Πώς να χάσετε βάρος

Όλοι γνωρίζουμε την βασική αρχή της απώλειας βάρους: να τρώτε λιγότερο, να κάψετε περισσότερες. Αλλά γνωρίζουμε, επίσης, ότι οι περισσότερες δίαιτες και γρήγορη σχέδια στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αποτελεσματική, όπως είχε υποσχεθεί από τους δημιουργούς. Και αν θέλετε να ξέρετε πώς να χάσετε βάρος γρήγορα, τότε έχουμε καλά νέα: ειδικός παρακάτω συμβουλές θα κάνουν τη διαδικασία της απώλειας του βάρους απλή και αποτελεσματική!

Για να χάσετε βάρος

1. Γράψτε ό, τι τρώτε για μία εβδομάδα, και θα είναι σε θέση να χάσουν βάρος

Σύμφωνα με την έρευνα όσοι οδηγήσει εδώ "τροφή" ημερολόγια, κατά μέσο όρο, τρώνε το 15% αυτών που αυτά τα αρχεία δεν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα σαββατοκύριακα, καθώς και επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν περίπου 115 θερμίδες κάθε μέρα, κυρίως λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ και τα λιπαρά τρόφιμα.

2. Προσθέστε σε θερμίδες, η οποία, κατά τη γνώμη σας, κάθε μέρα μπορείτε να φάτε, 10%

Αν πιστεύετε ότι η ημερήσια θερμιδική πρόσληψη είναι 1600 θερμίδες, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χάνω βάρος, στη συνέχεια, προσθέστε μια άλλη 160 θερμίδες. Κατά πάσα πιθανότητα ο αριθμός που προκύπτει θα είναι πιο ακριβή. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες σωστά.

3. Προσπαθήστε να βρείτε ένα σε απευθείας σύνδεση συνεργάτης για την απώλεια βάρους

Σύμφωνα με άλλες μελέτες, οι οποίες διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ, και όπως τους φίλους σε απευθείας σύνδεση. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η ομάδα των εθελοντών που παρατηρήθηκαν για 1,5 χρόνια. Εκείνα που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη σε απευθείας σύνδεση προγράμματα, να χάσετε βάρος, καλύτερα από εκείνους που προσωπικά παρακολούθησαν την ομάδα υποστήριξης.

4. Για να επαναλάβετε τη μάντρα - και γιατί όχι;

Πιθανόν να έχετε ακούσει κάτι σχετικά με την αυτο-που περιέχονται προφητείες. Και αν επικεντρωθούμε σε ό, τι δεν μπορείτε να κάνετε, ας πούμε, να δώσει το κακό φαγητό κάθε μέρα να περπατήσει στον καθαρό αέρα - είναι πιθανό ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Αντ ' αυτού, (και δεν έχει σημασία αν πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα των μάντρα) καλύτερα να λένε φράσεις όπως: "μπορώ να χάσω βάρος", "πάω απόψε", "δεν είμαι σίγουρος (σίγουρη) ότι θα είναι σε θέση να εγκαταλείψει ένα απόγευμα γλυκά." Επαναλάβετε αυτό όσο το δυνατόν συχνότερα, και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα!

5. Πίνετε μόνο νερό όλη την ημέρα

Πίνετε μόνο νερό όλη την ημέρα

Στο Πρωινό μπορείτε να το πιείτε όπως χυμό Μήλου, αλλά το υπόλοιπο της ημέρας άπαχο αποκλειστικά στο νερό. Όχι χυμούς και ανθρακούχα ποτά! Κάθε μέρα, έχουμε περίπου 245 θερμίδες, μαζί με τα διάφορα αναψυκτικά, η οποία είναι ίση 90.000 θερμίδες ή περίπου 11,4 kg για το σύνολο του έτους! Ωστόσο, τα γλυκά ποτά, ανεξάρτητα από την περιεκτικότητα σε θερμίδες, δεν παρέχουν ένα αίσθημα κορεσμού.

6. Βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ για μια ώρα λιγότερο

Ως παράδειγμα, εδώ είναι μια άλλη μελέτη: παρατηρώντας μια ομάδα φοιτητών, που αποτελείται από 76 ανθρώπους, έχει αποδειχθεί ότι η ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται είναι ίσο με το ποσοστό του χρόνου που δαπανάται βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. Απλά θυσία ένα πρόγραμμα (μάλλον θα είναι αυτό που δεν θα θέλετε να παρακολουθήσετε). Αντί να περπατούν στο δρόμο.

