Αποτελεσματική ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους

Πολλά κορίτσια μερικές φορές απαιτείται ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους, η οποία άμεσα αφθονούν στο Διαδίκτυο. Αλλά, όπως ξέρουμε, στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά επιβλαβή στοιχεία.

Σήμερα ειδικά για εσάς θα προσπαθήσουμε να διευκρινιστεί, ποια πρέπει να είναι η σωστή και συνετή ημέρες της νηστείας, καθώς και να συγκεντρώσει όλες τις καλύτερες και αποτελεσματικές επιλογές και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές. Ας ξεκινήσουμε.

η νηστεία ημέρες

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι όταν εκφόρτωση το κάτω μέρος πρέπει είτε δεν υπάρχουν ή έχουν πολύ μικρές μερίδες. Ωστόσο, αυτές τις μέρες για την εκφόρτωση θα πρέπει να κατασκευαστεί ως μια πραγματική δίαιτα, πολύ μικρό. Αν προσπαθείτε να καλέσετε μια μέρα της νηστείας σε μία λέξη, καλό λέξη "μονο-διατροφή". Ακόμα και το όνομα υπονοεί ότι θα πρέπει να φάω όλη τη μέρα μόνο ένα προϊόν ή πολλές, αλλά μία ομάδα. Και θα πρέπει να τρώνε όχι περισσότερο και όχι λιγότερο από πέντε φορές την ημέρα.

Αυτή η μέρα θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για το πεπτικό σας σύστημα, το οποίο ήταν ενεργή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο μονο περιλαμβάνει μόνο τα ελαφριά και υγιεινά τρόφιμα (αν και μπορεί να θέλετε όλη την ημέρα για να φάει ένα Σουβλάκι). Την εκφόρτωση του σώματος βοηθά να εκτελέσετε τις σημαντικές βιοχημικές διαδικασίες, οι οποίες να καθαρίσει το σώμα. Γι ' αυτό είναι τόσο σημαντικό μετά το πεπτικό σας σύστημα την ημέρα για να περάσετε ημέρες της νηστείας, ούτε για την απώλεια βάρους και για τον καθαρισμό. Λοιπόν, τις επιλογές που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι, θα σας παρέχουμε.

Να ξεφορτώσει το σώμα: μήλα

Ας αρχίσουμε με ένα πολύ γλυκό και ζουμερό φρούτο της Apple. Τα μήλα είναι η αγαπημένη του στη χώρα μας, που καλλιεργούνται σε πολύ μεγάλους αριθμούς, έτσι η εύρεση τους είναι πολύ απλή, και να αγοράσει ένα σπίτι – διαθέσιμο. Μερικά μήλα να αναπτυχθούν ακόμη και σε προαστιακές περιοχές. Ας δούμε πόσο καλό είναι αυτό το Apple mini-διατροφή.

Πλεονεκτήματα

Πρώτο, για να μην αναφέρουμε την εξαιρετική γεύση των φρούτων. Τρώει όλη την ημέρα, δεν θα έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, δεδομένου ότι η επιλογή των μήλων είναι αρκετά διαφορετικές: εκτός από τα φρέσκα φρούτα μπορείτε να το πιείτε όπως το χυμό με τον πολτό ή χωρίς, μπορείτε να φάτε πατάτες πουρέ, μαρμελάδα, και ψήστε τα μήλα στο φούρνο. Εκτός από την γεύση, η Apple μπορεί να καυχηθεί για ένα μεγάλο αριθμό από χρήσιμες βιταμίνες, σίδηρο, φυτικές ίνες, καροτίνη και άλλες ουσίες που όχι μόνο καθαρίζει το σώμα, αλλά επίσης βελτιώνει την υγεία.

Τα μειονεκτήματα

Δυστυχώς, αν έχετε μια πραγματική ασθένεια του γαστρεντερικού σωλήνα, τα μήλα, το μόνο που θα προκαλέσει επιδείνωση. Ειδικότερα, αυτό θα εκδηλωθεί σε ασθένειες που σχετίζονται με την οξύτητα του στομάχου.

Μενού

Πάρε τρία κιλά φρέσκα μήλα. Το τρίτο φρούτο είναι καλύτερα ψητά, όπως ψητά μήλα έχουν περισσότερη πηκτίνη – που είναι, από το προσροφητικό υλικό. Με το υπόλοιπο μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε πιάτα. Αξίζει, επίσης, να πίνουν περίπου πέντε φλιτζάνια χυμό Μήλου ή κομπόστα χωρίς ζάχαρη.

