Μενού διατροφής και των λειτουργιών του

Η διατροφή κατανάλωσης είναι μια από τις πιο ριζοσπαστικές μεθόδους απώλειας βάρους. Από το όνομα είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την αυστηρή χρήση υγρών χωρίς άλλα προϊόντα. Στην πολυπλοκότητά του, είναι παρόμοιο με την απόλυτη πείνα. Ωστόσο, η δημοτικότητά του αυξάνεται κάθε χρόνο.

Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δοκιμάζουν αυτήν τη μέθοδο για να ρίξουν επιπλέον κιλά. Το μενού διατροφής κατανάλωσης είναι πολύ απλό - περισσότερη υγρασία και χωρίς διαφορετικό φαγητό. Είναι η απλότητα και η αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου περιορισμού στα τρόφιμα που έχει καθορίσει την ευρεία χρήση της τεχνολογίας.

Τύποι δίαιτας κατανάλωσης αλκοόλ

Η αρχική δίαιτα καθαρού νερού αναπτύχθηκε για 30 ημέρες. Οι περισσότεροι γιατροί ήταν πολύ επικριτικοί για αυτήν την προσέγγιση στην απώλεια βάρους και απαγόρευαν στους ασθενείς και τους υγιείς ανθρώπους να εφαρμόζουν τέτοιους περιορισμούς.

Τύποι δίαιτας κατανάλωσης για απώλεια βάρους

Το γεγονός είναι ότι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς φαγητό, με το σχηματισμό μη αναστρέψιμων παθολογιών, μπορεί να έχει εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στο ανθρώπινο σώμα. Μαζί με την απώλεια μάζας, το ήπαρ, τα νεφρά και η καρδιά μπορούν να φυτευτούν.

Επομένως, το μενού για τη διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να χωριστεί σε:

ανάλογα με τη διάρκεια των περιορισμών
 • 14 ημέρες. Θεωρείται το πιο δύσκολο.
 • 7 ημέρες;
 • 2-3 ημέρες;
 • "ημέρα ποτού".

Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει αυτήν τη μέθοδο απαλλαγής από το υπερβολικό βάρος, συνιστάται να ξεκινήσετε με τις δύο τελευταίες επιλογές. Οι έμπειροι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν στο ίδιο νερό για μια εβδομάδα ή περισσότερο.

Βασικά στοιχεία της διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ

Ακόμα και το όνομα καθιστά σαφές ότι ένα άτομο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί οτιδήποτε άλλο εκτός από υγρά. Η ψυχολογική στάση αυτού που προετοιμάζεται για αυστηρούς περιορισμούς είναι πολύ σημαντική.

Δεν μπορούν όλοι να ζουν μόνο με υγρασία χωρίς στερεά τροφή.

Ανάλογα με το βασικό ποτό, γίνεται διάκριση μεταξύ των ακόλουθων μενού της διατροφής κατανάλωσης:

 1. νερό.Απαιτεί τη χρήση καθαρού H2Ο. Πίνετε τουλάχιστον 2, 0 λίτρα νερό την ημέρα. Η τεχνική θεωρείται ότι είναι η πιο δύσκολη, καθώς μια τέτοια δίαιτα είναι εξαιρετικά χαμηλή σε θρεπτικά συστατικά. Δεν συνιστάται να σταματήσετε το φαγητό για περισσότερο από 2-3 ημέρες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση του ανθρώπινου σώματος.
 2. μπουλόνι.Λαχανικά, ψάρια, κρέας, σούπες φρούτων μπορούν να γίνουν η βάση. Πρώτα, μαγειρεύεται ένα συνηθισμένο υγρό πιάτο, στη συνέχεια αφαιρείται όλο το στερεό μέρος και καταναλώνεται ο ζωμός. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά συστατικά. Τα έτοιμα γεύματα ή τα έτοιμα γεύματα δεν είναι κατάλληλα.
 3. γαλακτοκομικά προϊόντα.Το ιδανικό προϊόν για αυτήν την παραλλαγή της μεθόδου είναι το 2% κεφίρ. Δεν παρέχει μόνο στον οργανισμό απαραίτητα υγρά, αλλά και βασικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το μενού ποτών 14 ημερών βασίζεται κυρίως σε γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση. Ως υποκατάστατο του κεφίρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα γιαούρτια ή 1, 5% γάλα. Το τελευταίο έχει λιγότερη ζήτηση, καθώς απορροφάται ελάχιστα από το σώμα των ενηλίκων λόγω της παρουσίας μιας μικρής ποσότητας του ενζύμου λακτάσης στα έντερα.
 4. χυμός.Η βάση είναι φρεσκοστυμμένα ποτά από φυσικά φρούτα ή λαχανικά. Τα άτομα με αλλεργίες πρέπει να είναι προσεκτικά με αυτήν την επιλογή διατροφής. Πριν χρησιμοποιήσετε το χυμό, πρέπει να αραιωθεί 1: 1 με βραστό νερό.
 5. τσάι ή ζελέ.Το κύριο πράγμα είναι η φυσικότητα του επιλεγμένου ποτού.

