Διατροφή για τους τεμπέλης: κριτικές, μενού για κάθε μέρα

Η τεμπέλη δίαιτα προορίζεται κυριολεκτικά για άτομα σαν αυτό. Και η τεμπελιά εκφράζεται ως απροθυμία να ενοχληθεί με την ανάπτυξη του μενού, το μαγείρεμα και την έντονη σωματική δραστηριότητα. Σύμφωνα με κριτικές, μπορείτε να απαλλαγείτε από 5 κιλά σε μια εβδομάδα.

Η ουσία της διατροφής

Κανόνες διατροφής για τους τεμπέληδες

Η ουσία αυτής της διατροφής, που αναφέρεται επίσης ως νερό σε διάφορες πηγές, είναι να πίνετε νερό σωστά. Δηλαδή, σε μια συγκεκριμένη ώρα - πριν από ένα γεύμα σε μισή ώρα και μετά από αυτό σε 2 ώρες. Όλοι, ακόμη και ένα μικρό σνακ ή ένα φλιτζάνι καφέ, πρέπει να συνοδεύονται από αυτό το τελετουργικό. Στο μεταξύ, απαγορεύεται όλη η κατανάλωση αλκοόλ. Αυτή η αρχή βασίζεται στο γεγονός ότι κάθε υγρό που εισέρχεται στο στομάχι με τροφή επηρεάζει αρνητικά τη σύνθεση και τη συγκέντρωση του γαστρικού χυμού. Κατά συνέπεια, η πέψη επιβραδύνεται και τα αποθέματα στις πλευρές αναπληρώνονται. Επιπλέον, το νερό που καταναλώνεται καταλαμβάνει ένα μέρος του στομάχου και η ποσότητα της τροφής που καταναλώνεται είναι εγγυημένη ότι είναι μικρότερη.

Φυσικά, τα πρώτα υγρά πιάτα δεν είναι ευπρόσδεκτα ούτε σε αυτό το σύστημα τροφίμων.

Προκειμένου η απώλεια βάρους να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγική, συνιστάται να πίνετε μεγάλες ποσότητες πράσινου τσαγιού για αρκετές ημέρες πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα. Θα βοηθήσει το σώμα να καθαριστεί και να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό.

Πόσο μπορείτε να χάσετε ένα κιλό;

Είναι δύσκολο να δώσετε έναν ακριβή αριθμό. Σε κάθε περίπτωση, οι λεπτομέρειες μπορεί να αποδειχθούν παραπλανητικές. Το ποσό των χαμένων κιλών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

 • αρχικό βάρος.
 • ηλικία.
 • τρόπος ζωής.
 • φύλο.

Ωστόσο, η ανάλυση των αξιολογήσεων δείχνει ότι τα άτομα με ένα τέτοιο σύστημα διατροφής χάνουν κατά μέσο όρο 3 έως 9 κιλά την εβδομάδα. Μπορείτε να προσδιορίσετε τον ακριβή αριθμό εξετάζοντας τη δίαιτα μόνοι σας.

Κανόνες

Όπως κάθε διατροφικό σύστημα, μια διατροφή για τους τεμπέλη λειτουργεί μόνο εάν ακολουθούνται προσεκτικά ορισμένοι κανόνες.

 1. Πιείτε σωστά:
  • τηρεί χρονικά διαστήματα.
  • το νερό πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Πάρτε το χρόνο σας και πάρτε μια μικρή γουλιά.
  • Αποκτήστε οκτώ ώρες υγιεινού ύπνου. Η έρευνα δείχνει ότι πάνω από το 70% των παχύσαρκων ατόμων δεν κοιμούνται αρκετά. Η ανάκαμψη είναι ένα σημαντικό στάδιο στη λειτουργία του σώματος. Η παραγωγικότητα του οργανισμού, ειδικά ο μεταβολισμός, εξαρτάται από τη χρησιμότητά του.
  • Φάτε αργά και καλά, μασώντας κάθε κομμάτι.
  • Όποτε είναι δυνατόν, συνδυάστε τον εαυτό σας με τη σωματική δραστηριότητα, τουλάχιστον με τη μορφή προϊόντων περιπάτου ή χορέψτε στην αγαπημένη σας μουσική στο σπίτι.
  • Αποφύγετε προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη και λευκό αλεύρι. Εκτός από το γεγονός ότι αυτά τα τρόφιμα είναι τα πρώτα που βρίσκονται στο πλάι, στο στομάχι και στους γοφούς, δεν έχουν καμία απολύτως αξία για την υγεία.