7. Τρώνε 3 δάγκωμα λιγότερο

Μπορεί επίσης να είναι ένα πιάτο, ένα ποτήρι χυμό φρούτων, κ. λπ. Αυτό θα σας επιτρέψει να καταναλώνετε τουλάχιστον 100 λιγότερες θερμίδες ημερησίως, η οποία είναι αρκετή για να "σύντομη παραλαβή του" 1 κιλό βάρους ανά έτος.

8. Πλύνετε καλά κάτι που κάθε εβδομάδα

Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό - το Windows στο διαμέρισμα, το μπάνιο ή το αυτοκίνητο. Ένα άτομο βάρους 70 κιλών θα κάψει σε 20 θερμίδες μέσα σε 5 λεπτά από τον καθαρισμό. Κατά συνέπεια, για την ώρα της εργασίας που μπορείτε να πάρετε απαλλαγούμε από 240 θερμίδες.

9. Φάτε όταν το στομάχι αρχίζει να βουίζει

Δεν θα πιστέψετε πόσα τρόφιμα που καταναλώνουμε έξω από την πλήξη, τα νεύρα, κακή διάθεση ή ασήμαντες συνήθειες! Τόσα πολλά, που μερικοί δεν θυμούνται τις αισθήσεις της σωματικής πείνας. Και αν ονειρεύεστε ένα συγκεκριμένο πιάτο ή ένα προϊόν, είναι πιθανώς μια λαχτάρα, δεν είναι πείνα. Αντίθετα, αν είστε έτοιμοι να φάτε κάτι, προφανώς, πολύ πεινασμένος. Να προσπαθήσουμε να βρούμε άλλες μεθόδους για να περάσει η ώρα για να ελέγξετε το άγχος σας!

10. Εάν είστε πεινασμένοι, μύρισε μέντα, μπανάνες ή μήλα

Ακούγεται ανόητο, αλλά λειτουργεί πραγματικά! Όταν ο Alan R. Hirsch, MD. Επιστημών του Σικάγο, πραγματοποίησε μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν από 3.000 εθελοντές, ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που μύριζαν όλα, υπέφεραν λιγότερο από την πείνα και, συνεπώς, περισσότερο βάρος (κατά μέσο όρο 13.6 kg το καθένα). Σύμφωνα με μια εκδοχή ο άνθρωπος μυρίζοντας τα προϊόντα αυτά, όπως και αν εξαπατούν ένα μυαλό που σκέφτεται ότι η κατανάλωση τους.

11. Δείτε στο μπλε

Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή για το πώς να χάσετε βάρος γρήγορα στο σπίτι. Είναι απίθανο θα είστε σε θέση να βρείτε πολλά εστιατόρια, το σχέδιο που χρησιμοποιήθηκε σε μπλε χρώμα. Ο λόγος είναι ότι αυτό το χρώμα αναστέλλει την όρεξη. Έτσι ας τρώει από το μπλε μπολ με το μπλε φόρεμα πάνω από ένα τραπέζι που καλύπτεται με ένα μπλε τραπεζομάντιλο! Επίσης, απορρίψτε το κίτρινο και το κόκκινο στοιχεία στην κουζίνα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνουν την όρεξη.

12. Τρώω μπροστά στον καθρέφτη

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι, αν ένα άτομο τρώει, κοιτάζοντας στον καθρέφτη, τρώει περίπου το 1/3 λιγότερο. Αν κοιτάξετε στα μάτια μου, θα δείτε μια αντανάκλαση της εσωτερικής προθέσεις και τους στόχους της. Πρώτα απ ' όλα, θα σας υπενθυμίσω γιατί αποφάσισε να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος.

13. Αφιερώστε 10 λεπτά την ημέρα, ανεβαίνοντας/κατεβαίνοντας σκάλες

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό θα είναι αρκετό για να πέσει 4.5 κιλά σε ένα χρόνο (φυσικά, αν δεν αρχίσεις να τρως περισσότερο).

