να φάει. Βρείτε την αιτία και το χρόνο κατά τον οποίο υπάρχει παραβίαση της διατροφής. Συνειδητοποιούν τα λάθη τους, να μπορείτε πιο εύκολα να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους.

Συχνά παραβιάσεις του προκύψει στην οργάνωση της γιορτές στο σπίτι ή στη δουλειά, όταν επισκέπτονται εστιατόρια, καφετέριες και fast-food εστιατόρια όπως η "mcdonald's".

Έτσι, προσπαθήστε να οργανώσετε τη ζωή σας για να αποφύγει τη συχνή τακτική γιορτές, ειδικά συνοδεύεται από αλκοόλ, και αν βρείτε τον εαυτό σας σε αυτές τις συνθήκες, να επιλέξουν την πιο κατάλληλη και χρήσιμη για σας γεύματα και μόνο "πεκ". Θα πρέπει πάντα να είναι προετοιμασμένοι ψυχολογικά για τέτοιες καταστάσεις, που μπορεί να περάσουν από όλα το καλό ξεκίνημα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώσετε το βράδυ βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, τρώει αργά το φαγητό σας και, στη συνέχεια, να αποκτήσουν μόνο που ήρθε στο χέρι, κάτω από τις ραγδαίες εξελίξεις στην οθόνη της ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ.

Μην τρώτε το βράδυ έξω από την πλήξη. Το σπίτι σας δεν πρέπει να είναι μια ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ τροφίμων: κράκερ, μπισκότα, πατατάκια και μπύρα.

Δεν κάνει απογραφή των τροφίμων υψηλός-θερμίδας. Τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να αγοραστούν μόνο μία φορά και ελάχιστες ποσότητες.

Το σπίτι θα πρέπει να είναι μόνο τρόφιμα με χαμηλές θερμίδες.

Το σπίτι πρέπει να είναι χαμηλή σε θερμίδες φαγητό μόνο

Δεν θα πρέπει να κρατήσει στο σπίτι, μπύρα και αλκοολούχα ποτά. Η μπύρα δίνει ένα κέρδος βάρους - μάζας σώματος αυξάνεται από τα πηδήματα και τα όρια, τα οποία περιέχονται σε αυτό. Αλκοόλ περιέχει κενές θερμίδες και καταστρέφει την υγεία σας. Σε περίοπτη θέση θα πρέπει να υπάρχει ούτε φαγητό, ούτε στις αίθουσες ούτε στην κουζίνα. Για να προβάλετε μόνο το πόσιμο νερό.

Ας υποθέσουμε ότι, όταν έρθει στο ψυγείο, θα σας υποδεχτεί με ένα μεγάλο σημάδι:

Μην μ ' αγγίζεις, έχεις ήδη φάει.

Pet εραστές "αστεία" μπορεί να συνοδεύσει ανοίγοντας την πόρτα του ψυγείου, μια υγιή ανησυχία σειρήνα ή υβριστική φράση που θα μιλήσει μιλάει ηλεκτρονικά.

Μην φοβάστε ότι με τη μετάβαση σε ένα άλλο φαγητό που θα τρέξει από την εξουσία.

Πραγματικά χρειάζεται ένας άνθρωπος ανά ημέρα είναι πολύ λίγη τροφή, μόνο που πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και υγιεινά που παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα για τη ζωή και το έργο του. Ξεχάστε όλες τις γαστρονομικές ιδιορρυθμίες.

Η μετάβαση από το pullup για τα μικρότερα τμήματα θα πρέπει να είναι σταδιακή, διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούν στο νέο τρόπο.

Αναδιάρθρωση της δύναμης πρέπει να αρχίσει με μια ψυχολογική θέση:

"Δεν θα φάτε παραπάνω, θέλω να είμαστε υγιείς, τρώω με μέτρο και μόνο τρεις φορές την ημέρα."

Και στη συνέχεια το μόνο που τρώνε τρεις φορές την ημέρα και όχι "σνακ" διαλείμματα.

Για να οικοδομήσουμε τη διατροφή σας θα πρέπει να είναι από, προκειμένου να σταματήσουν να τρώνε μεταξύ των γευμάτων. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν πρώτα τέσσερα γεύματα, ο συνολικός όγκος των τροφίμων πρέπει να πληρούν τις τρεις φορές παραλλαγή.

Να τρώτε λιγότερο, θα πρέπει να συνηθίσει σε μικρές μερίδες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακολουθώντας απλούς τρόπους.