Βασικές αρχές

Αρχές της δίαιτας κατανάλωσης για απώλεια βάρους

Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται για να είναι το μενού για τη διατροφή κατανάλωσης επτά ημερών ή περισσότερο όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό και να μην προκαλεί βλάβη στο σώμα:

 • Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε αμέσωςπεριορίστε τα πάντα. Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη αυτής της μεθόδου απώλειας βάρους, αξίζει να μειώσετε τις μερίδες και να καταναλώσετε περισσότερα υγρά.
 • Πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό ή άλλο προϊόν την ημέρα.
 • Αξίζει να ξεκινήσετε από την "ημέρα του ποτού" ή να περιορίσετε τον εαυτό σας σε όχι περισσότερο από 72 ώρες.
 • Εάν αντιμετωπίσετε σημαντική ενόχληση ή επιδείνωση, σταματήστε αμέσως αυτήν την άσκηση.

Είναι σημαντικό να σταματήσετε να πίνετε σκληρά. Εξασφαλίζει σταδιακή επιστροφή στην κανονική διατροφή. Τις πρώτες μέρες, απλώς πρέπει να έχετε πρωινό με τυρί cottage ή κουάκερ, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο είναι ακόμα υγρό. Μετά από δύο ημέρες, το δεύτερο γεύμα μπορεί να περιέχει ήδη άπαχο κρέας ή ψάρι. Μόνο στο τέλος της πρώτης εβδομάδας μετά την έξοδο από τη δίαιτα θα μπορείτε να συνεχίσετε πλήρως το προηγούμενο μενού.

Αναμενόμενα αποτελέσματα και πιθανές συνέπειες

Όπως δείχνουν πολλές κριτικές από επαγγελματίες, μπορείτε να χάσετε πέντε έως επτά κιλά σε επτά ημέρες μετά από έναν τέτοιο περιορισμό σε τρόφιμα. Όσοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την πορεία αυτής της απώλειας βάρους μπορούν να αισθανθούν ελαφρότητα και δύναμη σε όλο το σώμα. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι εάν η δίαιτα καταργηθεί εσφαλμένα, η χαμένη μάζα μπορεί να επανέλθει. Το κύριο πράγμα είναι η ευελιξία και η μετριοπάθεια σε αυτήν τη διαδικασία.

Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες συνέπειες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό. Γενικά, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν ξεκινήσετε έναν τόσο σοβαρό περιορισμό.

την αποτελεσματικότητα μιας δίαιτας κατανάλωσης για απώλεια βάρους

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι:

 1. πονοκέφαλος;
 2. πρώτα κοιλιακή δυσφορία.
 3. Γενική αδυναμία, αίσθημα αδυναμίας
 4. αναιμία και υποβιταμίνωση.

Η διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ είναι μια πολύ ριζοσπαστική μέθοδος καταπολέμησης της παχυσαρκίας.

Συνιστάται να το εκτελείτε μόνο από υγιή άτομα με την κατάλληλη εκπαίδευση.