Κεφίρ διατροφή

Όταν τα κορίτσια μιλάμε για ημέρες νηστείας για την απώλεια βάρους, είναι στον κατάλογο πολλαπλές επιλογές, πάντα στάση στο γιαούρτι. Αυτή είναι ίσως η πιο δημοφιλής μέθοδος που ξέρει κάθε τρίτη γυναίκα. Το κεφίρ είναι πολύ νόστιμα και μπορούν να αγοραστούν σε πολλά μέρη της πόλης σας (και αν το χωριό, είναι ακόμα πιο εύκολο). Ας αναλύσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια.

Πλεονεκτήματα

Κεφίρ διατροφή είναι ως επί το πλείστον πιο εύκολη και πιο ευχάριστη απλώς ανεκτή από το σώμα. Θα είναι εύκολο να μείνετε μέρα κεφίρ, καθώς είναι πολύ καλά τρέφει το σώμα, χωρίς να χρειάζεται να αισθάνονται την πείνα. Οι χρήσιμες ιδιότητες του γιαουρτιού για να μην αναφέρουμε ότι βοηθά να σταματήσει τις διαδικασίες της αποσύνθεσης που μπορεί να προκύψει στο έντερο και βοηθά επίσης στο να απαλλαγούμε από τα τελικά προϊόντα του μεταβολισμού, δηλαδή βοηθά το σώμα να απαλλαγούμε από όλα τα συσσωρευμένα τροφίμων που παρέμεινε στο έντερό σου. Το γιαούρτι βοηθά να ενεργοποιήσετε την πέψη, και αυτό σημαίνει ότι δεν θα αισθανθείτε την ένταση στο στομάχι όλες τις διαδικασίες που συνδέονται με το ενδοκρινικό σύστημα, να βελτιώσουν την εργασία τους. Θα χροιά, θα φύγει από το πρόσωπο του σπυράκια, εξανθήματα και ακόμη και τα συμπτώματα Αλλεργίας.

Τα μειονεκτήματα

Οι ιδιοκτήτες αυτής της ασθένειας και να γνωρίζουν τον εαυτό τους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι απαγορευμένα για χρήση από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Γιαούρτι υπάγεται σε αυτή την κατηγορία, οπότε αν έχετε αυτή την μισαλλοδοξία και δεν θέλετε να πάρετε ένα μεγάλο αίσθημα βάρους στο στομάχι και σοβαρή φούσκωμα, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει αυτό το μίνι-διατροφή.

Μενού

Για καλή κεφίρ απαλλαγή μέρα είναι μία και μισή λίτρα άπαχο γιαούρτι (ή πηγμένο γάλα). Αυτά τα λίτρα χωρίζουν σε πέντε μερίδες και ήσυχα φάει όλη την ημέρα.

Μέρα με γιαούρτι

Ένα άλλο γαλακτοκομικό προϊόν που αξίζει την προσοχή σας. Κάποιοι, μιλώντας για ημέρες νηστείας για την απώλεια βάρους, και να προσφέρουν επιλογές για το νερό, όμως, χωρίς φαγητό μπορείτε να πάρετε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σύσταση. Εκτός αυτού, αντί για μια τέτοια κατάχρηση του σώματός σας, μπορείτε να περάσετε ένα υπέροχο ημέρα του γιαουρτιού. Δοκιμάστε το, θα σας αρέσει.

Πλεονεκτήματα

Να θυμάσαι όλα αυτά που περιγράφηκε παραπάνω για το κεφίρ; Έχουμε το ίδιο πράγμα, μόνο υπό την αιγίδα του μια πολύ ευχάριστη και γλυκιά γεύση. Αυτό είναι γιατί το γιαούρτι τόσο αγαπήθηκε από τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Γιαούρτι τέλεια με μια ποικιλία από φρούτα και τα μούρα, και μπορεί επίσης να παίξει στην εύνοιά σας.

Τα μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα της δίαιτας αυτής είναι η ίδια με την προηγούμενη επιλογή. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ορισμένα προβλήματα μπορεί να εξαλειφθεί, απλά αγοράζοντας ένα προϊόν χωρίς πρόσθετα και ενισχυτές της γεύση και το άρωμα.

Μενού

Για μια μεγάλη ημέρα της απαλλαγής κοιλιά αρκετά για μόλις τρία ποτήρια γιαούρτι και δύο φρούτα φρούτα, είναι καλύτερο αν αυτό το φρούτο, είναι γλυκό και ζουμερό πράσινο Μήλο. Το γιαούρτι σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται για την κύρια γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Λοιπόν, μεταξύ τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Apple.