Αντενδείξεις

Με την πρώτη ματιά, το πόσιμο πολύ νερό δεν βλάπτει. Αλλά αν ακολουθήσετε τους κανόνες της δίαιτας για τους τεμπέληδες, κυριολεκτικά 2 ποτήρια νερό πρέπει να προηγούνται κάθε κομμάτι. Το αποτέλεσμα είναι μια αξιοπρεπής καθημερινή αλλαγή. Εκτός από το γεγονός ότι αυτό ασκεί πίεση στα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα, τεντώνει επίσης το στομάχι. Αξίζει να θυμάστε και να σχεδιάζετε σωστά τη διατροφή σας.

Για λόγους υγείας, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαγορεύσεις για αυτήν την προσέγγιση, καθώς το καθαρό νερό σε κατάλληλες ποσότητες δεν μπορεί να βλάψει. Ωστόσο, τα επιτρεπόμενα και απαγορευμένα προϊόντα πρέπει να προσδιορίζονται με βάση την παρουσία ασθενειών και τις συστάσεις των γιατρών.

Μενού Lazy Diet

Το προτεινόμενο μενού είναι η καλύτερη διατροφή για απώλεια βάρους. Δεν υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις για την κατανάλωση προϊόντων διατροφής μόνο, αλλά αυτή η προσέγγιση μεγιστοποιεί τις επιπτώσεις και βελτιώνει την υγεία. Έτσι, η πρόσληψη νερού και τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας:

Παράδειγμα μενού διατροφής για τους τεμπέληδες
 1. Αμέσως μετά το ξύπνημα, πιείτε 2 ποτήρια νερό σε μικρές γουλιές.
 2. Σε 20 λεπτά - πρωινό όλων των προϊόντων, εκτός από γλυκά και προϊόντα αλευριού. Η επιλογή μας είναι δημητριακά.
 3. Μετά από 2 ώρες - 2 ποτήρια νερό.
 4. Σε 20 λεπτά - φρούτα, αποξηραμένα φρούτα, μπισκότα διατροφής με τσάι ή καφέ.
 5. Μετά από 2 ώρες - 2 ποτήρια νερό.
 6. Μετά από 20 λεπτά - μεσημεριανό γεύμα με λαχανικά σε οποιαδήποτε μορφή, κατά προτίμηση βραστό ή στον ατμό, και οποιοδήποτε πιάτο με άπαχο κρέας.
 7. Μετά από 2 ώρες - 2 ποτήρια νερό.
 8. Έχουν περάσει 20 λεπτά - ένα ποτήρι κεφίρ ή άλλο ποτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ωμό λαχανικό.
 9. Μετά από 2 ώρες - 2 ποτήρια νερό.
 10. Σε 20 λεπτά - δείπνο με όλα τα πρωτεϊνικά προϊόντα: αυγά, ψάρι, κρέας, όσπρια και σαλάτα.
 11. Μετά από 2 ώρες - 2 ποτήρια νερό.

Κάνοντας απλά μαθηματικά, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η ποσότητα νερού που πίνετε την ημέρα είναι 12 ποτήρια, δηλαδή 3 λίτρα. Εάν είναι πολύ δύσκολο ή ασυνήθιστο να πίνετε αυτό, η συμπίεση του χυμού από σφήνες λεμονιού σε κάθε ποτήρι μπορεί να βελτιώσει τη γεύση.

Δημοφιλείς τεμπέλης δίαιτες

Όπως τα περισσότερα συστήματα απώλειας βάρους, η τεμπέλης διατροφή έχει διαφορετικές παραλλαγές για άτομα με διαφορετικές προτιμήσεις γεύσης. Πολλά αστέρια και υποστηρικτές της σωστής διατροφής τηρούν την αρχή της κατανάλωσης άφθονης ζωής και προσαρμόζουν τη διατροφή στον εαυτό τους.

Σε κανονικό νερό

Αυτή είναι η κλασική διατροφή για τους τεμπέληδες. Θα πρέπει να καταναλώνετε ωμό νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Επιτρέπεται να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και φρέσκο ​​χυμό λεμονιού κατά τη διάρκεια της ημέρας αμέσως μετά το ξύπνημα. Εκτός από την απώλεια βάρους, το πόσιμο επιταχύνει το μεταβολισμό και την ενυδάτωση του σώματος από μέσα. Αυτό έχει θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και της ευεξίας.

Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τη χαρακτηριστική αφυδάτωση με ανεπάρκεια βιταμινών. Εύθραυστα μαλλιά, ξηρό δέρμα, σκασμένα χείλη, αγκώνες και τακούνια, πιτυρίδα και σακούλες κάτω από τα μάτια είναι εύγλωττα συμπτώματα ανισορροπίας του νερού. Επομένως, είναι καλύτερο να πίνετε πριν χρησιμοποιήσετε βιταμίνες. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό σε μια εβδομάδα.