Να έχετε ένα αντί για μεγάλα γεύματα πλάκες είναι μικρές και όχι πολύ βαθύ πιάτο.

Κουτάλια θα πρέπει να είναι το επιδόρπιο, τα πιρούνια πρέπει να είναι χαμηλή. Αν έχετε ξύλινα chopsticks, το δεύτερο πιάτα είναι καλύτερα να τρώνε με ξυλάκια. Sticks παρέχουν μια ευκαιρία να συλλάβει ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι μεγαλύτερο από το κουτάλι ή το πιρούνι. Το άτομο τρώει λιγότερο και περισσότερο, και γίνεται κορεσμένο πιο γρήγορα.

Είναι καλύτερα ότι ο Μαχαιροπήρουνα ήταν όμορφη και προκάλεσε τους σχέδια χαρά. Πρόκειται για απλή και υγιεινά τρόφιμα, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην ομορφιά της, το φαγητό που σερβίρεται. Η ομορφιά των τροφίμων και τα Μαχαιροπήρουνα θα σας βοηθήσει να κάνετε για το γεγονός ότι είχε προηγουμένως δοθεί gourmet εμφάνιση και τη γεύση της ανθρώπινης διατροφής.

Καταστείλει την όρεξη, οπότε δεν τρως παχυντικά τρόφιμα, αλλά τρώνε μόνο χαμηλά σε θερμίδες, περιέχουν πολλές φυτικές ίνες.

Υπάρχουν πολύ αργά, τότε ο κορεσμός θα έρθει πιο γρήγορα και η πέψη θα είναι πιο ολοκληρωμένη που θα σας βοηθήσουν να τρώτε λιγότερο.

Το πόσιμο, ενώ το φαγητό δεν αξίζει τον κόπο. Καλύτερα να πιεις πολύ αργότερα, μετά το φαγητό. Αν σας αρέσει να πίνετε πριν από το φαγητό, είκοσι λεπτά πριν από τα γεύματα μπορείτε να πίνετε μισό Φλιτζάνι ή και λιγότερο ξινή ή υπόξινη φρεσκοστυμμένο χυμό ή το ποτό αραιωμένο χυμό.

Αν δεν αντέχεις τα διαλείμματα μεταξύ των γευμάτων, μπορείτε να φάτε ένα φρούτο. Μόνο! Ή να πιείτε σιγά-σιγά ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Το αίσθημα της πείνας θα εξαφανιστούν. Αυτό δεν είναι αρκετό, πάρτε ένα ή δύο δισκία microcellulose (MCC), φούσκωμα στο στομάχι, και έχεις την αίσθηση ότι τρως κάτι. Αυτά τα χάπια θα βοηθήσει επίσης να καθαρίσει το σώμα σας από τις βλαβερές τοξίνες.

Συχνά ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει κάτι παραπάνω να φας, να κάθομαι να βλέπω ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ή στον υπολογιστή, και μερικές φορές ακόμη και το δείπνο και το Πρωινό τους. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να κρατήσει την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ στην κουζίνα.

Τώρα το μόνο που τρώνε στο τραπέζι της κουζίνας! Σε ένα ευχάριστο σιωπή ή μια ήσυχη ομαλή μουσική, βλέποντας το τοπίο έξω από το παράθυρο και απολαμβάνοντας την εμφάνιση φρούτα και άλλα υγιεινά τρόφιμα.

Αν ξοδεύετε, ενώ την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ πολύ χρόνο και που να φάνε, ενώ παρακολουθείτε ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, χρησιμοποιήστε απόσπαση της προσοχής άσκηση. Αν, κατά τη διάρκεια της διάλειμμα αποφάσισε να περπατήσει στην κουζίνα για ένα γεύμα, θα πρέπει, αντίθετα, να απενεργοποιήσετε τον ήχο της ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ και να ξαπλώσετε ανάσκελα σε ένα Χαλί με τα πόδια σας λυγισμένα τα γόνατα. Πρώτη εκτέλεση ανελκυστήρα λεκάνη, εστιάζοντας στα δύο πόδια. Στην ανώτερη θέση, θα πρέπει να χαλαρώσετε, και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αρχική του θέση. Κατά την ανύψωση της λεκάνης θα πρέπει να κάνει μια ανάσα, όταν επιστρέψετε στην αρχική θέση - εκπνοή. Επαναλάβετε αρκετές φορές, και στη συνέχεια να πάει στο ασανσέρ της πυέλου με έμφαση στο ένα πόδι, το άλλο πόδι διατηρείται σε ευθεία ενώ σε μια γωνία, έτσι ώστε να φαίνεται συνέχεια το πόδι στήριξης. Ανάσα koordiniruyutsya ομοίως. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς των ασκήσεων ανά διαφημιστικό διάλειμμα, θα νιώσετε ότι αρρώστησε.