14. Μια βόλτα για 5 λεπτά κάθε δύο ώρες

Να περάσετε όλη την ημέρα σε καθιστή θέση; Μια ενεργητική με τα πόδια μόλις σε 2 ώρες θα σας παρέχει με ένα μπόνους 20 λεπτά (ίσως και παραπάνω) με τα πόδια προς το τέλος της ημέρας. Σημειώστε, επίσης, ότι μια τέτοια διαλείμματα θα σας βοηθήσει να επιλέξουν από διάφορα σνακ.

15. Θα χάσετε βάρος, αν είστε με τα πόδια για 45 λεπτά καθημερινά

Ναι, σας προτείνουμε το 45 λεπτών με τα πόδια αντί για το παραδοσιακό 30 και βασίζονται στην έρευνα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Ντιουκ (όπου οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καθημερινή μισή ώρα με τα πόδια είναι αρκετό για να αποτρέψει την αύξηση του βάρους, αλλά το φως φορτία μετά από αυτό το χρονικό διάστημα βοηθήσει να χάσεις βάρος). Αν το κάψεις 300 θερμίδες κάθε 3 μίλια γρήγορα με τα πόδια κάθε μέρα (περίπου όσο μπορείτε να πηγαίνετε για 45 λεπτά), για ένα χρόνο, θα χάσετε μέχρι και 30 κιλά χωρίς να αλλάξετε διατροφή.

16. Μην αγοράζετε μαγειρεμένο φαγητό

...στο πρώτο 4 σημεία του καταλόγου των συστατικών από τα οποία είναι η ζάχαρη, η φρουκτόζη. Μπορείτε να αναζητήσετε ανάλογα περιέχουν λιγότερη ζάχαρη, αλλά, αντίθετα, να δοθεί προτεραιότητα στα φρούτα. Αγοράστε κέτσαπ, σάλτσες και καρυκεύματα χωρίς ζάχαρη, επίσης, αποφύγετε μερικώς υδρογονωμένα τρόφιμα. Τέλος, όταν αγοράζουν προϊόντα σιταριού δώσει προτεραιότητα σε εκείνα που περιέχουν περισσότερα από 2 γραμμάρια φυτικών ινών για κάθε 100 θερμίδες ενεργειακή αξία.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Αν ο κατάλογος των συστατικών είναι μικρό, έτσι ώστε το προϊόν λίγο πρόσθετες ουσίες γεύσης και "κενές θερμίδες." Κρατήστε αυτό κατά νου!

17. Μετά από κάθε γύρο, να καθυστερήσει το κουτάλι στο πλάι

Συχνά, ΓΟΥΛΙΆ νερό, αραιώστε τα γεύματα ενδιαφέρουσες ιστορίες που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσον αφορά τα σήματα πληρότητας μπροστά από το στομάχι στον εγκέφαλο περίπου 20 λεπτά. Έτσι, αν τρώμε αργά, ο εγκέφαλος "πιάνει" και αναφέρει ότι το φαγητό δεν είναι πλέον απαραίτητη.

18. Δώστε/πετάξω όλα μου τα "παχιά" ρούχα

Μόλις τα πρώτα αποτελέσματα, να απαλλαγούμε από τα ρούχα που δεν ταιριάζουν. Η ιδέα ότι θα πρέπει να αγοράσετε μια νέα ντουλάπα στην περίπτωση επιστροφής του επιπλέον κιλά, θα χρησιμεύσει ως ένα επιπλέον κίνητρο για να μείνετε σε φόρμα.

19. Κοντά στην κουζίνα για το βράδυ

Μετά το δείπνο, πλύνετε τα πιάτα, να πάρει έξω από την κουζίνα και να σβήσει το φως. Το φαγητό αργά το βράδυ αυξάνει σημαντικά καταναλώνονται θερμίδες, και εάν απέχουν από την κατανάλωση σνακ το βράδυ, θα πάρετε ένα άλλο 300 θερμίδες ανά ημέρα (περίπου 14 kg ανά έτος).

20. Πάω πριν από τα γεύματα για μια βόλτα για να μειώσουν την όρεξη

Σε μια ενδιαφέρουσα μελέτη, που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, παρακολούθησαν 10 γυναίκες που πάσχουν από παχυσαρκία. Αποδείχθηκε ότι είκοσι λεπτά περπάτημα όχι μόνο μειώνει την όρεξη και δίνει το αίσθημα της πληρότητας (όπως για σνακ).