πώς να χάσετε βάρος

Να ξεφορτώσει το σώμα: τυρί

Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε αυτό το γαλακτοκομικό προϊόν όπως ευρέως δημοφιλής, όταν πρόκειται για τρόπους για να χάσουν βάρος. Το τυρί Cottage είναι αρκετά ένα συγκεκριμένο προϊόν, όπως τη γεύση και τις ιδιότητές του, έτσι θα πρέπει να εξετάσει το εν λόγω τυρί cottage διατροφή λίγο περισσότερο.

Πλεονεκτήματα

Το τυρί έχει το από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις – πολλές πρωτεΐνες. Αυτό σας εγγυάται όχι μόνο την απουσία της πείνας, αλλά και την καύση του λίπους μάζας, ενώ μυών, αντίθετα, έρχεται πίσω σε κανονικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χαμηλά σε λιπαρά τυρί cottage κατά τη διάρκεια της νηστείας ημέρες γίνεται ένα ισχυρό δράστη του μεταβολισμού, τα οποία δεν μπορούμε να το παραδεχτώ.

Τα μειονεκτήματα

Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το πρόβλημα υφίσταται από το τυρί μονο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες που είναι πάνω από τριάντα πέντε χρόνια. Ωστόσο, για τους, υπάρχει ένας τρόπος: αρκεί να αγοράσει μόνο το τυρί, που θα συμπληρώνεται από φρούτα και καλύτερα φρούτα.

Μενού

Για το χειρισμό της ημέρας-για το τυρί θα πρέπει τετρακόσια γραμμάρια τυρί cottage με περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες μικρότερη από πέντε, και όχι περισσότερα από 1,8% και φρέσκο πράσινο γλυκό Μήλο. Κάθε γεύμα, φάτε μια μερίδα τυρί cottage με μια φέτα Μήλο.

Το φαγόπυρο ή ρύζι, κυρία μου!

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος είναι ημέρες νηστείας για την απώλεια βάρους, υπάρχουν διάφορες επιλογές για το φαγόπυρο ή ρύζι. Εδώ θα πρέπει να προετοιμάσουν και να μαγειρέψουν, και επίσης να πάρετε άλλα προϊόντα. Και οι δύο επιλογές είναι συχνά γραμμένο σε μια ενιαία παράγραφο, καθώς έχουν περίπου τις ίδιες ιδιότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ας δούμε σύντομα σε αυτά τα μίνι-διατροφή.

Πλεονεκτήματα

Τόσο τα δημητριακά είναι καλές για να παρέχουν στο σώμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία διατροφής και ουσίες. Από φαγόπυρο έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς ο συνδυασμός του με το γιαούρτι είναι πολύ καλή για την εκκαθάριση όλο το πεπτικό σύστημα από τα κακά προϊόντα διάσπασης του και να ανακουφίσει την ένταση στο στομάχι. Αλλά το ρύζι είναι καλύτερο φαγόπυρο εμφανίζει το σώμα του νερού και εξαλείφει εντελώς επιβλαβείς τοξίνες.

Τα μειονεκτήματα

Εκτός, ίσως, αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα, το οποίο βρίσκεται σε λίγες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη ελλείψεις σε αυτές τις δίαιτες δεν ήταν. Το μόνο παραλλαγή στην οποία δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν τέτοια ημέρες της νηστείας είναι προβλήματα με δυσκοιλιότητα, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μόνο ημέρες ρύζι, ή φαγόπυρο για να φάει.

Μενού

Για μέρες το φαγόπυρο, θα πρέπει Φλιτζάνι φαγόπυρο, προγεμισμένη όλο το βράδυ, δύο φλιτζάνια βραστό νερό και να μείνει κλειστό μέχρι το πρωί, και ένα λίτρο 1% γιαούρτι, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σε αυτή τη δίαιτα, τρώτε τρεις φορές την ημέρα με φαγόπυρο και γιαούρτι.

Ρύζι μέρες απαιτούν επίσης ένα Φλιτζάνι ρύζι, αλλά γεμάτο Φλιτζάνι βραστό νερό, βρασμένο ένα λεπτό, φιλτράρεται, και πάλι βραστά, αλλά σε δύο φλιτζάνια νερό και να ψηθεί πλήρως. Για να φας πρέπει επίσης να είναι για τρία γεύματα.