Τα γεύματά σας πρέπει να είναι υγιεινή και θρεπτική σύνθεση. Θα πρέπει να προσπαθούμε να ακολουθούμε το φυσικό τρόπο ζωής. Όσο πιο κοντά στον τρόπο ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων σας, τη διατροφή και τη σωματική σας δραστηριότητα, συνάδει με το φυσικό σκοπός του ανθρώπου, τόσο περισσότερο θα είναι υγιείς.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να "λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας". Η συνεχής υποσιτισμό (συνήθως ελλείψει ενυδατικο τροφίμων) μόνο βλάπτει τον οργανισμό και του στερεί τη δύναμη. Αυτή είναι η διαδρομή προς εξάντληση. Κάποια φανατικά ανθρώπων που υποσιτίζονται φέρει σε εκφυλισμό.

Να σωστά να χάσουν βάρος θα πρέπει να τρώτε ένα πλήρες και υγιεινό φαγητό.

Κατά τη διαδικασία της δραστικής φυσική απώλεια βάρους θα πρέπει να έχουν μόνο θετικές σκέψεις σχετικά με το τι μπορείτε σταδιακά να χάσουν βάρος, να γίνει ελκυστική και θα είναι; νιώθω καλύτερα. Αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας με αγάπη. n

Αυτοί οι άνθρωποι που θεωρούν τον εαυτό τους με το μίσος, την περιφρόνηση το σώμα μου και συμμερίζομαι και το συσσωρευμένο λίπος δεν θα επιτύχει θετικά αποτελέσματα στη φυσική απώλεια βάρους.

Είναι χρήσιμο να πείσεις τον εαυτό σου:

"Το βάρος μου είναι ελαφρώς περισσότερο από τον κανόνα, αλλά όλα είναι το ίδιο πάντα φοράω πέντε κιλό αλτήρα, δεν θέλω να κουβαλάω έξτρα βάρος".

"Το βάρος μου είναι πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό και είναι όλα τα ίδια πάντα φοράω ένα puddy (dauphud ή περισσότερα) βάρος. Θα κουβαλάς περιττό βάρος 365 ημέρες το χρόνο, από έτος σε έτος. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί".

"Το σώμα μου είναι κουρασμένος από περιττές υπερφόρτωσης και μπορεί να σε αρρωστήσει. Αγαπώ τον εαυτό μου, λυπούμαι την καρδιά μου, δεν θέλω να κάνω κακό, και θέλω να χάσω βάρος".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να φέρει ένα ζωντανό φορτίο είναι πολύ χειρότερο από το βάρος. Live φορτίο απαιτεί επιπλέον δύναμη, είναι ένα μέρος του σώματός σας που απαιτεί την.

Όλες οι σκέψεις και οι δράσεις πρέπει να είναι θετική. Ξεκινήστε να χάσουν βάρος μόνο με τη χαρά που θα πω αντίο με το παρελθόν κράτος και να πάμε σε μια νέα, καλύτερη εμφάνιση και καλύτερη υγεία.

Όταν έχετε αποφασίσει για τον εαυτό σου που δεν τρώνε για να ζήσουν, δεν ζούμε για να τρώμε, μπορείτε να κάνετε την ανάπτυξη αδιάφορη στάση στο θέαμα των τροφίμων. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα της ψυχολογικής κατάρτισης για τους ανθρώπους που έχουν μια ορισμένη δύναμη της θέλησης. Αν καταφέρετε να μάθετε μια τέτοια στάση για φαγητό, θα γίνει πολύ πιο εύκολο να ζήσει. Οπότε κάνουμε το εξής.

Πριν μάλλον προσπάθησαν να χάσουν βάρος με διάφορες δίαιτες, αλλά δεν βοήθησε. Επιπλέον, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το βάρος σας αυξάνεται. D τώρα αυτό δεν θα συμβεί. Ο φυσικός τρόπος για να χάσετε βάρος, το σώμα ζει μια υγιή ζωή, όλες οι φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα σταδιακά να πάρει καλύτερα, και να αισθάνονται καλύτερα, το βάρος μειώνεται σταδιακά.