Διατροφή για τεμπέληδες άτομα μείον 5 κιλά την εβδομάδα

Η δίαιτα με νερό βοηθάει ορισμένους ανθρώπους να χάσουν 5 κιλά αν ακολουθήσουν τους κανόνες της. Αυτό συμβαίνει λόγω του επιταχυνόμενου μεταβολισμού και των προσωρινών κενών μεταξύ των γευμάτων.

Για να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, η πρόσληψη θερμίδων πρέπει να μειωθεί σημαντικά, η σωματική δραστηριότητα και οι συσκευασίες πρέπει να συνδυάζονται. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχει σημασία αν οι διαδικασίες πραγματοποιούνται στο σπίτι ή μέσα στα τοιχώματα του σαλονιού. Τα περιτυλίγματα απομακρύνουν τοπικά σκωρία μαζί με νερό. Και η συνεχής αναπλήρωση συμβάλλει στην υγιή επιδερμίδα.

Η δίαιτα Lazy Honey

Η ουσία της διατροφής μελιού είναι η χρήση μελιού για κατάποση και ως καλλυντικό προϊόν κατά την απώλεια βάρους. Οι μάσκες και τα περιτυλίγματα μελιού είναι βολικά και ένα κουταλάκι του γλυκού από ένα φυσικό προϊόν, βάζουμε σε ένα ποτήρι νερό το πρωί και αρωματίζεται με χυμό λεμονιού, έχει θετική επίδραση στην πέψη.

Εκτός από τη χρήση μελιού, συνιστάται να προσαρμόσετε τη διατροφή σας:

 • Φρούτα, ψωμί και μούσλι χρησιμοποιούνται για πρωινό.
 • λαχανικά και κρέας - για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.
 • αποξηραμένα φρούτα για σνακ.

Σε μερικές εβδομάδες από αυτά τα τρόφιμα μπορείτε να απαλλαγείτε από 8 κιλά. Αντενδείκνυται για άτομα με ατομική δυσανεξία στα προϊόντα μελιού.

Μια απλή διατροφή για τους τεμπέληδες

Η απλούστερη έκδοση της δίαιτας με νερό είναι το πόσιμο νερό σύμφωνα με τους κανόνες και η παρουσία των απλούστερων πιάτων στη διατροφή. Μπορεί να είναι λαχανικά και φρούτα χωρίς θερμική επεξεργασία, κρέας, ψάρι και αυγά σε βραστή μορφή, κεφίρ και τυρί cottage με ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά. Όσο λιγότερο χρόνο χρειάζεται για το μαγείρεμα, τόσο καλύτερο για αυτό το σύστημα απώλειας βάρους. Ο κύριος κανόνας είναι να τρώτε τα πάντα ωμά.

Λόγω της μεγάλης ποσότητας φυτικών ινών και γαλακτοκομικών προϊόντων, μια διατροφή 7 ημερών θα βοηθήσει στον καθαρισμό του σώματος από τοξίνες και τοξίνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να χάσετε 3-4 κιλά.

Ξίδι για τους τεμπέληδες

Σε αυτήν την παραλλαγή, προστίθενται 10 ml ξύδι μηλίτη μηλίτη σε κάθε ποτήρι νερό που καταναλώνεται πριν από τα γεύματα. Έχει πολλά οφέλη για την υγεία και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το χυμό λεμονιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο νερό, αλλά και για σαλάτες και άλλα πιάτα.

Το οξικό οξύ επιταχύνει το μεταβολισμό. Συνολικά, σε 7 ημέρες μιας τέτοιας δίαιτας, μπορείτε να χάσετε έως και 4 κιλά.

Η διατροφή δεν είναι κατάλληλη για άτομα με ασθένειες του πεπτικού συστήματος σε χρόνια ή οξεία μορφή και με ατομική δυσανεξία στο ξίδι μηλίτη μήλου.

Μέθοδος σύνταξης του μοντέλου

πώς να χάσετε βάρος σε μια δίαιτα για τους τεμπέληδες

Η μέθοδος του συγγραφέα να βγάλει ένα γνωστό μοντέλο και να πίνει άφθονο νερό την κατάλληλη στιγμή χαρακτηρίζεται από απλά πιάτα και χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Δεν επιτρέπονται περισσότερα από 1000 ανά ημέρα. Από τα επιτρεπόμενα προϊόντα: κρέας, ψάρι, αυγά, ξινά φρούτα, μούρα, λαχανικά, γάλα, σε μικρές ποσότητες μέλι και σκόνη κακάου. Η βινεγκρέτ με πατάτες επιτρέπεται μία φορά την εβδομάδα. Η διατροφή υπολογίζεται για 3 εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της οποίας χάνουν έως και 15 κιλά.