21. Κάνει ένα "ελαφρύ" αυτή την εβδομάδα ενεργό

Αντί για τον κινηματογράφο, είναι καλύτερα να επισκεφθείτε το Πάρκο. Και θα κάθονται λιγότερο, και ο αριθμός των θερμίδων που καταναλώνονται θα μειώσει (δεν έχουν κουβάδες ποπ κορν). Άλλες δραστικές αναζητήσεις περιλαμβάνουν:

  • το τένις;
  • με τα πόδια.
  • μια δημοφιλής εκδρομή?
  • μπόουλινγκ;
  • Ποδηλασία, κ. λπ.
τένις

22. Αγοράστε ένα βηματόμετρο και να προσπαθήσουμε να το προσθέσετε 1000 μέτρα ανά ημέρα

Η σύγχρονη αγορά παρουσιάζει πολλές παρόμοιες συσκευές (αν είστε ένα iPhone ιδιοκτήτης, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή Βήματα). Ο μέσος άνθρωπος που οδηγεί μια καθιστική ζωή, καθημερινά κάνει 2000-3000 βήματα. Εάν μπορείτε να αυξήσετε αυτό το ποσό από μια άλλη, ας πούμε, το 2000, θα είναι σε θέση να διατηρήσει το τρέχον βάρος σας και να αποτρέψει το κέρδος. Και για να χάσετε βάρος, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη περισσότερο.

23. Ρίχνουμε σε λιγότερο φαγητό

Όπως γνωρίζετε, το λιγότερο φαγητό στο τραπέζι, το λιγότερο που θα φας. Αντίθετα, το μεγαλύτερο είναι, τόσο περισσότερο θα τρώνε, ανεξάρτητα από το βαθμό της πείνας. Επίσης, προσπαθήστε να πάρετε ένα μικρό πιάτο της σαλάτας.

24. Φάτε το 90% των γευμάτων στο σπίτι

Πιθανότητα να τρώνε περισσότερο από το συνηθισμένο αυξάνει αν το μεσημεριανό.

25. Προσπαθήστε να τρώτε από ένα πιάτο, δεν πολλαπλές

Επίσης, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Μια παρόμοια τεχνική λειτουργεί καθαρά ψυχολογικά: το πιάτο σου είναι άδειο, αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη φάει.

26. Προσπαθήστε να μην τρώτε σε μεγάλες εταιρείες

Οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο παρέα με άλλους ανθρώπους, ίσως επειδή για να μείνετε στο τραπέζι πλέον. Αν τρως μόνος σου ή με την οικογένεια, θα φάτε πολύ λιγότερο.

27. Παραγγείλετε ένα λίγο απ ' όλα

Προσπαθήστε να παραγγείλετε μικρές μερίδες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, και πάλι, αποδείχθηκε, συνήθως συνεχίσουν να τρώνε τροφή που βρίσκεται μπροστά μας, ανεξάρτητα από τι τροφοδοτείται.

28. Τρώτε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό

Επίσης, θα βοηθήσει να περιορίσετε την πρόσληψη θερμίδων. Η χρήση αυτών των προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως κολοκυθάκια, ντομάτες ή αγγούρια κατά τη διάρκεια των γευμάτων μειώνει τη συνολική περιεκτικότητα σε θερμίδες. Άλλα υγρά τρόφιμα περιλαμβάνονται σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Αν πίνετε το ίδιο νερό, το ίδιο αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Το γεγονός ότι ο οργανισμός επεξεργάζεται τη δίψα και την πείνα μέσω χωριστών μηχανισμών, ώστε ο κορεσμός του υγρού σίγουρα δεν είναι καλά.

29. Σε ένα πιάτο, προσθέστε τα λαχανικά

Για παράδειγμα, μπορείτε να φάτε τα ζυμαρικά σαλάτα, ζυμαρικά, μαγιονέζα, δύο φορές με τον ίδιο αριθμό θερμίδων. Αν τρώτε τα λαχανικά με σπόρους σε αναλογία 1:1, στη συνέχεια, προσπαθήστε να κρατήσει αυτά τα λαχανικά περιέχουν πολλές φυτικές ίνες ώστε να μπορείτε γρήγορα ηρέμησε πείνας αντί για υπερκατανάλωση τροφής προϊόντα δημητριακών.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Η ίνα είναι πολύ χρήσιμο για την πρόληψη της δυσκοιλιότητας, η οποία είναι ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα.