Οι περισσότερες δίαιτες απώλειας βάρους με βάση τη χαμηλή κατανάλωση από μία μόνο ομάδα προϊόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο οδηγεί μόνο σε επιδείνωση της υγείας. Το βάρος χάνεται ως αποτέλεσμα την απώλεια του νερού στο σώμα και των πρωτεϊνών των μυών, το λίπος στην διατροφή καταναλώνει σχετικά μικρή. Για να χάσετε λοιπόν πρωτεϊνικές δομές των μυών και σε μεγάλο βαθμό αφυδατώνουν το σώμα είναι εξαιρετικά επιβλαβής για την υγεία. Η απώλεια της μυϊκής μάζας φέρνει αδυναμία και απάθεια, έτσι δεν θέλετε οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα. Μετά από όλα, εσύ με το ζόρι να κάνουν τη δουλειά τους και τις δουλειές του σπιτιού. Η διατροφή συμβάλλει στη διατήρηση και ακόμη και τη συσσώρευση του υπερβολικού βάρους. Απώλεια πρωτεϊνικών δομών οδηγεί στην απώλεια σημαντικών ουσίες - ένζυμα που εμπλέκονται στην πέψη. Ως αποτέλεσμα, το πεπτικό διαδικασίες παραβιάζονται ακόμα περισσότερο. Αλλά ένζυμα μπορεί ενεργά να κάψετε το λίπος του σώματος.

Όπως το βάρος σας ελαφρώς μειωμένη, αλλά με τι κόστος, δεν ξέρω. Πόσο πραγματικά το σώμα να κάψει λίπος κλίμακα δεν θα σας πω. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σαθρή μονότονη διατροφή για την απώλεια βάρους επιβλαβή για την υγεία, και το βάρος μειώνεται με την απαλλαγή των βασικών ουσίες του σώματος, όπως στο φαγητό σου πολύ τα απαιτούμενα συστατικά που λείπουν. Με αυτή τη δίαιτα το σώμα υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση της πείνας που σε βασανίζει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ρίξει το φαγητό και αρχίζουν να τρώνε περισσότερο, πηγαίνει κάτω από τον αγωγό. Και το ψυχολογικό αποτέλεσμα αυτής της διατροφής είναι τρομερό - θα χάσει την πίστη του στην δύναμη και την ικανότητα να διορθώσει την κατάσταση με το επιπλέον βάρος για το καλύτερο. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι σε μια κακή διάθεση, όταν και πάλι θα αρχίσουν να τρώνε πολύ και ως αποτέλεσμα, το βάρος σας θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Τώρα είστε επιτρέπεται να τρώνε όλα τα τρόφιμα που είναι καλό για σας, σε λογικές ποσότητες όλη την ημέρα. Αισθήματα έντονης πείνας εκεί, μπορείτε να μετακινήσετε πολλά, και το βάρος σας μειώνεται σταδιακά να τα καθορισμένα όρια. Προσαρμογή της διατροφής και της άσκησης, μπορείτε να φτάσετε σε ένα φυσιολογικό βάρος, ενώ τη διατήρηση και ενίσχυση της n υγεία σε αρμονία με τη φυσιολογία.

Για να καταστείλει την όρεξη να

Οποιαδήποτε δίαιτα και συμπληρώματα διατροφής, η οποία περιλαμβάνει την ταχεία απώλεια βάρους και ακόμη και την απώλεια βάρους γρήγορη επικίνδυνα για την υγεία σας. Σε αυτή τη λειτουργία, το σώμα παράγει πολλά και επιβλαβείς ουσίες, τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν βλάβες των ιστών και για τη γήρανση. Αν το σωματικό λίπος χάνεται πολύ γρήγορα s, τότε έρχεται η αντίδραση της μετατροπής των πρωτεϊνών σε λίπος. Το σώμα διασπά το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και έρχεται μια οδυνηρή κατάσταση με την πολύ κακή του υγεία. Μετά από αυτές τις μεθόδους απώλειας βάρους είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε την υγεία τους.

Καταφεύγουν σε φυσικές μεθόδους απώλειας βάρους, μπορείτε να χάσετε το βάρος σας σιγά-σιγά επιβλαβείς ουσίες καταστρέφονται και αποβάλλεται από το σώμα, λόγω της υψηλής φυσικής δραστηριότητας. Σας πλήρη διατροφή, τη δύναμη, αυξάνει και βελτιώνει την υγεία σας με φόντο την απώλεια βάρους. Έτσι, αυτή τη φορά με την απώλεια βάρους θα πετύχει. Το κύριο πράγμα - να είστε σίγουροι, για να επιτύχουν το στόχο τους και δεν ρίχνουν την υπόθεση στα μισά του δρόμου.