Αυτή η απώλεια βάρους είναι δύσκολο να αντέξει, επομένως απαιτεί σοβαρή ηθική στάση.

φρούτα και λαχανικά

Η τεμπέλη δίαιτα με φρούτα και λαχανικά είναι μια πιο δύσκολη έκδοση της ελαφριάς διατροφής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να φάτε λαχανικά και φρούτα, κυρίως ωμά.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκφόρτωση και αποτοξίνωση του σώματος με συνοδευτική ανάκτηση.

Αυτό το σύστημα απώλειας βάρους υπολογίζεται παραδοσιακά για 7 ημέρες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για μία, τρεις και πέντε ημέρες. Χάσατε 500-1000 γραμμάρια καθημερινά.

Για γυναίκες άνω των 50

Στην ενήλικη ζωή, που σχετίζεται με μείωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας, οι περισσότερες γυναίκες είναι επιρρεπείς σε γρήγορη αύξηση βάρους. Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται σχεδόν δύο φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το να πίνετε άφθονο νερό τη σωστή στιγμή θα το επιταχύνει. Η ποσότητα των εγκεκριμένων προϊόντων ποικίλλει ευρέως. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι τα ονόματα που επιτρέπονται με τη σωστή διατροφή. Προϊόντα με απαραίτητα ωμέγα οξέα θεωρούνται υποχρεωτικά. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού, μέλι ή ξύδι μήλου μηλίτη στο νερό εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Κλάσμα τροφής: τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα σε μικρές μερίδες.

Λόγω φυσιολογικών χαρακτηριστικών, οι γυναίκες άνω των 50 χάνουν βάρος πιο αργά και χάνουν κατά μέσο όρο 2 κιλά την εβδομάδα τεμπέλης διατροφής.

Γιατί δεν υπάρχει αποτέλεσμα;

Ενώ το πόσιμο νερό πρέπει να είναι αρκετά επιτυχημένο χωρίς πεπτική βλάβη και με μεταβολικά οφέλη, δεν το περιμένουν όλοι. Λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε βάρος:

 1. Μη τήρηση των χρονικών διαστημάτων μεταξύ της κατανάλωσης και της κατανάλωσης, η οποία έχει το αντίθετο αποτέλεσμα της επιθυμητής επίδρασης - επιβράδυνση της πεπτικής διαδικασίας.
 2. Φάτε τακτικές μερίδες Μαζί με δύο ποτήρια νερό, αυτή η ποσότητα τροφής θα πιει το στομάχι και θα αυξήσει την όρεξη.
 3. Υπερβολικές ποσότητες επιβλαβών προϊόντων που περιέχουν χημικά πρόσθετα και βελτιωτικά γεύσης.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας για άλλη μια φορά - μια δίαιτα για τους τεμπέλης θα φέρει αποτελέσματα μόνο εάν ακολουθούνται όλοι οι κανόνες ακριβώς.

Συμβουλές για την αντιμετώπιση της πείνας

Οι επιλογές διατροφής με σκληρό νερό είναι δύσκολο να ανεχθούν όταν χάνετε βάρος από την πείνα. Για να το ξεπεράσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα:

 • Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε νερό με άδειο στομάχι αυξάνει το επίπεδο ινσουλίνης στο αίμα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε γεμάτοι γρηγορότερα.
 • Το ζεστό νερό με θερμοκρασία περίπου 40 μοίρες δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας πιο γρήγορα.
 • Η κύρια δυσκολία είναι η διατήρηση του απαιτούμενου χρόνου πριν από τα γεύματα. Είναι απαραίτητο να σχεδιάζετε προσεκτικά και αυστηρά το μενού και να μην κρατάτε φαγητό στο σπίτι που δεν περιλαμβάνεται στις δεξιώσεις.
 • Κάντε κάτι ενδιαφέρον και βρείτε δραστηριότητες που αποσπά την προσοχή από το φαγητό.
 • Φτιάξτε σνακ με υδατάνθρακες: τα σωστά προϊόντα αλευριού, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.
 • Χρησιμοποιήστε φυσικά γλυκαντικά για ζεστά ροφήματα. Μια σίγουρη γλυκύτητα αρνείται την ανάγκη για ζαχαροπλαστική.
 • Οπτική αυταπάτη - η χρήση μικρότερων μπολ και η πλήρης πλήρωση των πιάτων μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ψυχική δυσφορία της κοπής τμημάτων.