Σε ένα πιάτο, προσθέστε τα λαχανικά

30. Απέχουν από τα λευκά προϊόντα

Υψηλή περιεκτικότητα σε απλούς υδατάνθρακες στα τρόφιμα όπως το αλεύρι ή ζάχαρη, μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους. Αποφύγετε το λευκό ρύζι, τη ζάχαρη και το αλεύρι, αντί να σκύψει πάνω το καστανό ρύζι και το ψωμί ολικής αλέσεως. Το πείραμα πραγματοποιείται στο Χάρβαρντ από 74 000 γυναίκες, επιβεβαίωσε ότι όσοι έτρωγαν περισσότερες από 2 μερίδες δημητριακά ολικής αλέσεως κάθε μέρα, το 49% λιγότερο κίνδυνο να κερδίσει το βάρος.

31. Πάω σε κανονικό καφέ

Σε μια ασυνήθιστη ποτά με βάση τον καφέ περιέχει εκατοντάδες θερμίδες, κυρίως από τη ζάχαρη, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, διάφορα γλυκά σιρόπια. Ο κανονικός καφές, που παρασκευάζεται με τη προσθήκη αποβουτυρωμένου γάλακτος, πολύ χαμηλή σε θερμίδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποβουτυρωμένο γάλα είναι επίσης χαμηλά σε θερμίδες, αλλά περιέχει πολύ ασβέστιο. Επιπλέον, δεν υπάρχει νερό, ώστε να μην αραιώσει ο καφές (το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για το κανονικό γάλα).

32. Δώστε προτεραιότητα σε χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή συγκέντρωση ασβεστίου

Αυτό το χημικό στοιχείο προκαλεί ορμονική απόκριση που αναστέλλει την παραγωγή του λιπώδους ιστού και την ενίσχυση της λιπόλυσης.

33. Τρώνε υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα ως ένα επιπλέον, δεν είναι η κύρια θεραπεία

Είναι απλό: ας το κουτάλι παγωτό, για παράδειγμα, θα γίνει ένα πολύτιμο διακόσμησης με φρούτα.

34. Ξεκινήστε το πρωί με δημητριακά (τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα)

Οι άνθρωποι, καθημερινά πρωινό με δημητριακά, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε παχυσαρκία και διαβήτη. Επίσης, καταναλώνεται περισσότερο ασβέστιο και φυτικές ίνες, αλλά λιγότερο λίπος σε σύγκριση με άτομα που καταναλώνουν Πρωινό και άλλα προϊόντα. Πλιγούρι βρώμης το πρωί, θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε βάρος!

35. Δοκιμάστε τις καυτές σάλτσες

Δίνουν πολλή γεύση, να το πω έτσι, αλλά είναι χαμηλά σε θερμίδες και λίπος. Επιπλέον, θα οδηγήσει σε "πεπτικές φωτιά", ένα συναρπαστικό βραχυπρόθεσμες σώμα να κάψει περισσότερες θερμίδες.

36. Μην πίνετε χυμό φρούτων - τρώτε φρούτα

Όσον αφορά την θερμιδική κουτί του χυμού της Apple που ισοδυναμεί με Μήλο, πορτοκάλι και μια φέτα καρπούζι. Όλα αυτά θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να αισθανθείτε κορεσμό από χυμό Μήλου, έτσι θα έχετε λιγότερο.

37. Απορρίψτε το "δικό του" το γάλα για να μειώσετε τις θερμίδες από το 20%

Αν μπορείτε συχνά να πίνουν γάλα, 2 τοις εκατό. Αν σας ποτό μπορεί να πάει στο 1% ή ακόμη και το αποβουτυρωμένο. Χαρακτηριστικά, κάθε ένα από αυτά τα βήματα "προς τα πίσω" μειώνει την περιεκτικότητα σε θερμίδες κατά 20%. Μέχρι εκείνη την ημέρα, όταν η γεύση είναι εκπαιδευμένοι για να απολαύσετε το αποβουτυρωμένο γάλα, θα μειώσει σημαντικά τις θερμίδες που εισέρχονται στο σώμα!

Αν ακολουθήσετε όλες αυτές τις συμβουλές, θα είστε σε θέση να γρήγορα να χάσουν το περιττό βάρος. Αυτά είναι όλα, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας! Μπορείτε επίσης να επωφεληθούν από τις συμβουλές του έμπειρου ψυχολόγου για τον καθένα που θέλει να χάσει βάρος.